- 29 Haziran 2015
- 1.267
- 1.525
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.901
Seninle SAT'imiz sanirim. Bana kesin tarih vermedi 6-20kasim arasi bekliycez dedi.
Herkese gunaydin, bende biraksalar saatlerce uyurum uykuya doyamiyorum. Ama kalkmaya zorlayan sey kizim falan degil hamileligimin basindan beri kroniklesen geniz akintisi. Cogu sabah kusmama sebep oluyor.
Kizlar bizim hazirliklarimiz bitti :) Sadece hastane çantası kaldi onu da 34.haftada hazirliycam:)
Eh iste icmeye calisiyorum canimBol su ictigim ve dinlendigim zamanlarda kasik agrim azaliyor, fazla su icmiyordum dunki korkumdan sonra suya tekrar dadandim .Bol su icebiliyor musun?
Gecmis olsun sabahlari yulaf ezmesi ye kabizliga cok iyi geliyor, kuru kayisi da iyidirKizlar gunaydin
Bikacgundur kabizlik var bende ve sonunda kanamada oldu. Ins.tekrar etmez ederse dr.a gitmem gerekecek. Bi de bu hemoroid derdi canimi cok yakiyor. Kabiz olmamaya calisiyorum ama yine de oluyor.
Çok geçmiş olsun. Doktora sordunuz mu, önemli mi?
Evet internetten aldik.ama gercekten saglam yerinde gordugum baska markalardan iyisiz ınternetten mı aldınız bu beşiği biz ankaradayız netten gorup begendık anarada satan yer var mı bılemıyoruz. gorerek alsam daha çok ıcım rahat edecek
Bakalim bizim kiz ne zaman gelecekAnnem hep beni örnek verir iki hafta erken geldin kızlar beklemez diye. Ben 36 da zorunlu sezaryen olduğum için kendi kızımda test edemedim maalesef
Benimki de kesin degl 12 kasimdan sonra olur dedi.peki suan gelisimi ileri cikiyormu neye gore o tarihi soylediSeninle SAT'imiz sanirim. Bana kesin tarih vermedi 6-20kasim arasi bekliycez dedi.
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yurumek istiyorum 10 dakka sonra asagiya baski oluyor reflu desen gun boyu var...nefes nefeseyim surekli...sagsalim bi kavussak dimiValla isyan etmek istemiyorum ama bugun ozellikle fenalardayim sirt ustu nefes alamiyom sola don agriyor oturunca agriyorsivriliyor ( sizde oylemisiniz
Gebe okulundaki arkadas 37.ci haftasinda erkek dogurdu sasirdikEşime dedim bunları iade edelim mi diye,dursun boşver , dedi.Tamam , dedim.Aldık ama umarım kullanmayı gerektirecek durum olmaz.Sütüm bol olsun da , bebiş booool booool emsin.
Hep olumlu şeyler düşün canım , çok rahat emzireceğini bir sorun olmayacağını düşünerek kendini telkin et.
Eğitimde sürekli bize " zihin neye inanırsa beden onu takip eder " dediler durdular :)
Kızlar benim de ayak bileklerimden itibaren ayaklarım biraz şişiyor , sinir oluyorum. Şişince kaşıntı da yapıyor. Bana göre az ayakta kalıyorum ama demek ki vücuduma göre çok ki s.o.s. veriyor.
Bu arada bana da annem , kız çocuklarının erken , erkek çocuklarının daha geç doğduğunu söylemişti.Doğruluk payı var mıdır , bilemiyorum ; ama genelde erkek çocukları her şeyi kızlardan daha geç yapıyor.Doğmak da dahil mi buna bilemiyorum :)))
Canım ya bende de aynı sıkıntı vardı ama ilk aylarımda. Gerçekten çok kötü okuyor bende hep bu yüzden istifra ediyordumTesekkur ederim doktoruma sordum kulak burun bogaza gorun dedi ama hic gitmedim ihmal ettim surekli.
Benim elim şişmişti. Nöroloji ye gitmiştim ve ağrı kesici merhem verip yollamisti..ben internet araştırmalarına istinaden karpal tünel sendromu koydum kendi kendime ve el ateli aldım medikalden.yatarken takıyorum süper rahatlattı. .takmadigim zamanlar elim uyusuyor benimdekızlar bu nasil bir el uyusmasi... sizde de boyle mi..2 gundur sag elim pert bugun iyice artti ağrısı sizisi..sag elimin yuzuk parmagi cok agriyor sizliyor bitunt elime koluma yayılıyor... nasil gecer ki bilemedim
Canım ya bende de aynı sıkıntı vardı ama ilk aylarımda. Gerçekten çok kötü okuyor bende hep bu yüzden istifra ediyordumsonrasında kendiliğinden geçti ama benimki inşaAllah senin de geçer bir an önce dicem de şurada doğuma ne kadar kaldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?