- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.061
Ben çok iyiyim canım Allah'a şükür ne ağrım var ne bulantım.saol canim
sen nasilsin doktor ranedevun ne zamandi?
Degerin Kacti senin cAnimmKIZLARR DOKTOR MUAYNEMIZDEN GELDIK KARINDAN KESE GORUNMEDI VAJINAL GORDU 3.7 MM HENUZ COKK KUCUK :) 4 BUCUK HAFTALIK DEDI 8 NISANDA KALP ATISLARI ICIN GIDICEZ BEBEGIDE GORURMUSUZ INŞALLAH :) BIZDEN HABERLER SIMDILIK :)
kızlar merhaba
KEFİR hakkında bilginiz varmı? yani içiyormusunuz. hamilelikte kimi çok iyi diyor kimi tam belli değil diyolar.
özellikle bağırsak için magnezyum açısından çok iyimiş.. ben kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım....
Ben çok iyiyim canım Allah'a şükür ne ağrım var ne bulantım.
Doktor randevum haftaya cumartesi.
Yalnız acayip karnın şişti 4 aylık hamile gibiyim
Araştırdım normalmiş.
canım çarşamba 1500 dü bugunde 3ooo dir ama baktırmadım bugün beta yaDegerin Kacti senin cAnimm
içebilirsiniz.yoğurt gibi ayran gibi fermente bir süt ürünü. sakıncası olmaz.evde kendiniz mayalarsanız daha güzel olur.
mayalayamıyorsanız hergün 1su bardağı içebilirsiniz.kalsiyum ihtiyacınızı karşılamada bağışıklı sistemini güçlendirmede çok başarılı bir besin.
gözünaydın bizimkiler daha çok küçük ya bende o yüzden doktora gitmiyrm zamanda geçmek bilmiyor ilk muayenemi 1 nisan gibi yapayım diyorumKIZLARR DOKTOR MUAYNEMIZDEN GELDIK KARINDAN KESE GORUNMEDI VAJINAL GORDU 3.7 MM HENUZ COKK KUCUK :) 4 BUCUK HAFTALIK DEDI 8 NISANDA KALP ATISLARI ICIN GIDICEZ BEBEGIDE GORURMUSUZ INŞALLAH :) BIZDEN HABERLER SIMDILIK :)
iyi geçer umarım bugün saat kaçta randevunBende bugün gidiyorum doktora heyecandan içim titriyor hersey yolunda olsun Allahım ne olur...Bakalım ilk fotomuzu alabilcezmi selfie yaparız belki
SAT NE ZAMAN CANIM ? VALLA ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR 9 AY NASIL GEÇECEKK BİZE :)gözünaydın bizimkiler daha çok küçük ya bende o yüzden doktora gitmiyrm zamanda geçmek bilmiyor ilk muayenemi 1 nisan gibi yapayım diyorum
ne okudun canım okumaKızlar gebelik topiğinde bir konu okudum karamsarlığım tuttu
bende gribim sinüzitte var kendi nefes alamama sesime uyanıyorum geceGünaydınn kızlargece çok fena olfum sinüzit yüzünden varmı benim gibi sinüzit yüzünden burnu tıkanam ne yapcam ben 9 ay boyunca kara kara düşünüyorum
aletler çok farkediyor korkmayın içinizi ferah tutun inşallah görürsünüz sağlıklı bir hamileliğiniz olurGünaydın dün ultrasan randevumuz vardı. kese büyümüş ama bebeği göremedik çok canım sıkkın
bekleyelim haftaya salı tekrar bakalım dedi dr. çok üzülüyorum. bu ikinci bebeğimiz. 1. yi de kaybetmiştik 8 haftalıkken
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bulantı istahsizligin üstüne birde grip oldum boğazım ağrıyor
@parkbyull kaç gündür gorunmuyor bitmedimi ban cezası?haberiniz varmı?
gözün aydın :)KIZLARR DOKTOR MUAYNEMIZDEN GELDIK KARINDAN KESE GORUNMEDI VAJINAL GORDU 3.7 MM HENUZ COKK KUCUK :) 4 BUCUK HAFTALIK DEDI 8 NISANDA KALP ATISLARI ICIN GIDICEZ BEBEGIDE GORURMUSUZ INŞALLAH :) BIZDEN HABERLER SIMDILIK :)
7+1 de :) ya yaş muhabbeti gibi buda 7 hafta dolmuş aslında 8 olması mı lazım çok karışıkArkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şu an 7 hafta 1 günlüğüm. Hamilelik takvimi 8. Hafta içinde olduğumu söylüyor ki bu doğru çünkü 7 bitti ve 8'den gün alıyoruz :) şimdi biri kaç haftalık hamilenin diye sorunca 7 mi demeliyim 8 mi?
inşallah görürsün bekliyoruz selfie ni :)Bende bugün gidiyorum doktora heyecandan içim titriyor hersey yolunda olsun Allahım ne olur...Bakalım ilk fotomuzu alabilcezmi selfie yaparız belki
14şubattı cnmSAT NE ZAMAN CANIM ? VALLA ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR 9 AY NASIL GEÇECEKK BİZE :)
inşallah bekliyoruz haberini :)Arkadaşlar bugün saat 15:30'da muayenem, dualarınızı bekliyorum..Bir gün önce doğum günümdü umarım Allah inşallah kalp atışlarını duymayı nasip ederek bana en güzel hediyeyi verir..
inşallah duyarsın Allah gönlüne göre versinArkadaşlar bugün saat 15:30'da muayenem, dualarınızı bekliyorum..Bir gün önce doğum günümdü umarım Allah inşallah kalp atışlarını duymayı nasip ederek bana en güzel hediyeyi verir..
benimde 13 şubat canım heralde bir iki güne kadar gitsen sadece keseyi görürsünüz son ölçtürdüğün beta kaçtı ?? ben 3000 le keseyi vajinal görebildim.bencede nisan da git :) daha garanti olur14şubattı cnm
çokkk teşekkür ederimmmne okudun canım okuma
bende gribim sinüzitte var kendi nefes alamama sesime uyanıyorum gece
aletler çok farkediyor korkmayın içinizi ferah tutun inşallah görürsünüz sağlıklı bir hamileliğiniz olur
hayırlı cumalar canımmm :) şalgam gribe iyi geliyormuş adanalı olarak bilmiyordum bugün duydum haberiniz olsun :)
gözün aydın :)
7+1 de :) ya yaş muhabbeti gibi buda 7 hafta dolmuş aslında 8 olması mı lazım çok karışık
inşallah görürsün bekliyoruz selfie ni :)
aynen bende garanti olsun hüsnükuruntu yapmıym diye gitmiyrm benimde çarşamba 1435ti bugün 2870 civarı bişey olması lazım senden bi gün küçük işte :) seninki 3000 ise benmkide 2870 :))benimde 13 şubat canım heralde bir iki güne kadar gitsen sadece keseyi görürsünüz son ölçtürdüğün beta kaçtı ?? ben 3000 le keseyi vajinal görebildim.bencede nisan da git :) daha garanti olur
aynenn öylee canım mercimeklerimizz varr bizimmm :)aynen bende garanti olsun hüsnükuruntu yapmıym diye gitmiyrm benimde çarşamba 1435ti bugün 2870 civarı bişey olması lazım senden bi gün küçük işte :) seninki 3000 ise benmkide 2870 :))
ne okudun canım okuma
bende gribim sinüzitte var kendi nefes alamama sesime uyanıyorum gece
aletler çok farkediyor korkmayın içinizi ferah tutun inşallah görürsünüz sağlıklı bir hamileliğiniz olur
hayırlı cumalar canımmm :) şalgam gribe iyi geliyormuş adanalı olarak bilmiyordum bugün duydum haberiniz olsun :)
gözün aydın :)
7+1 de :) ya yaş muhabbeti gibi buda 7 hafta dolmuş aslında 8 olması mı lazım çok karışık
inşallah görürsün bekliyoruz selfie ni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?