- 17 Haziran 2012
- 425
- 520
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.921
Günaydın fıstık anneler:) uyurken yastığımı yüksek kullanıyorum. Bir tane bacaklarımın arasına boylamasına yastık, bir de karnımın altına incecik bir yastık koyuyorum. Rahatı anca böyle buldum. Yatakta eşim ben ve 5yastık varız. Yazık adama zar zor yer kalıyo
Evett bunu ben de merak ediyorum deneyimli olanlar paylaşırsa güzel olur..Kizlar humana still tea alan var mi?
Dogumdan ne kadar once icmemiz gerek sut artirici olsun diye dneyimli anneler yazabilir mi?
Canım geçmiş olsun sana da... aldigin seyin fotosunu yukler misin bi de dr mu verdi kendin arastirarak mi aldinBenim elim şişmişti. Nöroloji ye gitmiştim ve ağrı kesici merhem verip yollamisti..ben internet araştırmalarına istinaden karpal tünel sendromu koydum kendi kendime ve el ateli aldım medikalden.yatarken takıyorum süper rahatlattı. .takmadigim zamanlar elim uyusuyor benimde
canim ben 8 kutu aldim deneyimim yok ama yorumlarda herkes öneriyordu..Allah kismet ederse sali gunu dr a gittiğimde soracaktim burda yazarımKizlar humana still tea alan var mi?
Dogumdan ne kadar once icmemiz gerek sut artirici olsun diye dneyimli anneler yazabilir mi?
Unutma olurmucanim ben 8 kutu aldim deneyimim yok ama yorumlarda herkes öneriyordu..Allah kismet ederse sali gunu dr a gittiğimde soracaktim burda yazarım
Ben cok kullandim resmen tiksindim olmadi olmadı. Sezeryan olmustum onun etkisi vardi elbet ama sutum 50cc yi nerdeyse hic asmadi. Bu defaa doktoruma danisip doguma 3 hafta kala felan bira mayasi tabletine baslayacam inşallah bunu da canan karataydan duymustumKizlar humana still tea alan var mi?
Büyük şehirlerde bile çok az saklama için banka var. Ücretler 2500 dolardan başlıyor ve saklama işlemi sadece 10 yıl sürüyor, sonrası geçersiz. Uzmanların çoğu eğer ailede ilik sorunları varsa öneriyor.Bende bir konuda dusuncenizi almak istiyorum. Bebek kordon kani alimi ile ilgili hic dusuncesi olan varmi? Dr. Ile konuşan yada ondan bilgi alan varmi? Bu konu bence cok onemli eger gercekten ise yarayabilecekse, bu hayatta bir defa yapilabilecek birsey. Ne dersiniz?
Bende bir konuda dusuncenizi almak istiyorum. Bebek kordon kani alimi ile ilgili hic dusuncesi olan varmi? Dr. Ile konuşan yada ondan bilgi alan varmi? Bu konu bence cok onemli eger gercekten ise yarayabilecekse, bu hayatta bir defa yapilabilecek birsey. Ne dersiniz?
Selam kızlar. Bende size ilk tecrübemden bahsedeyim.
Oğlum doğduğunda gocagarılar dediler ki bir göğsünü emzirdin birdahakine ötekini ver hep diğerini hep diğerini... Bende buna uyarak emziriyorum yawrumu. Ama yawrum saat başı uyanıp emiyo ben daha uyuyamadan ya da tam dalıcam çocuğum yine uyanıyo. En son doktora gittim bu çocuk sürekli ağlıyor diye. Doktor elini yıkadı sserçe parmağıyla oğlumun ağzına bir dokundu çocuğum saldıray gibi açıyo ağzını. Doktor dedi bu çocuk aç Daya mamayı buna. Zaten doyunca içmez dedi.Doyana kadar ver mama dedi. Tabi ben çok bilmiş anne olaraktan dinlemedim doktoru "heee mama dayayayım da çocuğum kof olsun şişsin memeyi bıraksın,mamacılara yarasın" modunda çok az çok az belirtilen miktarın yarısını verdim mama olarak.. Ama aynı zamanda da emdi memeyi bırakmadı hiç. 9 ay boyunca saat başı ama gece gündüz hep aynı (tabi ben pert). 9 aydan sonra 2 saatte bir emdi.
Bu yaşadıklarımdan şunu çıkardım geç de olsa maalesef. Çocuk bir memeyi emmeye başladığında önce sütün suyu daha sonra da yağlı kısmı gelirmiş.. Biz yağlı kısıma geçmeden bebişim uyuyordu yorulup dolayısıyla da doyurucu kısmını ememediği için hep açmış. Boşu boşuna aç bırakmışım oğlumu. Anladım ama çocuk büyüdükten sonra
Yine de 20 ay emzirdim hem biberonla mama, hem ek gıda, hem meme hepsi bir arada oluyor yani bebek memeyi bırakmıyor biberona geçince. Ama yavaş akışlı olacak biberon ilk başta..
Bir memedeki sütü bitirecek bebek ki o meme yine besleyici şekilde dolsun. Zaten 2 saatte doluyor boşalan meme..
İnşallah kızımda ders olur bu bana ve size de tecrübe olsun. Çünkü sütüm dolu dolu oluyordu ve taşıyordu sızıyordu ama bebişimi tam doyuramıyordu yanlış emzirmeden dolayı. Acemilik işte kimse demedi ki ne bileyim. Yaşayarak öğrendik.
kizlar selam
doktorunuz vajinal kultur testi yaptimi size.
dun yapti,aman Allahim.nasil kotu oldum, cok utandim afedersiniz doktorumdan igrendim
evet isini yapiyor ama bilmiyorum cok garip oldum,kendime gelmem baya zaman aldi.
varmi yaptiraniniz bu testi
Geniz akıntısından benim çektiğim kadar çekmiyorsundur..öğürmekten helak oldum alerjikmiş bu aralar iyice arttı..ağzımın içinde her daim iğrenç kuru yapışkanlık ...gırtlağımda yumru artı nefes aldırmıyor zaten..bir yıldır çekiyorum galon galon su içiyorum ama bana mısın demiyor refluyle birleşince ağız kokusuda kaçınılmaz..Tesekkur ederim doktoruma sordum kulak burun bogaza gorun dedi ama hic gitmedim ihmal ettim surekli.
Ahh canim sen evlenip bekar kalmak cok yiyip kilo almamak istiosn keske mumkun olsaa :)))))) zaten bunlardaa olmasa sen 10 tane cocugu doldurcan eve heralde masallah sanaAyyyy deme öyle demeee, soğumamam lazım hamilelikten kasıyorum o sebepledaha ilk bebik yaaa bunun 2si olsun 3ü olsun isterim hatta, doğru zamanda inşallah ama işte bu sıkıntıların olmadığı rahatt bi süreçte (mümkün olup olmadığını düşünüyor kendisi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?