2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben hamile kalmadan önce Folidoce kullanıyordum. O bitti, hamile olduğum belli olunca da doktorum Folbiol verdi. O mu kabızlık yaptı yoksa prolaktinden mi bilemedim
Dolunay beni hatirladinmi belirtiler den konuşuyorduk bikaç ay önce .çok şükür sende hamileymissin çok sevindim sağlıkla doguralim inşallah :)

Kızlar HCG kaç olunca kese görünüyor? Kalp atışı için de bir HCG seviyesi var mı, yoksa 6-7 haftayı mı beklemek gerek en erken?

Dolunay beni hatirladinmi belirtiler den konuşuyorduk bikaç ay önce .çok şükür sende hamileymissin çok sevindim sağlıkla doguralim inşallah :)
Ayyy hatırladım canım yaaa. Nerden nereyee Ben de şimdi gördüm seni, tebrik ediyorum Amin canım benim amin. 1 hafta öndesin benden, keseyi gördün mü sen canım?

Hanımlar öğlen ayaklarımı ısıtamadım buz kestım resmen su an yanıyorum alev alev. Testlerı gormesem menapoza giriyorum yetişinnn a dostlar diye böğreceğim burda.

Merhaba hanimlar,
Inşallah ben de Kasım annesi olacağım. 15 aylık bi oğlum var. Tüp bebekle hamile kalmıştım oğluma. Hiç ihtimal vermiyor iken mucize oldu ve hamileyim. Henüz kontrole gitmedim

Kızlar HCG kaç olunca kese görünüyor? Kalp atışı için de bir HCG seviyesi var mı, yoksa 6-7 haftayı mı beklemek gerek en erken?
Canim bnm beta 3815 ken yani 5 haftalikken gordum yarin 6+2 oluyo ins Rabbim nasip kismet ederse kalp atisi icin gidicem ins duyarim darisi sana ins ama kimileri 8. Haftada bile duyamiuo cok korkuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsun ins

Hanımlar öğlen ayaklarımı ısıtamadım buz kestım resmen su an yanıyorum alev alev. Testlerı gormesem menapoza giriyorum yetişinnn a dostlar diye böğreceğim burda.
Aynen yaaa..bir donuyorum bir yanıyorum.ben de sadece ben sanmıştım...ohh bee arkadaşım rahatlattın beni

Kızlar gebelik topiğinde bir konu okudum karamsarlığım tuttu

Ben gecensene mayısda hamileliğimde almıstım birinin arkasında 30 birininde 45 yazıo cnm şimdi ne kadar bılmıorum

Baktım netten yaklaşık o fiyatlarda.gecenlerde migrosta bu tarz bi kitap baktım fiyatı 75 civarındaydı.size danışmadan almadım dışında jelatini vardı içinede bakamadım.bilgilendirmen için tesekjüerler canım

Canim bnm beta 3815 ken yani 5 haftalikken gordum yarin 6+2 oluyo ins Rabbim nasip kismet ederse kalp atisi icin gidicem ins duyarim darisi sana ins ama kimileri 8. Haftada bile duyamiuo cok korkuyorum Allah yar ve yardimcimiz olsun ins
Amiiin canım amin. Benim 14 mart cumartesi yani adet günü 243'tü. doktor hesap yaptı haftaya 21 mart cumartesi(arada 7 gün var yani) gel, büyük ihtimalle keseyi görürürz dedi. Ama bilemedim yani ben 3 binlere çıkamam sanırım o zamana kadar, neyse miniğim sağlıklı olsun da beklerim artık :) İnşallah sen de tez zamanda duyarın da rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…