2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hayirli olsun canim darisi yarin icin bize insallah... raporu kendimizin goturmesine gerek var mi imza vs bi durum var mi okulda canim
Valla canım onu bilmiyorum ama imza falan atmadim raporu müdüre verdim hadi vana eyvallah dedim

Onu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.
sanmam canım faks ta aynı işi görür dün abim rapor aldı whatsapptan foto yolladı okuluna kabul ettiler

Kızlar günaydın gunlerımız azaldı problemlerımız arttı benım kı ayak tırnaklarım da batma oldu nasl duzeltrm cok canım yanıo
Canim bu konuda benim kadar kimse cekmemistir yıllarca sonunda çaresini buldum çok şükür. Bizim burada padomania ayak bakım sağlığı diye bir yer açılmıştı oraya gittim tırnagima iki yanından tel takarak askiya aldılar o şekilde bir senede problem çözüldü ama hemen rahatlama sagladi

Bende bugun aldim raporumu ☺bizim ki 1933 gr 43 cm evet sizinki hizli gibi.erkek mi bebeginiz
maşallah canım evet erkek bakalım sağlıkla gelirler ins

Senin yine iyiymis kilosu, bence normal bizim 31. Hafta 2.180 gr di 3 hafta ilerden gidiyor .Normal dogumda istiyorum sekerimde yok ama cok aliyor.O yuzden sekerli herseyi kestim insallah biraz yavaslarda ben de rahat dogurabilirim
masallah canım bize de 11 gün ileri dedi bende hamur işi ve şeker sıfır tüketiyorum beyaz ekmek yok bir kaç dilim çavdar ekmeği falan yapı herhalde canım doktor öyle söylüyor çünkü yoksa bende 11 kg aldım bakalım kaç ile tamamlayacaz

Görümcem geçen sene doğum yaptı ve primanın premium care serisini çok beğendiğini söyledi. Ben de sanırım onun 1 numarasından bir paket alarak başlayacağım.

kızlar ben de 1 numara Premium care aldım. 0 numara prematüre bebekler içinmiş (göbek bağı oyuntusu var 0 numaralıda)
yalnız merak ettiğim Premium care ve Normal yeşil paket Prima arasında ne kadar fark olduğu...

sanırım herkes aynı rüyaları görüyor kızlar...
ben de rüyamda hep doğuruyorum...ya da ağrımın olduğunu görüyorum...
geçen doğurmak için hastaneye gidiyodum hastanede doktor yoktu falan

Erkekler kizlara gore iri oluyor cnm.bizimde 3 gun ikeri ama cok fark yok aramizda

ay maşallah çıtı pıtı anneleri pek severim ben
benimde öne gidiyor ama genleşmede yaptı zaar..☺. dur bende deneyim atmayı..
Ben kendimi citi piti hissetmiyorum ama ☺goren erkekmi diyor.birde siyah giydigimdeo onden bakinca anlasilmiyor hamile oldugum.at at sensiz okmaz

Merhaba kizlar
Carsamba kontrolum var..
Yarin 36ya giriyorm. Haftaya izinli olcam artik.
Heyecan korku stres aldi basini gidiyor bende.
Bol bol dua edelim

Canım bu sabah sormuştum da, 37. ci haftada çalışılmıyor dedi bir arkadaş. senden de teyit edeyim madem izne ayrılıyorsun...
37. haftada çalışılmıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…