- 10 Mart 2015
- 307
- 288
- 38
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.221
Anadolu yakasinda oturuyorum doktorum incirli ethica da hamilelik boyunca git gel zor olucak ama Ugur bey den baskasina guvenemiyorum butun doktorlar sezeryan meraklisi
Herkese günaydın hayırlı haftalar
ben de 27 yaşındayım ilk gebeliğim.
ara ara bulanı istifralarım devam ediyor ve başım çatlıyor
İnşaAllah Allah razı olsun güzel dileklerin için bana pek ümit vermedi doktor baska bırıne gıdıcem c.tesi aynı seyı soylerse zaten sonuc belli malesef ...
Bende 27 ve ilk gebelik :)
CANIM AŞAĞI YUKARI HİKAYEMİZ AYNI ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN...Canım bnm gıbı 5-6 dr a gıtmiş bırı olarakdan sunu oğrendım her dr un tarzı var bnm bıraz sıkıntılı ılk ıkı gebelıgımde karnımda öldu 3. Yude 5 aylıkkn dgurmk zorunda kldım bu 4. Hamılelıgım şimdi iki dr a aynı anda gıdıyorum bırı prof artık bunca sıkıntıya abı kardes gıbı olduk ama bn yzulcm pınpırıklencm dıe solemez herseyı kendı yapacagını yapar.. Ikıncı gıttıgımde evımın onune medıcal park acıldı deneyım dıe gıttım adam devamlı konusuyo anlatıo sole bole ama bn tüm detayı bildigimden dahada pinpiriklenıom uzun lafın kısası biraz drlarda anneleri ğinpiriklenmeden rahat bırakmak istiolar bnce çunku bu iş kalp atısı ile kesenın içinde görme ile bitmioo arkasında 2 li tarama, ayrıntılı ultrason , şeker yuklemesi ve DOĞUM!!! aradaki ufak tefek maddeler daha devede kullan rabbım hepimize sağlıkla sıhhatle kucagımıza alacagımız elı ayagı düzgün vatana millete atasına saygılı evlatları masip etsin
Ben de esip gürlüyorum evde canından bezdi adam :) Elevit verdi doktor bana da günde 1 tane içiyorum..Günaydın Bayanlar
Ben galiba gebelik depresyonu geçiriyorum aksi lanet bir insan oldum
Bu arada elevit kullanan var mı?
Bu durumu doguma kadar ara ara yasayacksiniz cunku rahminiz surekli buyuyecek hissettiginiz agrilar bu yzuden korkulacak birsey degil.Ama boyle siddetli duramiyorum agri kesici icmem gerekiyor siddetinde birseyse bu normal degil ama hafif agrilar,baskilar, yanma benzeri bi aci hissi bunlari hissetmek cok normal
Aynen canım biz rahat olacazkı o minnaklarda içerde rahat olsunlarrrAllah bu sefer yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Sanırım haklısın.
ben şimdiden evhamlı
kalp atısını duycaz diye 2 gün stres uykusuzluk yaşadım acaba iyi mi yaşıyor mu diye dr tansiyonu bir ölçtü 13-8 çıktı.
öncekine göre çok yüksek.
tansiyon kontrolu yapcaz sende bu kadar heyecan panik yapma dedi.
haklısın. Allah razı olsun.
Şimdi yoldayım,felaket trafik var umarım geç kalmam.
İdrara sıkışık gitmiyorum, nasıl bakacak onu da bilmiyorum,devlet hastanesi olunca önceden sorma imkanı olmuyor.Umarım sorunsuz geçer, vajinal ultrasonla ilgili bir şeyler okudum,moralim bozuldu.
Ben varım, 38 :)yaş rekoru benim mi? ben 37 yim. 11 yıldan sonra 2, yi bekliyorum
Canım 1 hafta normal. Benim de bebeklerden biri bir hafta geriden geliyor. Ve ben döllenme tarihini çok iyi biliyorum tedavi ile olduğu için. Sen döllenme tarihini bile bilmiyorsun. Yumurtlaman geç olmuş olabilir. İnşallah bir sonraki gittiğinde görürsün. Kendini üzme lütfen. 6 haftalık ise kalp atışı görememen normal.Kızlar benim dün kontrolün vardı ama benim son adet tarihime göre 7haftalik olması gerekiyordu ama bebeğim 6haftalik çıktı ve kalp atışı yok başına böyle birşey gelen varmı
Canım ben nazar değmesin diye ve her türlü kötülükten korunmaları için; Fatiha, Ayet-el kürsi, İhlas, Felak, ve Nas surelerini okuyorum. Onun dışında Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir diye tesbih çekiyorum ve bol bol hamd ediyorum. Çocuk olması için dua etmek kolay ama şükretmek çok zor geliyor. Sadece hamd olsun demek yetmiyor. Bir kitapta şükrün aşamları olduğunu en son aşamanın da Allah'ın verdiği nimeti onun rızası dahilinde kullanmak olduğunu okumuştum. O sebeple emanet ettiği bu canı iyi bir kul olarak yetiştirmek için elimden geleni yapacağımı tekrarlıyorum sürekli ve bunun için kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Kızlar siz hamileyken hangi duaları okuyorsunuz?
Canım ben nazar değmesin diye ve her türlü kötülükten korunmaları için; Fatiha, Ayet-el kürsi, İhlas, Felak, ve Nas surelerini okuyorum. Onun dışında Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir diye tesbih çekiyorum ve bol bol hamd ediyorum. Çocuk olması için dua etmek kolay ama şükretmek çok zor geliyor. Sadece hamd olsun demek yetmiyor. Bir kitapta şükrün aşamları olduğunu en son aşamanın da Allah'ın verdiği nimeti onun rızası dahilinde kullanmak olduğunu okumuştum. O sebeple emanet ettiği bu canı iyi bir kul olarak yetiştirmek için elimden geleni yapacağımı tekrarlıyorum sürekli ve bunun için kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
acele etme umutsuz olma derim. zaten düşecek olursa kesede bozulma yada kanama başlar benimde ilk bebeğimde öyle oldu.
kalp atışını göremedik ama ısrarla bekledim.ilk aylardaki düşüklerin kromozom anomalisinden kaynaklandığını söylemişti doktorumiçim el vermedi küretaja bir türlü.
4 doktora gittik sonunda kendiliğinden düştüağrım sızım olmadı. öyle yumuşacık can yakmadan kayıp gelmişti.
ama ben yine de sana biraz daha beklemeni çok dua etmeni öneririm.inşallah olumlu sonuçlansın hayırlısı ile. şu an sağlığını tehdit etmeyecekse doktorunla konuş bikaç gün bekle derim.kanaman olursa da vakit kaybetmeden git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?