- 27 Ocak 2015
- 299
- 298
- 53
- 40
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.321
Cnm bn ı mom u bır oncekı geblıgımde kullanmıstım ama bu sefer drum vermedıMerhaba arkadaşlar bende bugün dayanamayıp ( doğrusu eşim dayanamadı :)) doktora kostUm. Şükürler olsun hcg 2500 küsürmus 7.8mm keseyi de gördük ama kanama varmış biraz içerde. fitil verdi doktorum birde hem folik asit içeren hemde balık yağı içeren 1mom diye bi ilaç verdi .kullanan varmı aranızda?
Allah bağışlasın. Onun bir gülüşü herşeyi unutturur :)
3 mü olduk yarın akşam haberleşelimHayır canım hiç sorun olmaz :) Afiyet olsun
Ama 8 haftayı doldurmuşsun sen canım. Hatta 3 gün geçmiş. 8 diyeceksin.
1 cm + 30 = 31 /7=4.4 yani 4 hafta 4 gün mü? Ama benim kese 5 hafta 3 günlükken 10 cm idi. Ve tüp bebek olduğu için günden eminiz. Bir sorun mu var yani şimdi!?
Canım gelip gidiyor bulantı merak etme
Canım beni eklememişsin. SAT 30 ocak 2015, 05 Kasım 2015 doğum, 57.5 kg
Amanda ve kanada inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. Benim için de yarın büyük gün. Yukarıdaki gebelik haftası hesaplama formülüne kadar moralim iyiydi. Şimdi biraz bozuldu. Zaten çok zor elde ettiğim için çok korkuyorum
İnşallah her şey yolundadır
Canım ben hamile olduğumu bilmeden bi antibiyotik hap hemen arkasından 10 tane antibiyotik iğne yedim benimde içime kurt düşmüştü netten araştırdım antibiyotiklerinde grupları var benm kullandıklarım b grubuydu o da zararlı değilmiş ona bakabilirsin hangi antibiyotiği kullandıysan.. Ama sanmıyorum ağır antibiyotik kullandığınıBenim gibi olan var mı aranızda kızlar. Gebeligin izi ogrenmeden antibiyotik fitil filan kullanan var mi
TSH nedir bence şundan olabilir ikimizinde son regl tarihinin ilk günü 14şubat ama hamile kaldığımız gün farklı olabilir değil miCanım seninle S.A.T ımız aynı ama benim beta hcg değerim 5461 çıktı bugün. TSH değerimde yüksek ondan olabilirmi acaba.
Sadece 1 ilaç im c grubundaydi onu adetim gelmeden son 3 gün 3 kere içtim. Artık Allah a emanet. Saglikla gelirler inş. Bebeklerimiz.Canım ben hamile olduğumu bilmeden bi antibiyotik hap hemen arkasından 10 tane antibiyotik iğne yedim benimde içime kurt düşmüştü netten araştırdım antibiyotiklerinde grupları var benm kullandıklarım b grubuydu o da zararlı değilmiş ona bakabilirsin hangi antibiyotiği kullandıysan.. Ama sanmıyorum ağır antibiyotik kullandığını
Bende medical park ta yaptirmak istiyorum takiplerimi ayiptir sormasi muayene ucretini ogrenebilirmiymBende 5+3 luk hamileyim arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin...Dr. için Medical park ankara banu hanıma gidiyorum. Kan testi için hastane 200 tl fark istedi siz Nerede yaptırdıniz? ??
Çok aktif olmayanları derken? Çalışıyorum, 24 saat değil ihtiyaç duyduğumda rutin girişler yapıyorum, ama her zaman bu başlıktakilerin çok saçma şeyler yazmalarından dolayı sıkılıp çıkabiliyorum. Arada gerçekten çok gereksiz muhabbetler yapanlar var. Bunları yazarak aktif kalmayı bir meziyet olarak görmüyorum. Bu şekilde düşünen tek kişi olduğumu da düşünmüyorum. Amaca hizmet etse bu başlık keşke. Bunu sağlayacak olan biz kullanıcılarız. Bilgilendirici, geliştirici, ilham verici, yol gösterici, aydınlatıcı, ve destekleyici olmak önemli bence. Bu tarzda paylaşımlar yapsak yani portakallı kereviz pişircem akşama, ben yatıyorum, kalktım, gibi cümleler aktif olmak değil aktif olmak isteyenleri soğutmak bence. Sayfaları ilerletip yararlı bir şeyler bulmaya çalışmaktan çok yoruluyorum. Vakit kaybı da. Bir de buraya her türlü tedavi sürecinden geçip gelenler yazma hakkına sahip. Sorularına Tabiki kendi durumunda olanları bulup cevap arayacak. Yani sen tüp bebeksin senin geçirdiğin süreçleri ben bilmem o yüzden yazma gibi şeyler aman Allahım ne büyük kelamlar, ne cüret!!! Teminat altında mı bir sonraki gebeliğinin tüp bebek olup olmayacağı veya gebeliğinin olup olmayacağı. Biz hepimiz burada beraberce bir mucizeye sadece dünya sahnesinde şahitlik edeceğiz Allah izin verirse. Listede olup ya da olmamak benim içşn mesele değil ama ben bu forumda daha anlamlı tatlı telaşlara şahit olmak ve sevinçlere ortak olmak istiyorum. Faydalı olmayı esas tutalım arkadaşlar. Size değil kesinlikle söylediklerim genel anlamda böyle bir intiba oluştu, paylaşmak istedim.Kızlar çok aktif olmayanları listeden çıkarsak mı ? adını herkes yazdırdı ama o kadar bir mesaj atan olmuyor listede çok kalabalık duruyor bu şekilde ne dersiniz toplu bir fikir alayım :)
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - paccolina 28 ocak 4 kasım 55 - - alyaderin33 29 ocak 5 kasım 63 - - adanamerkez 30 ocak 6 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım 100 - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - lilapause_ 2 şubat 9 kasım 56 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - - thetis_t 6 şubat 13 kasım 53 - - eltanin 6 şubat 14 kasım 74 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - - sporstar 15 şubat 22 Kasım 55 - -
[tr]
[/tr]
Arkadaşlar duygusal bi süreçten geçiyoruz birbirimizi anlamaya çalışalım bilgilendirici paylaşımlarda bulunalım bu tarz şeylerle uğraşmayalım derim benÇok aktif olmayanları derken? Çalışıyorum, 24 saat değil ihtiyaç duyduğumda rutin girişler yapıyorum, ama her zaman bu başlıktakilerin çok saçma şeyler yazmalarından dolayı sıkılıp çıkabiliyorum. Arada gerçekten çok gereksiz muhabbetler yapanlar var. Bunları yazarak aktif kalmayı bir meziyet olarak görmüyorum. Bu şekilde düşünen tek kişi olduğumu da düşünmüyorum. Amaca hizmet etse bu başlık keşke. Bunu sağlayacak olan biz kullanıcılarız. Bilgilendirici, geliştirici, ilham verici, yol gösterici, aydınlatıcı, ve destekleyici olmak önemli bence. Bu tarzda paylaşımlar yapsak yani portakallı kereviz pişircem akşama, ben yatıyorum, kalktım, gibi cümleler aktif olmak değil aktif olmak isteyenleri soğutmak bence. Sayfaları ilerletip yararlı bir şeyler bulmaya çalışmaktan çok yoruluyorum. Vakit kaybı da. Bir de buraya her türlü tedavi sürecinden geçip gelenler yazma hakkına sahip. Sorularına Tabiki kendi durumunda olanları bulup cevap arayacak. Yani sen tüp bebeksin senin geçirdiğin süreçleri ben bilmem o yüzden yazma gibi şeyler aman Allahım ne büyük kelamlar, ne cüret!!! Teminat altında mı bir sonraki gebeliğinin tüp bebek olup olmayacağı veya gebeliğinin olup olmayacağı. Biz hepimiz burada beraberce bir mucizeye sadece dünya sahnesinde şahitlik edeceğiz Allah izin verirse. Listede olup ya da olmamak benim içşn mesele değil ama ben bu forumda daha anlamlı tatlı telaşlara şahit olmak ve sevinçlere ortak olmak istiyorum. Faydalı olmayı esas tutalım arkadaşlar. Size değil kesinlikle söylediklerim genel anlamda böyle bir intiba oluştu, paylaşmak istedim.
ben 6+4de duydum bence duyarsınız umarım :)
hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri :)
benimde karnım biraz sert gibi birde sol göğüs altımda bir ağrıyla uyandım gece[/QUOTE
gozun aydin ((= inslh cok heycanliyim esimde oyle
Gozun aydin canim ne guzel maslh..heycnliyim bakalim inslh. Hast yeni bikac aylik cihzda yenidr die dusunuorum ((=Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bende bugun gittim 6+3 kalp atislarini gorduk ve duyduk canim cihaz yeniyse sende gorursun. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Bir mucize bebis daha:) hosgeldin canim aramiza.
Salgam suyunu hamileligimde doktorum yasak listem arasina koymustu. İcerisindeki tuz oranindan dolayi. Asiri tuzlu seyler odem ve gebelik zehirlenmesine kadar goturebiliyor Allah korusun.
Allah kolaylik versin canim hayirli ve saglikli bir hamilelik diliyorum.
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah.
Cok sevindim canim Allah kucagina almayida nasip etsin.kanamalarin bittimi .beta hcg kacti keseyi gordun?Evet canım keseyi gordukhamd olsun. Ama biraz moralim bozuk. Çünkü hamile olduğumu bilmeden tam 1 hafta önce enfeksiyon kapmış tim ve ilaç kullandım. Fitil antibiyotik. Doktorum dollenmeden once bir sıkıntı olmaz hatta gebeler e de veriyorum dedi ama dışardan insanlar çok korkutuyor beni ya. Benim sancilarim da var di ya. Offf inşallah bebeğim sağlıklıdır.
Sabaha karşı kanamam oldu. Neden oldu bilmiuorum kızlar dua edin minigime birsey olmasinCok sevindim canim Allah kucagina almayida nasip etsin.kanamalarin bittimi .beta hcg kacti keseyi gordun?
Cn satımız aynı dgumumuznaynı olacak allhın izniyle gıttınmı dra hiç?merhaba aranıza yeni katılıyorum hepimiz için hayırlı olsun :) benide listeye eklerseniz çok sevinirim sat 10 şubat başlangıç kilom 70
Çok aktif olmayanları derken? Çalışıyorum, 24 saat değil ihtiyaç duyduğumda rutin girişler yapıyorum, ama her zaman bu başlıktakilerin çok saçma şeyler yazmalarından dolayı sıkılıp çıkabiliyorum. Arada gerçekten çok gereksiz muhabbetler yapanlar var. Bunları yazarak aktif kalmayı bir meziyet olarak görmüyorum. Bu şekilde düşünen tek kişi olduğumu da düşünmüyorum. Amaca hizmet etse bu başlık keşke. Bunu sağlayacak olan biz kullanıcılarız. Bilgilendirici, geliştirici, ilham verici, yol gösterici, aydınlatıcı, ve destekleyici olmak önemli bence. Bu tarzda paylaşımlar yapsak yani portakallı kereviz pişircem akşama, ben yatıyorum, kalktım, gibi cümleler aktif olmak değil aktif olmak isteyenleri soğutmak bence. Sayfaları ilerletip yararlı bir şeyler bulmaya çalışmaktan çok yoruluyorum. Vakit kaybı da. Bir de buraya her türlü tedavi sürecinden geçip gelenler yazma hakkına sahip. Sorularına Tabiki kendi durumunda olanları bulup cevap arayacak. Yani sen tüp bebeksin senin geçirdiğin süreçleri ben bilmem o yüzden yazma gibi şeyler aman Allahım ne büyük kelamlar, ne cüret!!! Teminat altında mı bir sonraki gebeliğinin tüp bebek olup olmayacağı veya gebeliğinin olup olmayacağı. Biz hepimiz burada beraberce bir mucizeye sadece dünya sahnesinde şahitlik edeceğiz Allah izin verirse. Listede olup ya da olmamak benim içşn mesele değil ama ben bu forumda daha anlamlı tatlı telaşlara şahit olmak ve sevinçlere ortak olmak istiyorum. Faydalı olmayı esas tutalım arkadaşlar. Size değil kesinlikle söylediklerim genel anlamda böyle bir intiba oluştu, paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?