- 15 Mart 2009
- 483
- 355
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.201
Ben Cuma günü doktora gittim ,doktor kalp atış sayısını 170 olduğunu söyledi...Bana biraz yüksek gibi geldi...Neyse günler bi şekilde geçiyor..3-4 hafta sonra ikili taramaya gireceğim o da ayrı bi stres..Allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
Canim eger 6 haftalik gözüküyor sa kalp atışını duymaman normal gibi geliyor. Çünkü bende tam 6 haftalik ti gittim doktorum kalp atışını duyamadı.Kızlar benim dün kontrolün vardı ama benim son adet tarihime göre 7haftalik olması gerekiyordu ama bebeğim 6haftalik çıktı ve kalp atışı yok başına böyle birşey gelen varmı
canım ben her gün olmasa da mümkün olduğunca Yasin okumaya çalışıyorum.. bir de zaten hergün okuduğum Ayetel Kürsi var.. Allah kabul etsin dualarımızı..Kızlar siz hamileyken hangi duaları okuyorsunuz?
Amincanım ben her gün olmasa da mümkün olduğunca Yasin okumaya çalışıyorum.. bir de zaten hergün okuduğum Ayetel Kürsi var.. Allah kabul etsin dualarımızı..
yani geç döllenmiş olabılır dımı biranda pat diye hemen kalbi durmus alalım ne demek yaCanim eger 6 haftalik gözüküyor sa kalp atışını duymaman normal gibi geliyor. Çünkü bende tam 6 haftalik ti gittim doktorum kalp atışını duyamadı.
bi arkadaşımdan da aynı şeyi duymuştum idrara sıkışık gitmek gerektiğni ,boş gebelik olduğunu ne zaman anlaşılıyor bununla ilgili bir bilgisi olan var mı ?kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum hemen 8 nisan gelsin :)idrara sıkışık gidersen daha iyi görünüyor benim bildiğim ben öyle gitmiştim
canım.. ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve kan değerlerim oldukça değişik.. tam kan sayımı yaptırdım kimi değerler normalden yüksek kimisi düşük. druma gösterdim taşıyıcı olan insanlarda değerler bu şekilde olurmuş zaten, eşin taşıyıcı değilse sorun yok.. kan ilacı bile vermedi bana çünkü ferritin değeri 11in altında değil gerek yok dedi.. ama testin sonuç kağıdını görsen hiçbir değer referans aralıkta değil bir tek ferritin normal. ilaca bile gerek görmedi düşün yani.. rahat ol o yüzden.. ben de merak ettiğim herşeyi kendim soruyorum çünkü sormadan söylemiyor malesef birçok doktor..Amin
esma ül hüsnalardan da vardı sanki de bulamadım.
bugün hiç halim yokişyerinde zor duruyorum
bir de doktorum konusunda tereddütlerim var. Ben sormadan hiçbir şey demiyor.
sizlerin doktoru nasıl?
akdeniz anemisi taşıyıcısıyım mesela kan değerlerim düşük bişi demedi.
yiyecek ya da çay iç içme demedi.
bende soru yazıyorum evde ama oraya gidince unutuyorum.
cinsel ilişkiyi sordum kasık ağrısı ya da kahverengi leke vs yoksa olabilir dedi.
kendiliğinden birşey anlattıgını duymadım.tecrübesizim de ilk olduğu için abartıyor muyum acaba
Canım naptın gittin mi dr a bebişi gördünüz mü :)
evet benim de değerler değişken vermedi kan ilacı.canım.. ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve kan değerlerim oldukça değişik.. tam kan sayımı yaptırdım kimi değerler normalden yüksek kimisi düşük. druma gösterdim taşıyıcı olan insanlarda değerler bu şekilde olurmuş zaten, eşin taşıyıcı değilse sorun yok.. kan ilacı bile vermedi bana çünkü ferritin değeri 11in altında değil gerek yok dedi.. ama testin sonuç kağıdını görsen hiçbir değer referans aralıkta değil bir tek ferritin normal. ilaca bile gerek görmedi düşün yani.. rahat ol o yüzden.. ben de merak ettiğim herşeyi kendim soruyorum çünkü sormadan söylemiyor malesef birçok doktor..
Canım bnm gıbı 5-6 dr a gıtmiş bırı olarakdan sunu oğrendım her dr un tarzı var bnm bıraz sıkıntılı ılk ıkı gebelıgımde karnımda öldu 3. Yude 5 aylıkkn dgurmk zorunda kldım bu 4. Hamılelıgım şimdi iki dr a aynı anda gıdıyorum bırı prof artık bunca sıkıntıya abı kardes gıbı olduk ama bn yzulcm pınpırıklencm dıe solemez herseyı kendı yapacagını yapar.. Ikıncı gıttıgımde evımın onune medıcal park acıldı deneyım dıe gıttım adam devamlı konusuyo anlatıo sole bole ama bn tüm detayı bildigimden dahada pinpiriklenıom uzun lafın kısası biraz drlarda anneleri ğinpiriklenmeden rahat bırakmak istiolar bnce çunku bu iş kalp atısı ile kesenın içinde görme ile bitmioo arkasında 2 li tarama, ayrıntılı ultrason , şeker yuklemesi ve DOĞUM!!! aradaki ufak tefek maddeler daha devede kullan rabbım hepimize sağlıkla sıhhatle kucagımıza alacagımız elı ayagı düzgün vatana millete atasına saygılı evlatları masip etsinAmin
sizlerin doktoru nasıl?
cinsel ilişkiyi sordum kasık ağrısı ya da kahverengi leke vs yoksa olabilir dedi.
kendiliğinden birşey anlattıgını duymadım.tecrübesizim de ilk olduğu için abartıyor muyum acaba
Canım bnm gıbı 5-6 dr a gıtmiş bırı olarakdan sunu oğrendım her dr un tarzı var bnm bıraz sıkıntılı ılk ıkı gebelıgımde karnımda öldu 3. Yude 5 aylıkkn dgurmk zorunda kldım bu 4. Hamılelıgım şimdi iki dr a aynı anda gıdıyorum bırı prof artık bunca sıkıntıya abı kardes gıbı olduk ama bn yzulcm pınpırıklencm dıe solemez herseyı kendı yapacagını yapar.. Ikıncı gıttıgımde evımın onune medıcal park acıldı deneyım dıe gıttım adam devamlı konusuyo anlatıo sole bole ama bn tüm detayı bildigimden dahada pinpiriklenıom uzun lafın kısası biraz drlarda anneleri ğinpiriklenmeden rahat bırakmak istiolar bnce çunku bu iş kalp atısı ile kesenın içinde görme ile bitmioo arkasında 2 li tarama, ayrıntılı ultrason , şeker yuklemesi ve DOĞUM!!! aradaki ufak tefek maddeler daha devede kullan rabbım hepimize sağlıkla sıhhatle kucagımıza alacagımız elı ayagı düzgün vatana millete atasına saygılı evlatları masip etsin
Kızlar benim dün kontrolün vardı ama benim son adet tarihime göre 7haftalik olması gerekiyordu ama bebeğim 6haftalik çıktı ve kalp atışı yok başına böyle birşey gelen varmı
ben kullandım ama decavite geçicem çünkü elevitte domuz yağı var diye söylenti geziyorGünaydın Bayanlar
Ben galiba gebelik depresyonu geçiriyorum aksi lanet bir insan oldum
Bu arada elevit kullanan var mı?
Amin
sizlerin doktoru nasıl?
İnşaAllah Allah razı olsun güzel dileklerin için bana pek ümit vermedi doktor baska bırıne gıdıcem c.tesi aynı seyı soylerse zaten sonuc belli malesef ...bazen geç döllenme olabiliyormuş.bence 1 hafta bekle tekrar doktoruna git.yada içine sinmediyse başka birine git.
kalp atışı geç görülebiliyor. biz de 7.haftamızda görebildik kalp atışını.kese büyümeye devam ediyor olumlu demişti 6.haftada baktığında doktorumuz.
inşallah hayırlı haberler alırsın.sıkıntı yapma sadece.herşey olacağına varıyor. hakkımızda ne hayırlı biz bilemiyoruz. çokca dua et inşallah olumlu olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?