2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben aksamlari vajinadan aliyorum. Sizin niye bu kadar cok dozunuz acaba

Canım benim düşük riskim yok aslında ama tedaviyle hamile kaldığım için doktorum işimizi garantiye alalım dedi ve dayadı progestanı.ilk 3 ay muhakkak kullanmamı onerdi.son bir ayım kaldı inşallah sorunsuz gider

cnm ins sorun yoktur..ben de de kanama oluo arada.clinol jel verdi vajenden.rapor aldm evde yatiorum..yarin iyi haberlerini bekliorm.

ben de evde yatiorum 2 haftadir resmen depresyona girdim.ailemden de uzaktayim.esimden baska bi allahin kulu da yok..ins bebislerimiz saglikli olur.allah onlari kucagimiza alacagimiz gunu nasip etsin bize..
Accayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.
aynen cok sinirliyim..bi halim bi halime uymuo..sanirim evde yalniz basima yatmaktan bunaldm iyice

Ben akşama kdr yattım bugün rapor aldım hep midem bulandı eşim gelene kadr hiç çıkmadım yataktan
Ailelerimiz de uzak bişey olsa Allah korusun ulaşana kdr zaman geçer off bnde çook sinirliyim her sese her harekete

Ayy o ben canım yaa.. Herşey sinir herşey. En ufacık şey beni çıldırtmaya yetiyor. O yüzden seni anlayabiliyorum.

Geçecek inşallah :) ya da biz basetmeyi öğrencez. Daha basındayız cunku böyle 9 ay olmaz :)))

Tam 8 bitmişti sat a göre ama ultrasonda 7+2 çıktı
Benimde yarin tam 8 biticek SAT a gore bende yarin kontrole gidiyorum. Seninde ayni zamanda gormus olman umut oldu simdi bana :) insallah bende bebişi gorur kalp atışlarını duyarım. Saglikli sıhhatli günler dilerim sanada:)

Canımmmm inşallah hiçbir sorun olmaz. Bugün gerçekten çok moralim bozuldu üzüldüm sorun yaşayan arkadaşlarımiz için. Birazcık da maneviyata yönelmemiz gerekiyor sanırım. Insan suresi düşük riski için iyi diye öğrenmiştim. Ben de yapmaya çalışıyorum inş. Şimdiye kadar bencillik edip sadece kendim içşn okudum, bundan sonra buradaki bütün arkadaşları da dualarıma katacağım inş. Rabbim şifanı versin canım

Benimde yarin tam 8 biticek SAT a gore bende yarin kontrole gidiyorum. Seninde ayni zamanda gormus olman umut oldu simdi bana :) insallah bende bebişi gorur kalp atışlarını duyarım. Saglikli sıhhatli günler dilerim sanada:)

Yarın benimde kontrolüm var rahatlıktan kalp atışı duymaya anca gidiyoruz

Canım Allah sabır versin. Vardır bir hikmeti bizim bilemediğimiz. İnşallah hayırlara vesile olur kötü gibi algılıyoruz ama. Hep öyle değil mi Rabbim verecek ve o alacak. Insan üzülür tabi çok. Rabbim bunu unutturacak daha büyük kederler yaşatmasın. Kendine çok dikkat et, dinlen bol bol. Kafanı boşalt inşallah daha güzel olacak her şey.

Canım Çok geçmiş olsun. Çok içime dokundu listeden ismimi silin demen. Inşallah bizim bilemediğimiz mükafat listelerine yazılmıştır adın canım. Allah sağlıksız bir gelişimi ve oluşumu senin müdahalen olmadan sonlandırdı. Bu da ayrı bir hikmeti. Aynı korku buradaki herkeste var, bende de. Allah bilir bir tek . Çok geçmiş olsun, Allah a emanet

Sorun yaşayan bütün arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun. Üzüldüm gerçekten. Benim de çok kötü bir gündü. Bi sorun yaşadım ve hayatımın en kötü migrenini geçirdim sanırım. Başım, gözlerim, burnum, bütün dişlerim çok ağrıdı. Sanki çivi çaktılar dişlerime. Saatlerce sabrettikten sonra artık takatim kalmadı kriz boyutuna girdi, ışığa karşı hassasiyet, bulantı, ayağa kalkamama... Dr ümü aradım parol kullanabileceğimi söyledi. 1 tane. Uyumuşum geçti. Hiç böyle ağrımamıştı. Bu kadar kötü olmadım hiç. Şimdi sersem gibiyim. Bu kez ağrıyan yerler acıyor. Siz siz olun yormayın kendinizi.

onu birde fitil olarak alıyorlar sanırım öyle olunca bu şikayetler olmuyor diye duymuştum ama siz nasıl kullanıyorsunuz

Yok canim vajinadan degil agiz yoluyla kullaniyorum diger turlu ise yaramayacakmis gibi geliyor.

Canim ben vajinadan atamam o minicik seyi beceremem yani sorun orda

Allah sifa versin canim iyi dusun iyi olsun Allahin izniyle.

Accayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.

Ahh sinir bendede var biri bisey desin diye bekliyorum patlamaya hazir bomba gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…