2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eveeeet bu sabah itibari ile malesef mide bulantılarim çok kötü başladı ...Zor kahvaltı hazırladım. .

Ya bişey sorcam ben tam bir kahve delisiyim ve yaklaşık 10 gündür hiç içmedim ve şuan acayip kahve içmek istiyorum acaba bişey olur mu bu yeme içme konusunda pek bi bilgim yok mesela ıhlamur da zararlı mı degil mi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)

Son adet gününün ilk gününden itibaren hesaplanıyor 5 hafta 6 günlüksün benden 5 gün önde benimkise 5 hafta 1 gün
Aaaaa gerçekten mi çok sevindim fala ama herkes 5. Haftadan itibaren bulantı başlıyor diyor bende bişi yok acaba salı günü kese görünür mü:)))

Sen keseni gördün mü
Ben daha görmedim doktor vajinal baksak görürüz ama gerek yok dedi bi hafta daha bekle direkt karından bakalım dedi ben 10 gün sonra gitcem inşallah hem keseyi görürüm hemde kalp atışını dinlerim dedim sen salı 6 hafta 1 günlük oluyosun bence kesin görürsün

Merhaba kizlar.. Deli gibi forumda yazardim ama şom ağzimdan dolayi şuan çok rahatsizim. 2 gün mide sancilari ve bel ağrisi çektim. Doktor hiç birşey veremedi.

Dün bebeğimizin kalp atişlarini duyduk. Kendiside minnacik 6+1 dedi doktor. Dahiliyeye gitmem lazim. Gastrit şüphem var. Ve sürekli bulantim olsun kilo almiyim diyen ben 3 kilo verdim. Bulanti cidden çok kötü birşeymiş Ve keşke büyük konuşmasaydim. Allah herkesin yardimcisi olsun.

Bulantiya ilaç kullanan var mi?

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…