- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.201
canım ben bugün sağlık ocağında verdim hem açlık hem de tokluk şekerimi açlık verdikten sonra yemek yedim 1 saat sonra kan verdimKızlar doktor benden tokluk şekeri istedi.
Kahvaltıdan kaç saat sonra kan vermem gerekiyor ?
Doktora sormayı unutmuşum bunu , bunun için de mesaj atmak istemiyorum şimdi.
37 + 0 da izne ayrılınıyor.ama yasaya göre de yazılan ''doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak''.
40 haftadan 3 haftayı çıkartırsak 37. de çalışmamamız gerekiyor...
çok aklım karıştı canım ya çevremde de kimi çalışılıyor kimi çalışılmıyor diyor
ama senin haftan da yanlış hesaplanılmış olamaz yani o zaman çalışıyoruz 37. haftada demek ki...puffff sinir oldum şimdi...ne vardı da şu izni daha fazla yapsalardı ya burda hem can doğuruyoruz hem de hafta hafta izin hesaplıyoruz
Gercekten cikmamis ne guzel yaaaBu da bizden fotolar. Gobegin cok cikmamis diyenler hakli mi ne!
Ben ya doguruyorum ya emzırıorum hep oglusumu goruyorum ruyamda :)sanırım herkes aynı rüyaları görüyor kızlar...
ben de rüyamda hep doğuruyorum...ya da ağrımın olduğunu görüyorum...
geçen doğurmak için hastaneye gidiyodum hastanede doktor yoktu falan
Benimde cok kasinio :)Kızlar göğüsleri özellikle alt kısımları kaşınan var mi? Çözüm bulabildiniz mi? Isyerindeyim demicem hart hurt dalicam birazdan.
Normal dogurdugum cok kolaydı hemen dogurmustum .d ruya ıste sıfır sancı .dHangisi daha kolay oluyordu sezercikmi normalmi
Cnım netten baya yorum okudum, sanırım premıum daha hassas olduğun için, herkes 3 numaradan sonra yeşil pakete geçiyor.
Ben de öyle yapacağım.
Bir de turuncular var ki kimse beğenmemiş.
3 numaranın bitimi 5. aya falan gelir sanırım.
Arkadaşımın bebeği 3.5 aylık 3e geçmişler.
2 saat cnm ben oyle vermistimKızlar doktor benden tokluk şekeri istedi.
Evet canim 3 nodan sonra bende 4 noyu aktif bebek kullanmistim kizimda. Bunda da oyle yapicam. Premium sivi kaka icin cok iyi oluyor guzel emiyor. Kakasi hafif koyulmaya baslayinca iyi olmuyor.
Demekki disardan bakanlar da boyle goruyor. Ben kendimi iyi hissediyorum aslinda daha buyurse daha da zorlancam gibi.Gercekten cikmamis ne guzel yaaa
iki saat sonra ben hergun oyle olcuyorumKızlar doktor benden tokluk şekeri istedi.
hart hurt kasintimi kesen tek şey mustela oldu canımKızlar göğüsleri özellikle alt kısımları kaşınan var mi? Çözüm bulabildiniz mi? Isyerindeyim demicem hart hurt dalicam birazdan.
Cnım netten baya yorum okudum, sanırım premıum daha hassas olduğun için, herkes 3 numaradan sonra yeşil pakete geçiyor.
Ben de öyle yapacağım.
Bir de turuncular var ki kimse beğenmemiş.
3 numaranın bitimi 5. aya falan gelir sanırım.
Arkadaşımın bebeği 3.5 aylık 3e geçmişler.
Ay ben de gece gordum, yesil gozlu -bizde yoktur-, kara uzun kirpikli - biz tuysuz seftali gibiyiz-, zayif kuru -dememe gerek var mi biz tosun gibiyiz -bi bebegim olmus.Rüya demişken sabah annem aradı, ben hiç bebek görmedim rüyamda, hatırlamıyorum fakat dün gece anneannesi görmüş :)
Ne eşim sarışım ne ben ama bebek sarışınmış, biraz büyük görmüş yeni yürüme döneminde, koltuktan koltuga zıplıyormuş çok güzelmiş falan.
Ah dedim gerçekten anneanne olmak anne olmaktan güzel.
Ne acı ne bir şey sadece sevilecek bebek hayal ediyor :)
Ay ben de gece gordum, yesil gozlu -bizde yoktur-, kara uzun kirpikli - biz tuysuz seftali gibiyiz-, zayif kuru -dememe gerek var mi biz tosun gibiyiz -bi bebegim olmus.
Ayy hicte bize benzemiyor diye NUrella gibi nursuz nursuz bakiyorum bebegime
Dogum yaklastikca stres, kaygi bizim ruyalari da gariplestiriyor.
Doktorum 37ye girince dedi bana, illa dolması gerekmiyor dedi.
Ama zaten dogum 40. Hafta dolunca bekleniyor ya. 38, 39 ve 40. Haftalarda çalışamıyorsun. Eger istersen 37 dolana kadar çalışabiliyorsun
37 + 0 da izne ayrılınıyor.
yani 37 + 1 37 + 2 de falan izinli oluyoruz.
hart hurt kasintimi kesen tek şey mustela oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?