- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 198
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.461
Canım ikiz mi senin
aaa cok sevindim. kac haftaliksin. insallah bi sorun yoktur. kucana almak nasip olur. Allah yuzunu guldurur insallah. arkadasim bide suna cok dikkat et gittin hastanenin makinesine onem ver. ilk gittimde bende duyamadim. hemde ozel hastaneydi. sonra ogrendim makinelerin bu ozelli yok. bazi makineler problem yapio hemde buyuk. gittim bi hastane hep bebek sorun dedi. hemde farkli doktorlar bile ama makinelerinden oldunu dusunuyorum. hastane degistim. bu sefer hic sorun yok diolar. tabi 2 uc hastane gittim emin olmak icin. sende emin olmak icin cabala. bazi doktorlar insani maf edio. 5 aylikken bebekde problem dedi. 2 gun aya kalkmadim tansiyonum dustu. sonra baya gelismis hastane gittik. elleri ayaklari bize gosterdi. sukur ki bi sorun cikmadi. ama bu haber alaana kadar omrumden omur gitti. sende arkadasim cabala arastir.
5.haftada benimde sadece kesem gorunuyordu. 6 hafta ve sonrasinda kalp atislari daha iyi duyuluyor. Bide kalp atislarini duydugunda mide bulantinda başlıyor.Selam kızlar bende persembe gittim sadece kesevardı haftaya cmt yeniden gidicem.Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
Benim 5 haftada 305 cikmisti.6 hafta tekrar baktirdigimda 7600 lerdeydi.Kizlaaar dün doktora gittiğimde keseyi gördük ya ilk defa bende kan tahlili istedi ne için anlamadım şimdi internetten sonucuna baktım. Beta hcg istemiş veee sonuuuc 14098.23 çıkmış korktum görünce 623 mu neydi bi hafta öncesi normalmi bu yaa salı gitcem doktora ikiz olmasın bu???
Hiç bir yan etkisi olmaz canım. Ne güzel yumurta yiyebiliyorsun. Çok faydalı devam et çok güzel. Ama organik al mümkünse olur mu canım? Hormon ve antibiyotik olmasın içinde.
Sağol canım bu bilgi için. Neden acaba? Fermende şeyleri ben de iç güdüsel olarak fazla tüketmeme taraftarıyım. Ama mantıklı bir açıklamam yok.
Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin.
Canım çok iyi yapıyorsun. Ben hamile kalmadan başlamıştım değiştirmeye. Diş macununu bile organik aldım. Ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yogunluk ve yorgunluktan dışarı çıkamadığım için hala çok eksiğim var. Mesela şampuan ve saç kremi. Aşırı parfümlüler. Doğal olmalı onlar da.
Canım 30-31 saatte iki katına çıkıyor şu an verdiğin değerlere göre. Erken dönemde olduğun için endişelenecek bir şey yok. Yavaş yavaş hızı düşecek. İkiz olacak diye bir şey yok hızlı artıyor diye. Sağlıklıdır Allah'ın izniyle korkma. İkiz de olabilir. Benimki 7. haftada sürpriz yaptı :)
Canım çok iyi yapıyorsun. Ben hamile kalmadan başlamıştım değiştirmeye. Diş macununu bile organik aldım. Ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yogunluk ve yorgunluktan dışarı çıkamadığım için hala çok eksiğim var. Mesela şampuan ve saç kremi. Aşırı parfümlüler. Doğal olmalı onlar da.)
Cnm bnm 4. Gebelıgım ama hepsi sıkıntılı oldu yasayan bebegım yok 1. Ve ıkıncı kalbı durdu 3. De 21 haftalık bobregı yok dediler bana emboli tiski vardı dgum yaptırdılat bakalım bu nolacak?? Kanda öğrendım ultrasonda daha gormedim bende onumuzdekı hafta gtcem bakalımİnşallah canım ya kısmet tabi senin ilk bebekmi olacak acaba benim 2.olacak kızım sezeryanla dünyaya geldiği için muhtemelen 2.de sezeryan olur benim 39.haftamda yani 1 hafta erken alırlar doğuma.Doktora gittim ayın 19.gittim kan testi ile öğrendim beta hcg değerim 5133 çıktı.Ultrasona girmedim ama ben istemedim.Kısmetse 2 hafta sonra tekrar gitcem ultrasona giricem.Sen ne zaman öğrendin acaba kan testi yaptırdınmı.
benden de geliyor, leke olmadığı sürece sıkıntı olmaz, normal dedi tecrübeli yakınlarımKizlar 6hafta 3 gunlugum..su gibi şeffaf akinti gelio benden..siz de de oluo mu..cok endiseliyim
Uf kızlar ya idrar yollarım yanıyo gibi bir his var ama gebelikten mi acaba? Böyle hafif yanma gibi şeyler hisseden var mı? İlk dr randevu çarşamba benim 5+3 te. Gidince soracam ama merak ettim
Evet aslında en az 2 lt içmek lazım ama işte bazen ihmal ediyoruz.. Dikkat etmek lazımidrar yolu enfeksiyonuna çok sık raslanıyor gebelerde dikkatli olmak lazım bol su iç
Cnm sakin ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu varsa eger ilacini kullan.enfeksiyon cok onemli gebelikte..Uf kızlar ya idrar yollarım yanıyo gibi bir his var ama gebelikten mi acaba? Böyle hafif yanma gibi şeyler hisseden var mı? İlk dr randevu çarşamba benim 5+3 te. Gidince soracam ama merak ettim
benden de geliyor, leke olmadığı sürece sıkıntı olmaz, normal dedi tecrübeli yakınlarım
canım erken gebelik konusundan hatırlıyorum seni ikimşz de aynı zamanları bekliyorduk ..çok şükür nasip olmuş sana tesadüfen gördüm ve çok sevindim:) RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin:) hani bi ton belirti arıyoruz ya sende ne oldu:) bide gebeliği engelleyen skıntın neydi canım tabi cevap vermek istersenslm kizcelerrr.. bugun dr randvmz vardi gittik kesemiz buyumus icindede minakimiz :) pit pit larinida duyduk cok sukur..... masallah.. Rabbim hepinize tattrsin darisi basiniza 6 bucuk haftalik normal bir gebelik 30 nisan gibi gelin dedi... birtek kistim vardi basit kist hic kafana takma biraz agri yapar dedi ama ayin 9 una gore bayaaa bi buyuk gorunuo.. bisey olmz diolar ama biraz zor sahip oldugmuz icin aklim bolunuo..
İnşallah canım ya kısmet tabi benim ilk sezeryan olduğu için bu da sezeryan olur muhtemelen 1 hafta erken alırlar yani beni.Senin ilk bebeğinmi olacak acaba.Doktora ayın 19.da gittim kan testinde öğrendim.Beta hcg 5133 çıktı.Sen hiç kan testi yaptırdınmı peki
Cnm bnm 4. Gebelıgım ama hepsi sıkıntılı oldu yasayan bebegım yok 1. Ve ıkıncı kalbı durdu 3. De 21 haftalık bobregı yok dediler bana emboli tiski vardı dgum yaptırdılat bakalım bu nolacak?? Kanda öğrendım ultrasonda daha gormedim bende onumuzdekı hafta gtcem bakalım
Kizlar 6hafta 3 gunlugum..su gibi şeffaf akinti gelio benden..siz de de oluo mu..cok endiseliyim
sen de zor zamanlar geçirmişsinben kayseride yaşıyorum. daha önceki gebeliğimde 4 farklı hastaneye gittim ve hepsinden nefret ettim. şimdi acıbademe gidiyorum. Doktorum çok iyi, zaten çok güvendiğim bir profesörün tavsiyesi üzerine bu doktora karar verdim. şuan som adet tarihine göre 7 hafta 4 günlük. doktora gittiğimde 6 hafta 6 günlüktü ama boyu 5 hafta 6 günlük görünüyordu. doktor kötü bir şey söylemedi. kalp atışını gördü, bana da gösterdi ama duyulmadı. çarşamba günü tekrar bakalım dedi. inşallah çarşamba günü sesini de duyarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?