2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizden ilk kim ayağını sürüyüp doğuracak acaba?
İlk sayfadaki listede bir anamın ismi yok ama düzenli gelip sohbet eden aktif 15 kişi varız yokuz.
Aramızdan kim ilk sağlıkla bebeğini kucağına alacak acaba?
Düşündükçe heyecanlanıyorum.
İnşallah güzel haberlerle tek tek gelip yazmak nasip olur hepimize.

ya ewt nerde herkes valla aralik anneleri bizden daha aktif

ya ewt nerde herkes valla aralik anneleri bizden daha aktif
Kiminin kayıpları oldu sanırım, kimi de baktı artık soracak süreç yok kalp atışları duyuldu, ikili bitti, şeker yüklemesi bitti, işi düşmeyince gerek duymadı demek.

O değil de en çok 9 ay hiç gelmeyip birden "x sitesinden bir şey aldım çok güzel, siz de alın, linki de burada" diye birden apartmana giren tencere satıcısı gibi küçük zekasıyla anne gruplarına girmeye çalışanlar olmuyor mu ayar oluyorum.

Bir kadın vardı, sattığı bir ürün ile yılda 10 kez mayıs anneleri, nisan anneleri, ekim anneleri..vs diye grup grup girer "ayy kızlar, ben de hamileyim, şu ürünü hemen aldım, siz de alın" derdi. Baktım kedi olsa 62 günde doğurur, kadın yılda 10 kez hamile kalıyor. Araştırınca oyunu da ortaya çıkıverdi tabii.

Neyse ki bizim grup küçük, sevimli ve çok sıcak.
İnşallah bebeklerimiz de bir gün buluşup, kaynaşabilirler.

Kızlar doktor benden tokluk şekeri istedi.
Kahvaltıdan kaç saat sonra kan vermem gerekiyor ?
Doktora sormayı unutmuşum bunu , bunun için de mesaj atmak istemiyorum şimdi.
benim bildiğim bir saat sonra canim

kızlar 30+3 olduk bugün doktora gittim bebişimin kilosu 1640 gr boyu 40 cm olmuş normal mi sizce
masallah gayet normal canım

Kızlar bugün ishal kusma miğde bulantısı ve karında gerginlik ile öğle tatilinde doktora koştum. Bebekte sıkıntı yok. Bana verdi çalışamaz raporunu. Aslında iyi oldu. Ben daha çalışacaktım ama bebek işyerinde çok huysuzlaşıyo. Artık dinleneceğim hazırlıklarım da tam değildi artık onları tamamlarım. Bu arada bebişi düşük kilolu olan varsa yumurta yesin. Bem denedim hakikaten çok farketti.

33+5 olduk muayeneye gittim bugün n st çekildi.bizde hersey normal.2250 gr olmuş minik kizim.normal dogum için kitaplar okuyor um.iznimidebaşlattımm yarindan itibarenbayram kötü gecti.Kv vefat ederken gorumceme el verdi sanirim.sinir e tti.bi ara anlairim.Öpüyorum hepinizi.geçmiş bayram iniz mübarek olsun

Reactions: GCA
Hahahaha alemsin canim gulmekten sancim basladi kedi olsa 62 gunde doğururdu kismina

aklima gelmisti ben de nerde dyt.ebru diyodum

selamın aleyküm annişler bugün ilk nst mize girdik herşey normal şükür Allaha ama ben bir kaç gündür rahatsızım acilin doktoruna göründüm faranjit olmuşum tantumverde die bi boğaz spreyinden başka bişey veremem son zamanlarındasın dedi idare edicem artık. bu aralar acayip sinirliyim sebepsiz sinirleniyorum kendi kendime konuşmaya başladım psikolojim iyice bozuldu yemek yapmak artık işkence ayakta durmak gün geçtikçe zorlaşıyor kafayı yemek üzereyim neyse paylaşmak istedim umarım sizler iyisinizdir

Mrbbb yeni katoldimmm aranuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…