2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

evet mutfagi gorunce bile icim bulaniyor gececek ama insaALLAH erken gecer Allah yardimcimiz olsun.
Bulanti her insan da farkli olsa da genel de 18. Haftaya kadar sürüyor.. Ben 1,5 hafta da 2 kilo verdim.. Suya hasret kaldim bir yudum su icemiyorum

18 haftami insaALLAH erken biter 18 hafta coooookkkk. dunde gebelik.orgda bi yazi okudum asiri bulanti ve kusma ile ilgili bayagi bi korktum,

evet mutfagi gorunce bile icim bulaniyor gececek ama insaALLAH erken gecer Allah yardimcimiz olsun.

18 haftami insaALLAH erken biter 18 hafta coooookkkk. dunde gebelik.orgda bi yazi okudum asiri bulanti ve kusma ile ilgili bayagi bi korktum,

Benim ilkin de tam 4 ay sürmüstü haftalik serum aliyordum hastaneden..ozaman doktorum sabret 9 ay sürmeyecek 18. haftaya dogru azalacak diyordu ve dedigi oldu gercekten

Bana ilkinde doktor yaptirmamisti agda acidigi icin rahim kasiliyormus galiba bende jilet kullandim hep tabikide sen kendi doktoruna sor cunku hepsinin gorusu farkli oluyor canim

Korkutmak gibi olmasin da benim kuzenim dogum yapana kadar bulantisi vardi hatta doguma ambulansta kusa kusa gitti

Reactions: 9ay

Canim bunyeden bunyeye degisiyor benim 15. Haftada bitmisti oluyordum 6 kilo vermistim bazisininki 10. Haftada bitiyo bazende daha erkeb benim bi arkadasiminki 22. Haftada bitti ama o hic kilo vermedi herkeste farkli oluyor

Bana ilkinde doktor yaptirmamisti agda acidigi icin rahim kasiliyormus galiba bende jilet kullandim hep tabikide sen kendi doktoruna sor cunku hepsinin gorusu farkli oluyor canim
Tamam canım teşekkür ederimm zaten bi başta alttan bakar heralde daha sonra bakmayacaksa bende jilete geçerim. Bi ağda yüzünden düşürürsem çok üzülürüm

Canim bunyeden bunyeye degisiyor benim 15. Haftada bitmisti oluyordum 6 kilo vermistim bazisininki 10. Haftada bitiyo bazende daha erkeb benim bi arkadasiminki 22. Haftada bitti ama o hic kilo vermedi herkeste farkli oluyor
oglumdada 12 haftada bitmisti insaALLAH bu daha kisa surede biter canim.

Tamam canım teşekkür ederimm zaten bi başta alttan bakar heralde daha sonra bakmayacaksa bende jilete geçerim. Bi ağda yüzünden düşürürsem çok üzülürüm

Aman allah korusun canim zaten sanirim gebelikten dolayi kil kokleri daha cok aciyor ben sadece bacaklarimi koltuk altimi aldim malum bolge hep jilet amann bebeklerimiz saglikli olsunda gerisi onemli degill

oglumdada 12 haftada bitmisti insaALLAH bu daha kisa surede biter canim.

Insallah canim valla bende dua ediyorum benimde bundada erken bitsinde rahatlayim diye bazen kafamibyerinden kaldiramiyorum 55 le hamile kaldim hala 55 im kilo vermedim bunda sukur digerinde serumlarla ayaktaydim bunda gittigimde 2 sefer takalim dedi doktor hastanede bekleyemem diye istemedim malum benim bebegim daha kucuk 10 aylik

sende bu topikteymissin canim senle aramizda bir gun var. insaALLAH erken gecer bulantilar, ac kalmaktan tansiyonumda dusuk cikiyor hep
Evet cnm yeni katildim. Yeni gordum topigi cunku. Benimde tansiyonum cok dusuktu 2 gun oncesine kadar. 9/5 - 10/4 falan cikiyordu. Annem benim ust katimda oldugundan sagolsun ilgileniyor. Yiyebiliorum biraz gecti o yuzden dusuk tansion durumu. Ama mide bulantilari ogurmeler ve asiri halsizlik gecmedi. geccekmi bilmem... agzimin tadi yok. Zor yiyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Canım kesem 2 cm olmuştu hala bebek görünmüyordu. Doktorum hep iyi konuştu ama, herşey yolunda dedi. Sonrada bebeği gördük işte,, ilk ölçüm 7,3 mm sonraki 1,1 di :)
Cnm bu dediğin kac haftalikken olmuştu. Ben en son 6+5 ken gittiğimde kesem 10.7mm di. icinde de hic birsey yoktu. Doktor 2cm olmasini beklememiz lazim dedi, kotu konusmadi. Sat 28 Ocak benim senden 2 gun sonra. Ben baya bi geriden geliyorum bu carsamba 8+0 olucam ve bir umutla tekrar gidicem. Insallah bebisi ve kalp atisini gorurum de herşey normaldir.

Ben yaptırdım cnm muayene olucam diye. Biley olmadı şükür. Ama ilk kez gideceksen bilemem o zaman kasabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…