- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.141
Ay canım ne işi wc zor gidip geliyorum. Güzel dualariniz için çok teşekkür ederim. Iyi ki varsinizCanim dikkat et kendine. Yat dinlen is felan yapma. Insallah bebegin seninle kalir.
Evet ben zayifim malesefNe kadar zayifmissin :) ben de 172im ama kilom 60 idi. Suan 62
İnşallah görürsün bizide haberdar et değerlerimiz yakın sen görürsen bende giderim doktoraKızlar ii akşamlarr yarın 11:00 de randevum var bebegımı görürmüyümki pazar günü kanda beta hcg 5647 di ıkı güne ıkı kat artıosa bgun 10000 olmus olması lazım heyecanım cok fena zamn gecmıo
Anladım canım ben senin ki 100 lük sanmıştım,400 yeterli ,benimki 100lük 3 tane alıyorum. Ama bugün mahvetti beni,bende akşam vajinadan yerleştirdim,şimdi uzanıyorum,bu sıkıntı yok gibiDanıştIm canım telefonla görüştük. 3 alma dedi. 2 al. 400 mg oluyor ya acaba ondan mi dedi bilem icem. Senin 100 mg di sanırım. Kanama devam ederse acile gel dedi hemen inş. Devam etmez Rabbim ne sıkıntı varsa giderir inş.
Kontrol etti kese etrafinda kanama yok dedi. Haftada 1 proluton iğne ve 200mg gunde 1 progestan verdi. Ama 2 haftadir bu kanamalr sıfırlanmayinca ben artik kafamda kuruyorum acaba boş mu benim gebeligimde vucut atmaya calisiyor diyeInşallah canım. Rabbim sağlık versin bebislerimiz e. Kanama olduğunda yaşanılan hissin tarifi yok. Seni çok iyi anlıyorum. Ins. Çok güzel haberlerle gelirsin. Güzel haber duymaya ihtiyacimiz var. Canim senin doktorun kanamalar için birsey dedi mi . Progestan verdi mi
Inşallah canım inşallah Hep birlikte sağlıkla görürüz bebislerimizi. Kötü düşünceler ve kabuslar bitmek bilmiyor zaten. Annelik hormonların dan kaynaklanıyor sanırım.Kontrol etti kese etrafinda kanama yok dedi. Haftada 1 proluton iğne ve 200mg gunde 1 progestan verdi. Ama 2 haftadir bu kanamalr sıfırlanmayinca ben artik kafamda kuruyorum acaba boş mu benim gebeligimde vucut atmaya calisiyor diyeKotu düsünmemek elimden gelmiyor malesef birde 2 haftadir raporluydum iyiden karamsar oldum evin icinde. Insalah seninde kanaman gecer ultrasonda bebisini gorursun cnm
Gercektenmi nekadar gecikmistin cok moralim bozuldu ya iyice sinirlerim harap oldu....Canım kan testi en doğru sonuç ,bende kanda öğrendiğim zaman bile göremedim pozitifi ,3-5 gün sonra ancak gördüm . Sende kan testi yaptır,için rahat etsin
Fotoyu aciyorum2. Cok silik bir cizgimiz var birde siz bakin bakim
ActinmiFotoyu aciyorum
Gecmis olsun Bende progestan kullanıyorum doktorum bana ayağının altına yastık koy yatıp dinlen sadece wc ye git baska kalkma dedi 3 gündürde yatıyorum allah şifa versinKızlar progestan kullanıp düşük riski olan arkadaslara sesleniyorum. Lütfen istirahat etmeye çalışın. Ben bugun biraz kalktım hemen kanamam oldu. Doktorum da yatacaksin başka yolu yok dedi. Dualarinizda özellikle dua edin bana lütfen. Bebis im benle kalsın sağlıkla inş. Hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız inş.
Acamiorum yazmak istemistimActinmi
Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktorAranızda geç döllenme yaşayan var mı ya bizim bebiş geç döllenme olmuş yani 1 hafta geriden geliyor galiba anlayamadık
Bnm
Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor
Bebeği görünce ultrasonda çıkıo zaten ne kadarlık olduğuBizim bugün 5 hafta 1 gün olacaktı ama geç döllenme dedi ve bebeği gördüğümüz an 4 haftalık diyeceğiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?