- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.181
Ben aksamlari vajinadan aliyorum. Sizin niye bu kadar cok dozunuz acaba
cnm ins sorun yoktur..ben de de kanama oluo arada.clinol jel verdi vajenden.rapor aldm evde yatiorum..yarin iyi haberlerini bekliorm.Kizlar bende yarin sabah doktora gidiyorum. 8+0 olucam yarin. En son 6+5 iken gitmistim ama sadece keseyi gormustum. Vajinal bakmak istemedi doktor haftaya goruselim dedi. Birde benim 6. haftamdan beri kanamam var başta kahverengiydi. Sonra hafif sekilde kirmiziya dondu. 3 gundur cok hafif lekelenme haline geldi derken bugun aksamustu gene 3, 4 damla kırmızi. Anlayacaginiz ne bebis gordum ne de kanamalarim gectiiki haftadir çok mutsuz bi hamileyim Yarin için dua edin insalah sahlikla bebişimin kalp atisini duyarim ve bu kanamalar saçma sapan sebepledir.
Kontrol etti kese etrafinda kanama yok dedi. Haftada 1 proluton iğne ve 200mg gunde 1 progestan verdi. Ama 2 haftadir bu kanamalr sıfırlanmayinca ben artik kafamda kuruyorum acaba boş mu benim gebeligimde vucut atmaya calisiyor diyeKotu düsünmemek elimden gelmiyor malesef birde 2 haftadir raporluydum iyiden karamsar oldum evin icinde. Insalah seninde kanaman gecer ultrasonda bebisini gorursun cnm
aynen cok sinirliyim..bi halim bi halime uymuo..sanirim evde yalniz basima yatmaktan bunaldm iyiceAccayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.
Bendede bi defa oldu yerleşme kanaması dedi doktor tekrarlamaması önemliymişEvet cnm ilk defa geldi birkaç damla çok az kırmızı deil kahve gibi ilk hamileliğimdede olmuştu
Ben akşama kdr yattım bugün rapor aldım hep midem bulandı eşim gelene kadr hiç çıkmadım yataktancnm ins sorun yoktur..ben de de kanama oluo arada.clinol jel verdi vajenden.rapor aldm evde yatiorum..yarin iyi haberlerini bekliorm.
ben de evde yatiorum 2 haftadir resmen depresyona girdim.ailemden de uzaktayim.esimden baska bi allahin kulu da yok..ins bebislerimiz saglikli olur.allah onlari kucagimiza alacagimiz gunu nasip etsin bize..
aynen cok sinirliyim..bi halim bi halime uymuo..sanirim evde yalniz basima yatmaktan bunaldm iyice
Ayy o ben canım yaa.. Herşey sinir herşey. En ufacık şey beni çıldırtmaya yetiyor. O yüzden seni anlayabiliyorum.
cnm ins sorun yoktur..ben de de kanama oluo arada.clinol jel verdi vajenden.rapor aldm evde yatiorum..yarin iyi haberlerini bekliorm.
ben de evde yatiorum 2 haftadir resmen depresyona girdim.ailemden de uzaktayim.esimden baska bi allahin kulu da yok..ins bebislerimiz saglikli olur.allah onlari kucagimiza alacagimiz gunu nasip etsin bize..
aynen cok sinirliyim..bi halim bi halime uymuo..sanirim evde yalniz basima yatmaktan bunaldm iyice
Benimde yarin tam 8 biticek SAT a gore bende yarin kontrole gidiyorum. Seninde ayni zamanda gormus olman umut oldu simdi bana :) insallah bende bebişi gorur kalp atışlarını duyarım. Saglikli sıhhatli günler dilerim sanada:)Tam 8 bitmişti sat a göre ama ultrasonda 7+2 çıktı
cnm ins sorun yoktur..ben de de kanama oluo arada.clinol jel verdi vajenden.rapor aldm evde yatiorum..yarin iyi haberlerini bekliorm.
Insallah cnm benim hepimiz guzel haberlerle döneriz kontrollerden ve insallahta bundan sonraki gunlerimiz sorunsuz ve endişesiz geçer.
Canımmmm inşallah hiçbir sorun olmaz. Bugün gerçekten çok moralim bozuldu üzüldüm sorun yaşayan arkadaşlarımiz için. Birazcık da maneviyata yönelmemiz gerekiyor sanırım. Insan suresi düşük riski için iyi diye öğrenmiştim. Ben de yapmaya çalışıyorum inş. Şimdiye kadar bencillik edip sadece kendim içşn okudum, bundan sonra buradaki bütün arkadaşları da dualarıma katacağım inş. Rabbim şifanı versin canımKızlar iyi ki varsınız gerçekten. Burası bana o kadar iyi geliyor ki. Inşallah tehlikeli bir durumda n kaynaklanma mısTır. Ben 200 mg progestan dan şimdilik 2 tane alıyorum. Bir aksilik çıkmaz kanama artmazsa cuma ultrason bakılacak. Ins. Sağ salimdir. sımsıkı tutunmus tur.
Hepimizin bebeklerine sağlık diliyorum.
Vücut adet olmak istediği için oluyormuş, bana da oluyordu doktorun normal dedi. Kanama olmadığı surece sorun yokmuş.Birde kizlar adet olucak.gibi kasik agriniz oluyormu sanki adet olucakmisim gibi ara ara,birde burnuma muz ve taze cekilmis espresso kokuyor
Benimde yarin tam 8 biticek SAT a gore bende yarin kontrole gidiyorum. Seninde ayni zamanda gormus olman umut oldu simdi bana :) insallah bende bebişi gorur kalp atışlarını duyarım. Saglikli sıhhatli günler dilerim sanada:)
Canım Allah sabır versin. Vardır bir hikmeti bizim bilemediğimiz. İnşallah hayırlara vesile olur kötü gibi algılıyoruz ama. Hep öyle değil mi Rabbim verecek ve o alacak. Insan üzülür tabi çok. Rabbim bunu unutturacak daha büyük kederler yaşatmasın. Kendine çok dikkat et, dinlen bol bol. Kafanı boşalt inşallah daha güzel olacak her şey.Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...
Canım Çok geçmiş olsun. Çok içime dokundu listeden ismimi silin demen. Inşallah bizim bilemediğimiz mükafat listelerine yazılmıştır adın canım. Allah sağlıksız bir gelişimi ve oluşumu senin müdahalen olmadan sonlandırdı. Bu da ayrı bir hikmeti. Aynı korku buradaki herkeste var, bende de. Allah bilir bir tek . Çok geçmiş olsun, Allah a emanetKizlar dün sabah tekrar başlayan kahve akıntı dün akşam kırmızıya döndü ve acile gittik kese etrafında kanama var dediler alttan muayene istemediğim için bi tahlil yapamayacaklarini söylediler ve eve gonderdiler bugun farklı bir doktora gittim kesede şekil bozukluğu var bir hafta istirahat kanama artarsa gel suan sağlıklı bir gebelik değil kendinizi en kotusu ne hazırlayın dedi ve bu aksam pedime parça geldi elim ayağım bosandi doktoruma watsapptan yazdim sanırım düşük başladı yarın sabah gel bakalım dedi eğer listede adım varsa silinmesini rica ediyorum hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim allaha emanet olun
Olsun daha guzelEvet ben zayifim malesef
İnş. Devam etmez bu sabahta çok az vardı wc gittiğimde peçeteye silince pembe gibiydi devam ederse bu akşam dr.a gidicemBendede bi defa oldu yerleşme kanaması dedi doktor tekrarlamaması önemliymiş
onu birde fitil olarak alıyorlar sanırım öyle olunca bu şikayetler olmuyor diye duymuştum ama siz nasıl kullanıyorsunuz
Canım bende bugün çok kötü oldum progestan yüzünden,sanki tansiyonum düşmüş ve bayilacak doktorum progestani fitil gibi alttan kullanmamı söyledi. Günde 3 kere baya zor olacak,bakalım hayırlısı
Meleklerini kaybeden arkadaşlarım,Rabbim sabır versin,tez zamanda daha sağlıklı gebelikler yaşarsınız İnşAllah ...
Kızlar progestan kullanıp düşük riski olan arkadaslara sesleniyorum. Lütfen istirahat etmeye çalışın. Ben bugun biraz kalktım hemen kanamam oldu. Doktorum da yatacaksin başka yolu yok dedi. Dualarinizda özellikle dua edin bana lütfen. Bebis im benle kalsın sağlıkla inş. Hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız inş.
Accayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?