2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok mutsuzum disim çok ağrıyor
Geceden beri ağız suyu ile gargara , tuzlu suyla gargara yaptım ama geçmiyor.
Çok mutsuzum çok.

Canim atasehirden bakirkoye gitmek herdefasinda zor olmuyor mu? Ben goztepeye bile gitmedim cok sarsiyor yol diye atasehir memoriala gidiyorum.
Ben de atasehire cok yakin biyerde oturuyorum da sasirdim acikcasi karsiya gitmene..
Aslinda bebegin esi onde dediginden beri bir dr.a daha gitsem diyorum da kime gideyim bilmiyorum. Her gittigimde detayli muayene eden bi dr olsun istiyordum fakat benimki de sadece bebegin durumu iyi mi boy-kiloya bakiyor. Yalnis mi sectim yaptim acaba?

Bugün ilk defa krampla uyandımm ne pis bişeymiş yahu! İki bacağıma birden saplandı ödüm koptu çok uzun sürmesede. Bugün söyliyim bari doktora.. Ağrılar çok garipleşti yaaa, bünye resmen farklı çalışıyor belli, derindeenn hissediyorum bütün iç organlarım bile ağrıyo sankim... Havada fırtınalı resmen istanbulda, yağmur bi yandan, alev alev yandığım günlerin hatrına bişey demiiciim artıkın, zaten hala bir "yangın ayşe"yim, üşümeye başlamadım Ayhh neyse, bu kadar karamsarlıktan sonraa;
Günaydıınnn güzelciklerr...

Hosgeldin aramiza.insallah saglikli bi sekilde dogar kuzucugun. seninki ne guzel soylemis simdiren sezeryan falan diye.ben iki hafta once sordum.daha erken konusmak icin dedi.

Sağol tatlım hepimizinki inşallah. .valla önceki haftalarda o da öyle diyordu sonra karar vericez diye..ama son kontrolde normal i unut dedi birden kocaman kafası ve gobusu varmış :))

Doktoruma guveniyorum canım ya basindan beri o takip ediyor. Bebeğin kafası ve göbeği büyük dedi..bir de benim doğuştan kalça cikigim var tedavi olmuşum suan bir sorun yok ama yine de risk oldugunu ookuyorum her yerde..o derse onu yapacagim sanırım..

Karın sertlesmesini bilmiyorum ama bana doktor bacak krampları için vermişti magnorm 365mg kullaniyorum..yalnız sadece magnezyum kullanmak rahatlatmiyor onunla birlikte kalsiyumu da yeterli almak gerekiyor ikisinin birbirini dengelemesi gerekiyormus..

Ankaradayim canım..Haklısın sezeryan onların işine gelebiliyor bende çok düşündüm ama kalça çıkığı geçmişimin olmasi ve romatizma hastası olmam nedeniyle o her ne kadar bunları gerekçe göstermese de sesimi cikarmiyorum..ama hayalim hep normal dogumdu..romatizma nedeniyle kalça eklemimde de sorun var romatoloji doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı gerçi ama yine de korkuyorum..en büyük korkum dogumdan sonra diğer sorunlar nedeniyle kötü olmak ve bebegimle ilgilenememek..bunu
Düşününce normal sezeryan farketmez diyorum

Benim ablam iki kizinida atasehir kadikoy sifa hastanesinde dogurdu. Dr dan cok memnundu. Dr.emel hanimda sezeryan oldu.

Ben ayaktayken yere baktigimda ayaklarimi goremiyorum.ilk ona sok olmustumsonrasi artik normal gelmeye basladi.

canım bende pendik kavakpınarda oturuyorum.. yüzyıl hastanesinde neslihan Şeker var.. ben çok memnunum.. internetten araştırırsan çok da olumlu yorumları var.. zaten doktorundan yoğun oluşundan da anlaşılıyor biraz.. istersen araştır.. yüzyıl hastanesi kaynarca şubesinde..

Ben 13. Haftadan beri lierac krem sürüyorum yanında badem yağı zeytinyağı kakao yağı karışımı da sürdüm. Çatır çatır çatladım, karnımın alt tarafı ve üst bacak içleri özellikle harita gibi. Sürmesem nasıl olacaktı acaba çatlayan deri çatlıyor.
Bu arada Lansinoh un göğüs ucu kremine başladım bu hafta. 2günde bir sürüyorum. Bari bu fayda etse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…