- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.281
geçmiş olsun bir kaç gündür yoktum okuyamadımda geçmişi umarım güzel haberler alırsın bol bol dua et
Canım seninle satımız aynı ..ama benim de erken döllenme olmuş sanırım :/ 7+2 görünüyodu kalp sesini ancak duyabildik..senin ki de gec döllenme olmuş demekki..bunda üzülcek hiçbirşey yok inan bana..ben 8.haftasında kalp atışını duyabilenleri de duydum..seninki de öyle olacak bence lütfen sıkma canını olumlu düşün..güzel haberlerini bekliycez
moon lütfen bugün bir kliniğe git. ben merak ettim vallahi. en kötü gercek belirsizlikten iyidirİnşaALLAH belki akşama giderim başka bir hastaneye bır hafta bekleyemeyecegım sanırım
İnşaALLAH tesekkur ederım hayırlısı olur umarım
Araştırma yapıyorum şuan firmayı da arayacağım.Canım firma da açıklama yapmış domuz katkısı olduğunu ama kar zarar oranına göre kullanılabileceğini söylemişler..ben de doktorumla konuşup vitamin takviyesine başlayacağında decavit kullanmak istediğimi söylycem..muadil ilaçlar sonuçtaama kişinin kendi tercihi elevit içmeyi tercih edenlere de saygı duyarm her zaman
Evet varmış malesef kesin olarak daha anne karnında çocuklar zehirleniyor, sonra bu nesil bu memleket ne hale geldi diyoruz :-(kızlar elevitte cidden domuz katkısı varmıs yahemen doktoru aradım decavit verdi
Herkese iyi haftalarGünaydın hanımlar iyi haftalar..
zararın neresinden dönsek kardır napalımEvet varmış malesef kesin olarak daha anne karnında çocuklar zehirleniyor, sonra bu nesil bu memleket ne hale geldi diyoruz :-(
Bu hangi marka test,yaptığım kaset tipi testler hep klasik Dikdörtgen şeklindeydi.Çift çizgiiiiiEki Görüntüle 1474524
varmış firmada kabul etmişAraştırma yapıyorum şuan firmayı da arayacağım.
Aynı işi görüyor mu canım?kızlar elevitte cidden domuz katkısı varmıs yahemen doktoru aradım decavit verdi
Ben tatlıyı severim normalde ama artık ekşiciyim, sert ekşi yeşil elma ile ayrılmıyoruz :-Dkızlar sizin canınız ekşi yada tatlı istiyor mu ya. benim deli gibi ekşi istiyor, içim yanıyorrr resmen :) normalde de tatlı seven biri değilim regl günlerimde hep ekşi şeyler ister canım şimdide öyle deli gibi ekşi istiyor
AL-Bİ GEBELİK TESTİ marka çok komik 5 tl en ucuzundanBu hangi marka test,yaptığım kaset tipi testler hep klasik Dikdörtgen şeklindeydi.
GÜNAYDIN HUZURLU MUTLU HAFTALAR HEPİMİZE :)Günaydın hanımlar iyi haftalar..
Şekli şıkmış ama,isimle görüntüsünün alakası yok.AL-Bİ GEBELİK TESTİ marka çok komik 5 tl en ucuzundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?