- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.541
inşallah seninki gibi kısa sürede geçer sağolasınAy canım benim ya. Benim 8. Haftaya yakın bulantım azaldı büyük ihtimal senin de öyleolur. Ama ben de hala yemek kokusunu ve görüntüsünü görmek istemiyorum. Biran önce geçecek inşallah.
insallah gecer canim. Zira ben insanliktan ciktim.Günaydın kızlar. Benim de birkaç günde bulantılarım azaldı. Sabredin geçecek inş. Endişe etmeyin
Denicemmm cnm sagolArkadaşlar bulantı için bir önerim var. Küçük bir kavanoza kuru nane koyun, mideniz bulanınca koklayın. Ben de çok işe yarıyor.
Kuzum benimdekasıklarım bolca ağrıyo bir an önce geçer inşallahgünaydın kızlar...
bu kasık ağrısı ne zaman geçecekbirse sürekli karnım şiş yeni kalktım daha yemek yemedim ama sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum..
Canım benim yaa çok sağol beni rahatlattıCanım elimdeki testte 5-6 hafta için 850-20.800 normal senin ki 14bin küsür ve 6. Haftanın sonlarındasın çok normal bir deger hiç bir sıkıntı yok gönlünü ferah tut
Günaydınn kızlar
Kuzum benimdekasıklarım bolca ağrıyo bir an önce geçer inşallah
Bu arada doktora gidenlerrrrdoktor size ağda ile ilgili bişey dedi mi ağdaya gidicem ama kasılmalardan dolayı bebeğe bişey olur diye korkuyorum
Geç oldu kusura bakma canım ben banu hanıma gidiyorum 79 tl Aylin hanim var birde onunda aynı ücreti ama randevu bulmak zorBende medical park ta yaptirmak istiyorum takiplerimi ayiptir sormasi muayene ucretini ogrenebilirmiym
olabilir sevindim buna!! Senin ne kadarlık bebişin? Benim çok erken daha!!!Cnm meraba bnde medıcal park ank ertan hocaya gıdıyorum aynı hastanede dogurcaz galıba
Geçecek seninki de merak etme. Sabahları mutlaka leblebi ye :)
canim seninde sabah kusmadan sonra bulantilarin tum gun suruyormu? mutfaga giremiyorum beninşallah geçerSabah eşim fark etti kokusundan rahatsız olduğumu çok üzüldüm Belli etmemek için elimden geleni yaptım aslında. Son iki gündür sık sık kusmada başladı umarım çabuk geçer bu dönem
ben gitmedim ama dün paylaştığım yazılardan birinde hamileyken en iyi epilasyonun jilet olduğu yazıyordu.. ben birazda ağda acısına bahane bulmak istiyorum o ayrı tabi :)
insallah gecer canim. Zira ben insanliktan ciktim.
İyi akşamlar güzel anne adayları bugün 2.kontrolum vardı ve hastaneden ağlayarak çıktık morali ihtiyacım var lütfen doktor 2.muayenede de karindan goremedim vajinal muayene etti beklediğim gibi kese gelismemis önümüzdeki hafta tekrar gel bakicam suan kurtajlik bir durum yok vücut kendisi atabilir sakin üzülme dio bide ben ne umutlarla gittim neler duydum o güzel dualarinizi benden esirgemeyin Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
Benim hiç sadece sabah olmadı bulantım, tüm gün sürüyor :) Mutfağa adım bile atmıyorum suyumu bile eşim getiriyorsenin bulantilarin gectimi canim masaALLAH
canim seninde sabah kusmadan sonra bulantilarin tum gun suruyormu? mutfaga giremiyorum ben
oglumda sabah kusmadan sonra rahatliyordum ama bu tum gun bulanti suruyo
hayirli sabahlar herkese
Kizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?