- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.441
Aynı şekilde ellerim yüzüm çok kuruyo normalde hiç krem kullanmazdım artık başladımKızlar günaydınnbugün güzel bi gün olsun inşallahhh
Yüzüm çok kurudu benim sizdede var mı kuruluk ?krem sürüyorum ama fayda etmiyo
inşallah sağlıklıdır güzel haberlerinizi alırız :)
Canım benim o zaman beta hcg kaç çıkmıştı. Çok yuksekmidir????arkadasim insallah sende en yakin zamanda saglikli nurtopu gibi hayirli bir bebegin olur acilarini unutturur Allahdan ümit kesilmez bendede kan geliodu doktor eve git yat su ic dedi tehlike oldu icin hareket yok yani ama o gun bayramdi ve esim 3 koyu gezdirdi bana ben Allaha emanet ettim bebegimi Allahim korudu sukurler olsun bak sanada yazmistir gununu saatini insallah tez zamanda kavusursun sende
Bence çok erken bizimkiler daha yeni ben 10günü kesin geçirmeyi düşünüyrm gitmek içinTünaydın hanımlar keseyi gören kalp atışını duyan arkadaşlar hayırlı olsun darısı başıma inş p.tesi bende keseyi görüp kalp atışını duyarım
Bence çok erken bizimkiler daha yeni ben 10günü kesin geçirmeyi düşünüyrm gitmek için
hangi gün yaptırmıştın ona göre 2 güne 1 2 ile çarp bir bak bakalım numarası varsa ara doktoru 3. ikizimiz mi geliyor acabaa :)Kizlaaar dün doktora gittiğimde keseyi gördük ya ilk defa bende kan tahlili istedi ne için anlamadım şimdi internetten sonucuna baktım. Beta hcg istemiş veee sonuuuc 14098.23 çıkmış korktum görünce 623 mu neydi bi hafta öncesi normalmi bu yaa salı gitcem doktora ikiz olmasın bu???
inşallah canım. ben şu an hamileyim ama şimdi de kalp atışını duyamadım diye korkuyorum :) Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.
Canım benim o zaman beta hcg kaç çıkmıştı. Çok yuksekmidir????
Kızlar çarpıyor çarpıyom o kadar olmuyo 6 günde bu kadar atarmisin ki bide bu adam zaten niye keseyi görmesine rağmen test istedi.kafamda binlerce soru yineeee. ..hangi gün yaptırmıştın ona göre 2 güne 1 2 ile çarp bir bak bakalım numarası varsa ara doktoru 3. ikizimiz mi geliyor acabaa :)
Canım ikiz mi senin3 koyu gezdim gun beta bcg tam 1001di ama kanamam vardi. ama cok dikkat etmek lazim.
keşke sorsaydınKızlar çarpıyor çarpıyom o kadar olmuyo 6 günde bu kadar atarmisin ki bide bu adam zaten niye keseyi görmesine rağmen test istedi.kafamda binlerce soru yineeee. ..
Salıııkeşke sorsaydınnedesek yanlış yönlendirmiş oluruz seni ne zaman gideceksin tekrar ?
Artık öğreniyim bilgilendiririm sizi bakalım sürpriz yumurta mi var bakalım bakalimSalııı
kızlar filok asitle sabah yumurta yenmesinin bi yan etkisi olurmuki..
sabahları alıyorum folik asidi,
kızlar bu arada dün çok konuştuk ŞALGAM ı doktoruma sordum yanii çok içemesen iyi olur dedi böyle pek iç açıcı bir ses tonu değildi bende içmemeye karar verdim :)
Selam kızlar bende persembe gittim sadece kesevardı haftaya cmt yeniden gidicem.Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur.. Ben şahsen evdeki bütün kimyasalları bitkisel ürünlerle değiştirmeye başladım.. İlk olarak direk vücudumuza temas edenlerden başladım..
Kızlar çarpıyor çarpıyom o kadar olmuyo 6 günde bu kadar atarmisin ki bide bu adam zaten niye keseyi görmesine rağmen test istedi.kafamda binlerce soru yineeee. ..
İnşallah canım ya kısmet tabi senin ilk bebekmi olacak acaba benim 2.olacak kızım sezeryanla dünyaya geldiği için muhtemelen 2.de sezeryan olur benim 39.haftamda yani 1 hafta erken alırlar doğuma.Doktora gittim ayın 19.gittim kan testi ile öğrendim beta hcg değerim 5133 çıktı.Ultrasona girmedim ama ben istemedim.Kısmetse 2 hafta sonra tekrar gitcem ultrasona giricem.Sen ne zaman öğrendin acaba kan testi yaptırdınmı.Cn satımız aynı dgumumuznaynı olacak allhın izniyle gıttınmı dra hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?