2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım çok geçmiş.Yumurtan geç çatlamış olabilir canım.Daha çok yeni hamileliklerimiz hepimizin fizyolojisi farklı bebişlerimizin de malum farklı olur.Allahım yardımcın olsun canım inşallah önümüzdeki günlerde güzel haberlerini alırız.

Çünkübizim hesaplar ttütmüyor canim ben ikiye katlamadi diye uzulmustum doktor normal tamda ikiye katılamaz dedi. O yüzden diyorumki sen beta yaptir doktora sor bizim hesaplar uymuyor boşunacan sikiyoruz
Ama ben çarşamba yaptım 1430du sonra cuma yaptırdım 2860 çıktı katladı yani

Kizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
Canim hatırladığım kadariyla progesteron un seninde düşük tu. Kanamalarımız o yüzden oluyor biziM. Habersiz bırakma bizi. Inşallah hersey yolunda gider. Rahat olmaya çalış canım zor biliyorum ama stres bebeğide çok etkiliyor. Inşallah hayırlısıyla sağlıkla miniklerimiz bizimle kalırlar.

Allah razı olsun Rabbim dualarimizi duyar ınsallah sağlıklı gebelik olarak devam eder hepimizin insallah

Canım elimdeki testte 5-6 hafta için 850-20.800 normal senin ki 14bin küsür ve 6. Haftanın sonlarındasın çok normal bir deger hiç bir sıkıntı yok gönlünü ferah tut

canm ya karistirmis olabilirmisin erken gebelik konusunu hatrlamadim ama neyse onemli degil :) saol Allah razi olsun Rabbim herkese nasip etsin.. bn pek kondurmuyodum .. sol kasikdan bacaga dogru bi cekme hissi gece wc kalkmalar vardi..grip olmustum.. adet sancilarim vardi oldum olucam bekliodum.. diger belirtiler gogus acisi adette oluodu oldugum olcagim zamn geciodu gecmedi.. vs..harektli sayimiz dusuktu.. 2 asilama tutmadi canim tup bebek dusunuoduk suorz olduu cok

Yok canım doğru hatırlıyorum eşleri skintisi ayni ondan kalmıştı aklımda çok sevindim yaa ne güzel bizde bir ay sonra gidecez benimde testte silik çıktı ama belirtim yok sayılır şuan grip olduğum için usuyorum bide surskli acikma var zaten adet belirtim bu bilmiyorum ya hayırlısı bakalım dua et bize senin içinde çok sevindim canimm:)

Silik ciktiysa vardir ya hadi inslh.. guzel haberini verirsin seviniriz beraber.. herkesi dualarima dahil etmeye calisiyorum.. :)

Ay canım benim ya. Benim 8. Haftaya yakın bulantım azaldı büyük ihtimal senin de öyleolur. Ama ben de hala yemek kokusunu ve görüntüsünü görmek istemiyorum. Biran önce geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…