- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.241
Geçmiş olsun cnm moralini yüksek tutmaya çalış tez zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alman dileğiyle..Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
gözünaydın cnmKızlar kesemizi gördük gayet güzel dedi 5+6 gorunuo ıkı gunluk farkcıktı onuda kapatır ınsallah dedı miniğimin evini gördüm kendısını göremedim ama allahıma bın şükürrr hersey guzel dedi
Crinone banada vermişti dr.um ilk hamileliğimde ama kullanmamıştım çok şükür kendi kendine geçmişti lekelenmemEvet canım crinone :)
canım benim de tsh sorunum vardı. şimdi gebelik durumu olunca doktorum 75 mg a çıkardı dozunu. 2 haftada bir kontrole gidicem:)Merhaba, benim de tsh im 3.5 seviyelerinde ama yine de hormon ilaci kullaniyorum. Dr. Mutlaka kullanacagiz birakmayalim diyor. Bugun endokrinde muayenem vardi tekrar tsh testi dr.um bununla birlikte t4 de yapalim dedi. Gerekirse doz arttirimina gidebiliriz dedi. 6.aya kadar doz arttirimi olabilir bu seni endiselendirmesin dedi. Bebek icin tsh kontrol altinda tutmak onemliymis. Bu durumda olan varsa dikkat edin kizlar.
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
ay hamdolsun o zaman şimdilik bir sıkıntım yok bebişim annesini sevecek desene :) bu hafta biraz afedersin akıntım olmaya başladı sızde de oylemıAyni ben bende öyleyim canım dün dr ma da sordum ne güzel işte dedi belki biraz geç başlıcaktır belki de böle rahat geçecektir dedi
gözünüz aydın sıkıntısız bır gebelık gecırırsınız inşaALLAH kalp atışını duydunuz mu ? birde son sat neydi sizin?selam kizlar nasilsiniz?
dun kontrolum vardi hersey normla gorunuyor dedi doktorum minigimide gorduk hersey yolunda cok sukur. bulantilar icin yeni bir hap yazdi onu kullancam serum takviyesi iyi gelmezmi dedim pek faydasi olmaz dedi . bizden haberler bu kadar yeni randevum 13 nisanda . o zamana kadar gitsin bu bulantilar nolurr
bende de aynı sorun vardı canım. ama gebelik düşünmeden önce bir sorun var mı diye bütün testlerimi yaptırmış ve tsh değerimi kontrol altına almıştım.. şimdi sürekli kontrol altında. dikkat etmek lazım . önemli bir meseleSelam arkadaşlar. Düşük yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Benimde ilk hamileliğim 6 haftanın içinde kendiliğinden düştü. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. 6 yaşında bir oğlum var şu an. Allah sizlere de tekrar sağlıklı hamilelikler versin inşallah. Benimde TSH değerim (tiroid) yükselmiş. 7.45 olmuş. İlaca bugün başladım. Değerlerim normale dönmezse düşük tehlikesi veya bebekte zeka geriliği yapıyormuş. İnşallah ilaç işe yarar. Yarın kontrolüm var. 4+6 de gitmiştim karnımdan keseyi görememişti doktorum. Yarın 5+4 oluyorum. Bakalım ne diyecek.
gözün aydın :)Kızlar kesemizi gördük gayet güzel dedi 5+6 gorunuo ıkı gunluk farkcıktı onuda kapatır ınsallah dedı miniğimin evini gördüm kendısını göremedim ama allahıma bın şükürrr hersey guzel dedi
geç döllenme filan olma olasılığı olmuyormuymuş böyle durumlarda umut yok mu
Yok canm malesef 8 haftam bitti ama kese hala 13 mm bir bucuk hafta once 10mm di zaten hic buyumemiş anlayacagin.
selam kizlar nasilsiniz?
dun kontrolum vardi hersey normla gorunuyor dedi doktorum minigimide gorduk hersey yolunda cok sukur. bulantilar icin yeni bir hap yazdi onu kullancam serum takviyesi iyi gelmezmi dedim pek faydasi olmaz dedi . bizden haberler bu kadar yeni randevum 13 nisanda . o zamana kadar gitsin bu bulantilar nolurr
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
gözünüz aydın sıkıntısız bır gebelık gecırırsınız inşaALLAH kalp atışını duydunuz mu ? birde son sat neydi sizin?
Ya okadar durumu bende pek çözemedim bazen kupkuru bazende offf çok ıslak bi korku koşarak wc ye gidiyorum bazen beyaz bazen sarı dün soracaktım ama unuttumay hamdolsun o zaman şimdilik bir sıkıntım yok bebişim annesini sevecek desene :) bu hafta biraz afedersin akıntım olmaya başladı sızde de oylemı
gecen hafta duydum ben kalp atislarini
sat 5 subat
Erken duymuşsunuz baya ne güzel :) ben 5gün sonra yanı 6hafta 6günlükken gidicem doktora. Benim sat 10subatgecen hafta duydum ben kalp atislarini
sat 5 subat
Evet canım çok şükür duyduk Cuma günü, 6.15 mmdi henüz kendileri..dakikada 134 atıyordu..2 hafta sonra 170-180 atması lazım dedi bir daha çağırdı 4 Nisan'da bir daha gideceğim.
Aayyy Ayy benimde giderek artıyor bu sabah dahada kötüydum eşim hazırladı kahvaltıyi sağolsun.Ama fenayim yani.1 hafta önce keseyi görmüştük,keseden sonra başladı midem. Sanırım canlanirken oluyo.yarin Dr. Gidecem bakalım tahmin ettiğim gibimi gorebilcekmiyiz bebişine yazık ki canım benim..giderek artıyor benimkisi..
Evt doktorda aynisini soyledi %50 oraninda yaşaniyor cok sik goruyoruz canini sikma dedi. Ama dilerim kimse yaşamasin yaşayanlarada allah tez amanda saglıkli bebişler versin.İlk gebelik miydi? 6ay önce ben de yaşadım aynı durumu%50 ilk gebeliklerde yaşandığını duyunca şaşırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?