- 17 Haziran 2012
- 425
- 520
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.181
Tansiyonunu ölçtün mü? Benim tansiyonum cok düşüyor 4-5 arası. O zamanlar çok halsiz bayılacak gibi hissediyorum ama doktor normal diyor, yüksek olmaması önemli onlar içinNasil kotu ya :/ o halsizlik cok beter elim kolum kalkmiyo ya bide bisey sorcam benim bebis tekme pek atmiyo su siralar sadece cok oynuyo yerinde karnimi dalgalandiryo normalmiki
37 dolana kadar çalışılıyor. Hatta ben hastaneden sgk sistemine girilen raporun ekran goruntusunu aldım. Oradaki en son çalışabileceğim tarih de benim 37. Haftami doldurdugum tarih.Canım bu sabah sormuştum da, 37. ci haftada çalışılmıyor dedi bir arkadaş. senden de teyit edeyim madem izne ayrılıyorsun...
37. haftada çalışılmıyor değil mi?
9\5 10\5 Falan o aralar çıkıyor neden boyle oluyor anlamadım ki bendeTansiyonunu ölçtün mü? Benim tansiyonum cok düşüyor 4-5 arası. O zamanlar çok halsiz bayılacak gibi hissediyorum ama doktor normal diyor, yüksek olmaması önemli onlar için
Kilo degilde kac gosterdigin onemli hicde oyle kilolu durmuyorsun.kac kilo aldinkilom 97 idi önceki gün valla 100e gidiyorum tırım tırım tırsıyorum
85 le kaldım şu an 97 im 12 kilo ama birde öncesinde 82 ye düşmüştüm onları sayarsak 15 oluyorKilo degilde kac gosterdigin onemli hicde oyle kilolu durmuyorsun.kac kilo aldin
37 dolana kadar çalışılıyor. Hatta ben hastaneden sgk sistemine girilen raporun ekran goruntusunu aldım. Oradaki en son çalışabileceğim tarih de benim 37. Haftami doldurdugum tarih.
Eğer çalışabilir raporu alırsan 37 dolana kadar çalışıyorsun diye biliyorum. Ama sen raporu aldıktan sonra kendini iyi hissetmezsen yine 37 dolmadan da izne ayrılabiliyorsun.
Canim yanlis hesaplamadiysam 2 ekimde 36+0 sin yani 37 haftalik sayiliyorkızlar size bişey sorcam benm son adet tarihim 23 ocak sata göre 37 haftalık ne zamn olcam acil bilgi verir misiniz
Bende de tekmeler çok nadir genelde bi taraftan diğer tarafa geçtiğini hissediyorum yada bi tarafını yaslıyo şişiriyo.Normal cnm tekme cok nadir oluyor artik ama o dalgalanma hat safhada .tekmeden daha can yakici
Tamam canım , okula sorarım . Umarım gel demezler , okul uzak benimBen elden teslim ettim faks i bazen kabul etmiyorlar ara sor bence.birde dilekce yazmana gerek yok dedi mudur yaedimcim.erken digum olursa bunu doktor raporunda yazacakmis dogum oncesi izin dogum sonrasina oyle aktarilirmis
37+0kızlar size bişey sorcam benm son adet tarihim 23 ocak sata göre 37 haftalık ne zamn olcam acil bilgi verir misiniz
kızlar ben de 1 numara Premium care aldım. 0 numara prematüre bebekler içinmiş (göbek bağı oyuntusu var 0 numaralıda)
yalnız merak ettiğim Premium care ve Normal yeşil paket Prima arasında ne kadar fark olduğu...
midem yanıyorrrr
Saga sola dinmek zorluyor.sanki ne kadar zayif olursam hersey o kadar kolay olcak gibi geliyor☺
Merhaba kizlar
Carsamba kontrolum var..
Yarin 36ya giriyorm. Haftaya izinli olcam artik.
Heyecan korku stres aldi basini gidiyor bende.
Bol bol dua edelim
ama yasaya göre de yazılan ''doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak''.
40 haftadan 3 haftayı çıkartırsak 37. de çalışmamamız gerekiyor...
çok aklım karıştı canım ya çevremde de kimi çalışılıyor kimi çalışılmıyor diyor
ama senin haftan da yanlış hesaplanılmış olamaz yani o zaman çalışıyoruz 37. haftada demek ki...puffff sinir oldum şimdi...ne vardı da şu izni daha fazla yapsalardı ya burda hem can doğuruyoruz hem de hafta hafta izin hesaplıyoruz
Ama zaten dogum 40. Hafta dolunca bekleniyor ya. 38, 39 ve 40. Haftalarda çalışamıyorsun. Eger istersen 37 dolana kadar çalışabiliyorsunama yasaya göre de yazılan ''doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak''.
40 haftadan 3 haftayı çıkartırsak 37. de çalışmamamız gerekiyor...
çok aklım karıştı canım ya çevremde de kimi çalışılıyor kimi çalışılmıyor diyor
ama senin haftan da yanlış hesaplanılmış olamaz yani o zaman çalışıyoruz 37. haftada demek ki...puffff sinir oldum şimdi...ne vardı da şu izni daha fazla yapsalardı ya burda hem can doğuruyoruz hem de hafta hafta izin hesaplıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?