- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.581
Daha önceden hep gidiyordum canım o zaman sıkıntı olmaz inşallahBen yaptırdım cnm muayene olucam diye. Biley olmadı şükür. Ama ilk kez gideceksen bilemem o zaman kasabilirsin.
kızlar sizde aşerme var mı canınız birşeyler istiyor mu
Kaç haftalık oldunSelamlar kızlar bende salı gününe randevu aldım inşallah keseyi görürüz çok heyecanlıyım
Daha hiç dr gitmedim çarşamba günü kan verdim beta 1147 çıktı bakalım 4 haftalık gibi dedi dr gittiğimde 5 haftalık olucak sanırımKaç haftalık oldun
Sat ne zmndu ordan anlaşılıyo zaten kaç günlük olduğunDaha hiç dr gitmedim çarşamba günü kan verdim beta 1147 çıktı bakalım 4 haftalık gibi dedi dr gittiğimde 5 haftalık olucak sanırım
Bence kese vajinalden görünür bebekte daha görünmez senle hemen hemen Aynıyız benmde bugün 5720 doktor cuma günü gel dediKızlar bgun kan verdim 5437 sizce görünürmü kese ve bebekk!???
9 şubattı canım neye göre hesaplanır bilmiyorum ilk güne göre mi yoksa yumurtlama gününe göre miSat ne zmndu ordan anlaşılıyo zaten kaç günlük olduğun
ben dün 6+4 te karından gördüm, kese ve kalp atışınıKızlar bgun kan verdim 5437 sizce görünürmü kese ve bebekk!???
Son adet gününün ilk gününden itibaren hesaplanıyor 5 hafta 6 günlüksün benden 5 gün önde benimkise 5 hafta 1 gün9 şubattı canım neye göre hesaplanır bilmiyorum ilk güne göre mi yoksa yumurtlama gününe göre mi
Aaaaa gerçekten mi çok sevindim fala ama herkes 5. Haftadan itibaren bulantı başlıyor diyor bende bişi yok acaba salı günü kese görünür mü:)))Son adet gününün ilk gününden itibaren hesaplanıyor 5 hafta 6 günlüksün benden 5 gün önde benimkise 5 hafta 1 gün
Sen keseni gördün müSon adet gününün ilk gününden itibaren hesaplanıyor 5 hafta 6 günlüksün benden 5 gün önde benimkise 5 hafta 1 gün
Ayyy ismini söyleyip özendirmek istemedim ama sanırım aynı şeyden bahsediyoruz ama daha var dediğin gibiBenim bulantilardan hicbirsey istemiyor canim sadece biseyi cok cok cok istiyorum onada daha var
Ben daha görmedim doktor vajinal baksak görürüz ama gerek yok dedi bi hafta daha bekle direkt karından bakalım dedi ben 10 gün sonra gitcem inşallah hem keseyi görürüm hemde kalp atışını dinlerim dedim sen salı 6 hafta 1 günlük oluyosun bence kesin görürsünSen keseni gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?