- 15 Ekim 2014
- 468
- 767
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.221
Canım kaşıntı varsa göğüslerin çatlıyor demektir sanırım. Çatlak önleyici yada nemlendirici krem kullanmalısın.Kızlar göğüsleri özellikle alt kısımları kaşınan var mi? Çözüm bulabildiniz mi? Isyerindeyim demicem hart hurt dalicam birazdan.
Sen kendini iyi hissediyorsan bi sorun yokki...keske bnmde gobegim cikmasa :)Demekki disardan bakanlar da boyle goruyor. Ben kendimi iyi hissediyorum aslinda daha buyurse daha da zorlancam gibi.
mustelanin catlak kremi canimMustela derken? Pisik kremi falan mı
ya ewt nerde herkes valla aralik anneleri bizden daha aktifBizden ilk kim ayağını sürüyüp doğuracak acaba?
İlk sayfadaki listede bir anamın ismi yok ama düzenli gelip sohbet eden aktif 15 kişi varız yokuz.
Aramızdan kim ilk sağlıkla bebeğini kucağına alacak acaba?
Düşündükçe heyecanlanıyorum.
İnşallah güzel haberlerle tek tek gelip yazmak nasip olur hepimize.
bizimde yarin dr randevumuz var ultrasona giricem tam 3 ay sonra cok heycanli kizimla bulusacagizyarin bide biyofizik testimiz var 8/8 puan almamiz lazim bize sans dileyin
Kiminin kayıpları oldu sanırım, kimi de baktı artık soracak süreç yok kalp atışları duyuldu, ikili bitti, şeker yüklemesi bitti, işi düşmeyince gerek duymadı demek.ya ewt nerde herkes valla aralik anneleri bizden daha aktif
benim bildiğim bir saat sonra canimKızlar doktor benden tokluk şekeri istedi.
Kahvaltıdan kaç saat sonra kan vermem gerekiyor ?
Doktora sormayı unutmuşum bunu , bunun için de mesaj atmak istemiyorum şimdi.
masallah gayet normal canımkızlar 30+3 olduk bugün doktora gittim bebişimin kilosu 1640 gr boyu 40 cm olmuş normal mi sizce
evet cok uzun burda boyle ultrasonna sokmuyolar oda insulin kullandigim icin gircem riskli gebelik oldugu icinneey 3 aymi, cok uzun sure degilmi canim ya.
neden o kadar ara verildiki.
insallah iyidir kizin
Hahahaha alemsin canim gulmekten sancim basladi kedi olsa 62 gunde doğururdu kisminaKiminin kayıpları oldu sanırım, kimi de baktı artık soracak süreç yok kalp atışları duyuldu, ikili bitti, şeker yüklemesi bitti, işi düşmeyince gerek duymadı demek.
O değil de en çok 9 ay hiç gelmeyip birden "x sitesinden bir şey aldım çok güzel, siz de alın, linki de burada" diye birden apartmana giren tencere satıcısı gibi küçük zekasıyla anne gruplarına girmeye çalışanlar olmuyor mu ayar oluyorum.
Bir kadın vardı, sattığı bir ürün ile yılda 10 kez mayıs anneleri, nisan anneleri, ekim anneleri..vs diye grup grup girer "ayy kızlar, ben de hamileyim, şu ürünü hemen aldım, siz de alın" derdi. Baktım kedi olsa 62 günde doğurur, kadın yılda 10 kez hamile kalıyor. Araştırınca oyunu da ortaya çıkıverdi tabii.
Neyse ki bizim grup küçük, sevimli ve çok sıcak.
İnşallah bebeklerimiz de bir gün buluşup, kaynaşabilirler.
aklima gelmisti ben de nerde33+5 olduk muayeneye gittim bugün n st çekildi.bizde hersey normal.2250 gr olmuş minik kizim.normal dogum için kitaplar okuyor um.iznimidebaşlattımm yarindan itibarenbayram kötü gecti.Kv vefat ederken gorumceme el verdi sanirim.sinir e tti.bi ara anlairim.Öpüyorum hepinizi.geçmiş bayram iniz mübarek olsun
Doktora sordum farklı cevaplar gelince , 2 saat sonra , dedi.benim bildiğim bir saat sonra canim
masallah gayet normal canım
Mrbbb demin haberde izledimhttp://www.hurriyetaile.com/bebek/b...-bebek-yataktan-bakin-nasil-iniyor_19845.html
Kızlar bunu izlemelisiniz
Mrbbb yeni katoldimmm aranuzaselamın aleyküm annişlerbugün ilk nst mize girdik herşey normal şükür Allaha ama ben bir kaç gündür rahatsızım acilin doktoruna göründüm faranjit olmuşum tantumverde die bi boğaz spreyinden başka bişey veremem son zamanlarındasın dedi idare edicem artık. bu aralar acayip sinirliyim sebepsiz sinirleniyorum kendi kendime konuşmaya başladım psikolojim iyice bozuldu yemek yapmak artık işkence ayakta durmak gün geçtikçe zorlaşıyor kafayı yemek üzereyim neyse paylaşmak istedim umarım sizler iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?