- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.201
Kuzum ben dünden bu yana alttan bırakmaya başladım,inan ki çok basit,o kafamın 1.000.000 hallerini boşuna cekmisin diyorumYok canim vajinadan degil agiz yoluyla kullaniyorum diger turlu ise yaramayacakmis gibi geliyor.
Canim ben vajinadan atamam o minicik seyi beceremem yani sorun orda
Allah sifa versin canim iyi dusun iyi olsun Allahin izniyle.
Ahh sinir bendede var biri bisey desin diye bekliyorum patlamaya hazir bomba gibiyim
Doktorum da bana jel şeklinde progesteron verdi ilk gebeliğim kimyasal olduğu için.Kuzum ben dünden bu yana alttan bırakmaya başladım,inan ki çok basit,o kafamın 1.000.000 hallerini boşuna cekmisin diyorum
Teşekkürler midem Bulanmasa günler güzelBenimde yarin tam 8 biticek SAT a gore bende yarin kontrole gidiyorum. Seninde ayni zamanda gormus olman umut oldu simdi bana :) insallah bende bebişi gorur kalp atışlarını duyarım. Saglikli sıhhatli günler dilerim sanada:)
şimdi bile doktora gitmelisin çünkü pembeye dönmüşİnş. Devam etmez bu sabahta çok az vardı wc gittiğimde peçeteye silince pembe gibiydi devam ederse bu akşam dr.a gidicem
Benim de öyle olmuş sanırım 3 gün geriden geliyor şimdilik. Forumda okudum çok kişide olmuş ama yetişmiş sonra bebişler haftasına. Muz ve yumurta iyi geliyormuş gelişimine..Aranızda geç döllenme yaşayan var mı ya bizim bebiş geç döllenme olmuş yani 1 hafta geriden geliyor galiba anlayamadık
Carolines cnm ne yaptın kalp atışı duydun mu?
Ya aslında pembede deil nasıl tarîf etsem hani adet sonunda bulanık gelirya öyle bişey adetimin son günleri gibi yanişimdi bile doktora gitmelisin çünkü pembeye dönmüş
Evet canım çok şükür duyduk Cuma günü, 6.15 mmdi henüz kendileri..dakikada 134 atıyordu..2 hafta sonra 170-180 atması lazım dedi bir daha çağırdı 4 Nisan'da bir daha gideceğim.
yinede doktora git bi ya riske atma derim ben içinde şüpheyle nasıl durcaksınYa aslında pembede deil nasıl tarîf etsem hani adet sonunda bulanık gelirya öyle bişey adetimin son günleri gibi yani
Şuan işteyim ama bu akşam gidicem kısmetse içim rahat deil tabiki tedirginim wc gitmeye korkuyorumyinede doktora git bi ya riske atma derim ben içinde şüpheyle nasıl durcaksın
ne yazık ki canım benim..giderek artıyor benimkisi..Arkadaşlar mide bulantıları 6.5 haftada başlayıp 7.5'ta iyice azalıp bitme noktasına gelen var mı benim gibi? :)
ben de aynı durumdayım 6+0 da gittik bebeğin kesesi ve yolksac göründü. dr olumsuz konuşmadı. bekliyoruz.cuma gidicem kısmetse 7+1 olacağız. sıkıntı yapmasın.ilk günler ben de çok üzülmüştüm ama hayırlısı. geç görülebiliyormuş bazen.Kızlar günaydın bana acil bir cevap verirseniz çok sevinirim şimdi arkadaşım 6+4 hamile imiş karından bakmışlar sadece kese görünmüş kalp atışını alttan duyarız demiş dr oda tamam deyip baktırmış ama ordanda duyulup görülmemiş dr 10 gün sonra tekrar gel demiş kötü bişi söylememiş ama arkadaşım çok panik sizce normal midir yorumlarınızı benden çok o bekliyor şimdi
Sevindim cnm. Bende cumartesi 7+2 diye gittim 8+3çıktı. Bizimki 180 atıyo çok hızlı geldi bana ama doktor normal dedi. Hayırlı olsun cnm inş sağlıkla alalım kucağımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?