2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın anneler uyku dediğimiz şey neydi ki yatıp dinleniyor muyduk birde bacaklarım sanki catimdan hoop ayrılacakta yere düşecek misim gibi hissediyorum bayram bitsin artık yorulduuuum

Kizlar gunaydin
Bikacgundur kabizlik var bende ve sonunda kanamada oldu. Ins.tekrar etmez ederse dr.a gitmem gerekecek. Bi de bu hemoroid derdi canimi cok yakiyor. Kabiz olmamaya calisiyorum ama yine de oluyor.

Kizlar gunaydin
Bikacgundur kabizlik var bende ve sonunda kanamada oldu. Ins.tekrar etmez ederse dr.a gitmem gerekecek. Bi de bu hemoroid derdi canimi cok yakiyor. Kabiz olmamaya calisiyorum ama yine de oluyor.
Gecmis olsun sabahlari yulaf ezmesi ye kabizliga cok iyi geliyor, kuru kayisi da iyidir

Merhaba kızlar, hepinize iyi bayramlar.. Uzun zamandır giremiyorum foruma, geriye dönüp hepsini de okumadım ama umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Ben bu bayram tatilini çok iyi değerlendirdim ve tüm hazırlıklarımı tamamladım. Bebeğin odası hazır, ciciler yıkandı, ütülendi, doğum çantası hazırlandı. Belki daha erken diyenler olabilir ama çalıştığım için bir daha böyle bir tatil fırsatım olmayacak diye bitireyim dedim. Iyi de oldu bence, kafam rahatladı:) sizler de bir an önce tamamlayın bence, herşeye hazırlıklı olmak Lazım artık sona geldik sayılır..

Merhaba kizlar
Deliksiz uyudum bu gece sabah 10a dek. Dun 2 kapi gezmeme ragmen eve zor attim kendimi basim hala catliyor.
Esime dedm.sana gule gule ben bugun bi yere cikmayacagim.
Vucudum alev alev yaniyor. Soguk su kesmiyor beni.
Hafta ici evim temizlencek.
Bakalim zaman daraldikca heyecanim tavan.

Valla isyan etmek istemiyorum ama bugun ozellikle fenalardayim sirt ustu nefes alamiyom sola don agriyor oturunca agriyor sivriliyor ( sizde oylemisiniz
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yurumek istiyorum 10 dakka sonra asagiya baski oluyor reflu desen gun boyu var...nefes nefeseyim surekli...sagsalim bi kavussak dimi

Gebe okulundaki arkadas 37.ci haftasinda erkek dogurdu sasirdik

Tesekkur ederim doktoruma sordum kulak burun bogaza gorun dedi ama hic gitmedim ihmal ettim surekli.
Canım ya bende de aynı sıkıntı vardı ama ilk aylarımda. Gerçekten çok kötü okuyor bende hep bu yüzden istifra ediyordum sonrasında kendiliğinden geçti ama benimki inşaAllah senin de geçer bir an önce dicem de şurada doğuma ne kadar kaldı zaten

kızlar bu nasil bir el uyusmasi... sizde de boyle mi..2 gundur sag elim pert bugun iyice artti ağrısı sizisi..sag elimin yuzuk parmagi cok agriyor sizliyor bitunt elime koluma yayılıyor... nasil gecer ki bilemedim

kızlar bu nasil bir el uyusmasi... sizde de boyle mi..2 gundur sag elim pert bugun iyice artti ağrısı sizisi..sag elimin yuzuk parmagi cok agriyor sizliyor bitunt elime koluma yayılıyor... nasil gecer ki bilemedim
Benim elim şişmişti. Nöroloji ye gitmiştim ve ağrı kesici merhem verip yollamisti..ben internet araştırmalarına istinaden karpal tünel sendromu koydum kendi kendime ve el ateli aldım medikalden.yatarken takıyorum süper rahatlattı. .takmadigim zamanlar elim uyusuyor benimde

İnsallah canim benim ilk kizimda da son ayimda olmustu dogurduktan sonra gecti. Dogumu bekliyorum artik gecmezse giderim doktora.

Kızlar şuna bakın ne kadar tatlı Biz beşiğimizi aldık ama hala beşik resimlerine bakıyorum Bayramdan sonra gelecek bizimki sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…