- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.421
sizlerin ilk kontrol mü olacak :)Çok sevindim hayırlı olsun umarım ikiside sagsalim dünyaya gelir bak şimdi bende ümitlendim ikinci icin:) kese kac mm söyleşimi doktor karindanmi baktı çok soru sordum galiba:)
Yok canım benim gayet iyi değerin. Ben de yeni yeni öğreniyorum o yüzden sordum. Büyücekler hergün inşallah.kese canı. çok mu küçük doktor bişe demedi ama olumluydu anlamadım bende.şüpheli ilişki üzerinde 24 gün geçti aslında çok çok yeni ama insanın akılına takılıyor
Benimde bir kaybım var ve rüyamda kanama gördüm sonra sabah tüm gün belirtilrim yok oldu. Çok zor kötü bir gün geçirdim. sonra belirtiler geri geldi. salı günü keseyi görmek için gideceğiz ama ben çok kaygılı bir insanım nasıl gelecek bilmiyorum doktora gidince kalbim ağzıma geliyorAyyy keske cancagızım ama paranoyaya baglamış gibiyim 3 kaybım var ister istemez bında nolacak die an an geriliorum
Yedigine,ictigine,sampuanina dikkat et cok hassassan mineralli organik makyaj urunleri var onlari kullanGünaydın arkadaşlar biraz gereksiz bir soru olucak ama merak ediyorum ve ne yapacagimi bilemedim şimdi gebelikte makyaj yapmak zararlı mı öyle agır bi makyaj degil hafif düzeltmeler iyi düzgün markalar ile eger zararlı ise elimi bile sürmem:)
doktor bana da vajinal bakmak istedi ama istersen bekleyebiliriz dedi bende beklemeyi tercih ettim henüz keseyi göremedik yanib
bana vajinal baktı doktor.size ??
Tamam canım saol aa bak ben bunu bilmiyordum bi araştırıp bulayım saol canımYedigine,ictigine,sampuanina dikkat et cok hassassan mineralli organik makyaj urunleri var onlari kullan
kızlar gebelik keseniniz çap ına 30 eklenip 7 ye bölününce size haftanızı veriyormuş.mesela benim ki 0.37 cm 30 la toplayı 7 ye bölünce 4.3 çıktı :) tamda doktorun dediği gibi 4 buçuk haftalık
Çok sevindim hayırlı olsun umarım ikiside sagsalim dünyaya gelir bak şimdi bende ümitlendim ikinci icin:) kese kac mm söyleşimi doktor karindanmi baktı çok soru sordum galiba:)
gözünüz aydın ikinci ikizimiz mi geliyor acabaa :) inşallah 2. kesede sağlıklıdır hakkınızda hayırlısı olsun.. ilk kontrolünüzmüydü bu ikizlere karşı özel ilgim var sanırım
inşallah sağlıklıdır güzel haberlerinizi alırız :)Amin canım inşallah. Gerçekten büyük sürpriz oldu. 5 hafta 3 günlükken kese 11 mm idi. Artık bebeği gördüğü için keseyi ölçmüyor. Baştan popoya bebeği ölçüyor. 1 cm çıktı bebek. Çoook küçük canım benim Allah korusun onuİkizi ölçmedi. Ona bir şey olursa üzülmemizi istemedi. O da yarısı kadardı. Kesesi de benim gördüğüm kadarıyla 20 mm falandı. Hiç karından bakmıyorlar. Direk alttan.
Amin çok teşekkür ederim. İlk kontrol 5 hafta 3 günlükten olmuştu. O zaman tek bir kese ve içinde yolk kesesi vardı. Şimdi de 7 hafta 2 günlükken gittik. Hiç beklemiyorduk ikinci bir bebek görmek. Ama oradaydı ve kalbi bile atıyordu.Çok şaşırdık. Yinede heveslenmeyin dedi doktorlar. Yolk kesesi yoktu çünkü. O bebeği besleyen keseymiş. Belki görememiş de olabilirler. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. O zaman netleşir inşallah.
kızlar filok asitle sabah yumurta yenmesinin bi yan etkisi olurmuki..
sabahları alıyorum folik asidi,
Herkeze merhaba. Bende işallah kasım annesi olcam. 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk allaha sukur. Dr. Um 2-3 mm lik dedi. Bu kadar ufakken bile kalp atışı duyulabilmesi nasıl bir mucizedir..
sanmam öyle bir şey olsa doktorlarımızın uyarması lazım :/
merhaba hoşgeldiniz burdaki hamilelik takviminden gün gün okuyorum ben gerçek bir mucize insan inanamıyor :)
doktoruma ulaştim progestan i günde 3 e çıkarmami soyledi
Günaydın arkadaşlar biraz gereksiz bir soru olucak ama merak ediyorum ve ne yapacagimi bilemedim şimdi gebelikte makyaj yapmak zararlı mı öyle agır bi makyaj degil hafif düzeltmeler iyi düzgün markalar ile eger zararlı ise elimi bile sürmem:)
ben hepsinden uzak duruyorum direkt :)
kızlarr krem kıvamında beyaz akıntınız mevcutmu ?? bende arada oluyor.
beta hcg değeri bazı kişilerde sonradan artış gösteriyormuş ama son adet tarihi 10 Şubatken 18 marttaki sonucu düşük geldi bana. Rabbim hayırlısını versin. O ol derse olmayacak şey yok. doktor çok ümit vermediği halde son ana kadar umutluydum beninşallah benim yaşadıklarımı o yaşamaz. hamile olduğumu öğrenip hayırlı olsun diye arayan birilerine bebeğin düştüğünü söylemek zorunda kalıyosun. zor...
beta hcg değeri bazı kişilerde sonradan artış gösteriyormuş ama son adet tarihi 10 Şubatken 18 marttaki sonucu düşük geldi bana. Rabbim hayırlısını versin. O ol derse olmayacak şey yok. doktor çok ümit vermediği halde son ana kadar umutluydum beninşallah benim yaşadıklarımı o yaşamaz. hamile olduğumu öğrenip hayırlı olsun diye arayan birilerine bebeğin düştüğünü söylemek zorunda kalıyosun. zor...
arkadasim insallah sende en yakin zamanda saglikli nurtopu gibi hayirli bir bebegin olur acilarini unutturur Allahdan ümit kesilmez bendede kan geliodu doktor eve git yat su ic dedi tehlike oldu icin hareket yok yani ama o gun bayramdi ve esim 3 koyu gezdirdi bana ben Allaha emanet ettim bebegimi Allahim korudu sukurler olsun bak sanada yazmistir gununu saatini insallah tez zamanda kavusursun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?