2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kese canı. çok mu küçük doktor bişe demedi ama olumluydu anlamadım bende.şüpheli ilişki üzerinde 24 gün geçti aslında çok çok yeni ama insanın akılına takılıyor
Yok canım benim gayet iyi değerin. Ben de yeni yeni öğreniyorum o yüzden sordum. Büyücekler hergün inşallah.

Tünaydın hanımlar keseyi gören kalp atışını duyan arkadaşlar hayırlı olsun darısı başıma inş p.tesi bende keseyi görüp kalp atışını duyarım

Ayyy keske cancagızım ama paranoyaya baglamış gibiyim 3 kaybım var ister istemez bında nolacak die an an geriliorum
Benimde bir kaybım var ve rüyamda kanama gördüm sonra sabah tüm gün belirtilrim yok oldu. Çok zor kötü bir gün geçirdim. sonra belirtiler geri geldi. salı günü keseyi görmek için gideceğiz ama ben çok kaygılı bir insanım nasıl gelecek bilmiyorum doktora gidince kalbim ağzıma geliyor

Yedigine,ictigine,sampuanina dikkat et cok hassassan mineralli organik makyaj urunleri var onlari kullan

Çok sevindim hayırlı olsun umarım ikiside sagsalim dünyaya gelir bak şimdi bende ümitlendim ikinci icin:) kese kac mm söyleşimi doktor karindanmi baktı çok soru sordum galiba:)

Amin canım inşallah. Gerçekten büyük sürpriz oldu. 5 hafta 3 günlükken kese 11 mm idi. Artık bebeği gördüğü için keseyi ölçmüyor. Baştan popoya bebeği ölçüyor. 1 cm çıktı bebek. Çoook küçük canım benim Allah korusun onu İkizi ölçmedi. Ona bir şey olursa üzülmemizi istemedi. O da yarısı kadardı. Kesesi de benim gördüğüm kadarıyla 20 mm falandı. Hiç karından bakmıyorlar. Direk alttan.

gözünüz aydın ikinci ikizimiz mi geliyor acabaa :) inşallah 2. kesede sağlıklıdır hakkınızda hayırlısı olsun.. ilk kontrolünüzmüydü bu ikizlere karşı özel ilgim var sanırım

Amin çok teşekkür ederim. İlk kontrol 5 hafta 3 günlükten olmuştu. O zaman tek bir kese ve içinde yolk kesesi vardı. Şimdi de 7 hafta 2 günlükken gittik. Hiç beklemiyorduk ikinci bir bebek görmek. Ama oradaydı ve kalbi bile atıyordu. Çok şaşırdık. Yinede heveslenmeyin dedi doktorlar. Yolk kesesi yoktu çünkü. O bebeği besleyen keseymiş. Belki görememiş de olabilirler. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. O zaman netleşir inşallah.

inşallah sağlıklıdır güzel haberlerinizi alırız :)

Herkeze merhaba. Bende işallah kasım annesi olcam. 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk allaha sukur. Dr. Um 2-3 mm lik dedi. Bu kadar ufakken bile kalp atışı duyulabilmesi nasıl bir mucizedir..

kızlar filok asitle sabah yumurta yenmesinin bi yan etkisi olurmuki..
sabahları alıyorum folik asidi,

kızlar filok asitle sabah yumurta yenmesinin bi yan etkisi olurmuki..
sabahları alıyorum folik asidi,

sanmam öyle bir şey olsa doktorlarımızın uyarması lazım :/
Herkeze merhaba. Bende işallah kasım annesi olcam. 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk allaha sukur. Dr. Um 2-3 mm lik dedi. Bu kadar ufakken bile kalp atışı duyulabilmesi nasıl bir mucizedir..

merhaba hoşgeldiniz burdaki hamilelik takviminden gün gün okuyorum ben gerçek bir mucize insan inanamıyor :)

doktoruma ulaştim progestan i günde 3 e çıkarmami soyledi

ben hepsinden uzak duruyorum direkt :)

ben sadece yeşil çay ve adaçayını duymuştum meğerse bi sürü bitki varmış

kızlarr krem kıvamında beyaz akıntınız mevcutmu ?? bende arada oluyor.

benim hep olurdu şimdide oluyor arada

kızlar bu arada dün çok konuştuk ŞALGAM ı doktoruma sordum yanii çok içemesen iyi olur dedi böyle pek iç açıcı bir ses tonu değildi bende içmemeye karar verdim :)

Reactions: 9ay

evet bu durum cok zor. banada tarihlerden oturu dedin gibi gelio. belki gec dollenmedir. ama kirmizi kani gordu. sonradan yani cok gelmemis ama ne bilim beni korkuttuyo acikcasi. negatifde olmak istemiyorum ama bu kadar umutlanmis herkez soylemis siirler yazmis sensakrak hepden. ve kocasida oyle. bu kadar kaptirdikdan sonra uzucu haber almalari beni cok korkutuyor. yikilir kiz aylardir bebek istio zaten. adeti 5 gunmu ne gecikmis idrar testi silik cikmis ikinci cizgi kan testi yaptirmis 45.41 cikmis. ama o tarihe gore gercekden baya dusuk insallah gec dollenmedir adet tarihine gore 5 hafta 4 gunluk olmasi gerek ama kan testine gore 3 haftalik felan oluo Allah hakkinda hayirlisi versin. insallah bakalim ne olacak pazartesi sonuc.

Paraben
Hamileyken paraben içeren kozmetik ürünlerinden kesinlikle uzak durmalısınız. Nemlendiriciler, makyaj ürünleri, güneş kremi, yaşlanma karşıtı ürünlerin yanı sıra, saç bakım ürünlerinde de paraben oldukça sık kullanılır. Paraben, koruyucu madde olarak kullanılır, çeşitli kanser türleri üzerinde etkisi vardır ve vücudunuzun hormon sistemini bozabilir. Kozmetik ürünü satın alırken mutlaka etiketine bakın ve paraben içermediğine emin olun.

İstenmeyen Tüyler
hamilelik döneminde, istenmeyen tüylerden kurtulmak için kimyasal kullanmamanızı öneriyoruz. Jilet kullanmak daha faydalı olacaktır. Tüy dökücü kremlerle ilgili sağlam bir kanıt olmamakla birlikte, ana maddesi tiyoglikolik asit olduğundan, hamilelik süresince kullanmamanızda fayda olacaktır.

Formaldehit
Hamileyken uzak durmanız gereken ürünler arasında formaldehit gelir. Bebeğinizin sağlığı için, oje ve saç boyası seçerken formaldehit içermeyen ürünler seçmelisiniz. Bu ürünler kanser, reprodüktif ve gelişimsel zehirlenmelerle yakından ilgilidir.

Hindistan Cevizi Yağı
Hamile kadınlar için Hindistan cevizi yağı alternatif ve eski bir yöntemdir. Hindistan cevizi yağını hem vücudunuz, hem yüzünüz hem de saçınız için kullanabilirsiniz. Göğüs ucu kremi olarak da kullanılabilir.

Ftalat
Hamileyken uzak durmanız gereken ürünler arasında ftalat gelir. Ftalat ojeden parfüme kadar çok çeşitli üründe bulunur. Ftalat, ürünlerin daha uzun süre dayanmasını sağlayan plastikleştirici maddedir ve bu kimyasala uzun süre maruz kalma vücutta toksisite birikimine neden olur.

Ruj
Hamileyken kullandığınız ürünler hakkında mutlaka araştırma yapmalısınız. Rujlarda yer alan kurşun hakkında bilginiz var mı? Gün içinde sürekli tazelendiği için, ruj içindeki maddeler son derece önemlidir uzun süreli maruz kalma sonrasında vücutta kurşun birikir.

arkadasim insallah sende en yakin zamanda saglikli nurtopu gibi hayirli bir bebegin olur acilarini unutturur Allahdan ümit kesilmez bendede kan geliodu doktor eve git yat su ic dedi tehlike oldu icin hareket yok yani ama o gun bayramdi ve esim 3 koyu gezdirdi bana ben Allaha emanet ettim bebegimi Allahim korudu sukurler olsun bak sanada yazmistir gununu saatini insallah tez zamanda kavusursun sende

inşallah canım. ben şu an hamileyim ama şimdi de kalp atışını duyamadım diye korkuyorum :) Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…