- 23 Haziran 2008
- 316
- 113
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.481
Ben de aynı durumdayım. Sürekli bakamıyorum çalışıyorum çünkü. Sayfa da aşırı hızlı ilerliyor muhtemel çoğu soruyu veya konuyu kaçırıyoruz istemeden.kızlar herkes ev hanımı deil malesef mesela ben çalışıyorum sayfaları okusamda herkese yorum yapamıyorum ama bildiğim bişey varsa zaten paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.. benim gibi olan arkadaşlar vardır büyük ihtimal..
sen de zor zamanlar geçirmişsinben kayseride yaşıyorum. daha önceki gebeliğimde 4 farklı hastaneye gittim ve hepsinden nefret ettim. şimdi acıbademe gidiyorum. Doktorum çok iyi, zaten çok güvendiğim bir profesörün tavsiyesi üzerine bu doktora karar verdim. şuan som adet tarihine göre 7 hafta 4 günlük. doktora gittiğimde 6 hafta 6 günlüktü ama boyu 5 hafta 6 günlük görünüyordu. doktor kötü bir şey söylemedi. kalp atışını gördü, bana da gösterdi ama duyulmadı. çarşamba günü tekrar bakalım dedi. inşallah çarşamba günü sesini de duyarız :)
aaa bi kere mutlu olman lazim arkadasim. bak bebek 2 hafta ileri geri oynuyo bazen 2 hafta ileri bazen geri bunu sonraki kontrollerinde fark edeceksin 1cisi bu kismi hic takma. bu banada olan birseydi uzuluyordum. ii beslenemiyormuyum die. muz ye bebege ii gelio. ikincisi kalp atislari gorulmus bu makine farki banada aynisi oldu ilk duymaaya gittimde makinenin o ozelligi yokmus sonraki kontrolde baska hastanede duydum. kalp atisini ve cok heyecan verici. bence normal uzulme hic sen ne kadar pozitif olursan hersey o kadar iyi gider. bende 6 hastane ugrastim. zor karar verdim. memnun kalmiyordum. her seferinde bi aksilik olyordu. bu doktorum baya ii doktor simdilik bundayim. bence kafana hic birsey takma bak ben 30 haftalikken 28 hafta gozukdum. cok uzulduk gerilik var die ama simdide 37+2yim ama 38 kusur gozukuyorum. bu hep degisio orasi aldirma ii beslen ceviz balik bunlari ye kendine cok ii bak. ilk uc ay onemli.
Cnm Merhaba bende kayserideyim. Erciyeste ki bihter hanıma gittim . Sevdim de ama tam karar vermedim. Sen acibadem de hangi Drye gidiyosun
çok çok teşekkür ederim. günlerdir bana en iyi gelen şey senin bu mesajın oldu :) muzu her gün yemeye çalışıyorum ama bugün muzun yanına yaklaşınca midem bulanıyor. sabah bulantım falan yok pek ama bazı şeylerin kokusundan tiksiniyorum.
o zaman biraz ara ver. sonra devam et. balik ceviz unutma. bende tatliya bayiliyorum. ama hep o hep o tiksiniyo insan. koku olayi bendede var parfum tiksiniyorum mesela. sen kendine cok dikkat et. bak bende o donemden gectim inan hepsi bos sitresti. bunlara takilma bak pozitif ol guzel ye bak nasilda guzel olacak hersey
Ben de pkoluyum. Doktorum kes demişti gliforu. Mutlaka konuşun o sizi yönlendirir.Hanimlar ben pkolu olarak klomenle hamile kaldim cok.sukur... ve oncesindede glifor kullaniyordum..hala devam.ediyorum..benim gibi glifor seker hapini kullanan varmi,doktorunuz kesin dedi mi?
Hiç bir yan etkisi olmaz canım. Ne güzel yumurta yiyebiliyorsun. Çok faydalı devam et çok güzel. Ama organik al mümkünse olur mu canım? Hormon ve antibiyotik olmasın içinde.
çok çok teşekkür ederim. günlerdir bana en iyi gelen şey senin bu mesajın oldu :) muzu her gün yemeye çalışıyorum ama bugün muzun yanına yaklaşınca midem bulanıyor. sabah bulantım falan yok pek ama bazı şeylerin kokusundan tiksiniyorum.
Geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun senin beta hcg yükselmedi mi neden keseyi istediği gibi bulmamış acabaİyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
Canim benim çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlaSin. sakin moralini bozma stres çok etkiliyor Kendimden biliyorum. Hayırlısıyla şu dönemleri bir atlatabilSek. Bol bol duâ edelim.İyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
İyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
Canımm gecmıs olsun. Önümüzdeki aylarda gelirsin tekrardan. Bu arada doğum kontrol hapı kullanırken hamıle kalmısssıb masallah. Rahım tıparlar tıparlamaz cok rahat kalırsın hamıle. Öpüyorum cok dinlen bol bol. Hersey guzel olcak.merhaba arkadaslar. listede adım varsa silinmesini rica ediyorum. malesef bebis dustu
.. tek sevindgimiz konu dıs gebelik degilmis. dogum kontrol hapi kullanirken hamile kalmamin payi diye dusunuyor doktor. hepinize saglikli huzurlu hamilelikler diliyor,sevgiyle kucakliyorum.. kendinize dikkatedin
EvetHanımlar dün geldim 4 saat ucup 4 saatte ıstnbul trafıgındeydim. Aksam hafif pembe bir akıntı yasadım. Bugun drye gittim kese ve yol sac diye bırsey vardı kendı yoktu. 10 gun sonra gel dedi. 5+5 ti bugün göremedimbu zamanlarda gittiysenız sizin de mi aynısınoldu ?
5+3 günlükken bende göremedim sadece yolk kesesi gorunuyordu erken bence. moralini bozma hemen. Ama 10 gün beklemen zor sabredemezsen hafta ici bence bir daha git doktoraHanımlar dün geldim 4 saat ucup 4 saatte ıstnbul trafıgındeydim. Aksam hafif pembe bir akıntı yasadım. Bugun drye gittim kese ve yol sac diye bırsey vardı kendı yoktu. 10 gun sonra gel dedi. 5+5 ti bugün göremedimbu zamanlarda gittiysenız sizin de mi aynısınoldu ?
Yok yok canım öyle deme. Daha dur bı. 5 hfta hesaba göre belkı de gec döllenme. 10 gun daha bekle gitme. Bende göremedim bugun bişey sadece kese . Erken sanırımİyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
Evetcanını sıkacağın bi durum yok bence. Ben 6+4 te gördüm bebeğimi ve kalp atışalrını. Bi hafta öncesinde sadece kese vardı tıpkı senin gibiydim
5+3 günlükken bende göremedim sadece yolk kesesi gorunuyordu erken bence. moralini bozma hemen. Ama 10 gün beklemen zor sabredemezsen hafta ici bence bir daha git doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?