- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.321
Kızlar bugün ishal kusma miğde bulantısı ve karında gerginlik ile öğle tatilinde doktora koştum. Bebekte sıkıntı yok. Bana verdi çalışamaz raporunu. Aslında iyi oldu. Ben daha çalışacaktım ama bebek işyerinde çok huysuzlaşıyo. Artık dinleneceğim hazırlıklarım da tam değildi artık onları tamamlarım. Bu arada bebişi düşük kilolu olan varsa yumurta yesin. Bem denedim hakikaten çok farketti.
çok çok geçmiş olsun
selamın aleyküm annişlerbugün ilk nst mize girdik herşey normal şükür Allaha ama ben bir kaç gündür rahatsızım acilin doktoruna göründüm faranjit olmuşum tantumverde die bi boğaz spreyinden başka bişey veremem son zamanlarındasın dedi idare edicem artık. bu aralar acayip sinirliyim sebepsiz sinirleniyorum kendi kendime konuşmaya başladım psikolojim iyice bozuldu yemek yapmak artık işkence ayakta durmak gün geçtikçe zorlaşıyor kafayı yemek üzereyim neyse paylaşmak istedim umarım sizler iyisinizdir
çok çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar,
Benim bebeğimi her gün hıçkırık tutuyor , elimi hıçkırık tutan yere koyup seviyorum.Büyüdükçe hıçkırığı da güçlendi.
Ben erkek bebek beklememe rağmen , basenlerim yanlara doğru yayıldı.Elliyorum , kemik geliyor. Hep böyle mi kalacak yahu ?! Bacak içlerimde de selülit aldı başını gidiyor.Doğum sonrası vücut eski görüntüsünü yakalayacak mı , bilemiyorum. Bebek sağlıklı olsun tabii en önemlisi o tabii ki de ; aynaya bakınca göbekten aşağısı beni deli ediyor.
benim de bebeğim kız olmasına rağmen göbeğim sivri, herkes erkek olabilir bu bebek, doktorun yanlış bakmış olmasın diyo
çok çok geçmiş olsunGunaydin hanimlar dun doktor kontrolumuz vardi adet agrisi gibi sancilarim falan vardi nstye baglandim sancim cikmadi. Butun agriyi sanciyi idrar yolu enfeksiyonu yapiyormus. Yemin ederim biktim su iltihaptan bir kurtulamiyorum. Doktora da sordum niye bu kadar sık oluyorum diye bunyenle alakali hassassin dedi. Anlayacaginiz cok hassas bir kuşa sahipmisim basima bela oluyor.
çok çok geçmiş olsun
Cok sukur bebegim iyiydi suyumuz esimiz durus pozisyonumuz falan. 33+6 da kilomuz 2.400 kg olmus. Bu haftadan sonra hizli kilo almaya baslayacakmis. 3 kiloyu gecer dedi dogumda. Cokta kilolu olmasin normal doguracaksin zaten dedi:) benim icinde 3200 ideal kolay cikartiliyor bu agirliktaki bebekler tecrubeyle sabit :) ama daha fazla olacak gibi sanki.
Meme uclarim yara olmustu garmestan krem yazdi onu kullanmaya basliycam lansinohu emzirmeye baslarken kullanmaya devam ederim artik.
Çok mutsuzum disim çok ağrıyor
Geceden beri ağız suyu ile gargara , tuzlu suyla gargara yaptım ama geçmiyor.
Çok mutsuzum çok.
çok çok geçmiş olsun
Bugün ilk defa krampla uyandımmne pis bişeymiş yahu! İki bacağıma birden saplandı ödüm koptu çok uzun sürmesede. Bugün söyliyim bari doktora.. Ağrılar çok garipleşti yaaa, bünye resmen farklı çalışıyor belli, derindeenn hissediyorum bütün iç organlarım bile ağrıyo sankim... Havada fırtınalı resmen istanbulda, yağmur bi yandan, alev alev yandığım günlerin hatrına bişey demiiciim artıkın, zaten hala bir "yangın ayşe"yim, üşümeye başlamadım Ayhh neyse, bu kadar karamsarlıktan sonraa;
Günaydıınnn güzelciklerr...
çok çok geçmiş olsun
rahatsızlanan herkese topluca geçmiş olsun diyeyim dedim kızlar Allah yardımcımız olsun