2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim bende kalp atisini duyunca telefona kaydetmek istiyorum ozele gidiyosun devlete mi rica edince yapiyomu doktorlar

Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepimze :) Yanlız cinsiyet 10. haftada mı öğreniliyor ?
Amin inşallah ,buradaki herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır:))tam bilmiyorum ama erkek bebekse erken öğreniliyormuş,3.ayda genelde belli oluyor diye biliyorum, daha garanti olsun diye 10.haftada çağırmış olabilir doktorumuz.

10. Haftada cinsiyet belli olmaz canım belki bi yanlış anlaşılma olmuştur.eger 2li test yapılcaksa ordaki sonuca göre belli olabiliyomuş ama dr asla kesin bişi demiyor 15-yada 17 haftadan sonra oda bebiş dönüp gösterirse.

Canim bende kalp atisini duyunca telefona kaydetmek istiyorum ozele gidiyosun devlete mi rica edince yapiyomu doktorlar
Telefona kaydettik ama uğultulu bir ses geliyor,arada pıt pıtlar seçiliyor net olmasa da.Biz özel bir hastaneye gidiyoruz,zaten duyar duymaz insan bir tuhaf oluyor,nemli gözlerle doktora bakıp lütfen bir daha dinleyebilir miyiz diyince,dinletiyorlar:))))

Ayyy ne guzel ya masallah Allahim banada nasip eder duymayi insallah nekdrlikken duydun canim

İkili test yapacağını söyledi,nasıl bir test olduğu hakkında biraz bilgi verdi .Eşim ısrar edince cinsiyet için ,geldiğinizde ona da bakalım dedi.Biz de umutlandık:))

Kızlar bende çok üşüme var,ev sıcacık ama içim Üşüyor sürekli, kat kat giyiniyorum.sizde varmı böyle bi durum merak ettim.Gribal bi durumumda yok yani ???
Yok canım hamilelikde oluo bende bundan öncekı genelıgımde yaz günü titrerdimm hamilelikde ılk haftalarda oluoo korkma ama sıkı gıyın tabı

Arkadaslar bana bi akil verin ya 11 martta gittim beta 3815 5 haftalik yani dimi keseyi gordu 10 gun sonra gel dedi yarin 9. Gun tahmine gore 6+2 oluyo memelekete gitmem gerekiyo pazartesiyi bekleyemiyecegim duyarmiyim kalp atislarini Allahin izniyle yardim edin

3, ayda öğrenen tanıdıklarım var hemde kız olduğunu öğrendiler :)

büyük ihtimal görürsün 6.haftadan itibaren duyulabiliyor diyorlar bende çağırdığı günden 3-4 gün önce gittim 6+4de duydum

Kalp atışını duyanlarrrrrr
Kaç atıyodu kalbi?
Cinsiyet tahmini yapılıyomuş kalp atışından
Seninle de günümüz aynı :)

Ben anlamıyorum kızlar ya doktorların bazısı neden alttan bakıyor . Benimki bakmadı sadece keseyi gördük.

Bebeği gördük diyenler keseyi mi gördü yoksa içinde bebeği de gördü mü?

Kalp atışını duymak için çoğumuzun günü erken canım alttan bakmadıkça.

Sen özele mi gidiyorsun canım? Kendin mi istedin vajinal ultrason?

ben duydum kalp atışını karından hemde 6+4 de sizin tam gününüz ne şuan duyabilirsiniz belki..

İnşallah canım gittiğimizde öğreniriz biz de ,bebek mağazalarının önünden geçerken aklım gidiyor :))ufaktan ufaktan başlayasım var alışverişe:))

İnşallah canım gittiğimizde öğreniriz biz de ,bebek mağazalarının önünden geçerken aklım gidiyor :))ufaktan ufaktan başlayasım var alışverişe:))

mavi pembe değilde normal renklerde alıyorum ben dayanamıyorum :)

Dün gittik. Keseyi gördük. Bir hafta sonra tekrar gelin dedi :) tam 6 haftalıktım dün. Belki ondandır.

olabilir daha garanti olsun diye demiş olabilir. Malum şimdi duymayınca insan stres yapıyor o yüzden biraz geç tarih veriyorlar sanırım :)

Hadi insallah vnm yarin bn gidiyorum ozmn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…