2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cnm bn ı mom u bır oncekı geblıgımde kullanmıstım ama bu sefer drum vermedı

Allah bağışlasın. Onun bir gülüşü herşeyi unutturur :)

Sagol canim. Unutturmaz mii yaa bi opucuk veriyo bayiliyorum. Rabbim ilk bebisi olacaklara tattirsin bu duyguyu benim gibi ikinci ucuncu daha cok olacaklarada tekrardan yasatsin bu duyguyu insallah.
Hepimiz sag saglim alalim kucagimiza

3 mü olduk yarın akşam haberleşelim

Reactions: 9ay
kizlarr bende faranjitten kalma kuru öksürük var öksürurken kasılıyor ya karın kasları bebeğe zarar verirmi ya cok korkuyorum

Benim gibi olan var mı aranızda kızlar. Gebeligin izi ogrenmeden antibiyotik fitil filan kullanan var mi
Canım ben hamile olduğumu bilmeden bi antibiyotik hap hemen arkasından 10 tane antibiyotik iğne yedim benimde içime kurt düşmüştü netten araştırdım antibiyotiklerinde grupları var benm kullandıklarım b grubuydu o da zararlı değilmiş ona bakabilirsin hangi antibiyotiği kullandıysan.. Ama sanmıyorum ağır antibiyotik kullandığını

Canım seninle S.A.T ımız aynı ama benim beta hcg değerim 5461 çıktı bugün. TSH değerimde yüksek ondan olabilirmi acaba.
TSH nedir bence şundan olabilir ikimizinde son regl tarihinin ilk günü 14şubat ama hamile kaldığımız gün farklı olabilir değil mi

666633"]Evet canım keseyi gordukhamd olsun. Ama biraz moralim bozuk. Çünkü hamile olduğumu bilmeden tam 1 hafta önce enfeksiyon kapmış tim ve ilaç kullandım. Fitil antibiyotik. Doktorum dollenmeden once bir sıkıntı olmaz hatta gebeler e de veriyorum dedi ama dışardan insanlar çok korkutuyor beni ya. Benim sancilarim da var di ya. Offf inşallah bebeğim sağlıklıdır.[/QUOTE]
Disardaki insanlar mi doktor mu inandirici?vucudun oyle bir mekanizmayla isliyor ki akil almiyor.Senin vucudun hamile oldugunun sinyalini verene kadar yaptigin hicbirsey zarar vermiyor insanoglunun dogasi boyle calisiyor.Hamile oldugunun sinyalini ne zaman alirsin regli olman gerektigi tatihte olmadisa bu bir sinyaldir.kisacasi korkma

Sadece 1 ilaç im c grubundaydi onu adetim gelmeden son 3 gün 3 kere içtim. Artık Allah a emanet. Saglikla gelirler inş. Bebeklerimiz.

Bende 5+3 luk hamileyim arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin...Dr. için Medical park ankara banu hanıma gidiyorum. Kan testi için hastane 200 tl fark istedi siz Nerede yaptırdıniz? ??
Bende medical park ta yaptirmak istiyorum takiplerimi ayiptir sormasi muayene ucretini ogrenebilirmiym

merhaba aranıza yeni katılıyorum hepimiz için hayırlı olsun :) benide listeye eklerseniz çok sevinirim sat 10 şubat başlangıç kilom 70

Çok aktif olmayanları derken? Çalışıyorum, 24 saat değil ihtiyaç duyduğumda rutin girişler yapıyorum, ama her zaman bu başlıktakilerin çok saçma şeyler yazmalarından dolayı sıkılıp çıkabiliyorum. Arada gerçekten çok gereksiz muhabbetler yapanlar var. Bunları yazarak aktif kalmayı bir meziyet olarak görmüyorum. Bu şekilde düşünen tek kişi olduğumu da düşünmüyorum. Amaca hizmet etse bu başlık keşke. Bunu sağlayacak olan biz kullanıcılarız. Bilgilendirici, geliştirici, ilham verici, yol gösterici, aydınlatıcı, ve destekleyici olmak önemli bence. Bu tarzda paylaşımlar yapsak yani portakallı kereviz pişircem akşama, ben yatıyorum, kalktım, gibi cümleler aktif olmak değil aktif olmak isteyenleri soğutmak bence. Sayfaları ilerletip yararlı bir şeyler bulmaya çalışmaktan çok yoruluyorum. Vakit kaybı da. Bir de buraya her türlü tedavi sürecinden geçip gelenler yazma hakkına sahip. Sorularına Tabiki kendi durumunda olanları bulup cevap arayacak. Yani sen tüp bebeksin senin geçirdiğin süreçleri ben bilmem o yüzden yazma gibi şeyler aman Allahım ne büyük kelamlar, ne cüret!!! Teminat altında mı bir sonraki gebeliğinin tüp bebek olup olmayacağı veya gebeliğinin olup olmayacağı. Biz hepimiz burada beraberce bir mucizeye sadece dünya sahnesinde şahitlik edeceğiz Allah izin verirse. Listede olup ya da olmamak benim içşn mesele değil ama ben bu forumda daha anlamlı tatlı telaşlara şahit olmak ve sevinçlere ortak olmak istiyorum. Faydalı olmayı esas tutalım arkadaşlar. Size değil kesinlikle söylediklerim genel anlamda böyle bir intiba oluştu, paylaşmak istedim.

Oğluşu uyuttum bende yorguncanayım, yatayım biraz, bu hafta çok yorgun geçti iş ev püf, herkese iyi geceler arkadaşlar..

Arkadaşlar duygusal bi süreçten geçiyoruz birbirimizi anlamaya çalışalım bilgilendirici paylaşımlarda bulunalım bu tarz şeylerle uğraşmayalım derim ben

Gozun aydin canim ne guzel maslh..heycnliyim bakalim inslh. Hast yeni bikac aylik cihzda yenidr die dusunuorum ((=

Cok sevindim canim Allah kucagina almayida nasip etsin.kanamalarin bittimi .beta hcg kacti keseyi gordun?

Bence biraz sakin ol :) Bebeğini bu öfkenle etkilersin. Hepimiz medeni insanlarız, öfkelenmeden de çözebiliriz herşeyi.

Tüp bebek konusunda beni eleştirmişsin sanırım. Elbette tüm hamileler burada herşeyi yazacak. Bunu neden yazığımı özellikle belirtmiştim. Döllenme ile ilgili bazı iğneler veya ilaçlardan bahsediyorlar, sanki bizim de yaptırmamız gerekiyormuş gibi kafamız karışıyor. Çünkü her mesaja tüp bebek olduğu yazılmıyor. Tüp bebekle ilgili çok başlık var burada senin de şikayet ettiğin gibi gebelikle alakasız bir konuda sayfaları doldurmak faydalı bişeyler arayanları yorabiliyor.

Yatıyorum kalktım gibi mesajlar faydalı birşeyler arayanlar için zaman kaybı olabilir haklısın.

Ama yine de bu eleştirilerini daha yumuşak bir dille ifade edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…