- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.001
Bir daha girmeyeceğim söz verdim kendimeNe okudun ve karamsar olacaksan neden okudun keşkeee okumasaydın canım
Bir daha girmeyeceğim söz verdim kendime
aaa bilmiyordum ben bunu. siyahlık onun eşi mi oluyor yani? Bu hafta ultrasona gireceğim, dikkat edeyim buna :)beyazlık bebek :)
siyah alan kese :)
Ya evet benim de öyle hatta bugün işte dediler hocam hamile misin, inkar edememekle beraber göbek o ya dedimbenimde öyle gören 5 aylık der :)
ben de şimdiden 1,5 kilo almışım yaaa. İnşallah tek nedeni kabızlıktır....Ya evet benim de öyle hatta bugün işte dediler hocam hamile misin, inkar edememekle beraber göbek o ya dedimçok komik bi durum oldu
aaa bilmiyordum ben bunu. siyahlık onun eşi mi oluyor yani? Bu hafta ultrasona gireceğim, dikkat edeyim buna :)
hadi yaa, bu beklemeler hiç bitmeyecek anlaşılanCanım senin haftan küçük daha bebek görünmez ancak kese görünür.bebegi ancak 7 haftadan sonra görülebilir.daha cok küçük bebeklerimiz göstermiyolar kendilerini
hadi yaa, bu beklemeler hiç bitmeyecek anlaşılankese, kalp, bebek, cinsiyet, organlar...
Hayırlı olsun cnm vitamin olarak ne verdi ve günün hangi saati almalıymışsınHuhuu doktordan ciktim.minicik bi beyazlik gördük.3 hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.bir de vitamin verdi.Ins.hayirlisiyla onu da duymayi nasip eder Rabbim
Hanımlar öğlen ayaklarımı ısıtamadım buz kestım resmen su an yanıyorum alev alev. Testlerı gormesem menapoza giriyorum yetişinnn a dostlar diye böğreceğim burda.
Çekimser, kararsız :)))Bende öyleyim ya sabah buz gibi ayaklarım akşam yanıyorum. Ayak üşümesi erkek bebek belirtisi sıcak olması kız derler bizimki ne? :)
Her zaman :) yahu yaz aklına gelenleri :)) hersey normal kanımca. Rahat ol :) vucut sapıttı. Daha dune kdr uykum cok azdı gece gec yatıp sabah dikiliyodum sımdı gene erken kalkıyorum ama öğlen salyam aka aka uyuyorum . Gecen hafta ayaklarıma sıcak basıyordu bu hafta o kalmadı. Bazı bazı kasınıyorum ınceden. Dengesizim kısaca :)Aynen yaaa..bir donuyorum bir yanıyorum.ben de sadece ben sanmıştım...ohh bee arkadaşım rahatlattın beni
Kiz yine mi sen de mi ahaha Esra bu sefer insallah sen kiz ben erkek dogururum
Ilk 9 hafta
eger banada nasip olur keseyi gorursem bebeklerimiz ayni tarihte dogacak 25 kasimdaMerhaba arkadaşlar taze anne adayları
5 ay önce 4,5 cm çikolata kistini öğrenmiş korunmayı bırakmıştım. Fakat olmuyo diye tam doğum kontrol kullanmaya başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendimallahım bana bu mucizeyi bahşetti inşallah keseyide çoğu arkadaşım gibi yakın zamanda görürüm
2 gündür topiği takip ediyorummbundan sonrada yazarım inşallaah
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsinnn
Kiz yine mi sen de mi ahaha Esra bu sefer insallah sen kiz ben erkek dogururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?