2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar cnm cok sıkıldı kanımda insülinim cok yuksek cıktı ilaç verdi bnm gbı olan varmı???

Kızlar doktorum bana yarın gel demişti. Sizce keseyi görebilir miyiz. Sanki bana biraz erken gibi geliyor

Kızlar cnm cok sıkıldı kanımda insülinim cok yuksek cıktı ilaç verdi bnm gbı olan varmı???
benimde normalde var insülin direncim ilaç kullanıodum bırak şimdilik dedi kaç çıktı değeriniz ?
Hadi insallah vnm yarin bn gidiyorum ozmn :))))

hadi güzel haberlerle gel inşallah :)

Kızlar doktorum bana yarın gel demişti. Sizce keseyi görebilir miyiz. Sanki bana biraz erken gibi geliyor

ben tam 5. haftamda görmüştüm

Allah sağlıkla doğurup kucağına almayı da nasip etsin.

Daha önce kahve rengi tortu için sormuştum bir şey olmaz demişti. Bu defa da peki siyahtan da bir şey olmaz mı demek istemedim. Neyseki bugün de hiç olmadı.

Transfer tarihini ogrenebilirmiyim bebegin dogum tarihini neye gore hesapladin bu konuda benim kafam karıştı

Canım benim 17 şubatta 5. gün embriyosu transfer edildi ama ben yumurta toplama tarihim olan 12 şubata göre internetteki bir hesap makinesini kullanarak hesapladım. senin ne zaman? seninkini de hesaplayayım.

Canım seni de tebrik ederim, Allah kucağına almayı nasip etsin.

Çok sağolun içimi rahatlattınız. Bugün de mide bulantım başladı. Aslında 4. haftadan beri hafif hafif vardı ama bugün artık iyice hissedilir oldu. Kokulardan çok rahatsız oluyorum. Yemek yiyemedim ve pişiremedim. Ama bunu kendim istemiştim :) Zor da olsa belirti yaşamak güzel. Gün geçtikçe yeni belirtilerin eklenmesi de güzel.

Bende 10 Şubat'ta olmam gerekiyordu halen gelen giden yok 10 gün bekle öyle test yap dediler bekliyorum yarın Dr gidicem bakalım belki bende kasım annesi olurum hem bana doğumgünü hediyesi olur ne olsa ben 22 Kasım doğumluyum :)))

şubat mı mart mı :) bence yaptırmalısın çıkar benim 28 şubatta olmam gerekiyordu 2 martta 847 çıktı yani şuanda varsa öğrenirsin

benimde normalde var insülin direncim ilaç kullanıodum bırak şimdilik dedi kaç çıktı değeriniz ?

hadi güzel haberlerle gel inşallah :)

ben tam 5. haftamda görmüştüm
38 cıktı bana hap verdı bnm bı oncekı gebelıgım de bobregı olusmadı yok dıe dogum yaptım alındı 22 haftada bır suru test yapılmıstı ama ınsulın die bişey demediler şimdi ise baska bı dr a gittim o buldu ve hap verdı içiceksın 8-9 haftaya kadar dedi

Kızlar bende çok üşüme var,ev sıcacık ama içim Üşüyor sürekli, kat kat giyiniyorum.sizde varmı böyle bi durum merak ettim.Gribal bi durumumda yok yani ???
Ayaklarim cok usuyor benim ya,usutmekten korkuyorum..ayagim donarken bir yandan yuzume fena alev basiyor.

Dr um 25 i gibi gel dedi kalp atisi icin.. bnde cmt gunu gitmk icin esimle 21 ne randv aldim.. duyarmiyiz..inslh duyariz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…