- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.161
Olmus canim boylesu iyi. Yarim dunya felan da degilsin gayet iyisin.Ben kendimi yarim dunya gibi hissediyorumbak burda 12 haftaliktim cok degistim gobegimi sen birde yandan gor
Valla canım onu bilmiyorum ama imza falan atmadim raporu müdüre verdim hadi vana eyvallah dedimhayirli olsun canim darisi yarin icin bize insallah... raporu kendimizin goturmesine gerek var mi imza vs bi durum var mi okulda canim
sanmam canım faks ta aynı işi görür dün abim rapor aldı whatsapptan foto yolladı okuluna kabul ettilerOnu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.
Canim bu konuda benim kadar kimse cekmemistir yıllarca sonunda çaresini buldum çok şükür. Bizim burada padomania ayak bakım sağlığı diye bir yer açılmıştı oraya gittim tırnagima iki yanından tel takarak askiya aldılar o şekilde bir senede problem çözüldü ama hemen rahatlama sagladiKızlar günaydın gunlerımız azaldı problemlerımız arttı benım kı ayak tırnaklarım da batma oldu nasl duzeltrm cok canım yanıo
maşallah canım evet erkek bakalım sağlıkla gelirler insBende bugun aldim raporumu ☺bizim ki 1933 gr 43 cm evet sizinki hizli gibi.erkek mi bebeginiz
masallah canım bize de 11 gün ileri dedi bende hamur işi ve şeker sıfır tüketiyorum beyaz ekmek yok bir kaç dilim çavdar ekmeği falan yapı herhalde canım doktor öyle söylüyor çünkü yoksa bende 11 kg aldım bakalım kaç ile tamamlayacazSenin yine iyiymis kilosu, bence normal bizim 31. Hafta 2.180 gr di 3 hafta ilerden gidiyor .Normal dogumda istiyorum sekerimde yok ama cok aliyor.O yuzden sekerli herseyi kestim insallah biraz yavaslarda ben de rahat dogurabilirim
Görümcem geçen sene doğum yaptı ve primanın premium care serisini çok beğendiğini söyledi. Ben de sanırım onun 1 numarasından bir paket alarak başlayacağım.
Masallah gobusune kizmiydi seninkiBuda bizdennn
Yok canim erkekMasallah gobusune kizmiydi seninki
iste burdaa 2 kg lik bebei nsl gormzsin teyzesi ☺yanlara gitmedik biz direk ileri ☺bebek nerde şekerim
Bence cikmis cnm .bol giydigin icin oyl gozukuyorBu da bizden fotolar. Gobegin cok cikmamis diyenler hakli mi ne!
Hangisi daha kolay oluyordu sezercikmi normalmiBende korku stres ruyamda bazen sezaryan oluorum bazen normal doguruyorum .d .d allah hepımızı bı avazda kurtarsn ıns.
ay maşallah çıtı pıtı anneleri pek severim beniste burdaa 2 kg lik bebei nsl gormzsin teyzesi ☺yanlara gitmedik biz direk ileri ☺
Erkekler kizlara gore iri oluyor cnm.bizimde 3 gun ikeri ama cok fark yok aramizdaValla canım onu bilmiyorum ama imza falan atmadim raporu müdüre verdim hadi vana eyvallah dedim
sanmam canım faks ta aynı işi görür dün abim rapor aldı whatsapptan foto yolladı okuluna kabul ettiler
Canim bu konuda benim kadar kimse cekmemistir yıllarca sonunda çaresini buldum çok şükür. Bizim burada padomania ayak bakım sağlığı diye bir yer açılmıştı oraya gittim tırnagima iki yanından tel takarak askiya aldılar o şekilde bir senede problem çözüldü ama hemen rahatlama sagladi
maşallah canım evet erkek bakalım sağlıkla gelirler ins
masallah canım bize de 11 gün ileri dedi bende hamur işi ve şeker sıfır tüketiyorum beyaz ekmek yok bir kaç dilim çavdar ekmeği falan yapı herhalde canım doktor öyle söylüyor çünkü yoksa bende 11 kg aldım bakalım kaç ile tamamlayacaz
Ben kendimi citi piti hissetmiyorum ama ☺goren erkekmi diyor.birde siyah giydigimdeo onden bakinca anlasilmiyor hamile oldugum.at at sensiz okmazay maşallah çıtı pıtı anneleri pek severim ben
benimde öne gidiyor ama genleşmede yaptı zaar..☺. dur bende deneyim atmayı..
iste burdaa 2 kg lik bebei nsl gormzsin teyzesi ☺yanlara gitmedik biz direk ileri ☺
Saga sola dinmek zorluyor.sanki ne kadar zayif olursam hersey o kadar kolay olcak gibi geliyor☺Olmus canim boylesu iyi. Yarim dunya felan da degilsin gayet iyisin.
Cok iyisin ya masallah.
Ilik uada sicak süt bana çok iyi geliyor canim aninda geciriyor dene sendemidem yanıyorrrr
Merhaba kizlar
Carsamba kontrolum var..
Yarin 36ya giriyorm. Haftaya izinli olcam artik.
Heyecan korku stres aldi basini gidiyor bende.
Bol bol dua edelim
kilom 97 idi önceki gün valla 100e gidiyorum tırım tırım tırsıyorumCok iyisin ya masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?