2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba gözünüz aydın :) benim de son adet tarihim 27 ocak. Çarşamba günü kalp atışı için tekrar gidicem inşallah. siz ilk kez mi gittiniz yoksa daha önce duyulmadı mı?

İlk gittim cnm. Daha doğrusu keseyi 5marttagördüm. Doktor kalp atışı için geç çağırdı. 7.haftadan sonra duyulabilirmiş aslında.

İlk gittim cnm. Daha doğrusu keseyi 5marttagördüm. Doktor kalp atışı için geç çağırdı. 7.haftadan sonra duyulabilirmiş aslında.

ben de 6 martta keseyi görmüştüm, doktor 16sında kalp atışı için çağırmıştı. kalp atışını gördük ama duyamadık. çok endişelenmiştim ama demek ki normalmiş :)

kızlarr krem kıvamında beyaz akıntınız mevcutmu ?? bende arada oluyor.

Arkadaşlar doktordan geldim şimdi. Kalp atığını gördük çok şükür. Cihazlarında ses özelliği olmadığı için sesi duyamadık. Ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum da o sebeple... Bir sonraki gittiğimizde duyacağız inşallah. Haftası ile uyumlu gidiyormuş elhamdulillah.

Ancak bir süpriz oldu. İkinci bir kese ve kalp atışı gördük. Ama yolk kesesini göremedi doktor. Ayrıca diğerine göre çok daha küçüktü. O sebeple çok heveslenmememizi söylediler. Ama kalbi atıyordu. Bilmiyorum ben yinede haycanlandım. Allah kısmet eder belki. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yolk kesesinin görünmediği veya gebelik kesesi ile bebeğin 1 hafta geriden geldiği?

amanda29 ve K kanada kızlar sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle

banada dedin gibi gelio. ama doktor onu cok umitlendirmis. yani basinda var yada yok deseydi ona hazirlicakdi. kanamasi olunca o aksam umidini kesti. sonuclar icin doktora gidince doktor hamile demis kanmasini soylemesine rahmen. tekrarlanacak test ama eside oda cok umutlandi herkez soylediler bile. pazartesi tekrar test olacak insallah yikilmaz cunku o kanamadan sonra umitlenmiyordu doktor umitlerini baya arttirdi yani

İ
i şallah cnm bende arastrdım senın dediğin gibi cogu dr kullan dıo bana da dr um zaten daha kotu olma durumunda kullandırdogımız bircok hap var dedi inşallah saglıkla kucagımıza alırızzz

test oldugu aksam kanamasi gelince umidini kesti. ama 2 gun sonra sonuclar icin gidince doktor baya umitlendirdi. ustelik kanamasini soyledigi halde yerlesme kani olabilir demis. doktor hamile demis. pazartesi tekrar test yaptircak ama dedin gibi kimyasal olursa yikilir. cunku o kendini alistirmisti. doktor cok umit verdi ve herkeze soylediler bile. yani benim bildigim 1000 olunca kesin bebek var denir. cunku benim doktorum oyle demisti. ilk kan testimde 13.91 doktor umitlenme demisti ama ben cok inanmistim ve olduda. onun testi benden yuksek ama 1000 olmadan o kadar kaptirmamaliyiz die biliyorum ben.

Çok sevindim hayırlı olsun umarım ikiside sagsalim dünyaya gelir bak şimdi bende ümitlendim ikinci icin:) kese kac mm söyleşimi doktor karindanmi baktı çok soru sordum galiba:)

Reactions: 9ay

beta hcg değeri bazı kişilerde sonradan artış gösteriyormuş ama son adet tarihi 10 Şubatken 18 marttaki sonucu düşük geldi bana. Rabbim hayırlısını versin. O ol derse olmayacak şey yok. doktor çok ümit vermediği halde son ana kadar umutluydum ben inşallah benim yaşadıklarımı o yaşamaz. hamile olduğumu öğrenip hayırlı olsun diye arayan birilerine bebeğin düştüğünü söylemek zorunda kalıyosun. zor...

gözünüz aydın ikinci ikizimiz mi geliyor acabaa :) inşallah 2. kesede sağlıklıdır hakkınızda hayırlısı olsun.. ilk kontrolünüzmüydü bu ikizlere karşı özel ilgim var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…