- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.941
Gazimizmi var ki bende anlamiyorum sanirsin 5aylik:) doktorumuza soralimya canım benimde sanki karnım sürekli şiş çok yemek yemişim gibi hissediyorum sürekli
benimde normalde var insülin direncim ilaç kullanıodum bırak şimdilik dedi kaç çıktı değeriniz ?Kızlar cnm cok sıkıldı kanımda insülinim cok yuksek cıktı ilaç verdi bnm gbı olan varmı???
Hadi insallah vnm yarin bn gidiyorum ozmn :))))
Kızlar doktorum bana yarın gel demişti. Sizce keseyi görebilir miyiz. Sanki bana biraz erken gibi geliyor
geçmiş olsun ..ne için veriliyor iğne ?
Benim kanamam var o nedenle
Insallah canimbenimde normalde var insülin direncim ilaç kullanıodum bırak şimdilik dedi kaç çıktı değeriniz ?
hadi güzel haberlerle gel inşallah :)
ben tam 5. haftamda görmüştüm
Canım karindan mi görüldüben tam 5. haftamda görmüştüm
evet canımmCanım karindan mi görüldü
Gazimizmi var ki bende anlamiyorum sanirsin 5aylik:) doktorumuza soralim
Selam bende tüp tedavisi ile gebeyim Allah'a Şükür... Crinone Jel kullanıyorum ve çoğu zaman kahve ve siyaha yakın renklerde geri geldiği oluyor... Ama ben test günümde crinone jel içerisinde kırmızı-pembe renk kanama yaşadım ve doktorum jeli bıkrakıp Progesteron iğne vurulma mı söyledi lekelenme geçene kadar her akşam 2 ampul 50ml Progesteron iğne oldum lekelenmem bu süre içerisinde pembeden kahve rengine döndü ve gün geçtikçe azaldı ve sonunda da bitti çok şükür... Bence paniğe kapılmadan doktoruna danışmaya çalış en iyi o yönlendirecektir seni...
Transfer tarihini ogrenebilirmiyim bebegin dogum tarihini neye gore hesapladin bu konuda benim kafam karıştı
Canim bende tup bebis annesi olacagim insallah ben fitil kullaniyorum ama gecen hafta once pembe daha sonra kahverengine donen ve 2gun suren bir kanamam oldu dr hersey normal kese etrafinda kanama yok dedi boyle seylerin normal oldugunu kirmizi ve yogun bir kanana olmadikca korkmamami ve dinlenmemi soyledi
şubat mı mart mı :) bence yaptırmalısın çıkar benim 28 şubatta olmam gerekiyordu 2 martta 847 çıktı yani şuanda varsa öğrenirsinBende 10 Şubat'ta olmam gerekiyordu halen gelen giden yok 10 gün bekle öyle test yap dediler bekliyorum yarın Dr gidicem bakalım belki bende kasım annesi olurum hem bana doğumgünü hediyesi olur ne olsa ben 22 Kasım doğumluyum :)))
Benim.aksam.7 de bastiriyor uyku erkenden..gunicinde normalim..Kizlarr uyku durumunuz nasil hani hamilelikde cok uyunur diyolar ya uyuyomusunuzz
38 cıktı bana hap verdı bnm bı oncekı gebelıgım de bobregı olusmadı yok dıe dogum yaptım alındı 22 haftada bır suru test yapılmıstı ama ınsulın die bişey demediler şimdi ise baska bı dr a gittim o buldu ve hap verdı içiceksın 8-9 haftaya kadar dedibenimde normalde var insülin direncim ilaç kullanıodum bırak şimdilik dedi kaç çıktı değeriniz ?
hadi güzel haberlerle gel inşallah :)
ben tam 5. haftamda görmüştüm
Ayaklarim cok usuyor benim ya,usutmekten korkuyorum..ayagim donarken bir yandan yuzume fena alev basiyor.Kızlar bende çok üşüme var,ev sıcacık ama içim Üşüyor sürekli, kat kat giyiniyorum.sizde varmı böyle bi durum merak ettim.Gribal bi durumumda yok yani ???
Ayin 9 unda 4 bucuk hatalikti.. 10 unda tahlil yaptrdim suan 6 haftaliksiz kaçıncı haftadasınız ve ne zaman kan değerlerinize baktırdınız
Cnm bn test yaptim ertesi gunu gittim keseyi gorduk sukurKızlar doktorum bana yarın gel demişti. Sizce keseyi görebilir miyiz. Sanki bana biraz erken gibi geliyor
Görürsün kuzucum merak etmeKızlar doktorum bana yarın gel demişti. Sizce keseyi görebilir miyiz. Sanki bana biraz erken gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?