- 12 Kasım 2013
- 1.191
- 1.039
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.381
kızlar aşkolsun ben nedemek istediğimi söylüyorum size hala empati diyorsunuz uzun bir şeyler yazdım ben sizleri kastetmiyorum adım neden yok diye bana özel mesajla fırça atan arkadaşların mesajlarını göremediğim için söylüyorum 2dir de açıklıyorum ama anlatamıyorum sanırım
Arkadaşım beni de ekler misinkızlar aşkolsun ben nedemek istediğimi söylüyorum size hala empati diyorsunuz uzun bir şeyler yazdım ben sizleri kastetmiyorum adım neden yok diye bana özel mesajla fırça atan arkadaşların mesajlarını göremediğim için söylüyorum 2dir de açıklıyorum ama anlatamıyorum sanırım
10 subatmis son adet tarihinin ilk gunu 18 martta test yaptirdi 45.41 cikti aksaminda kahvemsi kan geldi iki gun surdu iki gunde normal kan ama aza gelmis sence dusukmu yapmistir
aynen öyle yoksa şu listede olup olmamanın ne önemi olabilir ki anlamıyorum :)yazdıklarını okudum. ben anlıyorum seni :) aslında masum bir sebepten bir teklifte bulunmuşSun. kimseye söylemeden de silmemişsin. ama hamilelikte gereksiz duygusallıklar ve asabiyet olabiliyor malesef. bi de bu tür şeyleri kafana takma lütfen. hamile olan kimse üzülmesin :)
BENIDE eklermısın . sat 6 şubat ter: 25 kasım kilo : 63ekledim :)
ekledimde doğrumu tarihler 6 şubattakilere 13 kasım yazmışızda hep :)BENIDE eklermısın . sat 6 şubat ter: 25 kasım kilo : 63
banada öyle yaz canım o zaman :) çünkü adetten nerdeyse 2 hafta sonra döllenme olmustu ona göre hesapladım ben :) mesela adete göre hesaplarsa 6 haftayı geçti ama doktor daha 5 haftalık dediekledimde doğrumu tarihler 6 şubattakilere 13 kasım yazmışızda hep :)
Kızlar gece ruyamda kanamam oldugunu gordum ıyı seyler duymaya ıhtyacım var szce ne demk
banada öyle yaz canım o zaman :) çünkü adetten nerdeyse 2 hafta sonra döllenme olmustu ona göre hesapladım ben :) mesela adete göre hesaplarsa 6 haftayı geçti ama doktor daha 5 haftalık dedi
Bence de hamişler üzülmesin heleki erken dönemde ne nedir bilmiyoruz kulaktan dolma şeylere kafa takıp sonra yok agrım başladı kesin bişey oldu zaten komşumuz da öle demişti derken ooo kafa bi milyon burası bana çok iyi geldi onun için dogru olan düşüncelerimizi de kırmadan söyleyelimyazdıklarını okudum. ben anlıyorum seni :) aslında masum bir sebepten bir teklifte bulunmuşSun. kimseye söylemeden de silmemişsin. ama hamilelikte gereksiz duygusallıklar ve asabiyet olabiliyor malesef. bi de bu tür şeyleri kafana takma lütfen. hamile olan kimse üzülmesin :)
son adet tarihini bilmiyorum ama kan testi 18 mart yapti aksamina basladi kanama
Çook sevindim canım inşallah darısı keseyi görmeyip sesi daha duymamışlara:)))Kızlar çok şükür kalp atışını duydum şükürler olsun.adanamerkez artık listeye ekleyebilirsiniz. Tahmini doğum tarihi 2kasım. Başlangıç kilo 59.son adet tarihi 26ocak :)
Kızlar çok şükür kalp atışını duydum şükürler olsun.adanamerkez artık listeye ekleyebilirsiniz. Tahmini doğum tarihi 2kasım. Başlangıç kilo 59.son adet tarihi 26ocak :)
Kızlar çok şükür kalp atışını duydum şükürler olsun.adanamerkez artık listeye ekleyebilirsiniz. Tahmini doğum tarihi 2kasım. Başlangıç kilo 59.son adet tarihi 26ocak :)
Benim bata 2 gun kala 64 cikti sonra bat gunu ikiye katlandi Cok sukur..dahada yaptirmadim..ben inofolicte kullaniyordum doktorum inofolici hamile kalirkalmaz birakcaksin demisti glifor icin birsey demedi..ama int arastirdim 8-10.haftaya kadar pkolularin kullanmasini tavsiye ediyormus Cogu doktor zarari yokmus insallahta yoktur..doktora gidenekadar. Devam edeyim diyorum.persembe veya cuma gitcem ins..Bende kiloda var ayrica..insallah saglikli bir sekilde devam eder gebeligimiz..Ayyy cnm senı bna allah gonderdııı oncelıkle hayırlı olsun bebişin saglıkla kucagımıza alalım inşallah... Bnm hamile kalmadan önce kullanmıodum bılmıodum çınku insülün yuksek oldugunu evimin yakınını medical park yenı açıldı daha once baska dr a gidiodum 3 kaybım ear bnm 1 i 10 digeri 13 3. Süde 21 haftalık dogum bi problem var die yenı bı dra gidicem hastalanınca gel dıolar ya hastalanmayı bekliodum ptesıye randevu almıstım hastalanmadım ama dra gittim pkon var ama sagdan yumurtlamıssın rahmınde kalınlasmıs hamile olabılırsın test ber dedı 648 cıktı beta hcg m hamilesin ama insülini görmk istıom dedı bıdaha kan verdım ınsilunde 41 cıktı 8-9 . Haftaya kadar içeceksın dedı içiorum bakalım nolcakk senın degerın kac??
Merhaba gözünüz aydın :) benim de son adet tarihim 27 ocak. Çarşamba günü kalp atışı için tekrar gidicem inşallah. siz ilk kez mi gittiniz yoksa daha önce duyulmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?