2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen Zaman boyle daha kolay geciyo sanki, hos eskisi gibi aktif olucagimi hic sanmiyorum ama arada bakarim

Bende firsat bulursam geceleri bakiyorum zaten elias'in pesin de kosturmaktan mecalim kalmiyor, birde benim baya bulantim var elim de bildigin kovayla geziyorum

Canim olumlu düsünmeye calis, stress yapma hemen, belki bir daha ki randevun da göreceksin.. Burda bebegi gördüm diye yazdigi okuyacagiz ins

daha çok küçük ultrasyonda görünür mü acaba
Hiç bir fikrim yok ancak biraz farklı bir gebelik geçiriyorum. Çok Şancım oluyo. Azaldı ancak hala daha Karnım da adet sancısı gibi ağrılar var. Dr bugün için gelmemi söylemişti. Bakalım inş. Herşey yolunda dir.

Ayyy hatırladım canım yaaa. Nerden nereyee Ben de şimdi gördüm seni, tebrik ediyorum Amin canım benim amin. 1 hafta öndesin benden, keseyi gördün mü sen canım?
Hayır bu sefer sabretmek. Kimyasal olmuştu geçen ay . Düzensizlik oldu sandım. Ama idrar testinde çok net çıktı şok oldum :) bu sefer acele etmeyeceğim hafta ici gitmeyi düşünüyorum. Sen görebildiN mi?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bulantı istahsizligin üstüne birde grip oldum boğazım ağrıyor
parkbyull kaç gündür gorunmuyor bitmedimi ban cezası?haberiniz varmı?

Canım hersey bizim için sakın ol ben ilk benegımı senın gıbı 8 haftada kalp atısını bı hafta once duymusken kaybettım ıkıncısını 12 haftalıkken kaybettım üçüncüsünüde 22 haftalıkken dogurmak zorunda kaldım ne kadar kotu bı durum senı anlıyorum ama stres yaparak bu bebeklerimizi zora sokmayalım hersey allahtan dur bakalım belkı mınıgın gorunmedı haftaya gorunur sıkma canını allaha sogın!!!

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bulantı istahsizligin üstüne birde grip oldum boğazım ağrıyor
parkbyull kaç gündür gorunmuyor bitmedimi ban cezası?haberiniz varmı?
Günaydın canım
Geçmiş olsun
Sanırım bitmedi bu gün doktora gidecekti ben de çok merak ediyorum.

Kizlar bende Allaha sukur lekelenmevs. Yok arada sulu akintim gibi bisey oluyor..ama sancim agrim yok normal mi ya..cok cok nadir aksamlari hissediyorum agri falan..ama genel olarak hamile gibi hissetmiyorum..ben mi kuruntu yapiyorum acaba ya ? Ilk gunler.idrarada cok cikardim ili gundur hic yok..normalim yani...benim gibi 4. Haftanin.icinde olanlar nasil sizdeki durumlar?

KIZLARR DOKTOR MUAYNEMIZDEN GELDIK KARINDAN KESE GORUNMEDI VAJINAL GORDU 3.7 MM HENUZ COKK KUCUK :) 4 BUCUK HAFTALIK DEDI 8 NISANDA KALP ATISLARI ICIN GIDICEZ BEBEGIDE GORURMUSUZ INŞALLAH :) BIZDEN HABERLER SIMDILIK :)

Arkadaşlar sizlere Adem Güneş'in çocuk yetiştirme ile ilgili kitaplarını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hamilikten itibaren dikkat edilmesi gereken şeyleri çok güzel anlatıyor. Ayrıca yabancıların eğitim tarzına göre değil dinimize ve kendi kültürümüze uygun bir tarzda terbiye vermenin yollarını gösteriyor. Çok değerli bir pedagog hocam tavsiye etmişti. Hamile kalmadan önce okumaya başlaman lazım demişti. Ben de aldım ama ya boşuna okuyorsam diye çok üzüldüğüm için pek okuyamamıştım. Şimdi bakıyorum. Allah faydalanmayı nasip etsin.

bende de sık sık tuvalete gitme dışında ağrı sızı bişey yok canım. bi de üşüme var. o da sanırım bu soğuk günlerde normal :) Şükürler olsun Allah herkese kolaylık versin

Arkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şu an 7 hafta 1 günlüğüm. Hamilelik takvimi 8. Hafta içinde olduğumu söylüyor ki bu doğru çünkü 7 bitti ve 8'den gün alıyoruz :) şimdi biri kaç haftalık hamilenin diye sorunca 7 mi demeliyim 8 mi?

kızlar merhaba
KEFİR hakkında bilginiz varmı? yani içiyormusunuz. hamilelikte kimi çok iyi diyor kimi tam belli değil diyolar.
özellikle bağırsak için magnezyum açısından çok iyimiş.. ben kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım....

7 hafta 1 günlüğüm ya da 7 haftalığım diyebilirsiniz.

Reactions: 9ay
Günaydınn kızlar gece çok fena olfum sinüzit yüzünden varmı benim gibi sinüzit yüzünden burnu tıkanam ne yapcam ben 9 ay boyunca kara kara düşünüyorum
Canım doğal deniz suyu sprey var eczanelerde ben onunla rahatladım gebeliğe de hiç bir yan etkisi yok deneyebilirsiniz doktor demişti bana da..

8. haftan daha dolmadigi icin 7 haftalik demen daha iyi olur cunku 7 haftayi tam doldurdun.
burda bu sekilde soyluyorlar 8. hafta bitmeden 8 haftalik demiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…