2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar doktor benden tokluk şekeri istedi.
Kahvaltıdan kaç saat sonra kan vermem gerekiyor ?
Doktora sormayı unutmuşum bunu , bunun için de mesaj atmak istemiyorum şimdi.
canım ben bugün sağlık ocağında verdim hem açlık hem de tokluk şekerimi açlık verdikten sonra yemek yedim 1 saat sonra kan verdim

37 + 0 da izne ayrılınıyor.
yani 37 + 1 37 + 2 de falan izinli oluyoruz.

Kızlar göğüsleri özellikle alt kısımları kaşınan var mi? Çözüm bulabildiniz mi? Isyerindeyim demicem hart hurt dalicam birazdan.

Evet canim 3 nodan sonra bende 4 noyu aktif bebek kullanmistim kizimda. Bunda da oyle yapicam. Premium sivi kaka icin cok iyi oluyor guzel emiyor. Kakasi hafif koyulmaya baslayinca iyi olmuyor.

Rüya demişken sabah annem aradı, ben hiç bebek görmedim rüyamda, hatırlamıyorum fakat dün gece anneannesi görmüş :)
Ne eşim sarışım ne ben ama bebek sarışınmış, biraz büyük görmüş yeni yürüme döneminde, koltuktan koltuga zıplıyormuş çok güzelmiş falan.
Ah dedim gerçekten anneanne olmak anne olmaktan güzel.
Ne acı ne bir şey sadece sevilecek bebek hayal ediyor :)

sağol canım anladım...Premium'un kampanyalarını takip edelim o zaman:)
bebişler daha küçükken Premium'u kullanalım paradan kaçmayalım daha iyiyse
turuncuları hiç görmedim canım...

Ay ben de gece gordum, yesil gozlu -bizde yoktur-, kara uzun kirpikli - biz tuysuz seftali gibiyiz-, zayif kuru -dememe gerek var mi biz tosun gibiyiz -bi bebegim olmus.

Ayy hicte bize benzemiyor diye NUrella gibi nursuz nursuz bakiyorum bebegime
Dogum yaklastikca stres, kaygi bizim ruyalari da gariplestiriyor.

Maşallah ya

Bakalım nasıl olacak minikler

Bu ara aklımda hep aynı sahne var, sezeryan olmuşum- neden bilmem- uyanıyorum ve bebeği soruyorum.

Sürekli kafamda aynı sahne ama bir yüz yok bebeğe dair.

Gerçekten tuhaflaştık

Doktorum 37ye girince dedi bana, illa dolması gerekmiyor dedi.

Ama zaten dogum 40. Hafta dolunca bekleniyor ya. 38, 39 ve 40. Haftalarda çalışamıyorsun. Eger istersen 37 dolana kadar çalışabiliyorsun

37 + 0 da izne ayrılınıyor.
yani 37 + 1 37 + 2 de falan izinli oluyoruz.

kızlar teşekkür ederim bilgiler için...ben bu hafta çalışabilir raporu alacağım inşallah...
onun için hastaneye gittiğimde devlet hastanesindeki doktora da sorayım ayrıca...cevaplarınız farklı çünkü:) emin olmam lazım boşu boşuna bir hafta çalışmayalım...
doktorun cevabını yine buraya da yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…