- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.981
Dolunay beni hatirladinmi belirtiler den konuşuyorduk bikaç ay önce .çok şükür sende hamileymissin çok sevindim sağlıkla doguralim inşallah :)Ben hamile kalmadan önce Folidoce kullanıyordum. O bitti, hamile olduğum belli olunca da doktorum Folbiol verdi. O mu kabızlık yaptı yoksa prolaktinden mi bilemedim
Ayyy hatırladım canım yaaa. Nerden nereyeeDolunay beni hatirladinmi belirtiler den konuşuyorduk bikaç ay önce .çok şükür sende hamileymissin çok sevindim sağlıkla doguralim inşallah :)
Hep aynı durumdayız galiba canım aynenHanımlar öğlen ayaklarımı ısıtamadım buz kestım resmen su an yanıyorum alev alev. Testlerı gormesem menapoza giriyorum yetişinnn a dostlar diye böğreceğim burda.
Teşekkür ederimmmm..Goxunaydin.canim
Karından baktı.Keseden bahsetmedi.Aslında aklımdaydı ama heyecandan sormamışım.Karindan bakarak mi gordu? Birde bu gidişinizde kese kac cm di acaba?
Beyazlık sanırım kese :)Heyecandan ayrıntılı sormayı unutmusum.gözün aydınnn. ben beyazlığı göremedim şanslısın. sadece keseyi gördüm :)
Kalp atışı için o kadar beklicez mi yaaa :)
Canim bnm beta 3815 ken yani 5 haftalikken gordum yarin 6+2 oluyo ins Rabbim nasip kismet ederse kalp atisi icin gidicem ins duyarim darisi sana ins ama kimileri 8. Haftada bile duyamiuo cok korkuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsun insKızlar HCG kaç olunca kese görünüyor? Kalp atışı için de bir HCG seviyesi var mı, yoksa 6-7 haftayı mı beklemek gerek en erken?
Folbiol ne kadar kullanılacak dedi mi doktorunuz?Bende kabızımBen hamile kalmadan önce Folidoce kullanıyordum. O bitti, hamile olduğum belli olunca da doktorum Folbiol verdi. O mu kabızlık yaptı yoksa prolaktinden mi bilemedim
Aynen yaaa..bir donuyorum bir yanıyorum.ben de sadece ben sanmıştım...ohh bee arkadaşım rahatlattın beniHanımlar öğlen ayaklarımı ısıtamadım buz kestım resmen su an yanıyorum alev alev. Testlerı gormesem menapoza giriyorum yetişinnn a dostlar diye böğreceğim burda.
Beyazlık sanırım kese :)Heyecandan ayrıntılı sormayı unutmusum.
Ben gecensene mayısda hamileliğimde almıstım birinin arkasında 30 birininde 45 yazıo cnm şimdi ne kadar bılmıorum
Amiiin canım amin. Benim 14 mart cumartesi yani adet günü 243'tü. doktor hesap yaptı haftaya 21 mart cumartesi(arada 7 gün var yani) gel, büyük ihtimalle keseyi görürürz dedi. Ama bilemedim yani ben 3 binlere çıkamam sanırım o zamana kadar, neyse miniğim sağlıklı olsun da beklerim artık :) İnşallah sen de tez zamanda duyarın da rahatlarsınCanim bnm beta 3815 ken yani 5 haftalikken gordum yarin 6+2 oluyo ins Rabbim nasip kismet ederse kalp atisi icin gidicem ins duyarim darisi sana ins ama kimileri 8. Haftada bile duyamiuo cok korkuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsun ins
İçinde 50 tane var, bitene kadar kullan dedi valla.Folbiol ne kadar kullanılacak dedi mi doktorunuz?Bende kabızım
Kızlar gebelik topiğinde bir konu okudum karamsarlığım tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?