- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.401
Merhaba gözünüz aydın :) benim de son adet tarihim 27 ocak. Çarşamba günü kalp atışı için tekrar gidicem inşallah. siz ilk kez mi gittiniz yoksa daha önce duyulmadı mı?
İnş cnm bnm 1, 64 cm fasülyemin boyuzeynebim oh çok şükür duymuşsunuz kalp atışını..
darısı bizlerin başına inşallah
canımmm gözün aydın kuzummm darısı bizlere olsun bende dün gittim daha kalp atışı yok 3.7 mm değer 3000 di.7 nisan da çağırdı kalp atışı için zaman geçer mi yaaaaİnş cnm bnm 1, 64 cm fasülyemin boyu
İnş cnm bnm 1, 64 cm fasülyemin boyu
Ahh bu hormonlarrr ahhh bnı benden alıolar resmen sonunda meleğime kavusacak. Olmasam bn biliomda onun için katlancaz artıkkk bu hormon kardeşlereben de geçenlerde gördüm canım dert etme :) hormonların etkisi. kabuslar çok normal....
İlk gittim cnm. Daha doğrusu keseyi 5marttagördüm. Doktor kalp atışı için geç çağırdı. 7.haftadan sonra duyulabilirmiş aslında.
ben de benzer bir şey yaşamıştım 4 ay önce. adet gecikmesinin 6. gününde beta hcg 67 çıkmıştı. doktor çok ümitli değildi 2 günde bir tahlile gittim değerlerim katlamadı ve lekem oldu ara ara. 2 hafta sonra da yoğun kanamayla düşük yaptım. çok ağladım ama bak yine hamileyim :)kuzenin için de hayırlısı olsun inşallah. düşerse zaten % 100 sağlıksız gebelik. ne kadar erken olursa o kadar iyi bence.
i şallah cnm bende arastrdım senın dediğin gibi cogu dr kullan dıo bana da dr um zaten daha kotu olma durumunda kullandırdogımız bircok hap var dedi inşallah saglıkla kucagımıza alırızzzBenim bata 2 gun kala 64 cikti sonra bat gunu ikiye katlandi Cok sukur..dahada yaptirmadim..ben inofolicte kullaniyordum doktorum inofolici hamile kalirkalmaz birakcaksin demisti glifor icin birsey demedi..ama int arastirdim 8-10.haftaya kadar pkolularin kullanmasini tavsiye ediyormus Cogu doktor zarari yokmus insallahta yoktur..doktora gidenekadar. Devam edeyim diyorum.persembe veya cuma gitcem ins..Bende kiloda var ayrica..insallah saglikli bir sekilde devam eder gebeligimiz..
neden sordum. çünkü kimyasal gebelik yaşadım ben geçen ay. yumurta dölleniyor ama rahime yerleşmiyor. adetle atılıyor. öyle bir şey de olabilir yerleşme ile ilgili de olabilir canım. bence doktora görünsün. hamileyse progesteron kullanması gerekebilir düşüğü engellemek için.
Çok sevindim hayırlı olsun umarım ikiside sagsalim dünyaya gelir bak şimdi bende ümitlendim ikinci icin:) kese kac mm söyleşimi doktor karindanmi baktı çok soru sordum galiba:)Arkadaşlar doktordan geldim şimdi. Kalp atığını gördük çok şükür.Cihazlarında ses özelliği olmadığı için sesi duyamadık. Ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum da o sebeple... Bir sonraki gittiğimizde duyacağız inşallah. Haftası ile uyumlu gidiyormuş elhamdulillah.
Ancak bir süpriz oldu.İkinci bir kese ve kalp atışı gördük. Ama yolk kesesini göremedi doktor. Ayrıca diğerine göre çok daha küçüktü. O sebeple çok heveslenmememizi söylediler. Ama kalbi atıyordu. Bilmiyorum ben yinede haycanlandım. Allah kısmet eder belki. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yolk kesesinin görünmediği veya gebelik kesesi ile bebeğin 1 hafta geriden geldiği?
amanda29 ve K kanada kızlar sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle
banada dedin gibi gelio. ama doktor onu cok umitlendirmis. yani basinda var yada yok deseydi ona hazirlicakdi. kanamasi olunca o aksam umidini kesti. sonuclar icin doktora gidince doktor hamile demis kanmasini soylemesine rahmen. tekrarlanacak test ama eside oda cok umutlandi herkez soylediler bile. pazartesi tekrar test olacak insallah yikilmaz cunku o kanamadan sonra umitlenmiyordu doktor umitlerini baya arttirdi yani
Canim kese mi 3.7 mm yoksa bebeğin micanımmm gözün aydın kuzummm darısı bizlere olsun bende dün gittim daha kalp atışı yok 3.7 mm değer 3000 di.7 nisan da çağırdı kalp atışı için zaman geçer mi yaaaa
Sizin vajinal ultrasonla mi bakildi. Sizinle sat aynı gün.canımmm gözün aydın kuzummm darısı bizlere olsun bende dün gittim daha kalp atışı yok 3.7 mm değer 3000 di.7 nisan da çağırdı kalp atışı için zaman geçer mi yaaaa
Evet bende de oluyorkızlarr krem kıvamında beyaz akıntınız mevcutmu ?? bende arada oluyor.
Gözünüz aydınKızlar çok şükür kalp atışını duydum şükürler olsun.adanamerkez artık listeye ekleyebilirsiniz. Tahmini doğum tarihi 2kasım. Başlangıç kilo 59.son adet tarihi 26ocak :)
kese canı. çok mu küçük doktor bişe demedi ama olumluydu anlamadım bende.şüpheli ilişki üzerinde 24 gün geçti aslında çok çok yeni ama insanın akılına takılıyorCanim kese mi 3.7 mm yoksa bebeğin mi
Arkadaşlar doktordan geldim şimdi. Kalp atığını gördük çok şükür.Cihazlarında ses özelliği olmadığı için sesi duyamadık. Ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum da o sebeple... Bir sonraki gittiğimizde duyacağız inşallah. Haftası ile uyumlu gidiyormuş elhamdulillah.
Ancak bir süpriz oldu.İkinci bir kese ve kalp atışı gördük. Ama yolk kesesini göremedi doktor. Ayrıca diğerine göre çok daha küçüktü. O sebeple çok heveslenmememizi söylediler. Ama kalbi atıyordu. Bilmiyorum ben yinede haycanlandım. Allah kısmet eder belki. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yolk kesesinin görünmediği veya gebelik kesesi ile bebeğin 1 hafta geriden geldiği?
amanda29 ve K kanada kızlar sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle
bana vajinal baktı doktor.size ??Sizin vajinal ultrasonla mi bakildi. Sizinle sat aynı gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?