2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar. Benim de birkaç günde bulantılarım azaldı. Sabredin geçecek inş. Endişe etmeyin

günaydın kızlar...
bu kasık ağrısı ne zaman geçecek birse sürekli karnım şiş yeni kalktım daha yemek yemedim ama sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum..

Günaydınn kızlar
günaydın kızlar...
bu kasık ağrısı ne zaman geçecek birse sürekli karnım şiş yeni kalktım daha yemek yemedim ama sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum..
Kuzum benimdekasıklarım bolca ağrıyo bir an önce geçer inşallah

Bu arada doktora gidenlerrrrdoktor size ağda ile ilgili bişey dedi mi ağdaya gidicem ama kasılmalardan dolayı bebeğe bişey olur diye korkuyorum

ben gitmedim ama dün paylaştığım yazılardan birinde hamileyken en iyi epilasyonun jilet olduğu yazıyordu.. ben birazda ağda acısına bahane bulmak istiyorum o ayrı tabi :)

Geçecek seninki de merak etme. Sabahları mutlaka leblebi ye :)

senin bulantilarin gectimi canim masaALLAH
canim seninde sabah kusmadan sonra bulantilarin tum gun suruyormu? mutfaga giremiyorum ben
oglumda sabah kusmadan sonra rahatliyordum ama bu tum gun bulanti suruyo

hayirli sabahlar herkese

ben gitmedim ama dün paylaştığım yazılardan birinde hamileyken en iyi epilasyonun jilet olduğu yazıyordu.. ben birazda ağda acısına bahane bulmak istiyorum o ayrı tabi :)

Ben jilet pek beceremiyorum ağdaya gitmek istiyorum ama. Önce kontrole gideyim doktora sorup ağdaya gideyim sanırım en iyisi bu olacak alttan bakmayıversin canım sen ne zaman gidiyosun doktora

Cok gecmis olsun canim uzulme diyemem ne kadar desekte olmuyor kendimden biliyorum sana sadece diyebilecegim sabret cani verende alanda Allah tir o isterse cansiz yumurtaya can verir hemen umitsizlige kapilma o bebegin yiyecek ekmegi icecek suyu varsa gelecektir dunyaya ama olaki olumsuz bi durum olursada hamile kalabiliyorsun tekrardan saglikli bebeklerin olur zaten vucut saglikli olmayan bebegi atiyor. Hakkinda ne hayirli ise o olsun.

senin bulantilarin gectimi canim masaALLAH

canim seninde sabah kusmadan sonra bulantilarin tum gun suruyormu? mutfaga giremiyorum ben
oglumda sabah kusmadan sonra rahatliyordum ama bu tum gun bulanti suruyo

hayirli sabahlar herkese
Benim hiç sadece sabah olmadı bulantım, tüm gün sürüyor :) Mutfağa adım bile atmıyorum suyumu bile eşim getiriyor Ama özellikle dün berbattım, tüm gün çıkarttım. Bugün daha iyiyim çok şükür. Bulantım var ama daha dayanılır

Bulanti her insan da farkli olsa da genel de 18. Haftaya kadar sürüyor.. Ben 1,5 hafta da 2 kilo verdim.. Suya hasret kaldim bir yudum su icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…