2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ultrasonda 6+2 görünüyor bana göre 7+4 olması gerekıyordu yanı adet tarıhıne gore bılmıyorum doktor ıcacıcı konusmadı gecen hafta kalbı durmus dedı hayırlısı artık

çok teşekkür ederim. öyle güzel ifade etmişsin ki.
inşallah bunu hayatımıza yerleştirip öyle yaşayabiliriz

Günaydın bayanlaarr tabii ki yeni uyanmadım işteyim Ancak vakit bulabildm .. Hepinize mutlu günler diliyorumm 9ay canım ağzına sağlık çok güzel yazmışsın..Rabbim hepimizin miniklerini korusun..

Reactions: 9ay
seni etkileyecek birseyi yok dedi doktor ama kanaman olur bırkac gune dedı ama hamdolsun 3 gündür birşey yok hayırlısı peki düşükten ne kadar sonra hamıle kaldınız tekrar

kendiliğinden düştüğü için drum korunmamaı söyledi. rahim ne zaman tam hazır olursa hamile kalabilirsin. belki bu ay bile olabilir demişti. kasımın sonunda düşük yaptım. şubatta yeniden hamileydim

olumsuz düşünme.belki de canlanacaktır. pozitif olmaya çalış.hayırlısı olacak ikiniz için de

9ay Allah razı olsun.
sen bu topiğin rahatlatıcı üyesi olacaksın bence.
Her bir kelimen çok mantıklı.
Hepimiz Rabbime emanetiz. O nasıl ki ol dedi ve oldular.
Allahıma binlerce şükür.

Reactions: 9ay
İnşaALLAH tesekkur ederım

kızlar baş dönmeleri daha ileriki haftalarda mı başlarmış öyle okudum sanki dün ve bugünde hafif bir baş dönmem oldu

Cnm ben den de su gibi geliodu ben vajinal progestoron jel kullaniorum.doktor ondan dedi.
13.hafta da belli oluo genelde

cnm hamileligin boyunca yattin mi yoksa normal hayatina dvm mi ettin
ilk aylar biraz dikkat ettim öyle sürekliyatma olarak değilde, hareketliliğimi kısıtladım. 5 aydan sonra düzeldim de 7,5 aylıkken dr raporu ile uçtum bile 8 saat:)

Az önce dr dan geldik.Bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm.7+2 gözüküyormuş.Kanamada gözüküyormuş artık.Eğer bir sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi ikili test yapılacakmış.
canım karından mı baktı alttan mı? çarşamba ben de gideceğim de, 2 gün var aramızda, aynı zamana geliyor..

9 ay boyunca yapilmasi faydaliolan ibadetler
2.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Mülk suresi okunsun.
2- Perşembe günü 140 ve Cuma günüde 100 defa salâvat söylensin.( Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehum.)
3- Eller karnın üzerine konulsun ve şu salâvat söylensin: “Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehumve ehlik eduvvehum vel en e edaehum minel cini ven nasi minel evveliyne vel ahirin.”
4- Her hafta et ile süt beraberce yenilsin.
5- Tatlı elma yenilsin.
6- Her gün aç karnına üzüme İhlâs suresi okunup yensin.
3.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Ali İmran suresi okunsun.
2- 140 defa salâvat söylensin.( Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehum.)
3- Eller karnın üzerine konulsun ve şu salâvat söylensin: “Allahumme selli ela Muhammed ve âli muhammmed ve eccil ferecehum ve ehlik eduvvehum vel en e'edaehum minel cini ven nasi minel evveliyne vel ahirin.”
4- Her hafta buğdayla ve etle yemek yapılsın ve sütle beraber yenilsin.
5- Sabahları biraz bal yenilsin.
6- Her gün aç karnına bir elmaya Ayet'el Kürsü okunup yensin.
4.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri İnsan suresi okunsun.
2- Günlük namazların birinde Fatiha'dan sonra Kadir suresi okunsun.
3- Namazdan sonra eller karnın üzerine konup Kadir ve Kevser sureleri okunsun. Daha sonra şu salâvat söylensin: “Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehum ve ehlik eduvvehum vel en e'edaehum minel cini ven nasi minel evveliyne vel ahirin.”
Ondan sonra şu dua okunsun: “Rabbena heblene min ezvacina ve zürriyatina gurrete e'uyun ve ce'elna lilmuttagıyne imama.” (Furkan suresi ayet,74.)”
4- Her gün 140 defa salâvat çevrilsin.
5- Tatlı elma, bal ve nar mutlaka yenilmelidir.
6- bu ayla birlikte gece namazı kılınmalıdır, eğer sabah namazından önce kılınamıyorsa, gündüzleri kazası yapılmalıdır.
7- Her gün aç karnına incire, Tin suresi okunup yensin.
5.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Feth süresi okunsun.
2- Günlük namazların birinde Fatiha'dan sonra Nasr süresi okunsun.
3- Namazdan sonra eller Kerbela toprağından olan mührün üzerine çekilip karna sürülsün.
4- Her akşam zeytin, tatlı elma ve hurma yenilsin.
5- Sabahları hurma yenilsin.
6- Ezan ve ikame eller karna konarak sesli bir şekilde okunsun.
7- Her gün aç karnına bir yumurtaya Fatiha suresi okunup yensin.
6.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Vakıa suresi okunsun.
2- Akşam namazının bir rekâtında Fatiha'dan sonra Tin suresi okunsun.
3- Namazdan sonra eller Kerbela toprağından olan mühre çekilip sonra karna sürülsün.
4- Kahvaltıdan sonra incir ve zeytin yenilsin.
5- Kesinlikle kuyruk yağı yenilmemeli.
6- Her gün aç karnına nara Feth suresi okunup yensin.
7.AY
1- Pazartesi günleri Nahl süresi okunsun.
2- Ezan ve ikame eller karna konarak sesli bir şekilde okunsun. Gece namazı kılınsın.
3- Perşembe ve Cuma günleriyle Yasin ve Mülk sureleri okunsun.
4- Nur suresi okunsun.
5- Günlük namazlarda Kadir ve İhlâs suresi okunmalı.
6- Her gün 140 defa salâvat çevrilsin.
7- Her yemekten sonra kavun yenilmeli, ama öncesinde ve sonrasında su içilmemeli.
8- Biraz şalgam yenilmeli.
9- Her gün aç karnına ayvaya Yasin suresi okunup yensin.
8.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Kadir suresi 10 defa okunsun.
2- Nur suresi okunsun.
3- Pazar günleri sabah namazından sonra iki defa Tin suresi okunsun.
4- Pazartesi Yasin, Salı Furkan, çarşamba İnsan, Perşembe Muhammed, Cuma Saffat sureleri okunmalı.
5- Yoğurt ve bal mutlaka yenilmeli.
6- Her Cuma aç karnına tatlı nar yenilmeli.
9.AY
1- Perşembe günleri hac ve Cuma günleri Fatır suresi okunsun.
2- Nur suresi okunsun.
3- İlkindi namazının bir rekâtında Fatiha'dan sonra Asr ve diğer rekâtında Zariyat sureleri okunsun.
4- İmam Mehdi'nin (a.f) sağlık ve selametliği için koyun kurban edin ve onun etinden sizde yiyin.
5- Baharatgillerden sakınılmalıdır.
6- Mutlaka hurma yenilmeli.
7- Her gün yürüyüş yapılmalı.
8- Aynaya ve fotoğraflara az bakılmalı.
9- Her gün aç karnına süt ve hurmaya Dehr suresi okunup yensin.

hanımlar bir şey soracağım doktor beni 9 nisanda çağırdı 10 haftalık oluyorum 9unda ama ikili test filan 11 - 14 haftada yapılıyormuş onu daha sonramı yapacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…