- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.301
Canim atasehirden bakirkoye gitmek herdefasinda zor olmuyor mu? Ben goztepeye bile gitmedim cok sarsiyor yol diye atasehir memoriala gidiyorum.Ben en bastan beri ara ara yaziyorum aslinda ama kendimi hatirda tutacak kadar surekli degil.İlk hamileligimde calisiyordum sonra ayrildim ve suan calismiyorum.Birde 2 bucuk yasinda bir kizim var onunla ilgileniyorum pek vaktim olmuyor.
Spora gitmiyorum, hamileyken yapilacak en guzel aktivite yurumek diye dusunuyorum.birde benim yurumeye mecalim yok o sebeple pilatesi suan yapmayi hayel bile edemiyorum.Nefes egzersizisi yapmasini biliyorum ama dogum sirasinda hersey kendiliginden akip gidiyor bana oyle geldi, sadece sunu beynime kazimistim.Dogum esnasinda doktorumun direktiflerine uymaliyim ve ikinirken hic diskim vs. Gelir mi diye korkmadan kaka yapar gibi ikinmaliyimdi.
Tek tavsiyem dus inanilmaz birsey , o an sadece o biraz beni rahatlatiyordu hastaneye gittigimde ebeye yalvarmistim beni dusa sok diye acilmayi hizlandiriyor ve az da olsa rahatlama sagliyordu.
Birde ne yazik ki Atasehir de oturuyorum dusun burdan oraya doktora geliyorum
Gecmis olsun canim. Hemen bi dr.a gorun boyle agri cekmek cok zordur.Çok mutsuzum disim çok ağrıyor
Geceden beri ağız suyu ile gargara , tuzlu suyla gargara yaptım ama geçmiyor.
Çok mutsuzum çok.
35 haftada gerçekten çok aci çektim ama hic bu kadar ağlamak istememiştim. Aglayamiuorum da garip yani.
Hosgeldin aramiza.insallah saglikli bi sekilde dogar kuzucugun.seninki ne guzel soylemis simdiren sezeryan falan diye.ben iki hafta once sordum.daha erken konusmak icin dedi.
doktoruna güveniyor musun? eğer normal doğum istiyorsan sonradan keşke dememek için başka bir doktora mı danışsan. 4 kilonun üzerinde bile normal doğum oluyor. 4e kadar da her türlü doğuyor Allahın izniyle. tabi başka bir durum varsa vs bilemem.
Ben mustela ninda lierac markasininda kremini kullaniyorum. Gobegimde yine catladi hic banamisin demedi. Deri ile alakali herhalde. Hep kasindiktan sonra catladi.mustelanin catlak kremi canim
Kizlar minnosum bana ne yemek yaptiriyor ne de yenek yediriyor. Sertlesiyor karnin, sertlestiginde de hemen oturmam ya da uzanmam gerekiyor. Bu sertlesme icin magnezyum kullananiiz var saniyorum. Bana dr.hic bahsetmedi de vermedi kac kez bildirdigim halde. Her dr.un verdigi bi ilac degil mi bu Allahaskina? Herkes kafasina gore vermiyordur heralde dimi? Dicem o ki yarin nst ye girecegim icin gittigimde bi citlatsam bu ilac hk.da. ukalalik olur mu ?
Tatlim hiç kiskanma.haftalar gectikce dahada zorlasio. Bakalim 37 de nasil olucaz.Valla bende cok merak ediyorum.35 36 haftadakileride cok kiskaniyorum soylim yanii.ben daha 32 yim.
Normal dogum istiyorsan inanma yok oyle birsey .Benim kizim 2 bucuk hafta ilerdeydi normal dogurdum kilosuda 3.140 di hele buna suan karar vermesi mumkun degil.Bebek ters olur ya da senin bel fitigi vs. Vardir sana der sezeryan onu anlarim.Ama 38. Haftaya gelmemis bir gebeye bunu demesi pek normal degil.
Ben ilk gebeligimde bir docente gidiyordum 37. Haftaya kadar bana normal dogumcu gibi satti kendini sonra yok bebek cok iri , beyin kan akiminda sorun var vs. Diyerek bana sezeryan icin ameliyathanden gun aldi.Bende butun nst ve ultrason kagitlarimi alip normal dogumu destekleyen bir doktora fikir almaya gittim.Benim doktorum boyle diyor guvenmeli miyim dedim.Muayene etti vs. Sonuc Doktorun hikaye yazmis dedi.Bebek iri ama hangi kadinin ne kadarlik cocuk doguracagini bilemeyiz hatta normal dogum denenir o an bile olmazsa sezeryana alinir.Biraz daha Beklemek istedigini soyleyebilirsin dedi.Sonra kendi doktoruma gittim nstye girdim sonucu goturdum senin dogumun haftaya dimi dedi.
Beklemek istedigimi soyledim, birden dondu bakti sonra tamam dedi.Hani sorun vardi.
Sonra diger doktordan rica ettim dogumumu siz yapar misiniz diye 38. Hafta doktor degistirdim.Ve normal dogurdum
Bir sorun varsa kesinlikle sezeryan olmali karsi degilim ama anne normal isterken doktorlarin sezeryana yonlendirmesini dogru bulmuyorum.O yuzden eger normal dogum istegin varsa baska bir doktora danis eger İstanbuldaysan sana doktor onerisinde bulunabilirim her iki yakadada etik olan fikir alabilecegin birilerini soylerim
Benim ablam iki kizinida atasehir kadikoy sifa hastanesinde dogurdu. Dr dan cok memnundu. Dr.emel hanimda sezeryan oldu.Slm kızlar .Anadolu yakasında Dr undan memnun olup tavsiye edebilecek var mı. Ben pendik kurtkoy deyim emsey hast düşünüyorum central hospital ya da saygı hast diyorlar çevremde sizler in Dr nasıl sezaryan olacak benim.benim.yurtdidonda idim düzenli Dt um burada yok o nedenle.nedenle.tavsiyelerin8zi bekliyorum
Ben ayaktayken yere baktigimda ayaklarimi goremiyorum.ilk ona sok olmustumsonrasi artik normal gelmeye basladi.Günaydın kızlar,
Benim bebeğimi her gün hıçkırık tutuyor , elimi hıçkırık tutan yere koyup seviyorum.Büyüdükçe hıçkırığı da güçlendi.
Ben erkek bebek beklememe rağmen , basenlerim yanlara doğru yayıldı.Elliyorum , kemik geliyor. Hep böyle mi kalacak yahu ?! Bacak içlerimde de selülit aldı başını gidiyor.Doğum sonrası vücut eski görüntüsünü yakalayacak mı , bilemiyorum. Bebek sağlıklı olsun tabii en önemlisi o tabii ki de ; aynaya bakınca göbekten aşağısı beni deli ediyor.
canım bende pendik kavakpınarda oturuyorum.. yüzyıl hastanesinde neslihan Şeker var.. ben çok memnunum.. internetten araştırırsan çok da olumlu yorumları var.. zaten doktorundan yoğun oluşundan da anlaşılıyor biraz.. istersen araştır.. yüzyıl hastanesi kaynarca şubesinde..Slm kızlar .Anadolu yakasında Dr undan memnun olup tavsiye edebilecek var mı. Ben pendik kurtkoy deyim emsey hast düşünüyorum central hospital ya da saygı hast diyorlar çevremde sizler in Dr nasıl sezaryan olacak benim.benim.yurtdidonda idim düzenli Dt um burada yok o nedenle.nedenle.tavsiyelerin8zi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?