- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.021
Allah gonlune gore versin insallah minik esra gelirSendemi yoksaaa, cok sevindim canim insallah bu defa kız istiyorum zaten bayagı, sizin süslülere imrenip duruyorum
Ben sabah tok karnina diye hatirliyorum henuz almaya baslamadim.Kızlar folic asitle vitamini günün hngi saatinde alıosunuz
Allah gonlune gore versin insallah minik esra gelir
Aynen Zaman boyle daha kolay geciyo sanki, hos eskisi gibi aktif olucagimi hic sanmiyorum ama arada bakarimAmin canim ins... Sen de benim gibi solugu burda almissin ögrenir ögrenmez
Bende öyle alıyodum doğru demkkiBen sabah tok karnina diye hatirliyorum henuz almaya baslamadim.
Bişey degil cnm hersey bbişler içinBaktım netten yaklaşık o fiyatlarda.gecenlerde migrosta bu tarz bi kitap baktım fiyatı 75 civarındaydı.size danışmadan almadım dışında jelatini vardı içinede bakamadım.bilgilendirmen için tesekjüerler canım
Ben normalde bütün tıkanıklığı nedir bilmem ancak 3 gündür burnum ciddi tıkanık. Hatta ufaktan burun kanaması da yaşadım. Normal diye okumuştum. Ama senin ki sinüzitten dolayı daha ağır olabilirGünaydınn kızlargece çok fena olfum sinüzit yüzünden varmı benim gibi sinüzit yüzünden burnu tıkanam ne yapcam ben 9 ay boyunca kara kara düşünüyorum
Karıncanı bakildi canım ultrasonGünaydın dün ultrasan randevumuz vardı. kese büyümüş ama bebeği göremedik çok canım sıkkın
bekleyelim haftaya salı tekrar bakalım dedi dr. çok üzülüyorum. bu ikinci bebeğimiz. 1. yi de kaybetmiştik 8 haftalıkken
Normal bence ozaman korkma. benim vajinal bakıldı 3 gün önce anca göründü.Karıncanı bakildi canım ultrason
Canim ya inşallah hayırlısıyla görürüz bebeklerimizI. Allah bize bağışlasin onları. Çok dua edelim.ilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştük.kocaman kafasıyla duruyordu ekranda
kalp atımını duyamadık sonra ve kaybetmiştik. Hayırlısı tabi ki allahtan.
ama gerçekten zor şimdi aynı şeyi ikinci kez yaşama düşüncesi...ne umutla gitmiştim dün belki kalp atışını bile görürüz diye
Anlıyorum bende daha önce yasadım bunu ama umutsuz olmak bir ise yaramaz. İnşallah görürsün bebeğini en kısa zamanda ben iki ayrı doktora gidiyorum. Gecen hafta Pazartesi gittiğim doktorda yolk kesesini gördüm ama salı gittiğim, ertesigunu olmasına rağmen görünmedi ultrason cihazına gore değişiyor bazıları daha teknolojik bence farklı bir doktora git bugün tekrar baktırilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştük.kocaman kafasıyla duruyordu ekranda
kalp atımını duyamadık sonra ve kaybetmiştik. Hayırlısı tabi ki allahtan.
ama gerçekten zor şimdi aynı şeyi ikinci kez yaşama düşüncesi...ne umutla gitmiştim dün belki kalp atışını bile görürüz diye
daha çok küçük ultrasyonda görünür mü acabaHerkese gunaydinBugün bizim ultrason unumuz var. Ayyy çok heyecanli ve stresli yim . Inşallah minigim gayet iyidir. ÇOK Değişik duygular icerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?