2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın hanımlar. Dün sinirden bahsetmişsiniz bende de zaman zaman oluyor, bazen aşırı tepki veriyorum bazende acayip duygusallık hakim dokunsalar ağlayacak kıvama geliyorum.

Kuzum ben dünden bu yana alttan bırakmaya başladım,inan ki çok basit,o kafamın 1.000.000 hallerini boşuna cekmisin diyorum

Arkadaşlar mide bulantıları 6.5 haftada başlayıp 7.5'ta iyice azalıp bitme noktasına gelen var mı benim gibi? :)

Kuzum ben dünden bu yana alttan bırakmaya başladım,inan ki çok basit,o kafamın 1.000.000 hallerini boşuna cekmisin diyorum
Doktorum da bana jel şeklinde progesteron verdi ilk gebeliğim kimyasal olduğu için.
1 hafta kullandım bıraktım zaten doktoru da değiştiricem :)
Cumartesi günü başka doktora gidiyorum ona soracağım bakalım ne diyecek?

Benimde yarin tam 8 biticek SAT a gore bende yarin kontrole gidiyorum. Seninde ayni zamanda gormus olman umut oldu simdi bana :) insallah bende bebişi gorur kalp atışlarını duyarım. Saglikli sıhhatli günler dilerim sanada:)
Teşekkürler midem Bulanmasa günler güzel haber ver bana tamam

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz o güzel teselli cümlelerini kurduğunuz için...
Evet haklısınız çok şükür ki en büyük teselliyi bulabileceğim bir kızım var... Ama bu kez kızıma kardeşi olacağını söylediğimiz için benim durumum iki kat hüsran oldu kızıma kardeşinin gelemeyeceğini anlamak çok ama çok zordu yavrum o güzel aklı ile durumu anlamaya çalıştı... Neyse konu hakkında konuşmak beni daha çok yaralıyor...
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum destekleriniz için, benim yeniden bu yola çıkmak için en az 2-3 ay dinlenmem gerekiyormuş... Bakalım tekrar o gücü bulabilir miyim? Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

Aranızda geç döllenme yaşayan var mı ya bizim bebiş geç döllenme olmuş yani 1 hafta geriden geliyor galiba anlayamadık
Benim de öyle olmuş sanırım 3 gün geriden geliyor şimdilik. Forumda okudum çok kişide olmuş ama yetişmiş sonra bebişler haftasına. Muz ve yumurta iyi geliyormuş gelişimine..

Günaydın hanımlar bu sabah mide yanmalariyla uyandım galiba bulantilar yaklaşıyor rüyamda bile midem yaniyordu. Dikkatli besleniyorum ama sanırım sadece yiyeceklerden dolayi değil bu yanmalar....

Evet canım çok şükür duyduk Cuma günü, 6.15 mmdi henüz kendileri..dakikada 134 atıyordu..2 hafta sonra 170-180 atması lazım dedi bir daha çağırdı 4 Nisan'da bir daha gideceğim.

Sevindim cnm. Bende cumartesi 7+2 diye gittim 8+3çıktı. Bizimki 180 atıyo çok hızlı geldi bana ama doktor normal dedi. Hayırlı olsun cnm inş sağlıkla alalım kucağımıza..

Günaydın herkese

benim akşamları tansiyonum çok düşüyor. 8-4 gibi ve kalkamıyorum hep yatıyorum.başım da çok ağrıyor. ara ara da mide bulantısı geliyor. progesteron kullanan var mı? onunla alakalı olabilirmi? normal mi sizce tansiyonumun bu kadar düşmesi ?

Kızlar günaydın bana acil bir cevap verirseniz çok sevinirim şimdi arkadaşım 6+4 hamile imiş karından bakmışlar sadece kese görünmüş kalp atışını alttan duyarız demiş dr oda tamam deyip baktırmış ama ordanda duyulup görülmemiş dr 10 gün sonra tekrar gel demiş kötü bişi söylememiş ama arkadaşım çok panik sizce normal midir yorumlarınızı benden çok o bekliyor şimdi

ben de aynı durumdayım 6+0 da gittik bebeğin kesesi ve yolksac göründü. dr olumsuz konuşmadı. bekliyoruz.cuma gidicem kısmetse 7+1 olacağız. sıkıntı yapmasın.ilk günler ben de çok üzülmüştüm ama hayırlısı. geç görülebiliyormuş bazen.

Sevindim cnm. Bende cumartesi 7+2 diye gittim 8+3çıktı. Bizimki 180 atıyo çok hızlı geldi bana ama doktor normal dedi. Hayırlı olsun cnm inş sağlıkla alalım kucağımıza..

Evet canım çok normal bende gittiğimde 8+5 olacağım doktorun beklediği kalp atışı aynen öyle..Çok hızlı atar dedi bu zamanlar sonra tekrar iniyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…