2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benimde 44 dü 26 ya düştü doktorada gösterdim sonuçları bir şey demedi

Huhuu doktordan ciktim.minicik bi beyazlik gördük.3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.bir de vitamin verdi.Ins.hayirlisiyla onu da duymayi nasip eder Rabbim

hayırlı olsun gözünüz aydın:)

Dr um 25 i gibi gel dedi kalp atisi icin.. bnde cmt gunu gitmk icin esimle 21 ne randv aldim.. duyarmiyiz..inslh duyariz..
inşallah duyarsınız :)

Huhuu doktordan ciktim.minicik bi beyazlik gördük.3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.bir de vitamin verdi.Ins.hayirlisiyla onu da duymayi nasip eder Rabbim

gözün aydınnn. ben beyazlığı göremedim şanslısın. sadece keseyi gördüm :)

Kalp atışı için o kadar beklicez mi yaaa :)

Bir offf da benden o zaman..yalnız benim aşırı iştahsızlık+ ağzımda daha önce tiksinmiş olduğum bir koku tat olarak geliyor+yemek yerken bulanıyor..onun dışında daha rahatım..senin nasıl?
Benim sürekli bulantı ve bazı kokulardan tiksinme var. İştahım yok kuru gıdalar yiyince biraz daha az bulanıyor Çok sıkıntılı bir durum gerçekten

Yumurta toplama tarihine gore hesaplaniyorsa doğru hesaplamisim teşekkür ederim tatlım

Merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım yani sanırım :) geçen ay kimyasal dan kaybettim Bebeğimi kısmet oldu adet görmeden yine hamileyim ilk randevuda haftaya çarşamba gideceğim tam 6 hafta dolsun bitsin istiyorum çünkü öncekinde doktordan ayrılmadım sürekli b hcg falan çok yiprandim .herkese hayırlı sağlıklı doğum ve hamilelik diliyorum :)

Hayırlı olsun bebegin. Hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…