2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar slm bugun doktorum dediki su sende odem yapmis daha az su ic !!! Yaw bunudabilk defa duydum tuzluyu karbonhidrati duydumda su yun odem yaptigini ilk duydum sizin haberiniz.varmi ?

Kizlar slm bugun doktorum dediki su sende odem yapmis daha az su ic !!! Yaw bunudabilk defa duydum tuzluyu karbonhidrati duydumda su yun odem yaptigini ilk duydum sizin haberiniz.varmi ?

Su zehirlenmelerinde de öyle olur, vücuda fazla su girerse ve vücudun saatte atıyorum su boşaltım sistemi bunu karşılayamazsa fazla su dokularda birikip ödem yapıyor.
O yüzden abartmamak lazım ne içmeyi ne de ben gibi günde 1 litre su içip durmayı.

evet öylesi uygun olurdu tabi ama yılbaşından sonraya devretmiyor maalesef bizde izinler. bebeğime vakit ayırmak için kullanamasam da en azından kendim için kullamış olucam artık önden ekleyip.

Anladım canım. o da güzel ama. Evinin tadını cikarirsin dinlenirsin sekiz gün :)

Ay kızlar Ali bey benim doktorum.başındanberi ona gidiyorum. Çok ilgilidir saolsun. Sevindim bak şimdi:)

Slm kızlar .Anadolu yakasında Dr undan memnun olup tavsiye edebilecek var mı. Ben pendik kurtkoy deyim emsey hast düşünüyorum central hospital ya da saygı hast diyorlar çevremde sizler in Dr nasıl sezaryan olacak benim.benim.yurtdidonda idim düzenli Dt um burada yok o nedenle.nedenle.tavsiyelerin8zi bekliyorum

Ya hala uyuyamıyorum. Akşam uyumuştum ne güzel, gece sarhoşun biri bağıra çağıra müzik açmış şarkı söylüyo. Eşim hemen aradı güvenliği ve şikayet etti. Susturdular adamı ama benim uyku kaçtı tabii.

Kızlar ben de uyuyamayanlardanim. Ama bu sefer farklı evde hemen dalabiliyordum. Ama bgn tansiyon nedeniyle hastaneye yatisim yapıldı. 145 e 90 çıktı idrarda da 2 protein görünce. Bayramdan önce de 3 gün yine aynı nedenle yatmistim. yatarken ve evde bayram süresince hiç yüksek çıkmadı coksukur.... bakalım bu sefer ne olacak. Çok endiseliyim bebeğime birsey olacak diye. Ama nst ler de ve USG de geçen hafta iyi çıkmıştı yarın yine cekilicem. umarım gelismesi önceki gibi iyidir. Yani uyku bitti artık bende sanki. ..

Pendik bolge hastanesinde Mustafa Ozbek kendisini cok severim evime biraz yakin olsa kesinlikle onu tercih ederdim.genelde hep neselidir, kizi gibi sever her gittigimde ilgilenir neselidir tum hastalarinada oyle olduguna eminim.Ben tecrubesine cok guveniyorum 2 hamileligimde de aralarda kontrole gittim bir tek bebege bakmaz karacigerime,bobregime vs. Bi ultrasonla goz gezdirir.Gittigim tum doktorlar kizima hep cok iri dediler docent vs. Birtek Mustafa bey dogrusunu bildi ultrasonu iyi okuyor.yalniz mesai saatleri disinda mustafa beyin dogumunu yaptirmasini istiyorsan bir miktar dogum icin kendine veriyorsun.Ama zaten hastane uygun fiyatli oldugu icin yinede uygun fiyata geliyor

bebegine birsey olmaz korkma 34. Hafta bitimi zaten ciger gelisimi icin yeterli bir sure kuveze bile girmeyebilir tabi 37. Haftayi devirse daha iyi ama birsey olmaz strese sokma kendini

Günaydın kızlar,

Benim bebeğimi her gün hıçkırık tutuyor , elimi hıçkırık tutan yere koyup seviyorum.Büyüdükçe hıçkırığı da güçlendi.
Ben erkek bebek beklememe rağmen , basenlerim yanlara doğru yayıldı.Elliyorum , kemik geliyor. Hep böyle mi kalacak yahu ?! Bacak içlerimde de selülit aldı başını gidiyor.Doğum sonrası vücut eski görüntüsünü yakalayacak mı , bilemiyorum. Bebek sağlıklı olsun tabii en önemlisi o tabii ki de ; aynaya bakınca göbekten aşağısı beni deli ediyor.

Gunaydin hanimlar dun doktor kontrolumuz vardi adet agrisi gibi sancilarim falan vardi nstye baglandim sancim cikmadi. Butun agriyi sanciyi idrar yolu enfeksiyonu yapiyormus. Yemin ederim biktim su iltihaptan bir kurtulamiyorum. Doktora da sordum niye bu kadar sık oluyorum diye bunyenle alakali hassassin dedi. Anlayacaginiz cok hassas bir kuşa sahipmisim basima bela oluyor.

Cok sukur bebegim iyiydi suyumuz esimiz durus pozisyonumuz falan. 33+6 da kilomuz 2.400 kg olmus. Bu haftadan sonra hizli kilo almaya baslayacakmis. 3 kiloyu gecer dedi dogumda. Cokta kilolu olmasin normal doguracaksin zaten dedi:) benim icinde 3200 ideal kolay cikartiliyor bu agirliktaki bebekler tecrubeyle sabit :) ama daha fazla olacak gibi sanki.

Meme uclarim yara olmustu garmestan krem yazdi onu kullanmaya basliycam lansinohu emzirmeye baslarken kullanmaya devam ederim artik.

Canim bana kramp derdimi anlattigimda kalsiyum vermisti fakat karindaki toplanma ve sertlesmeyi de soyledigimde ilac anlaminda bisry vermedi.

Gunaydin herkese.
Cok sukur uyku sorunum yok, hatta tuvalete bile zor kalkiyorum. Bayagi bi tutuyorum napicam ben boyle bi zarari olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…