2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Y
Ya bende 6+1 de görmedim ama o vajinal baktırıp göremeyince panik olmuş ben sakinleştiremedim sende mi alttan muayene mi ile göremedin

Cuma günü inşallah hayırlı haberler alırsın canım

tansiyonu düşen yok mu benim gibi hiç

Ben günde 400 mg alıyorum. Baş dönmesi aşırı derecede wc tek başıma gidemiyorum. Halsizlik oluyor. Elim ayağım kalK miyor. Cuma kontrol var sormayı düşünüyorum. Ilac la alakali olduğunu tahmin ediyorum.

geç duyanlar olabiliyormuş beklemek gerek :/

Teşekkürler midem Bulanmasa günler güzel haber ver bana tamam
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.

bende mide bulanması yada buna benzer hiçbirşey yok sadece gögüs acım var oldukca bir sıkıntı yoktur dimi sizleri okudukça tedirgin oluyorum

bende mide bulanması yada buna benzer hiçbirşey yok sadece gögüs acım var oldukca bir sıkıntı yoktur dimi sizleri okudukça tedirgin oluyorum
Ayni ben bende öyleyim canım dün dr ma da sordum ne güzel işte dedi belki biraz geç başlıcaktır belki de böle rahat geçecektir dedi

Canlar dr umu beklıyorum doguma gıtmiş dua edın goreyım miniği
inşallah görürsün üst üste kötü haberler aldık sendende iyi haber duyalım inşallah

geç döllenme filan olma olasılığı olmuyormuymuş böyle durumlarda umut yok mu

geç döllenme filan olma olasılığı olmuyormuymuş böyle durumlarda umut yok mu [/QUOTE]
Yok canm malesef 8 haftam bitti ama kese hala 13 mm bir bucuk hafta once 10mm di zaten hic buyumemiş anlayacagin.

canım benimde ilki kimyasal , bende dün ilk kez bayılacak dereceye geldim ,çok kötüydüüü

ama dün öğleden başladım vaginal kullanmaya ,şimdilik azcık akıntı hissi haricinde iyiyim ,ooohhhh beee dünya varmıışşş

senin jel dediğin ,crione mi ? dün bir arkadaş tavsiye etti ,bende bi soracam doktoruma

Evet canım crinone :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…