2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
slm kızlar fırsat buldukça takip ediyorum sizi benim kan değerlerim çok düşük 8.5 lerde şuan zınk diye düşüp bayılıyorum günde 2 tane kan ilacı kullanıyorum vitaminde alıyorum ama yükselmiyor 2 yaşında oğlum var onda kan değerlerim iyi olduğu için kan ilacı vermemişlerdi emzirme döneminde hiç kanıma baktırmadım zaten emzirmeyi bırakınca tekrar hamile kaldım sanırım vucutdaki kan ve vitamin minarelller bitti şuan kan iğnesi diyo dr ben kabul etmiyorum pek iyi şeyler dyymadım iğne hakkında doğumda kan gerekli olabilirmiş bunun için uyardı dr bu arada sezaryanlıyım ben aklınızda bulunsun emzirme döneminde kan değerlerinize baktırın şuan bebekte sıkıntı yokk ben kötüyüm sürekli leyla gibi geziyorum ve 2 yaşında oğlum var sürekli peşine koşmak gerekiyor bide 1 aydır kolu kırık alçıda geziyo indir kaldır yedir içir pert oldum. kendinize dikkkat edin benim gibi bişşey olmaz demeyin

Ahh canim sen evlenip bekar kalmak cok yiyip kilo almamak istiosn keske mumkun olsaa :)))))) zaten bunlardaa olmasa sen 10 tane cocugu doldurcan eve heralde masallah sana
Ay yok kızzz 10 taneyi kaldırmaz heralde yüreğeemm :)) ama çocuk tek kalsın istemem yaniii, en az 3 tane isterim allah nasip ederse..

Canim benim de 8.5 lardaydi ben talasemiyim yani akdeniz anemisi tasiyicisi. Bu hastalık degil ama kansizliklik yapiyor belki sende de böyle bir durum olabilir. Birde sana tavsiyem keci boynuzu pekmezi özü kullan cok faydasini görürsün...

malta icecegini de oneriyorlar icinde maya oldugu icin

yani sut gelmezse mama mi verelim anlamadım ki

ay ben bunu da anlamadim yani napalim... birini emdi diger emmede diger memeye gecmeyelim mi..

bendede surekli kansizlik var. kan ignesi oldum bes tane neden korkuyorsunki kotu bisi olsa doktorun onermez sana.
bende surekli halsiz ve yorgun hissediyorum kara uzum pekmez filan iciyorum ama hamile oldugumuz icin tam yeterli olmuyor. dikkat et sende doguma kadar duzelir insaALLAH.

yani sut gelmezse mama mi verelim anlamadım ki
aman yeni dogduklarinda mama vercekseniz miktari iyi ayarlayin ben oglumda yarim biberon mama vermistim daha sonrasinda oglum doymak bilmiyordu midesini genislettik galiba mama verince.

herkesin bayrami mubarek olsun

ay ben bunu da anlamadim yani napalim... birini emdi diger emmede diger memeye gecmeyelim mi..
Mesela Bebegi alip emzirdin o doyana kadar ayni memede devam ediceksin gazini cikardin uyudu sonra uyandi bu sefer diger memeyi vereceksin doyana kadar yine onu emicek.
Atiyorum cocuk emerken ortasinda diger memeye gecmicen yani.

Et, ot ve c vitamini bol tuketmelisin birde stresde baskiliyor olabilir hergun 1 saat yuruyus yap.Herseyden az da olsa ye bence.Birde bezelyeyi haslayip pekmezle karistirinca kani artirir diye okumustum bir yerde prof onerisiymis denemedim bilmiyorum ama benim sahsi fikrim herseyi ye ozellikle c vitamini olan gidalari tuket cunku vitaminin emilimi icin c vitamini sart yani istedigin kadar kan yapici sey ye eger c vitamini dusukse vucut ememezmis

Akintin mi coktu? Ya da sikinti mi yasiyordun niye simdi aldi ki..
Her bayan senede 1 defa bu testi yaptirmali !
Ben her sene yaptiriyorum ama hamilelik esnasinda almiyorlar mesela benim doktorum dogumdan sonra 40 im cikinca bu testi yapmisti sonra birdahaki sene seklinde duzenli yaptirmak gerekiyor.

Kizlar humana still tea alan var mi?
Dogumdan ne kadar once icmemiz gerek sut artirici olsun diye dneyimli anneler yazabilir mi?
Dogumdan once icmiyorsun hatta emzirirkende hemen icmenize gerek yok.Cunku cok fazla sut kaynar ve bebek ememezse bu sefer mastit olursunuz.Bir yakinim dogumun ilk gunu malt icmisti gece ateslendi hastaneye kaldirdilar bir sureci izleyin derim.2 gun gecsin gunde 1 ya da 2 bardak icersiniz

Selam kızlar...bugün eşimin kuzenleri haydiii pikniğe dediler.hiçde canım istemiyodu.eşimi kıramadım.keşke gitmeseydim güzel geçti geçmesinede durmadan tuvaletim geldi orda burda yaptım ama şimdi bacaklarımın arası rahime yakın bölge iki tarafta yanıyo pişik oldu yaayürüyemiyorum çok kötü oldu..napıcam ben bayram bayram..sudocrem sürdüm inşallah çabuk geçer ya.mikropmu kaptımki.kremide korkarak sürdüm zararı olurmiki

Gecmis olsun sudo kremin zarari olmaz canim

Sanmiyorum zaten bebeklere suruluyor.Aslinda hemen geciren bi krem var corasatin pediatri pembe renk ama eczanede bulamadik.Aninda geciriyor

Helal olsun iyi azmetmissin, doktorun kimdi kolay kolay hic bi doktor o kadar zamana kadar beklemez.

Helal olsun iyi azmetmissin, doktorun kimdi kolay kolay hic bi doktor o kadar zamana kadar beklemez.
Devlet hastanesine gitmiştim canım doktorum normal doğumdan yanaydı hep..sancım gelmeseydi suni sancı vericem diyodu ki o gece başlamıştı sancılarım..bazı doktorlar sezeryana uzak duruyolar acil durumların dışında..ama yine olacaksa oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…