2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nasil kotu ya :/ o halsizlik cok beter elim kolum kalkmiyo ya bide bisey sorcam benim bebis tekme pek atmiyo su siralar sadece cok oynuyo yerinde karnimi dalgalandiryo normalmiki
Tansiyonunu ölçtün mü? Benim tansiyonum cok düşüyor 4-5 arası. O zamanlar çok halsiz bayılacak gibi hissediyorum ama doktor normal diyor, yüksek olmaması önemli onlar için

Canım bu sabah sormuştum da, 37. ci haftada çalışılmıyor dedi bir arkadaş. senden de teyit edeyim madem izne ayrılıyorsun...
37. haftada çalışılmıyor değil mi?
37 dolana kadar çalışılıyor. Hatta ben hastaneden sgk sistemine girilen raporun ekran goruntusunu aldım. Oradaki en son çalışabileceğim tarih de benim 37. Haftami doldurdugum tarih.

37 dolana kadar çalışılıyor. Hatta ben hastaneden sgk sistemine girilen raporun ekran goruntusunu aldım. Oradaki en son çalışabileceğim tarih de benim 37. Haftami doldurdugum tarih.

ama yasaya göre de yazılan ''doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak''.
40 haftadan 3 haftayı çıkartırsak 37. de çalışmamamız gerekiyor...
çok aklım karıştı canım ya çevremde de kimi çalışılıyor kimi çalışılmıyor diyor
ama senin haftan da yanlış hesaplanılmış olamaz yani o zaman çalışıyoruz 37. haftada demek ki...puffff sinir oldum şimdi...ne vardı da şu izni daha fazla yapsalardı ya burda hem can doğuruyoruz hem de hafta hafta izin hesaplıyoruz

Merhaba bayanlarrrr.....bende bugün doğum öncesi iznimi başlattım. Aramızda 1 gün var galiba benim kızıma 1930 gr mis.15 tatil dönüşü okula başlamak biraz zor olacak....

Ben elden teslim ettim faks i bazen kabul etmiyorlar ara sor bence.birde dilekce yazmana gerek yok dedi mudur yaedimcim.erken digum olursa bunu doktor raporunda yazacakmis dogum oncesi izin dogum sonrasina oyle aktarilirmis
Tamam canım , okula sorarım . Umarım gel demezler , okul uzak benim

Kızlar doktor benden tokluk şekeri istedi.
Kahvaltıdan kaç saat sonra kan vermem gerekiyor ?
Doktora sormayı unutmuşum bunu , bunun için de mesaj atmak istemiyorum şimdi.

Cnım netten baya yorum okudum, sanırım premıum daha hassas olduğun için, herkes 3 numaradan sonra yeşil pakete geçiyor.
Ben de öyle yapacağım.
Bir de turuncular var ki kimse beğenmemiş.
3 numaranın bitimi 5. aya falan gelir sanırım.
Arkadaşımın bebeği 3.5 aylık 3e geçmişler.

Doktorum 37ye girince dedi bana, illa dolması gerekmiyor dedi.

Ama zaten dogum 40. Hafta dolunca bekleniyor ya. 38, 39 ve 40. Haftalarda çalışamıyorsun. Eger istersen 37 dolana kadar çalışabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…