2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
slm kizcelerrr.. bugun dr randvmz vardi gittik kesemiz buyumus icindede minakimiz :) pit pit larinida duyduk cok sukur..... masallah.. Rabbim hepinize tattrsin darisi basiniza 6 bucuk haftalik normal bir gebelik 30 nisan gibi gelin dedi... birtek kistim vardi basit kist hic kafana takma biraz agri yapar dedi ama ayin 9 una gore bayaaa bi buyuk gorunuo.. bisey olmz diolar ama biraz zor sahip oldugmuz icin aklim bolunuo..

sen de zor zamanlar geçirmişsin ben kayseride yaşıyorum. daha önceki gebeliğimde 4 farklı hastaneye gittim ve hepsinden nefret ettim. şimdi acıbademe gidiyorum. Doktorum çok iyi, zaten çok güvendiğim bir profesörün tavsiyesi üzerine bu doktora karar verdim. şuan som adet tarihine göre 7 hafta 4 günlük. doktora gittiğimde 6 hafta 6 günlüktü ama boyu 5 hafta 6 günlük görünüyordu. doktor kötü bir şey söylemedi. kalp atışını gördü, bana da gösterdi ama duyulmadı. çarşamba günü tekrar bakalım dedi. inşallah çarşamba günü sesini de duyarız :)

Selam kızlar bende persembe gittim sadece kesevardı haftaya cmt yeniden gidicem.Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
5.haftada benimde sadece kesem gorunuyordu. 6 hafta ve sonrasinda kalp atislari daha iyi duyuluyor. Bide kalp atislarini duydugunda mide bulantinda başlıyor.

Reactions: 9ay
Benim 5 haftada 305 cikmisti.6 hafta tekrar baktirdigimda 7600 lerdeydi.

neden olduğunu sormadım açıkcası zaten artık her şey zararlı ağız tadıyla aşeremiyoruz

İnşallah canım ya kısmet tabi benim ilk sezeryan olduğu için bu da sezeryan olur muhtemelen 1 hafta erken alırlar yani beni.Senin ilk bebeğinmi olacak acaba.Doktora ayın 19.da gittim kan testinde öğrendim.Beta hcg 5133 çıktı.Sen hiç kan testi yaptırdınmı peki

şampuan sıvı sabun bunlar parfümden ziyade pek pol zararlı kimyasal içeriyorlar sls als gibi.. ben bitkisel ürünler yapan bir türk firmasına üyeyim internetten sipariş veriyorum kargo ile iki günde elimde oluyor :) link paylaşmak yasak sanırım ama zehirsizev bu konuda çok iyi

Reactions: 9ay
Cnm bnm 4. Gebelıgım ama hepsi sıkıntılı oldu yasayan bebegım yok 1. Ve ıkıncı kalbı durdu 3. De 21 haftalık bobregı yok dediler bana emboli tiski vardı dgum yaptırdılat bakalım bu nolacak?? Kanda öğrendım ultrasonda daha gormedim bende onumuzdekı hafta gtcem bakalım

Uf kızlar ya idrar yollarım yanıyo gibi bir his var ama gebelikten mi acaba? Böyle hafif yanma gibi şeyler hisseden var mı? İlk dr randevu çarşamba benim 5+3 te. Gidince soracam ama merak ettim
Kizlar 6hafta 3 gunlugum..su gibi şeffaf akinti gelio benden..siz de de oluo mu..cok endiseliyim
benden de geliyor, leke olmadığı sürece sıkıntı olmaz, normal dedi tecrübeli yakınlarım

Uf kızlar ya idrar yollarım yanıyo gibi bir his var ama gebelikten mi acaba? Böyle hafif yanma gibi şeyler hisseden var mı? İlk dr randevu çarşamba benim 5+3 te. Gidince soracam ama merak ettim

idrar yolu enfeksiyonuna çok sık raslanıyor gebelerde dikkatli olmak lazım bol su iç

Cnm sakin ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu varsa eger ilacini kullan.enfeksiyon cok onemli gebelikte..

canım erken gebelik konusundan hatırlıyorum seni ikimşz de aynı zamanları bekliyorduk ..çok şükür nasip olmuş sana tesadüfen gördüm ve çok sevindim:) RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin:) hani bi ton belirti arıyoruz ya sende ne oldu:) bide gebeliği engelleyen skıntın neydi canım tabi cevap vermek istersen

Çok üzüldüm canım ya inşallah hepsi artık geride kaldı olumlu düşün bol bol dua et bende sana ve tüm bebek özlemi çeken herkes için hep okuyacam gelişmelerden bizleri haberdar et olurmu hayırlı haberlerini bekliyorum

Kizlar 6hafta 3 gunlugum..su gibi şeffaf akinti gelio benden..siz de de oluo mu..cok endiseliyim

Canım aşırı bir akıntı değilse korkulacak birşey yok muhtemelen kendi vajinal akıntındır olabilir yani önemli olan kan veya koyu kahve gibi lekelr gelmesin

aaa bi kere mutlu olman lazim arkadasim. bak bebek 2 hafta ileri geri oynuyo bazen 2 hafta ileri bazen geri bunu sonraki kontrollerinde fark edeceksin 1cisi bu kismi hic takma. bu banada olan birseydi uzuluyordum. ii beslenemiyormuyum die. muz ye bebege ii gelio. ikincisi kalp atislari gorulmus bu makine farki banada aynisi oldu ilk duymaaya gittimde makinenin o ozelligi yokmus sonraki kontrolde baska hastanede duydum. kalp atisini ve cok heyecan verici. bence normal uzulme hic sen ne kadar pozitif olursan hersey o kadar iyi gider. bende 6 hastane ugrastim. zor karar verdim. memnun kalmiyordum. her seferinde bi aksilik olyordu. bu doktorum baya ii doktor simdilik bundayim. bence kafana hic birsey takma bak ben 30 haftalikken 28 hafta gozukdum. cok uzulduk gerilik var die ama simdide 37+2yim ama 38 kusur gozukuyorum. bu hep degisio orasi aldirma ii beslen ceviz balik bunlari ye kendine cok ii bak. ilk uc ay onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…