2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

yazdıklarını okudum. ben anlıyorum seni :) aslında masum bir sebepten bir teklifte bulunmuşSun. kimseye söylemeden de silmemişsin. ama hamilelikte gereksiz duygusallıklar ve asabiyet olabiliyor malesef. bi de bu tür şeyleri kafana takma lütfen. hamile olan kimse üzülmesin :)

Arkadaşım beni de ekler misin sat 18 şubat. Dt 25 kasım kilo 57

günaydın kızlar
akşam yine banyoya git gel ettim hep, ne yesem durmuyo içimde ya
halime şükür yinede

10 subatmis son adet tarihinin ilk gunu 18 martta test yaptirdi 45.41 cikti aksaminda kahvemsi kan geldi iki gun surdu iki gunde normal kan ama aza gelmis sence dusukmu yapmistir

ben de benzer bir şey yaşamıştım 4 ay önce. adet gecikmesinin 6. gününde beta hcg 67 çıkmıştı. doktor çok ümitli değildi 2 günde bir tahlile gittim değerlerim katlamadı ve lekem oldu ara ara. 2 hafta sonra da yoğun kanamayla düşük yaptım. çok ağladım ama bak yine hamileyim :)kuzenin için de hayırlısı olsun inşallah. düşerse zaten % 100 sağlıksız gebelik. ne kadar erken olursa o kadar iyi bence.

aynen öyle yoksa şu listede olup olmamanın ne önemi olabilir ki anlamıyorum :)

ekledimde doğrumu tarihler 6 şubattakilere 13 kasım yazmışızda hep :)
banada öyle yaz canım o zaman :) çünkü adetten nerdeyse 2 hafta sonra döllenme olmustu ona göre hesapladım ben :) mesela adete göre hesaplarsa 6 haftayı geçti ama doktor daha 5 haftalık dedi

banada öyle yaz canım o zaman :) çünkü adetten nerdeyse 2 hafta sonra döllenme olmustu ona göre hesapladım ben :) mesela adete göre hesaplarsa 6 haftayı geçti ama doktor daha 5 haftalık dedi

farketmez nede olsa kimse günü gününe doğum yapmaz heralde nasıl istersen öyle yazabilirim :)

Bence de hamişler üzülmesin heleki erken dönemde ne nedir bilmiyoruz kulaktan dolma şeylere kafa takıp sonra yok agrım başladı kesin bişey oldu zaten komşumuz da öle demişti derken ooo kafa bi milyon burası bana çok iyi geldi onun için dogru olan düşüncelerimizi de kırmadan söyleyelim

son adet tarihini bilmiyorum ama kan testi 18 mart yapti aksamina basladi kanama

neden sordum. çünkü kimyasal gebelik yaşadım ben geçen ay. yumurta dölleniyor ama rahime yerleşmiyor. adetle atılıyor. öyle bir şey de olabilir yerleşme ile ilgili de olabilir canım. bence doktora görünsün. hamileyse progesteron kullanması gerekebilir düşüğü engellemek için.

Kızlar çok şükür kalp atışını duydum şükürler olsun. adanamerkez artık listeye ekleyebilirsiniz. Tahmini doğum tarihi 2kasım. Başlangıç kilo 59.son adet tarihi 26ocak :)

Merhaba gözünüz aydın :) benim de son adet tarihim 27 ocak. Çarşamba günü kalp atışı için tekrar gidicem inşallah. siz ilk kez mi gittiniz yoksa daha önce duyulmadı mı?

Benim bata 2 gun kala 64 cikti sonra bat gunu ikiye katlandi Cok sukur..dahada yaptirmadim..ben inofolicte kullaniyordum doktorum inofolici hamile kalirkalmaz birakcaksin demisti glifor icin birsey demedi..ama int arastirdim 8-10.haftaya kadar pkolularin kullanmasini tavsiye ediyormus Cogu doktor zarari yokmus insallahta yoktur..doktora gidenekadar. Devam edeyim diyorum.persembe veya cuma gitcem ins..Bende kiloda var ayrica..insallah saglikli bir sekilde devam eder gebeligimiz..

Merhaba gözünüz aydın :) benim de son adet tarihim 27 ocak. Çarşamba günü kalp atışı için tekrar gidicem inşallah. siz ilk kez mi gittiniz yoksa daha önce duyulmadı mı?

İlk gittim cnm. Daha doğrusu keseyi 5marttagördüm. Doktor kalp atışı için geç çağırdı. 7.haftadan sonra duyulabilirmiş aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…