2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İnşallah görürsün bizide haberdar et değerlerimiz yakın sen görürsen bende giderim doktora

Anladım canım ben senin ki 100 lük sanmıştım,400 yeterli ,benimki 100lük 3 tane alıyorum. Ama bugün mahvetti beni,bende akşam vajinadan yerleştirdim,şimdi uzanıyorum,bu sıkıntı yok gibi

Kontrol etti kese etrafinda kanama yok dedi. Haftada 1 proluton iğne ve 200mg gunde 1 progestan verdi. Ama 2 haftadir bu kanamalr sıfırlanmayinca ben artik kafamda kuruyorum acaba boş mu benim gebeligimde vucut atmaya calisiyor diye Kotu düsünmemek elimden gelmiyor malesef birde 2 haftadir raporluydum iyiden karamsar oldum evin icinde. Insalah seninde kanaman gecer ultrasonda bebisini gorursun cnm

Inşallah canım inşallah Hep birlikte sağlıkla görürüz bebislerimizi. Kötü düşünceler ve kabuslar bitmek bilmiyor zaten. Annelik hormonların dan kaynaklanıyor sanırım.

Selam arkadaşlar. Düşük yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Benimde ilk hamileliğim 6 haftanın içinde kendiliğinden düştü. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. 6 yaşında bir oğlum var şu an. Allah sizlere de tekrar sağlıklı hamilelikler versin inşallah. Benimde TSH değerim (tiroid) yükselmiş. 7.45 olmuş. İlaca bugün başladım. Değerlerim normale dönmezse düşük tehlikesi veya bebekte zeka geriliği yapıyormuş. İnşallah ilaç işe yarar. Yarın kontrolüm var. 4+6 de gitmiştim karnımdan keseyi görememişti doktorum. Yarın 5+4 oluyorum. Bakalım ne diyecek.

Canım kan testi en doğru sonuç ,bende kanda öğrendiğim zaman bile göremedim pozitifi ,3-5 gün sonra ancak gördüm . Sende kan testi yaptır,için rahat etsin
Gercektenmi nekadar gecikmistin cok moralim bozuldu ya iyice sinirlerim harap oldu....

Gecmis olsun Bende progestan kullanıyorum doktorum bana ayağının altına yastık koy yatıp dinlen sadece wc ye git baska kalkma dedi 3 gündürde yatıyorum allah şifa versin

İyi akşamlar hanımlar az önce bir iki damla leke geldiğini farkettim çok moralim bozuldu yaa inş. Kötü bişey yoktur

Neler oluyor boyle çok üzüldüm. Allah yardımcımız olsun kayıplar yasayan arkadaslarımıza Allah en kısa sürede acılarını unutturacak bebekler versin inşallah

kızlar benim göğüslerimde eskisi kadar acımıyor hassasiyeti azaldı sanki sizce telaş etmelimiyim? Doktor randevuma daha 1 hafta var biraz korkuyorum

Bnm
Aranızda geç döllenme yaşayan var mı ya bizim bebiş geç döllenme olmuş yani 1 hafta geriden geliyor galiba anlayamadık
Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor

Bnm

Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor

Bizim bugün 5 hafta 1 gün olacaktı ama geç döllenme dedi ve bebeği gördüğümüz an 4 haftalık diyeceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…