- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.501
Canım kesem 2 cm olmuştu hala bebek görünmüyordu. Doktorum hep iyi konuştu ama, herşey yolunda dedi. Sonrada bebeği gördük işte,, ilk ölçüm 7,3 mm sonraki 1,1 di :)Çok tesekkurler , cansınız valla, ne iyi geldiniz. 10 gun sonra gidiim bakıım ne oluyo içerde. Allah razı olsun , öpüyorum sizleri
gebeliği ilk öğrendiğim günlerde kabızlık vardı malesef ama sonra geçti şükür. doktor günde 1 avuç badem 1 avuç ceviz 1 avuç kuru siyah üzüm 1 muz ve 1 kivi yememi söyledi. ilk 10 gün hemen her gün yedim bunları ama aynı şeyleri yemekten çabuk sıkılıyorum. kimsenin de harfi harfine bunları yaptığını sanmıyorum. elimden geleni yapıyorum :)canım muz iyi güzel ama istersen her gün yeme, kabızlık sorunun olur sonra, heleki hamişlikte enlerde bu kabızlık
genelde rahatça yiyebiliyodum ama hamiş kalalı her yemekten bir ısırık alsam doyuyorum zar zor bu sabah ilk yedim..
artık yemeğe başlasam iyi olur.
sende 8.haftadaymışsın maşallah
nasıl gidiyor hamişlik varmı bulantı
İyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
Hanımlar dün geldim 4 saat ucup 4 saatte ıstnbul trafıgındeydim. Aksam hafif pembe bir akıntı yasadım. Bugun drye gittim kese ve yol sac diye bırsey vardı kendı yoktu. 10 gun sonra gel dedi. 5+5 ti bugün göremedimbu zamanlarda gittiysenız sizin de mi aynısınoldu ?
gebeliği ilk öğrendiğim günlerde kabızlık vardı malesef ama sonra geçti şükür. doktor günde 1 avuç badem 1 avuç ceviz 1 avuç kuru siyah üzüm 1 muz ve 1 kivi yememi söyledi. ilk 10 gün hemen her gün yedim bunları ama aynı şeyleri yemekten çabuk sıkılıyorum. kimsenin de harfi harfine bunları yaptığını sanmıyorum. elimden geleni yapıyorum :)
Ben de şaşırdım yumurta yiyorum diyince sevinmiştim :) Benim daha test gününden önce iştahım kapandı. 3 gündür de bulantı var. Canım karbonhidrat istiyor sadece. Doktor ilk 3 ay bebek senin depolarından besleniyor. Kendini yemek konusunda zorlama. Kilo alma yeter dedi. Bunun dışında da uyku, belimde hafif acı var bir de göbek deliğimin hizasında iğne batıyor gibi hisler var. Ama şunu anladım kanama olmadığı sürece her türlü ağrı, acı çok doğal. Çok şükür bugün kontrolden geldik. Her şey yolundaydı.
Kızlar beyaz-sarı akıntım bugün çok yoğun geliyo şaşırdım acıkcası hergün aynı rutindi bugün neden böyle oldu anlamadım sizdede oldu mu hiç?
yiyebilene aşk olsun o zaman canım evet insan sıkılıyor, fazla zorlama sonra hiç yiyesin gelmez onları.
en azından bende öyle birşey mideme birkere dokunsun hoop ye yiyebilirsen birdaha aynı şeyi.
Canim su an görmemen çok doğal diye tahmin ediyorum.Hanımlar dün geldim 4 saat ucup 4 saatte ıstnbul trafıgındeydim. Aksam hafif pembe bir akıntı yasadım. Bugun drye gittim kese ve yol sac diye bırsey vardı kendı yoktu. 10 gun sonra gel dedi. 5+5 ti bugün göremedimbu zamanlarda gittiysenız sizin de mi aynısınoldu ?
Reglim 3 gün geciktignde beta baktirdim bir daha yaptırmadm doktorda istemediGeçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun senin beta hcg yükselmedi mi neden keseyi istediği gibi bulmamış acaba
Allah razı olsun hepimizin bebeklerini bagislasin Rabbim ınsallahCanim benim çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlaSin. sakin moralini bozma stres çok etkiliyor Kendimden biliyorum. Hayırlısıyla şu dönemleri bir atlatabilSek. Bol bol duâ edelim.
Allah razı olsun hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur ınsallahcanım inşallah bebişin tutunur sana sıkıca,biliyorum zor amadüşünmemeye çalış, unutma sen nekadar mutluysan o da o kadar mutlu
Rabbim büyük inşallah herşey yolunda gider
Bugün 4 aylik hamile bir arkadaşımla konuştum oda aynı yorumu yaptı insaah öyledir ınsallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam ederYok yok canım öyle deme. Daha dur bı. 5 hfta hesaba göre belkı de gec döllenme. 10 gun daha bekle gitme. Bende göremedim bugun bişey sadece kese . Erken sanırım
İnşallah canim insallahBen de şaşırdım yumurta yiyorum diyince sevinmiştim :) Benim daha test gününden önce iştahım kapandı. 3 gündür de bulantı var. Canım karbonhidrat istiyor sadece. Doktor ilk 3 ay bebek senin depolarından besleniyor. Kendini yemek konusunda zorlama. Kilo alma yeter dedi. Bunun dışında da uyku, belimde hafif acı var bir de göbek deliğimin hizasında iğne batıyor gibi hisler var. Ama şunu anladım kanama olmadığı sürece her türlü ağrı, acı çok doğal. Çok şükür bugün kontrolden geldik. Her şey yolundaydı.
Canım umudunu yitirme. Dua edeceğim senin için. Hayırlı ise Allah keseyi de büyütür, bebeği de içine yerleştirir, kalbine at emrini de verir inşallah. Sen içini ferah tutmaya çalış. Bol su iç ve dinlen.
Canım çok normal benim de öyle idi. 7+2'de tam günü ile uyumlu boyda bebeği de kalp atışını da gördük elhamdülillah. Yolk kesesini görmüşsün. Bu çok yakında bebeği de göreceksin demek.
Keşke beta hcgyi yaptrsaydın bende şimdi ultrasyona giremiyrm diye çok erken çünkü haftada 2 defa beta hcg baktırıyrm iki günde ikiye katlıyo mu diyeReglim 3 gün geciktignde beta baktirdim bir daha yaptırmadm doktorda istemedi
Allah razı olsun hepimizin bebeklerini bagislasin Rabbim ınsallah
Allah razı olsun hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur ınsallah
Bugün 4 aylik hamile bir arkadaşımla konuştum oda aynı yorumu yaptı insaah öyledir ınsallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder
İnşallah canim insallah
Canim en son kaç çıktı hcgKeşke beta hcgyi yaptrsaydın bende şimdi ultrasyona giremiyrm diye çok erken çünkü haftada 2 defa beta hcg baktırıyrm iki günde ikiye katlıyo mu diye
Böyle olacağı hiç aklıma gelmedi ilk gebeliğim olduğu için her konuda tecrubesizimKeşke beta hcgyi yaptrsaydın bende şimdi ultrasyona giremiyrm diye çok erken çünkü haftada 2 defa beta hcg baktırıyrm iki günde ikiye katlıyo mu diye
Herkeze merhaba. Bende işallah kasım annesi olcam. 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk allaha sukur. Dr. Um 2-3 mm lik dedi. Bu kadar ufakken bile kalp atışı duyulabilmesi nasıl bir mucizedir..
Benim mi dün yaptırdım 2860Canim en son kaç çıktı hcg
Önümüzdeki salı tekrar yaptırcam hesapladım 11440 olması gerekiyo onu takip ediyrm şimdilik ultrasyon için 10 gün beklicemCanim en son kaç çıktı hcg
Sen beta baktir doktor degerlendirsinÖnümüzdeki salı tekrar yaptırcam hesapladım 11440 olması gerekiyo onu takip ediyrm şimdilik ultrasyon için 10 gün beklicem
mustafa taşa gidiyorum canım. çok pozitif biri. acıbademdeki randevu sistemini de sevdim. saatinde giriyorsun. sadece biraz pahalı. bizim bebek biraz zor olduğu için o kısmı önemsemiyoruz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?