2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Allah razı olsun, ben şimdiden kolumu kaldırmaya üşenir oldum, senin zahmet edip yanıtlaman bile büyük lütuf, çok teşekkür ederim.
Rapor hakkım var, bir de 20 gün yıllık iznimiz var, 12 gününü kullandım, 8'ini sakladım doğum iznime eklemek için.
Dr. raporu direk 5 haftalık toplu olarak mı veriyor? Yani 32. haftaya girdiğimde gidersem mesela "5 hafta daha çalışabilir" gibi bişey mi? 8 günümü önden nasıl ekleyeceğimi kestiremiyorum bi türlü

Merhaba kızlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun nasılsınız ben cok iyi sayılmam 33.haftadayim ama coook agirlastim 5 dk ayakta dursam carpintim basliyo kafasi asagida olduğu icin bebegim baski yapiyo kasiklarima bi de halk arasinda yel agrisi denen agrim başladı sag bacagimda her gece bacak agrisi çekiyorum bi de benim bebegim cep telefonundan cok etkileniyor kizlar sanirim radyasyon etkiliyor bu bebekleri ne zaman teli elime alsam karin hizamda yaziyorum malum mesajlari basliyo kipir kipir donmeye bebeğim cok vicdanim sizliyo elime almak istemiyorum teli siz de farkettiniz mi böyle bir durum

Valla bende cok merak ediyorum.35 36 haftadakileride cok kiskaniyorum soylim yanii.ben daha 32 yim.

Faranjit için taze zencefil azıcık doğrayın balla karıştırın ılık suda ve için çok iyi gelir birde çayını karabiber ekleyin icebilirsin iz. ..her yıl meslekten dolayi çok çekerim Faranjit dikkat etmezseniz cigerlere inebilir bunlar bana çok iyi geliyordu...geçmiş olsun

32. Haftada çalışabilir raporu veriyor, kuruma veriyorsunuz, 37ye kadar çalışıyorsunuz, 37de çalışamaz raporu veriyor doktor, onu teslim ettikten sonra 16 hafta hesaplayın, izinlisiniz. Hemen arkasın dan da 8 günlük yıllık izninizi ekleyebilirsiniz.

Selam kızlar
ilk defa yazıyorum
Hepinize simdiden Hayırlı doğumlar
benim oğlum Kasım başı gibi sezeryanla dünyaya gelecek inşallah sağlıkla..kilosu 2 hafta önden gittiği için doktor normal dogumu unut dedi

Benimde aynısı oluyor cnm ya!!!ama can sıkıntısından teli elimizden dusuremiyoruz maalesef. Umarım birsey olmaz...

Kontrolden geldim bugün. Kızım iyiymiş haftasıyla uyumluymuş. 2090 gr. olmuş 32+2 deyiz bugün)
Nst ye girdim sırtüstü yattım birsüre sonra fenalık hissi geldi yan dönebilirmiyim dedim hemşireye dön dedi ama bu sefer de kalp atışını kaybetti geri düzeltti beni. Neyse kızcem çok hareketliydi doğrudürüst beceremediler çekmeyi. Doktora söylersin dedi tekrar isterse gelirsin yine çekeriz dedi hemşire.
Neyse doktor NST de iyi dedi.
Çalışamaz raporumu da aldım bugün. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.. Ama doktor izinli olacakmış başka doktor gelecek ona görünürsün dedi. Bende diyorum bahaneyle başlayım asıl doğum yapacağım yere gitmeye artık. Çünkü ben ilçedeyim ve burdaki hastanede doğum yapmak istemiyorum. Son ay değiştiririm diyordum isabet olur..

Fark ettim maalesef, bilgisayara da veriyor tepki, of of

Hosgeldin aramiza.insallah saglikli bi sekilde dogar kuzucugun. seninki ne guzel soylemis simdiren sezeryan falan diye.ben iki hafta once sordum.daha erken konusmak icin dedi.

Bazen boyle mesajlari okurken bunu ben mi yazdim acaba diyorum.hepimizin sikayetleri ruh hali falan hep ayni.hepimiz ayni evde yasasak ne olur cok merak ediyorum.ayyy bacagim ayy kasigimm.up uzun tuvalet kuyrugu.koridorda ordek yuruyuslu goruntuler....

bir iki hafta evvel mutfağa yüksek taburelerden çektim ben. yemeğin başını beklerken oturuyorum. bir de ütüyü deneyeceğim oturarak nasıl yapılıyor diye

32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldığında aldığın tarih ile izne ayrilacagin 37. Haftanin tarihi yazar raporda diye biliyorum.

Eger 8 günlük bir fazlaligin varsa onu da 37. Haftandan sonra ekletmen daha mantıklı olur. Doğum sonrası daha fazla izin yapmani sağlar. Ama o nasil eklenir bilmiyorum çünkü biz de yillik izin yok. Onu da idarecine danis muhakkak canım.

doktoruna güveniyor musun? eğer normal doğum istiyorsan sonradan keşke dememek için başka bir doktora mı danışsan. 4 kilonun üzerinde bile normal doğum oluyor. 4e kadar da her türlü doğuyor Allahın izniyle. tabi başka bir durum varsa vs bilemem.

Naber tatlışlaaarr?... Öncelikle resim atan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum o kadar fit kalabildikleri için, bi gram etiniz yok sanki kızzz, şikayet etmeyin allahtan korkun heee zira benim bacaklarım aldı başını gidiyoo, bugün aşırı moralim bozuldu, sebebi sonunda bacagımda belki 2, belki 3 cmlik bi çatlak görmüş olmam, korktum resmen görünce yaaa bunca zaman olmadı şimdi olcağı tuttu.. 74le hamile kalmıştım, 66ya düşmüştüm, şimdiyse tekrar şiştim 78 falanım heralde.. Ama kilodan çok şişlik hissi mahvediyo insanı.. Karnım sürekli sert bide görüyorum ki herkeste aynı bide evlatcığım saolsun mideme tutunmuş öyle duruyo zaar.. yarın kontrolümüz var bakalım durumlar ne, en kısa zamanda asıl şişkoyu görüceksinizzz öperimm şimdilikkk....

Bizim yıllık izinlerimiz devretmiyor maalesef, o yüzden mecburen önden ekleyip kendim için kullanmış olacağım, dinlenerek değerlendireceğim. Cevabınız ve ilginiz için çok çok teşekkür ederim. Allah kurtarsın, kolay doğumlar dilerim size.

Kizlar minnosum bana ne yemek yaptiriyor ne de yenek yediriyor. Sertlesiyor karnin, sertlestiginde de hemen oturmam ya da uzanmam gerekiyor. Bu sertlesme icin magnezyum kullananiiz var saniyorum. Bana dr.hic bahsetmedi de vermedi kac kez bildirdigim halde. Her dr.un verdigi bi ilac degil mi bu Allahaskina? Herkes kafasina gore vermiyordur heralde dimi? Dicem o ki yarin nst ye girecegim icin gittigimde bi citlatsam bu ilac hk.da. ukalalik olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…