2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
doktoruma ulaştim progestan i günde 3 e çıkarmami soyledi

İyi akşamlar kızlarrrrrrr....
Yarın büyük gün lütfen dualarınızı esirgemeyin... Bebişimle ilk randevum saat 14:00 de...

haberlerini bekliyoruz :)

Bende 5+3 luk hamileyim arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin...Dr. için Medical park ankara banu hanıma gidiyorum. Kan testi için hastane 200 tl fark istedi siz Nerede yaptırdıniz? ??

amin inşallah ben henüz yaptırmadım ama bazılarını sağlık ocağı yapıyormuş ayrı ayrı yaptıracağım
Benim ismim eklenmişti ama yine suan goremedim
ya ben silmiyorum ki nasıl oluyor anlamadım sen tekrar özel mesaj atabilirmisin

evet özele gidiyorum canım ama aynı hastanede 2 farklı doktora gittim 2sininde farklıydı aletleri hastane aynı olmasına rağmen o yüzden çok etkiliyordur ultrasonlar:)

öğrenince bilgilerini mesaj atarsan listeye eklerim :)

Arkadaşlar benim söylediğim şeyi kimse anlamadı ben kendi adıma son kez bu açıklamayı yapacağım.. Listeden silelim dediğim kişiler şu şekilde ; bana mesaj atıyor beni listeye ekle emredersiniz ekliyorum sonra bakıyorum 1 tane bile mesaj yok o zaman listede olmak olmamak ne değiştirir o kişi için şu an liste o kadar kalabalıkki ben bazen bakıyım şu arkadaşın sat ı neydi kalp atışı duymuş filan diye açıyorum listeyi bulamıyorum bir aşağı bir yukarı karışıyor onuda geçtim ben zaten herkes 7/24 gelsin geyik yapsın demiyorum ki ne haddime çoğumuz bulantılardan zaten fena halde ama en azından burda doktora gittiğimizi ne dediğini yada çatlaklar için olsun kabızlık için olsun hasta olduğumuzda olsun birlik olmak bir şeyler danışmak...

Ama bu başlığı zaten faydalı bilgileri okuma sayfası olarak görmek olmaz adı üstünde 2015 kasım anneleri yani .. Ve kadınlar kulübü forumunda zaten her aradığınızı bulabileceğiniz onlarca sayfa var..

Tüp bebekle ilgili düşüncem ise arkadaşımız orda kimseyi dışlamak ya da bir küçük görmek gibi bir ifadeyle yazmamış sadece kullanılan ilaçlar vs yazılınca bize neden verilmedi diye düşünüyorum diyor o açıdan bakınca ben kendisine hakveriyorum asla kimse kimseden farklı olamaz sonuçta herkes Allah'ın emanet ettiği canları taşıyor..

Benim amacım burda biraz eğlenmek biraz öğrenmek aklıma bir şey düştümü her dakika doktoru aramadan burada bilgilenebilmek vs. çok büyük misyonlar yüklemeye gerek yok internet çağındayız her aradığımızı bulabiliyoruz..

Kısacası kızlar güzel arkadaşlıklar dostluklar edinelim her şey boş sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza listede sürekli güncellenecek isteyenleri ekleyeceğim silme yok isteyen istediği zaman girsin çıksın ben yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum herkese günaydınnn

Günaydın arkadaşlar biraz gereksiz bir soru olucak ama merak ediyorum ve ne yapacagimi bilemedim şimdi gebelikte makyaj yapmak zararlı mı öyle agır bi makyaj degil hafif düzeltmeler iyi düzgün markalar ile eger zararlı ise elimi bile sürmem:)

Günaydın herkese..
Ben de sana kesinlikle katılıyorum.Birçoğumuz çok yoğun işlerde çalışıyoruz.hamileliğin semptomlarının üstesinden gelip işlerimizi yapmamız bile bazen çok zor oluyor.internete ise ancak eve geldikten sonra bakabiliyoruz ki bazen yorumları bitiremeden uyumak istiyorum..şu an bunu yazmam bile çok zor oluyor iki kelime yazıp çalışıp tekrar yazmaya devam ediyorum.kimseye neden günaydın yazdınız neden sohbet ediyorsunuz diyemem hakkım yok belki ben de müsait olabilsem size sürekli yazmak isterdim sonuçta hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz..ama buraya yazamayanları da listeden çıkaralım demek hiç doğru bir yaklaşım değil bunu dile getirmek istiyorum.Lütfen biraz empati yapın.. Hepinize güzel günler diliyorum..

Bi arkadaşım kullandığı folik asiti bırakınca, böyle bir şey olmuştu. D vitamini falan içeriyordu. Dr ona bağlamıştı

Ben cok duzensiz oluyorum, ilk ogluma da ilacla hamile kalmistim hatta, bu gebeligim kendilinden surpriz oldu, cok net hatirlamiyorum o yuzden.ultrasyonda cikacak haftayi bekliyorum o yuzden.
Ben cok duzensiz oluyorum, ilk ogluma da ilacla hamile kalmistim hatta, bu gebeligim kendilinden surpriz oldu, cok net hatirlamiyorum o yuzden.ultrasyonda cikacak haftayi bekliyorum o yuzden.

o zaman sıkıntı edecek bir durum yokmuş. bebişi de en kısa zamanda görürsün inşallah. benim bebeğim haftasından 1 hafta küçük görünüyor. geç döllenme ihtimali de bence zayıf ama hayırlısı bakalım.

ben hepsinden uzak duruyorum direkt :)

Hanimlar ben pkolu olarak klomenle hamile kaldim cok.sukur... ve oncesindede glifor kullaniyordum..hala devam.ediyorum..benim gibi glifor seker hapini kullanan varmi,doktorunuz kesin dedi mi?

Kızlar gece ruyamda kanamam oldugunu gordum ıyı seyler duymaya ıhtyacım var szce ne demk
bende öyle kabuslar görüyorum normalmiş onlar bir anlam çıkarmaya çalışmamak lazım

yapmasan daha iyi bence sonuçta içerisinde ne var belli değil fondoten pudra filan:)

Hanimlar ben pkolu olarak klomenle hamile kaldim cok.sukur... ve oncesindede glifor kullaniyordum..hala devam.ediyorum..benim gibi glifor seker hapini kullanan varmi,doktorunuz kesin dedi mi?
Ayyy cnm senı bna allah gonderdııı oncelıkle hayırlı olsun bebişin saglıkla kucagımıza alalım inşallah... Bnm hamile kalmadan önce kullanmıodum bılmıodum çınku insülün yuksek oldugunu evimin yakınını medical park yenı açıldı daha once baska dr a gidiodum 3 kaybım ear bnm 1 i 10 digeri 13 3. Süde 21 haftalık dogum bi problem var die yenı bı dra gidicem hastalanınca gel dıolar ya hastalanmayı bekliodum ptesıye randevu almıstım hastalanmadım ama dra gittim pkon var ama sagdan yumurtlamıssın rahmınde kalınlasmıs hamile olabılırsın test ber dedı 648 cıktı beta hcg m hamilesin ama insülini görmk istıom dedı bıdaha kan verdım ınsilunde 41 cıktı 8-9 . Haftaya kadar içeceksın dedı içiorum bakalım nolcakk senın degerın kac??

bende öyle kabuslar görüyorum normalmiş onlar bir anlam çıkarmaya çalışmamak lazım

yapmasan daha iyi bence sonuçta içerisinde ne var belli değil fondoten pudra filan:)
Ayyy keske cancagızım ama paranoyaya baglamış gibiyim 3 kaybım var ister istemez bında nolacak die an an geriliorum

kızlar aşkolsun ben nedemek istediğimi söylüyorum size hala empati diyorsunuz uzun bir şeyler yazdım ben sizleri kastetmiyorum adım neden yok diye bana özel mesajla fırça atan arkadaşların mesajlarını göremediğim için söylüyorum 2dir de açıklıyorum ama anlatamıyorum sanırım

Ayyy keske cancagızım ama paranoyaya baglamış gibiyim 3 kaybım var ister istemez bında nolacak die an an geriliorum

hep derler korkma korktuğun başına gelir zor biliyorum ama sen kafanı ne kadar rahat tutarsan o kadar iyi senin için düşünmemeye çalış bol bol dua et inşallah iyi olcak her şey :)

Tamam canım haklısın bundan sonra dikkat eedicem teşekkürler

ne demek canım bu benim fikrim sen yinede doktorunlar görüşürsün :)

kanama testten sonra mı başladı? son adet tarihi ve test tarihini yazar mısın?

10 subatmis son adet tarihinin ilk gunu. 18 martta test yaptirdi. sonucu 45.41 cikti. aksaminda kahvemsi kan geldi. iki gun surdu. iki gunde normal kan ama az gelmis sence dusukmu yapmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…