2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bnm

Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor

gözünüz aydın :) kalp atışını duydunuz mu? benim de yarınkontrolüm var. 10 gün önce 6+6 diye gittim ama 5+6 görünüyordu. kalp atışını duyamadık.

Bebegi gorunce mi 4 haftalik deriz dedi kese yi gorunce mi? Siz keseyi gordunuz mu canim?

bebeği görünce dedi ama belki de keseyi görünce demek istedi çünkü kese görünmeden bebek mi görülür doktor şaşırmış olmalı daha biz bişey göremedik bekliyoruz korkuyla

gözünüz aydın :) kalp atışını duydunuz mu? benim de yarınkontrolüm var. 10 gün önce 6+6 diye gittim ama 5+6 görünüyordu. kalp atışını duyamadık.
Eveet duydum çook şükür Size de nasip olur inşallah hatta kesede 5+2 idi geçen hafta bu hafta 6+2 diye gittim 7+2 göründü

Accayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.
Ayy o ben canım yaa.. Herşey sinir herşey. En ufacık şey beni çıldırtmaya yetiyor. O yüzden seni anlayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…