- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.281
Kizlar slm bugun doktorum dediki su sende odem yapmis daha az su ic !!! Yaw bunudabilk defa duydum tuzluyu karbonhidrati duydumda su yun odem yaptigini ilk duydum sizin haberiniz.varmi ?
evet öylesi uygun olurdu tabi ama yılbaşından sonraya devretmiyor maalesef bizde izinler. bebeğime vakit ayırmak için kullanamasam da en azından kendim için kullamış olucam artık önden ekleyip.
Ay kızlar Ali bey benim doktorum.başındanberi ona gidiyorum. Çok ilgilidir saolsun. Sevindim bak şimdi:)Onlarin hepsi Erkan bey de oyle esimin akrabasini dogurttu ,cok duydum normal dogumu destekleyen doktorlar.
benim kasimin sonu gibi dogum gorunuyor eger biraz erken gelmeye kalkarsa Ugur bey kongrede o zaman kim bakicak dedim, Ali beyi soyledi eger oyle bir durum olursa benide Ali bey dogurtabilir.:)
Pendik bolge hastanesinde Mustafa Ozbek kendisini cok severim evime biraz yakin olsa kesinlikle onu tercih ederdim.genelde hep neselidir, kizi gibi sever her gittigimde ilgilenir neselidir tum hastalarinada oyle olduguna eminim.Ben tecrubesine cok guveniyorum 2 hamileligimde de aralarda kontrole gittim bir tek bebege bakmaz karacigerime,bobregime vs. Bi ultrasonla goz gezdirir.Gittigim tum doktorlar kizima hep cok iri dediler docent vs. Birtek Mustafa bey dogrusunu bildi ultrasonu iyi okuyor.yalniz mesai saatleri disinda mustafa beyin dogumunu yaptirmasini istiyorsan bir miktar dogum icin kendine veriyorsun.Ama zaten hastane uygun fiyatli oldugu icin yinede uygun fiyata geliyorSlm kızlar .Anadolu yakasında Dr undan memnun olup tavsiye edebilecek var mı. Ben pendik kurtkoy deyim emsey hast düşünüyorum central hospital ya da saygı hast diyorlar çevremde sizler in Dr nasıl sezaryan olacak benim.benim.yurtdidonda idim düzenli Dt um burada yok o nedenle.nedenle.tavsiyelerin8zi bekliyorum
Dis agrisi cok zorBu geceki uyuyamama sebeplerinden biri dis ağrım.
bebegine birsey olmaz korkma 34. Hafta bitimi zaten ciger gelisimi icin yeterli bir sure kuveze bile girmeyebilir tabi 37. Haftayi devirse daha iyi ama birsey olmaz strese sokma kendiniKızlar ben de uyuyamayanlardanim. Ama bu sefer farklı evde hemen dalabiliyordum. Ama bgn tansiyon nedeniyle hastaneye yatisim yapıldı. 145 e 90 çıktı idrarda da 2 protein görünce. Bayramdan önce de 3 gün yine aynı nedenle yatmistim. yatarken ve evde bayram süresince hiç yüksek çıkmadı coksukur.... bakalım bu sefer ne olacak. Çok endiseliyim bebeğime birsey olacak diye. Ama nst ler de ve USG de geçen hafta iyi çıkmıştı yarın yine cekilicem. umarım gelismesi önceki gibi iyidir. Yani uyku bitti artık bende sanki. ..
Canim bana kramp derdimi anlattigimda kalsiyum vermisti fakat karindaki toplanma ve sertlesmeyi de soyledigimde ilac anlaminda bisry vermedi.Ben de bir sabah baldırımda krampla uyandım ve ertesi 1-2 gün karnım top gibi sertleşti.
Dr kontrolünde bunları anlatıp, magnezyum verecek misiniz acaba diye kedi gibi sordum.
Benimki 6 aydan önce vitamin vermedi mesela (sen maşallah top gibisin, doğuştan hormonlu vitaminlisin dedi zaar)
Kan sulandırıcı hap, iğnem olduğu için kan değerlerim zaten fazla, kan hapı falan vermedi.
Demir hapı vermedi.
Vermedi oğlu vermedi yani.
Dedim doktor magnezyum da vermez, hayret , veresi tuttu.
Hatta bana karnındaki sertleşmeler ve krampların geçene kadar ilk 5 gün sabah akşam sonra günde bir kez kullan dedi.
Eşimde de potasyum eksiği vardı ve onun da krampları vardı, o da benle birlikte içmeye başladı.
Şimdi evde kuzu gibiyiz, ne kramp var çok şükür ne karında toplanma.
(Ay ilaç satış temsilcisi gibi oldum he, reklam gibi oldu mübarek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?