- 12 Mayıs 2014
- 103
- 75
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.521
İyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
Ama ben çarşamba yaptım 1430du sonra cuma yaptırdım 2860 çıktı katladı yaniÇünkübizim hesaplar ttütmüyor canim ben ikiye katlamadi diye uzulmustum doktor normal tamda ikiye katılamaz dedi. O yüzden diyorumki sen beta yaptir doktora sor bizim hesaplar uymuyor boşunacan sikiyoruz
Kizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
çokk geçmiş olsun. Çok yıpratma kendini.Kizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
Canim hatırladığım kadariyla progesteron un seninde düşük tu. Kanamalarımız o yüzden oluyor biziM. Habersiz bırakma bizi. Inşallah hersey yolunda gider. Rahat olmaya çalış canım zor biliyorum ama stres bebeğide çok etkiliyor. Inşallah hayırlısıyla sağlıkla miniklerimiz bizimle kalırlar.Kizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
Rabbim korusun bebeginizi.Kizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
Canim senin ki kac haftalik gorunuyordu bu degerde.Benim mi dün yaptırdım 2860
4 hafta 6günlük görünüodu canım tabi netteki hesaplama buCanim senin ki kac haftalik gorunuyordu bu degerde.
Canım benim Rabbim senide meleğini de korusun ınsallah dualrim seninleKizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
Allah razı olsun Rabbim dualarimizi duyar ınsallah sağlıklı gebelik olarak devam eder hepimizin insallahCanım çok geçmiş.Yumurtan geç çatlamış olabilir canım.Daha çok yeni hamileliklerimiz hepimizin fizyolojisi farklı bebişlerimizin de malum farklı olur.Allahım yardımcın olsun canım inşallah önümüzdeki günlerde güzel haberlerini alırız.
Allah razı olsun Rabbim dualarimizi duyar ınsallah sağlıklı gebelik olarak devam eder hepimizin insallah
Canım elimdeki testte 5-6 hafta için 850-20.800 normal senin ki 14bin küsür ve 6. Haftanın sonlarındasın çok normal bir deger hiç bir sıkıntı yok gönlünü ferah tutKizlaaar dün doktora gittiğimde keseyi gördük ya ilk defa bende kan tahlili istedi ne için anlamadım şimdi internetten sonucuna baktım. Beta hcg istemiş veee sonuuuc 14098.23 çıkmış korktum görünce 623 mu neydi bi hafta öncesi normalmi bu yaa salı gitcem doktora ikiz olmasın bu???
Canım senin doktorunun hcg istemesi gerekiyordu böyle bir durumda neden istememiş anlayamıyorumBöyle olacağı hiç aklıma gelmedi ilk gebeliğim olduğu için her konuda tecrubesizim
canm ya karistirmis olabilirmisin erken gebelik konusunu hatrlamadim ama neyse onemli degil :) saol Allah razi olsun Rabbim herkese nasip etsin.. bn pek kondurmuyodum .. sol kasikdan bacaga dogru bi cekme hissi gece wc kalkmalar vardi..grip olmustum.. adet sancilarim vardi oldum olucam bekliodum.. diger belirtiler gogus acisi adette oluodu oldugum olcagim zamn geciodu gecmedi.. vs..harektli sayimiz dusuktu.. 2 asilama tutmadi canim tup bebek dusunuoduk suorz olduu cokcanım erken gebelik konusundan hatırlıyorum seni ikimşz de aynı zamanları bekliyorduk ..çok şükür nasip olmuş sana tesadüfen gördüm ve çok sevindim:) RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin:) hani bi ton belirti arıyoruz ya sende ne oldu:) bide gebeliği engelleyen skıntın neydi canım tabi cevap vermek istersen
Yok canım doğru hatırlıyorum eşleri skintisi ayni ondan kalmıştı aklımdacanm ya karistirmis olabilirmisin erken gebelik konusunu hatrlamadim ama neyse onemli degil :) saol Allah razi olsun Rabbim herkese nasip etsin.. bn pek kondurmuyodum .. sol kasikdan bacaga dogru bi cekme hissi gece wc kalkmalar vardi..grip olmustum.. adet sancilarim vardi oldum olucam bekliodum.. diger belirtiler gogus acisi adette oluodu oldugum olcagim zamn geciodu gecmedi.. vs..harektli sayimiz dusuktu.. 2 asilama tutmadi canim tup bebek dusunuoduk suorz olduu cok
Silik ciktiysa vardir ya hadi inslh.. guzel haberini verirsin seviniriz beraber.. herkesi dualarima dahil etmeye calisiyorum.. :)Yok canım doğru hatırlıyorum eşleri skintisi ayni ondan kalmıştı aklımdaçok sevindim yaa ne güzel bizde bir ay sonra gidecez benimde testte silik çıktı ama belirtim yok sayılır şuan grip olduğum için usuyorum bide surskli acikma var zaten adet belirtim bu bilmiyorum ya hayırlısı bakalım dua et bize senin içinde çok sevindim canimm:)
inşallah :) çarşamba günü yazarım.
Geçecek seninki de merak etme. Sabahları mutlaka leblebi ye :)Çok kıskandım ççoookkkkk
inşallah geçerGeçecek seninki de merak etme. Sabahları mutlaka leblebi ye :)
Ay canım benim ya. Benim 8. Haftaya yakın bulantım azaldı büyük ihtimal senin de öyleolur. Ama ben de hala yemek kokusunu ve görüntüsünü görmek istemiyorum. Biran önce geçecek inşallah.inşallah geçerSabah eşim fark etti kokusundan rahatsız olduğumu çok üzüldüm Belli etmemek için elimden geleni yaptım aslında. Son iki gündür sık sık kusmada başladı umarım çabuk geçer bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?