- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.261
Bunu ben de duydum ama inanmıyorum.ben kullandım ama decavite geçicem çünkü elevitte domuz yağı var diye söylenti geziyor
Normal canim benimde gozukmemisti gecen persembe gunu..kan istedi nirmal seyrinde cikti cok sukur..alttan baksaymis gorunurdu o vakitte. bugun gidicem tekrardan insallah.gozukur.Kızlar Zeynep Kamil'i hiç beğenmedim. Bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.Çok karışık, direkt özele gideceğim bir dahaki sefere.
Keseyi göremedi,normal dedi,bilmiyorum normal mi , keseyi görememesi canımı sıktı.
Vajinal bakmak gerek ,dedi.Odada da sadece normal ultrason cihazı vardı.
Kan verdim,değere bakacak.
Kaldım böyle belirsizlikler içinde.
inşallah canım hayırlısıyla:)Karından baktı canım, 10 gün öncede karından bakmıştı o zaman bebeği görememişti bugün çok net bende gördüm bebeğimi.İnşallah sende görürsün
9 ay boyunca yapilmasi faydaliolan ibadetler
2.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Mülk suresi okunsun.
2- Perşembe günü 140 ve Cuma günüde 100 defa salâvat söylensin.( Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehum.)
3- Eller karnın üzerine konulsun ve şu salâvat söylensin: “Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehumve ehlik eduvvehum vel en e edaehum minel cini ven nasi minel evveliyne vel ahirin.”
4- Her hafta et ile süt beraberce yenilsin.
5- Tatlı elma yenilsin.
6- Her gün aç karnına üzüme İhlâs suresi okunup yensin.
3.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Ali İmran suresi okunsun.
2- 140 defa salâvat söylensin.( Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehum.)
3- Eller karnın üzerine konulsun ve şu salâvat söylensin: “Allahumme selli ela Muhammed ve âli muhammmed ve eccil ferecehum ve ehlik eduvvehum vel en e'edaehum minel cini ven nasi minel evveliyne vel ahirin.”
4- Her hafta buğdayla ve etle yemek yapılsın ve sütle beraber yenilsin.
5- Sabahları biraz bal yenilsin.
6- Her gün aç karnına bir elmaya Ayet'el Kürsü okunup yensin.
4.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri İnsan suresi okunsun.
2- Günlük namazların birinde Fatiha'dan sonra Kadir suresi okunsun.
3- Namazdan sonra eller karnın üzerine konup Kadir ve Kevser sureleri okunsun. Daha sonra şu salâvat söylensin: “Allahumme selli ela Muhammed ve âli Muhammed ve eccil ferecehum ve ehlik eduvvehum vel en e'edaehum minel cini ven nasi minel evveliyne vel ahirin.”
Ondan sonra şu dua okunsun: “Rabbena heblene min ezvacina ve zürriyatina gurrete e'uyun ve ce'elna lilmuttagıyne imama.” (Furkan suresi ayet,74.)”
4- Her gün 140 defa salâvat çevrilsin.
5- Tatlı elma, bal ve nar mutlaka yenilmelidir.
6- bu ayla birlikte gece namazı kılınmalıdır, eğer sabah namazından önce kılınamıyorsa, gündüzleri kazası yapılmalıdır.
7- Her gün aç karnına incire, Tin suresi okunup yensin.
5.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Feth süresi okunsun.
2- Günlük namazların birinde Fatiha'dan sonra Nasr süresi okunsun.
3- Namazdan sonra eller Kerbela toprağından olan mührün üzerine çekilip karna sürülsün.
4- Her akşam zeytin, tatlı elma ve hurma yenilsin.
5- Sabahları hurma yenilsin.
6- Ezan ve ikame eller karna konarak sesli bir şekilde okunsun.
7- Her gün aç karnına bir yumurtaya Fatiha suresi okunup yensin.
6.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Vakıa suresi okunsun.
2- Akşam namazının bir rekâtında Fatiha'dan sonra Tin suresi okunsun.
3- Namazdan sonra eller Kerbela toprağından olan mühre çekilip sonra karna sürülsün.
4- Kahvaltıdan sonra incir ve zeytin yenilsin.
5- Kesinlikle kuyruk yağı yenilmemeli.
6- Her gün aç karnına nara Feth suresi okunup yensin.
7.AY
1- Pazartesi günleri Nahl süresi okunsun.
2- Ezan ve ikame eller karna konarak sesli bir şekilde okunsun. Gece namazı kılınsın.
3- Perşembe ve Cuma günleriyle Yasin ve Mülk sureleri okunsun.
4- Nur suresi okunsun.
5- Günlük namazlarda Kadir ve İhlâs suresi okunmalı.
6- Her gün 140 defa salâvat çevrilsin.
7- Her yemekten sonra kavun yenilmeli, ama öncesinde ve sonrasında su içilmemeli.
8- Biraz şalgam yenilmeli.
9- Her gün aç karnına ayvaya Yasin suresi okunup yensin.
8.AY
1- Perşembe ve Cuma günleri Kadir suresi 10 defa okunsun.
2- Nur suresi okunsun.
3- Pazar günleri sabah namazından sonra iki defa Tin suresi okunsun.
4- Pazartesi Yasin, Salı Furkan, çarşamba İnsan, Perşembe Muhammed, Cuma Saffat sureleri okunmalı.
5- Yoğurt ve bal mutlaka yenilmeli.
6- Her Cuma aç karnına tatlı nar yenilmeli.
9.AY
1- Perşembe günleri hac ve Cuma günleri Fatır suresi okunsun.
2- Nur suresi okunsun.
3- İlkindi namazının bir rekâtında Fatiha'dan sonra Asr ve diğer rekâtında Zariyat sureleri okunsun.
4- İmam Mehdi'nin (a.f) sağlık ve selametliği için koyun kurban edin ve onun etinden sizde yiyin.
5- Baharatgillerden sakınılmalıdır.
6- Mutlaka hurma yenilmeli.
7- Her gün yürüyüş yapılmalı.
8- Aynaya ve fotoğraflara az bakılmalı.
9- Her gün aç karnına süt ve hurmaya Dehr suresi okunup yensin.
Hergun tesbihat ve dualar
1- Salavat + estağfurullahe rabbi ve etubu ileyh (hergun)
2- (besmele) Rabbi innî nežertu leke mâ fî batnî muharraran fe tekabbel minnî, inneke entes semîul alîm(alîmu).
3- Hz.Fatima'nin tesbihi
34 kere Allahu ekber ,33 kere subhanallah,33 kere elhamdulillah
4- ARAF 189. (Besmele)Huvelležî halakaküm min nefsin vâhıdetin ve ceale minhâ zevcehâ li yesküne ileyhâ, fe lemmâ teğaşşâhâ hamelet hamlen hafîfen fe merrat bihî, fe lemmâ eškalet deavâllâhe rabbehumâ lein âteytenâ sâlihan le nekûnenne mineş şâkirîn(şâkirîne).
5- HAC 5.AYET(besmele)
Yâ eyyuhen nâsu in kuntum fî raybin minel ba’ši fe innâ halaknâküm min türâbin šümme min nutfetin šümme min alakatin šümme min muďğatin muhallekatin ve ğayri muhallekatin li nübeyyine leküm, ve nükırru fîl erhâmi mâ neşâu ilâ ecelin müsemmen šümme nuhricuküm tıflen šümme li teblugû eşuddeküm ve minküm men yuteveffâ ve minküm men yuraddü ilâ erželil umuri li keylâ ya’leme min ba’di ılmin şey’én, ve terel arďa hâmideten fe ižâ enzelnâ aleyhel mâehtezzet ve rabet ve enbetet min külli zevcin behîcin.
6-ALA 87.AYET (besmele)
Sebbihısme rabbikel a’lâ
7- 70 bin, kelimei tevhid(ilk 4 ay icinde)
8- 70 bin ,sübhanallahi ve bihamdihi (4ay icinde)
9- hergun fatima annemize fatiha(kolay dogum icin)
Canım seninle satımız aynı ..ama benim de erken döllenme olmuş sanırım :/ 7+2 görünüyodu kalp sesini ancak duyabildik..senin ki de gec döllenme olmuş demekki..bunda üzülcek hiçbirşey yok inan bana..ben 8.haftasında kalp atışını duyabilenleri de duydum..seninki de öyle olacak bence lütfen sıkma canını olumlu düşün..güzel haberlerini bekliycezİnşaALLAH tesekkur ederım
Benim de 2 gündür varkızlar baş dönmeleri daha ileriki haftalarda mı başlarmış öyle okudum sanki dün ve bugünde hafif bir baş dönmem oldu
hadi ya bu korkutuyor beni işe gelip giderken yolda olsa filan Allah korusunBenim de 2 gündür var
Imternetten baktim bende ama anlamadim.resimde yazıyor ya kondor o ne oluyor :S
taamam öğrenirsen banada söyle :)Imternetten baktim bende ama anlamadim.fistik mi patates mi cozemedim.yolum aktara duserse sorucm
Canım firma da açıklama yapmış domuz katkısı olduğunu ama kar zarar oranına göre kullanılabileceğini söylemişler..ben de doktorumla konuşup vitamin takviyesine başlayacağında decavit kullanmak istediğimi söylycem..muadil ilaçlar sonuçtaBunu ben de duydum ama inanmıyorum.
evet bir de bulantılar oluyor sabahları artık leblebi yemekten şiştimhadi ya bu korkutuyor beni işe gelip giderken yolda olsa filan Allah korusun
Ben idrara sıkışık da gitmemiştim.
Devlet hastanesinde önceden ne yapılacağını öğrenme ihtimali de yok.
Doktor 1100 civarında çıkmalı değer,o zaman sorun yok,dedi. 570 den 3 gün sonra nasıl 1100 normal onu da anlamadım.
Devlet hastanelerindeki doktorlara da kızamıyorum, adamlar bıkmışlar herhalde.
Neyse bu saatten sonra oluruna bırakacağım,gerisi zarar.
Benim 5. haftadan beri hem bulantı hem baş dönmesi var...Çok zor geçiyor günler. Hele birde çalışmak kabus oluyor. Geçen hafta hep raporluydum. Umarım bu haftam rahat geçer.Benim de 2 gündür var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?