- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.041
Aynen Zaman boyle daha kolay geciyo sanki, hos eskisi gibi aktif olucagimi hic sanmiyorum ama arada bakarim
ilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştük.kocaman kafasıyla duruyordu ekranda
kalp atımını duyamadık sonra ve kaybetmiştik. Hayırlısı tabi ki allahtan.
ama gerçekten zor şimdi aynı şeyi ikinci kez yaşama düşüncesi...ne umutla gitmiştim dün belki kalp atışını bile görürüz diye
Hiç bir fikrim yok ancak biraz farklı bir gebelik geçiriyorum. Çok Şancım oluyo. Azaldı ancak hala daha Karnım da adet sancısı gibi ağrılar var. Dr bugün için gelmemi söylemişti. Bakalım inş. Herşey yolunda dir.daha çok küçük ultrasyonda görünür mü acaba
Hayır bu sefer sabretmek. Kimyasal olmuştu geçen ay . Düzensizlik oldu sandım. Ama idrar testinde çok net çıktı şok oldum :) bu sefer acele etmeyeceğim hafta ici gitmeyi düşünüyorum. Sen görebildiN mi?Ayyy hatırladım canım yaaa. Nerden nereyeeBen de şimdi gördüm seni, tebrik ediyorum Amin canım benim amin. 1 hafta öndesin benden, keseyi gördün mü sen canım?
Canım hersey bizim için sakın ol ben ilk benegımı senın gıbı 8 haftada kalp atısını bı hafta once duymusken kaybettım ıkıncısını 12 haftalıkken kaybettım üçüncüsünüde 22 haftalıkken dogurmak zorunda kaldım ne kadar kotu bı durum senı anlıyorum ama stres yaparak bu bebeklerimizi zora sokmayalım hersey allahtan dur bakalım belkı mınıgın gorunmedı haftaya gorunur sıkma canını allaha sogın!!!ilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştük.kocaman kafasıyla duruyordu ekranda
kalp atımını duyamadık sonra ve kaybetmiştik. Hayırlısı tabi ki allahtan.
ama gerçekten zor şimdi aynı şeyi ikinci kez yaşama düşüncesi...ne umutla gitmiştim dün belki kalp atışını bile görürüz diye
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bulantı istahsizligin üstüne birde grip oldum boğazım ağrıyor
parkbyull kaç gündür gorunmuyor bitmedimi ban cezası?haberiniz varmı?
Canim endiselenme yolk sac varsa bebekte vardir..bebegin ilk esidir ohayır vajinal baktı.kesenin içinde minik yuvarlak halka var gibi ama yok gibi de tam göremedi dr da. yolk saca benziyordu .bebek görünmüyordu
Kizlar bende Allaha sukur lekelenmevs. Yok arada sulu akintim gibi bisey oluyor..ama sancim agrim yok normal mi ya..cok cok nadir aksamlari hissediyorum agri falan..ama genel olarak hamile gibi hissetmiyorum..ben mi kuruntu yapiyorum acaba ya ? Ilk gunler.idrarada cok cikardim ili gundur hic yok..normalim yani...benim gibi 4. Haftanin.icinde olanlar nasil sizdeki durumlar?
Günaydın canım
Geçmiş olsun
Sanırım bitmedi bu gün doktora gidecekti ben de çok merak ediyorum.
7 hafta 1 günlüğüm ya da 7 haftalığım diyebilirsiniz.Arkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şu an 7 hafta 1 günlüğüm. Hamilelik takvimi 8. Hafta içinde olduğumu söylüyor ki bu doğru çünkü 7 bitti ve 8'den gün alıyoruz :) şimdi biri kaç haftalık hamilenin diye sorunca 7 mi demeliyim 8 mi?
Canım doğal deniz suyu sprey var eczanelerde ben onunla rahatladım gebeliğe de hiç bir yan etkisi yok deneyebilirsiniz doktor demişti bana da..Günaydınn kızlargece çok fena olfum sinüzit yüzünden varmı benim gibi sinüzit yüzünden burnu tıkanam ne yapcam ben 9 ay boyunca kara kara düşünüyorum
8. haftan daha dolmadigi icin 7 haftalik demen daha iyi olur cunku 7 haftayi tam doldurdun.Arkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şu an 7 hafta 1 günlüğüm. Hamilelik takvimi 8. Hafta içinde olduğumu söylüyor ki bu doğru çünkü 7 bitti ve 8'den gün alıyoruz :) şimdi biri kaç haftalık hamilenin diye sorunca 7 mi demeliyim 8 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?