- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.961
benimde 44 dü 26 ya düştü doktorada gösterdim sonuçları bir şey demedi38 cıktı bana hap verdı bnm bı oncekı gebelıgım de bobregı olusmadı yok dıe dogum yaptım alındı 22 haftada bır suru test yapılmıstı ama ınsulın die bişey demediler şimdi ise baska bı dr a gittim o buldu ve hap verdı içiceksın 8-9 haftaya kadar dedi
Huhuu doktordan ciktim.minicik bi beyazlik gördük.3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.bir de vitamin verdi.Ins.hayirlisiyla onu da duymayi nasip eder Rabbim
inşallah duyarsınız :)Dr um 25 i gibi gel dedi kalp atisi icin.. bnde cmt gunu gitmk icin esimle 21 ne randv aldim.. duyarmiyiz..inslh duyariz..
Huhuu doktordan ciktim.minicik bi beyazlik gördük.3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.bir de vitamin verdi.Ins.hayirlisiyla onu da duymayi nasip eder Rabbim
Benim sürekli bulantı ve bazı kokulardan tiksinme var. İştahım yok kuru gıdalar yiyince biraz daha az bulanıyorBir offf da benden o zaman..yalnız benim aşırı iştahsızlık+ ağzımda daha önce tiksinmiş olduğum bir koku tat olarak geliyor+yemek yerken bulanıyor..onun dışında daha rahatım..senin nasıl?
Nasıl düşürdün gebelıkden öncemı düşürdün?benimde 44 dü 26 ya düştü doktorada gösterdim sonuçları bir şey demedi
evet kilo vermek için dahiliyeye gittim o 1 ay kullanmamı istedi o şekilde düştü ama hala yüksekNasıl düşürdün gebelıkden öncemı düşürdün?
Hangı ilacı kullandın ve miktarı neıdı cnmevet kilo vermek için dahiliyeye gittim o 1 ay kullanmamı istedi o şekilde düştü ama hala yüksek
Pardon ya 10 Mart yazacaktım 10 Şubat'ta olmuştum zaten :))şubat mı mart mı :) bence yaptırmalısın çıkar benim 28 şubatta olmam gerekiyordu 2 martta 847 çıktı yani şuanda varsa öğrenirsin
Karindan bakarak mi gordu? Birde bu gidişinizde kese kac cm di acaba?Huhuu doktordan ciktim.minicik bi beyazlik gördük.3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.bir de vitamin verdi.Ins.hayirlisiyla onu da duymayi nasip eder Rabbim
Yumurta toplama tarihine gore hesaplaniyorsa doğru hesaplamisim teşekkür ederim tatlımAllah sağlıkla doğurup kucağına almayı da nasip etsin.
Daha önce kahve rengi tortu için sormuştum bir şey olmaz demişti. Bu defa da peki siyahtan da bir şey olmaz mı demek istemedim. Neyseki bugün de hiç olmadı.
Canım benim 17 şubatta 5. gün embriyosu transfer edildi ama ben yumurta toplama tarihim olan 12 şubata göre internetteki bir hesap makinesini kullanarak hesapladım. senin ne zaman? seninkini de hesaplayayım.
Canım seni de tebrik ederim, Allah kucağına almayı nasip etsin.
Çok sağolun içimi rahatlattınız. Bugün de mide bulantım başladı. Aslında 4. haftadan beri hafif hafif vardı ama bugün artık iyice hissedilir oldu. Kokulardan çok rahatsız oluyorum. Yemek yiyemedim ve pişiremedim. Ama bunu kendim istemiştim :) Zor da olsa belirti yaşamak güzel. Gün geçtikçe yeni belirtilerin eklenmesi de güzel.
Goxunaydin.canimHuhuu doktordan ciktim.minicik bi beyazlik gördük.3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.bir de vitamin verdi.Ins.hayirlisiyla onu da duymayi nasip eder Rabbim
Canlarım bu iki kitabı alın cok net tüm sorularımızın cevabı burda
Inslh ya insan bekliyemio 2 bucuk yil bekledik 1 hafta uzun gelio heycandanhayırlı olsun gözünüz aydın:)
inşallah duyarsınız :)
Hayırlı olsun bebegin. Hoş geldinMerhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım yani sanırım :) geçen ay kimyasal dan kaybettim Bebeğimi kısmet oldu adet görmeden yine hamileyim ilk randevuda haftaya çarşamba gideceğim tam 6 hafta dolsun bitsin istiyorum çünkü öncekinde doktordan ayrılmadım sürekli b hcg falan çok yiprandim .herkese hayırlı sağlıklı doğum ve hamilelik diliyorum :)
Ben gecensene mayısda hamileliğimde almıstım birinin arkasında 30 birininde 45 yazıo cnm şimdi ne kadar bılmıorumbende kitap arıyodum çok iyi oldu...fiyatları konusunda bi bilgin var mı canım ???
Ben hamile kalmadan önce Folidoce kullanıyordum. O bitti, hamile olduğum belli olunca da doktorum Folbiol verdi. O mu kabızlık yaptı yoksa prolaktinden mi bilemedimBenim kullandığım folic Trio canım. Gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?