2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok tesekkurler , cansınız valla, ne iyi geldiniz. 10 gun sonra gidiim bakıım ne oluyo içerde. Allah razı olsun , öpüyorum sizleri
Canım kesem 2 cm olmuştu hala bebek görünmüyordu. Doktorum hep iyi konuştu ama, herşey yolunda dedi. Sonrada bebeği gördük işte,, ilk ölçüm 7,3 mm sonraki 1,1 di :)

canım muz iyi güzel ama istersen her gün yeme, kabızlık sorunun olur sonra, heleki hamişlikte enlerde bu kabızlık
gebeliği ilk öğrendiğim günlerde kabızlık vardı malesef ama sonra geçti şükür. doktor günde 1 avuç badem 1 avuç ceviz 1 avuç kuru siyah üzüm 1 muz ve 1 kivi yememi söyledi. ilk 10 gün hemen her gün yedim bunları ama aynı şeyleri yemekten çabuk sıkılıyorum. kimsenin de harfi harfine bunları yaptığını sanmıyorum. elimden geleni yapıyorum :)

Ben de şaşırdım yumurta yiyorum diyince sevinmiştim :) Benim daha test gününden önce iştahım kapandı. 3 gündür de bulantı var. Canım karbonhidrat istiyor sadece. Doktor ilk 3 ay bebek senin depolarından besleniyor. Kendini yemek konusunda zorlama. Kilo alma yeter dedi. Bunun dışında da uyku, belimde hafif acı var bir de göbek deliğimin hizasında iğne batıyor gibi hisler var. Ama şunu anladım kanama olmadığı sürece her türlü ağrı, acı çok doğal. Çok şükür bugün kontrolden geldik. Her şey yolundaydı.

Canım umudunu yitirme. Dua edeceğim senin için. Hayırlı ise Allah keseyi de büyütür, bebeği de içine yerleştirir, kalbine at emrini de verir inşallah. Sen içini ferah tutmaya çalış. Bol su iç ve dinlen.

Canım çok normal benim de öyle idi. 7+2'de tam günü ile uyumlu boyda bebeği de kalp atışını da gördük elhamdülillah. Yolk kesesini görmüşsün. Bu çok yakında bebeği de göreceksin demek.

Kızlar beyaz-sarı akıntım bugün çok yoğun geliyo şaşırdım acıkcası hergün aynı rutindi bugün neden böyle oldu anlamadım sizdede oldu mu hiç?

yiyebilene aşk olsun o zaman canım evet insan sıkılıyor, fazla zorlama sonra hiç yiyesin gelmez onları.
en azından bende öyle birşey mideme birkere dokunsun hoop ye yiyebilirsen birdaha aynı şeyi.

nerdeee yiyebilsek keşke.
aynen zorlasakta olmuyo malesef.
inşallah sağlıcakla atlatırız bu dönemi.
uyku ve yorgunluk halide çok garip , grip olacakmışım gibiyim heryanım ağrıyo
çok şükür yolundaymış herşey, bende kanama yoksa herşey yolunda diye biliyorum

Kızlar beyaz-sarı akıntım bugün çok yoğun geliyo şaşırdım acıkcası hergün aynı rutindi bugün neden böyle oldu anlamadım sizdede oldu mu hiç?

canım bendede oluyodu 6.haftalarda filan..sonra hafifliyo.

yiyebilene aşk olsun o zaman canım evet insan sıkılıyor, fazla zorlama sonra hiç yiyesin gelmez onları.
en azından bende öyle birşey mideme birkere dokunsun hoop ye yiyebilirsen birdaha aynı şeyi.

aynen öyle. ilk günler canım herşeyi istiyordu. hatta ben bu iştahla doğuma kadar 100 kilo olurum diyordum. ama iştahsızlık başladı

Canim su an görmemen çok doğal diye tahmin ediyorum.

Geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun senin beta hcg yükselmedi mi neden keseyi istediği gibi bulmamış acaba
Reglim 3 gün geciktignde beta baktirdim bir daha yaptırmadm doktorda istemedi
Canim benim çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlaSin. sakin moralini bozma stres çok etkiliyor Kendimden biliyorum. Hayırlısıyla şu dönemleri bir atlatabilSek. Bol bol duâ edelim.
Allah razı olsun hepimizin bebeklerini bagislasin Rabbim ınsallah
canım inşallah bebişin tutunur sana sıkıca,biliyorum zor amadüşünmemeye çalış, unutma sen nekadar mutluysan o da o kadar mutlu
Rabbim büyük inşallah herşey yolunda gider
Allah razı olsun hepimizin bebekleri sımsıkı tutunur ınsallah
Yok yok canım öyle deme. Daha dur bı. 5 hfta hesaba göre belkı de gec döllenme. 10 gun daha bekle gitme. Bende göremedim bugun bişey sadece kese . Erken sanırım
Bugün 4 aylik hamile bir arkadaşımla konuştum oda aynı yorumu yaptı insaah öyledir ınsallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder
İnşallah canim insallah

Keşke beta hcgyi yaptrsaydın bende şimdi ultrasyona giremiyrm diye çok erken çünkü haftada 2 defa beta hcg baktırıyrm iki günde ikiye katlıyo mu diye

Keşke beta hcgyi yaptrsaydın bende şimdi ultrasyona giremiyrm diye çok erken çünkü haftada 2 defa beta hcg baktırıyrm iki günde ikiye katlıyo mu diye
Böyle olacağı hiç aklıma gelmedi ilk gebeliğim olduğu için her konuda tecrubesizim

Herkeze merhaba. Bende işallah kasım annesi olcam. 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk allaha sukur. Dr. Um 2-3 mm lik dedi. Bu kadar ufakken bile kalp atışı duyulabilmesi nasıl bir mucizedir..

vajinal ultrasonla mı duydunuz kalp atışlarını? Hayırlı olsun gözün aydın :)

Çünkübizim hesaplar ttütmüyor canim ben ikiye katlamadi diye uzulmustum doktor normal tamda ikiye katılamaz dedi. O yüzden diyorumki sen beta yaptir doktora sor bizim hesaplar uymuyor boşunacan sikiyoruz

Amin cnm inşallah. Hiç birebir tanıdığım gitmedi mustafa taşa. Bihter hanımı da sevdim ama kararım kesin değil. C.tesi haftaya tekrar gitcem kesin veririm karar

bugün 6+4 te karından ultrasonla kalp atışını gördüm ve duydum. gebeliğimde 6+4, kese de 6+4 çok şükür. Hepimizin sağlıklı hamilelik geçirmemizi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…