- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.561
Benim hiç sadece sabah olmadı bulantım, tüm gün sürüyor :) Mutfağa adım bile atmıyorum suyumu bile eşim getiriyorAma özellikle dün berbattım, tüm gün çıkarttım. Bugün daha iyiyim çok şükür. Bulantım var ama daha dayanılır
Bulanti her insan da farkli olsa da genel de 18. Haftaya kadar sürüyor.. Ben 1,5 hafta da 2 kilo verdim.. Suya hasret kaldim bir yudum su icemiyorum
evet mutfagi gorunce bile icim bulaniyor gececek ama insaALLAH erken gecer Allah yardimcimiz olsun.
18 haftamiinsaALLAH erken biter 18 hafta coooookkkk. dunde gebelik.orgda bi yazi okudum asiri bulanti ve kusma ile ilgili bayagi bi korktum,
Günaydınn kızlar
Kuzum benimdekasıklarım bolca ağrıyo bir an önce geçer inşallah
Bu arada doktora gidenlerrrrdoktor size ağda ile ilgili bişey dedi mi ağdaya gidicem ama kasılmalardan dolayı bebeğe bişey olur diye korkuyorum
evet mutfagi gorunce bile icim bulaniyor gececek ama insaALLAH erken gecer Allah yardimcimiz olsun.
18 haftamiinsaALLAH erken biter 18 hafta coooookkkk. dunde gebelik.orgda bi yazi okudum asiri bulanti ve kusma ile ilgili bayagi bi korktum,
Tamam canım teşekkür ederimm zaten bi başta alttan bakar heralde daha sonra bakmayacaksa bende jilete geçerim. Bi ağda yüzünden düşürürsem çok üzülürümBana ilkinde doktor yaptirmamisti agda acidigi icin rahim kasiliyormus galiba bende jilet kullandim hep tabikide sen kendi doktoruna sor cunku hepsinin gorusu farkli oluyor canim
oglumdada 12 haftada bitmisti insaALLAH bu daha kisa surede biter canim.Canim bunyeden bunyeye degisiyor benim 15. Haftada bitmisti oluyordum 6 kilo vermistim bazisininki 10. Haftada bitiyo bazende daha erkeb benim bi arkadasiminki 22. Haftada bitti ama o hic kilo vermedi herkeste farkli oluyor
Tamam canım teşekkür ederimm zaten bi başta alttan bakar heralde daha sonra bakmayacaksa bende jilete geçerim. Bi ağda yüzünden düşürürsem çok üzülürüm
aynen kuzumm bebişlerimiz sağlıklı olsunnAman allah korusun canim zaten sanirim gebelikten dolayi kil kokleri daha cok aciyor ben sadece bacaklarimi koltuk altimi aldim malum bolge hep jilet amann bebeklerimiz saglikli olsunda gerisi onemli degill
oglumdada 12 haftada bitmisti insaALLAH bu daha kisa surede biter canim.
Çok geçmiş olsun Rabbim yanında olsun..Kizlar kanamam cogaldi ,acil e gidiyorum .lutfen dua
günaydın kızlar...
bu kasık ağrısı ne zaman geçecekbirse sürekli karnım şiş yeni kalktım daha yemek yemedim ama sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum..
Evet cnm yeni katildim. Yeni gordum topigi cunku. Benimde tansiyonum cok dusuktu 2 gun oncesine kadar. 9/5 - 10/4 falan cikiyordu. Annem benim ust katimda oldugundan sagolsun ilgileniyor. Yiyebiliorum biraz gecti o yuzden dusuk tansion durumu. Ama mide bulantilari ogurmeler ve asiri halsizlik gecmedi. geccekmi bilmem... agzimin tadi yok. Zor yiyorum. Allah yardimcimiz olsun.sende bu topikteymissin canim senle aramizda bir gun var. insaALLAH erken gecer bulantilar, ac kalmaktan tansiyonumda dusuk cikiyor hep
Bnmde 6 haftalık cnm bnmde erken dahaolabilir sevindim buna!! Senin ne kadarlık bebişin? Benim çok erken daha!!!
Cnm bu dediğin kac haftalikken olmuştu. Ben en son 6+5 ken gittiğimde kesem 10.7mm di. icinde de hic birsey yoktu. Doktor 2cm olmasini beklememiz lazim dedi, kotu konusmadi. Sat 28 Ocak benim senden 2 gun sonra. Ben baya bi geriden geliyorum bu carsamba 8+0 olucam ve bir umutla tekrar gidicem. Insallah bebisi ve kalp atisini gorurum de herşey normaldir.Canım kesem 2 cm olmuştu hala bebek görünmüyordu. Doktorum hep iyi konuştu ama, herşey yolunda dedi. Sonrada bebeği gördük işte,, ilk ölçüm 7,3 mm sonraki 1,1 di :)
Günaydınn kızlar
Kuzum benimdekasıklarım bolca ağrıyo bir an önce geçer inşallah
Bu arada doktora gidenlerrrrdoktor size ağda ile ilgili bişey dedi mi ağdaya gidicem ama kasılmalardan dolayı bebeğe bişey olur diye korkuyorum
bizimde kan uyuşmazlığımız var birinci gebelikte sorun yok doğumun arkasından aşı vuruyorlar. ikinci gebelikte sorunu ortadan kaldırıyorlar.Eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı anneler? Ne yapmam gerek. Ben 0negatif eşim 0 pozitif. Rh uyumsuzluğu var
Günaydın kızlar kaçıncı haftadan itibaren göbek belirginleşio acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?