2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de aynı durumdayım. Sürekli bakamıyorum çalışıyorum çünkü. Sayfa da aşırı hızlı ilerliyor muhtemel çoğu soruyu veya konuyu kaçırıyoruz istemeden.
Ben Çarşamba günü gidiyorum kısmetse doktora. Güzel şeyler duyarım umarım.

Cnm Merhaba bende kayserideyim. Erciyeste ki bihter hanıma gittim . Sevdim de ama tam karar vermedim. Sen acibadem de hangi Drye gidiyosun

çok çok teşekkür ederim. günlerdir bana en iyi gelen şey senin bu mesajın oldu :) muzu her gün yemeye çalışıyorum ama bugün muzun yanına yaklaşınca midem bulanıyor. sabah bulantım falan yok pek ama bazı şeylerin kokusundan tiksiniyorum.

Cnm Merhaba bende kayserideyim. Erciyeste ki bihter hanıma gittim . Sevdim de ama tam karar vermedim. Sen acibadem de hangi Drye gidiyosun

mustafa taşa gidiyorum canım. çok pozitif biri. acıbademdeki randevu sistemini de sevdim. saatinde giriyorsun. sadece biraz pahalı. bizim bebek biraz zor olduğu için o kısmı önemsemiyoruz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah :)

o zaman biraz ara ver. sonra devam et. balik ceviz unutma. bende tatliya bayiliyorum. ama hep o hep o tiksiniyo insan. koku olayi bendede var parfum tiksiniyorum mesela. sen kendine cok dikkat et. bak bende o donemden gectim inan hepsi bos sitresti. bunlara takilma bak pozitif ol guzel ye bak nasilda guzel olacak hersey

inşallah :) çarşamba günü yazarım.

Hanimlar ben pkolu olarak klomenle hamile kaldim cok.sukur... ve oncesindede glifor kullaniyordum..hala devam.ediyorum..benim gibi glifor seker hapini kullanan varmi,doktorunuz kesin dedi mi?
Ben de pkoluyum. Doktorum kes demişti gliforu. Mutlaka konuşun o sizi yönlendirir.

Hiç bir yan etkisi olmaz canım. Ne güzel yumurta yiyebiliyorsun. Çok faydalı devam et çok güzel. Ama organik al mümkünse olur mu canım? Hormon ve antibiyotik olmasın içinde.

genelde rahatça yiyebiliyodum ama hamiş kalalı her yemekten bir ısırık alsam doyuyorum zar zor bu sabah ilk yedim..
artık yemeğe başlasam iyi olur.
sende 8.haftadaymışsın maşallah
nasıl gidiyor hamişlik varmı bulantı

Reactions: 9ay

canım muz iyi güzel ama istersen her gün yeme, kabızlık sorunun olur sonra, heleki hamişlikte enlerde bu kabızlık

İyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin

Geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun senin beta hcg yükselmedi mi neden keseyi istediği gibi bulmamış acaba

Canim benim çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlaSin. sakin moralini bozma stres çok etkiliyor Kendimden biliyorum. Hayırlısıyla şu dönemleri bir atlatabilSek. Bol bol duâ edelim.

Hanımlar dün geldim 4 saat ucup 4 saatte ıstnbul trafıgındeydim. Aksam hafif pembe bir akıntı yasadım. Bugun drye gittim kese ve yol sac diye bırsey vardı kendı yoktu. 10 gun sonra gel dedi. 5+5 ti bugün göremedim bu zamanlarda gittiysenız sizin de mi aynısınoldu ?

canım inşallah bebişin tutunur sana sıkıca,biliyorum zor amadüşünmemeye çalış, unutma sen nekadar mutluysan o da o kadar mutlu
Rabbim büyük inşallah herşey yolunda gider

Canımm gecmıs olsun. Önümüzdeki aylarda gelirsin tekrardan. Bu arada doğum kontrol hapı kullanırken hamıle kalmısssıb masallah. Rahım tıparlar tıparlamaz cok rahat kalırsın hamıle. Öpüyorum cok dinlen bol bol. Hersey guzel olcak.

Evet canını sıkacağın bi durum yok bence. Ben 6+4 te gördüm bebeğimi ve kalp atışalrını. Bi hafta öncesinde sadece kese vardı tıpkı senin gibiydim

5+3 günlükken bende göremedim sadece yolk kesesi gorunuyordu erken bence. moralini bozma hemen. Ama 10 gün beklemen zor sabredemezsen hafta ici bence bir daha git doktora

Yok yok canım öyle deme. Daha dur bı. 5 hfta hesaba göre belkı de gec döllenme. 10 gun daha bekle gitme. Bende göremedim bugun bişey sadece kese . Erken sanırım

Evet canını sıkacağın bi durum yok bence. Ben 6+4 te gördüm bebeğimi ve kalp atışalrını. Bi hafta öncesinde sadece kese vardı tıpkı senin gibiydim

5+3 günlükken bende göremedim sadece yolk kesesi gorunuyordu erken bence. moralini bozma hemen. Ama 10 gün beklemen zor sabredemezsen hafta ici bence bir daha git doktora

Çok tesekkurler , cansınız valla, ne iyi geldiniz. 10 gun sonra gidiim bakıım ne oluyo içerde. Allah razı olsun , öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…