2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geçmiş olsun bir kaç gündür yoktum okuyamadımda geçmişi umarım güzel haberler alırsın bol bol dua et

İnşaALLAH belki akşama giderim başka bir hastaneye bır hafta bekleyemeyecegım sanırım

İnşaALLAH tesekkur ederım hayırlısı olur umarım

Araştırma yapıyorum şuan firmayı da arayacağım.

Sat'a göre 6+6, ultrasona göre 6+2 biz duymasak da doktorumuz kalp atışını gördü Yalnız bir sonraki randevu tarihini 1hafta sonraya verdi :-( sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim,azıcık da olsa kafama takıldı neden bu kadar erken çağırıyor diye Anne olmak demek en ufak birşeyden evham olmak demek, evladın için herşeyi göze almak demek bunu şimdi yaşayarak daha iyi anlıyorum. Ayrıca ilk bebeğin kalp atışını göremediğimiz ve aldırdığımız için beni üzerine basa basa uyardı, âni hareket, uzanmak, yorulmak yok, gelişimin en hassas dönemi olduğu için kalabalığa girmek, mikrop kapmak, hasta olmak yok

kızlar sizin canınız ekşi yada tatlı istiyor mu ya. benim deli gibi ekşi istiyor, içim yanıyorrr resmen :) normalde de tatlı seven biri değilim regl günlerimde hep ekşi şeyler ister canım şimdide öyle deli gibi ekşi istiyor

Ben tatlıyı severim normalde ama artık ekşiciyim, sert ekşi yeşil elma ile ayrılmıyoruz :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…