2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bişey degil cnm hersey bbişler için

Günaydınn kızlar gece çok fena olfum sinüzit yüzünden varmı benim gibi sinüzit yüzünden burnu tıkanam ne yapcam ben 9 ay boyunca kara kara düşünüyorum

Günaydınn kızlar gece çok fena olfum sinüzit yüzünden varmı benim gibi sinüzit yüzünden burnu tıkanam ne yapcam ben 9 ay boyunca kara kara düşünüyorum
Ben normalde bütün tıkanıklığı nedir bilmem ancak 3 gündür burnum ciddi tıkanık. Hatta ufaktan burun kanaması da yaşadım. Normal diye okumuştum. Ama senin ki sinüzitten dolayı daha ağır olabilir

Herkese gunaydin Bugün bizim ultrason unumuz var. Ayyy çok heyecanli ve stresli yim. Inşallah minigim gayet iyidir. ÇOK Değişik duygular icerisindeyim

Da yana biliyorsan bekle0, post: 40044476, member: 648595"]Kızlar HCG kaç olunca kese görünüyor? Kalp atışı için de bir HCG seviyesi var mı, yoksa 6-7 haftayı mı beklemek gerek en erken?[/QUOTE]
Dayanabiliyorsan

Günaydın dün ultrasan randevumuz vardı. kese büyümüş ama bebeği göremedik çok canım sıkkın
bekleyelim haftaya salı tekrar bakalım dedi dr. çok üzülüyorum. bu ikinci bebeğimiz. 1. yi de kaybetmiştik 8 haftalıkken

Karıncanı bakildi canım ultrason

hayır vajinal baktı.kesenin içinde minik yuvarlak halka var gibi ama yok gibi de tam göremedi dr da. yolk saca benziyordu .bebek görünmüyordu

ilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştük.kocaman kafasıyla duruyordu ekranda
kalp atımını duyamadık sonra ve kaybetmiştik. Hayırlısı tabi ki allahtan.
ama gerçekten zor şimdi aynı şeyi ikinci kez yaşama düşüncesi...ne umutla gitmiştim dün belki kalp atışını bile görürüz diye

Canim ya inşallah hayırlısıyla görürüz bebeklerimizI. Allah bize bağışlasin onları. Çok dua edelim.

Anlıyorum bende daha önce yasadım bunu ama umutsuz olmak bir ise yaramaz. İnşallah görürsün bebeğini en kısa zamanda ben iki ayrı doktora gidiyorum. Gecen hafta Pazartesi gittiğim doktorda yolk kesesini gördüm ama salı gittiğim, ertesigunu olmasına rağmen görünmedi ultrason cihazına gore değişiyor bazıları daha teknolojik bence farklı bir doktora git bugün tekrar baktır

günaydın hanımlar ben kendi drumdan randevu bulamadım yakında yok malesef 30 marta verdiler o yüzden mecburen p.tesi farklı bi dr.a gidicem daha hiç gitmedim çünkü kanda baktırmam lazım belki keseyide görürüz

Hayırlı Cumalar hanımlar.. dyt.ebru canım çok üzüldüm ama başka bir doktora gidin bakalım belki cihazdan kaynaklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…