- 11 Mayıs 2013
- 104
- 142
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.241
merhaba hoş geldinnnnnMrbbb yeni katoldimmm aranuza
http://www.hurriyetaile.com/bebek/b...-bebek-yataktan-bakin-nasil-iniyor_19845.html
Kızlar bunu izlemelisiniz
Ogretmenlerin yillik izni yok ki canım. 8 gün rapor hakkın mi var? Doğum izni doğum öncesi 8 dogum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 haftadir. 32. Haftada çalışabilir raporu alip 37. Haftaya kadar çalışma hakki var. Yani 5 hafta dogum sonrasina aktarılabilir. Bu durumda dogum öncesi 3 hafta dogum sonrası 13 hafta hakkin olur kullanmak için.
Eğer çalıştığın haftalarda bayram tatili secim tatili vs olursa ya da rapor kullanirsan o günlerin doğum sonrasına
aktarilmaz. Dogum öncesi izninin sonrasina aktarilmasi için fiili çalışma şartı vardır.
Yardımcı olabilmisimdir inşallah
Valla bende cok merak ediyorum.35 36 haftadakileride cok kiskaniyorum soylim yanii.ben daha 32 yim.Bizden ilk kim ayağını sürüyüp doğuracak acaba?
İlk sayfadaki listede bir anamın ismi yok ama düzenli gelip sohbet eden aktif 15 kişi varız yokuz.
Aramızdan kim ilk sağlıkla bebeğini kucağına alacak acaba?
Düşündükçe heyecanlanıyorum.
İnşallah güzel haberlerle tek tek gelip yazmak nasip olur hepimize.
selamın aleyküm annişlerbugün ilk nst mize girdik herşey normal şükür Allaha ama ben bir kaç gündür rahatsızım acilin doktoruna göründüm faranjit olmuşum tantumverde die bi boğaz spreyinden başka bişey veremem son zamanlarındasın dedi idare edicem artık. bu aralar acayip sinirliyim sebepsiz sinirleniyorum kendi kendime konuşmaya başladım psikolojim iyice bozuldu yemek yapmak artık işkence ayakta durmak gün geçtikçe zorlaşıyor kafayı yemek üzereyim neyse paylaşmak istedim umarım sizler iyisinizdir
Allah razı olsun, ben şimdiden kolumu kaldırmaya üşenir oldum, senin zahmet edip yanıtlaman bile büyük lütuf, çok teşekkür ederim.
Rapor hakkım var, bir de 20 gün yıllık iznimiz var, 12 gününü kullandım, 8'ini sakladım doğum iznime eklemek için.
Dr. raporu direk 5 haftalık toplu olarak mı veriyor? Yani 32. haftaya girdiğimde gidersem mesela "5 hafta daha çalışabilir" gibi bişey mi? 8 günümü önden nasıl ekleyeceğimi kestiremiyorum bi türlü
Benimde aynısı oluyor cnm ya!!!ama can sıkıntısından teli elimizden dusuremiyoruz maalesef. Umarım birsey olmaz...Merhaba kızlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun nasılsınız ben cok iyi sayılmam 33.haftadayim ama coook agirlastim 5 dk ayakta dursam carpintim basliyo kafasi asagida olduğu icin bebegim baski yapiyo kasiklarima bi de halk arasinda yel agrisi denen agrim başladı sag bacagimda her gece bacak agrisi çekiyorum bi de benim bebegim cep telefonundan cok etkileniyor kizlar sanirim radyasyon etkiliyor bu bebekleri ne zaman teli elime alsam karin hizamda yaziyorum malum mesajlari basliyo kipir kipir donmeye bebeğim cok vicdanim sizliyo elime almak istemiyorum teli siz de farkettiniz mi böyle bir durum
Merhaba kızlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun nasılsınız ben cok iyi sayılmam 33.haftadayim ama coook agirlastim 5 dk ayakta dursam carpintim basliyo kafasi asagida olduğu icin bebegim baski yapiyo kasiklarima bi de halk arasinda yel agrisi denen agrim başladı sag bacagimda her gece bacak agrisi çekiyorum bi de benim bebegim cep telefonundan cok etkileniyor kizlar sanirim radyasyon etkiliyor bu bebekleri ne zaman teli elime alsam karin hizamda yaziyorum malum mesajlari basliyo kipir kipir donmeye bebeğim cok vicdanim sizliyo elime almak istemiyorum teli siz de farkettiniz mi böyle bir durum
Selam kızlar
ilk defa yazıyorum
Hepinize simdiden Hayırlı doğumlar
benim oğlum Kasım başı gibi sezeryanla dünyaya gelecek inşallah sağlıkla..kilosu 2 hafta önden gittiği için doktor normal dogumu unut dedi
Bazen boyle mesajlari okurken bunu ben mi yazdim acaba diyorum.hepimizin sikayetleri ruh hali falan hep ayni.hepimiz ayni evde yasasak ne olur cok merak ediyorum.ayyy bacagim ayy kasigimm.up uzun tuvalet kuyrugu.koridorda ordek yuruyuslu goruntuler....Merhaba kızlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun nasılsınız ben cok iyi sayılmam 33.haftadayim ama coook agirlastim 5 dk ayakta dursam carpintim basliyo kafasi asagida olduğu icin bebegim baski yapiyo kasiklarima bi de halk arasinda yel agrisi denen agrim başladı sag bacagimda her gece bacak agrisi çekiyorum bi de benim bebegim cep telefonundan cok etkileniyor kizlar sanirim radyasyon etkiliyor bu bebekleri ne zaman teli elime alsam karin hizamda yaziyorum malum mesajlari basliyo kipir kipir donmeye bebeğim cok vicdanim sizliyo elime almak istemiyorum teli siz de farkettiniz mi böyle bir durum
selamın aleyküm annişlerbugün ilk nst mize girdik herşey normal şükür Allaha ama ben bir kaç gündür rahatsızım acilin doktoruna göründüm faranjit olmuşum tantumverde die bi boğaz spreyinden başka bişey veremem son zamanlarındasın dedi idare edicem artık. bu aralar acayip sinirliyim sebepsiz sinirleniyorum kendi kendime konuşmaya başladım psikolojim iyice bozuldu yemek yapmak artık işkence ayakta durmak gün geçtikçe zorlaşıyor kafayı yemek üzereyim neyse paylaşmak istedim umarım sizler iyisinizdir
Ilk doguranlardan olabilirim
Bu bebe sabirsiz cok.
Bugun karnim tas gibi cok
Allah razı olsun, ben şimdiden kolumu kaldırmaya üşenir oldum, senin zahmet edip yanıtlaman bile büyük lütuf, çok teşekkür ederim.
Rapor hakkım var, bir de 20 gün yıllık iznimiz var, 12 gününü kullandım, 8'ini sakladım doğum iznime eklemek için.
Dr. raporu direk 5 haftalık toplu olarak mı veriyor? Yani 32. haftaya girdiğimde gidersem mesela "5 hafta daha çalışabilir" gibi bişey mi? 8 günümü önden nasıl ekleyeceğimi kestiremiyorum bi türlü
Selam kızlar
ilk defa yazıyorum
Hepinize simdiden Hayırlı doğumlar
benim oğlum Kasım başı gibi sezeryanla dünyaya gelecek inşallah sağlıkla..kilosu 2 hafta önden gittiği için doktor normal dogumu unut dedi
32. Haftada çalışabilir raporu veriyor, kuruma veriyorsunuz, 37ye kadar çalışıyorsunuz, 37de çalışamaz raporu veriyor doktor, onu teslim ettikten sonra 16 hafta hesaplayın, izinlisiniz. Hemen arkasın dan da 8 günlük yıllık izninizi ekleyebilirsiniz.
Bizim yıllık izinlerimiz devretmiyor maalesef, o yüzden mecburen önden ekleyip kendim için kullanmış olacağım, dinlenerek değerlendireceğim. Cevabınız ve ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Allah kurtarsın, kolay doğumlar dilerim size.32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldığında aldığın tarih ile izne ayrilacagin 37. Haftanin tarihi yazar raporda diye biliyorum.
Eger 8 günlük bir fazlaligin varsa onu da 37. Haftandan sonra ekletmen daha mantıklı olur. Doğum sonrası daha fazla izin yapmani sağlar. Ama o nasil eklenir bilmiyorum çünkü biz de yillik izin yok. Onu da idarecine danis muhakkak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?