2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaşlar taze anne adayları
5 ay önce 4,5 cm çikolata kistini öğrenmiş korunmayı bırakmıştım. Fakat olmuyo diye tam doğum kontrol kullanmaya başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim allahım bana bu mucizeyi bahşetti inşallah keseyide çoğu arkadaşım gibi yakın zamanda görürüm
2 gündür topiği takip ediyorumm bundan sonrada yazarım inşallaah
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsinnn

aaa bilmiyordum ben bunu. siyahlık onun eşi mi oluyor yani? Bu hafta ultrasona gireceğim, dikkat edeyim buna :)

Canım senin haftan küçük daha bebek görünmez ancak kese görünür.bebegi ancak 7 haftadan sonra görülebilir.daha cok küçük bebeklerimiz göstermiyolar kendilerini

Canım senin haftan küçük daha bebek görünmez ancak kese görünür.bebegi ancak 7 haftadan sonra görülebilir.daha cok küçük bebeklerimiz göstermiyolar kendilerini
hadi yaa, bu beklemeler hiç bitmeyecek anlaşılan kese, kalp, bebek, cinsiyet, organlar...

Hanımlar öğlen ayaklarımı ısıtamadım buz kestım resmen su an yanıyorum alev alev. Testlerı gormesem menapoza giriyorum yetişinnn a dostlar diye böğreceğim burda.

Bende öyleyim ya sabah buz gibi ayaklarım akşam yanıyorum. Ayak üşümesi erkek bebek belirtisi sıcak olması kız derler bizimki ne? :)

Merhaba,erken gebelik testiyle bugun hamile oldugumu ogrendim yarin kan sonucum cikacak.Ayin son gunu benim dogumum gorunuyor ancak ilk bebegimi bir hafta once 39. Haftanin bitiminde dogurmustum muhtemelen yine asagi yukari oyle olur diye tahmin ediyorum hayirlisi.herkese kolay bir hamilelik diliyorum saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah.

Aynen yaaa..bir donuyorum bir yanıyorum.ben de sadece ben sanmıştım...ohh bee arkadaşım rahatlattın beni
Her zaman :) yahu yaz aklına gelenleri :)) hersey normal kanımca. Rahat ol :) vucut sapıttı. Daha dune kdr uykum cok azdı gece gec yatıp sabah dikiliyodum sımdı gene erken kalkıyorum ama öğlen salyam aka aka uyuyorum . Gecen hafta ayaklarıma sıcak basıyordu bu hafta o kalmadı. Bazı bazı kasınıyorum ınceden. Dengesizim kısaca :)

eger banada nasip olur keseyi gorursem bebeklerimiz ayni tarihte dogacak 25 kasimda

Kızlar gündüz uyuduğum için gece uyuyamıyrm gündüzde kendimi tutamıyrm hiç düzen kalmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…