- 27 Mart 2015
- 29
- 10
- 88
- 41
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.301
BENİM DE HEP LİMON YİYESİM VAR BU ARALAR :)Ben tatlıyı severim normalde ama artık ekşiciyim, sert ekşi yeşil elma ile ayrılmıyoruz :-D
Sat'a göre 6+6, ultrasona göre 6+2 biz duymasak da doktorumuz kalp atışını gördüYalnız bir sonraki randevu tarihini 1hafta sonraya verdi :-( sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim,azıcık da olsa kafama takıldı neden bu kadar erken çağırıyor diye Anne olmak demek en ufak birşeyden evham olmak demek, evladın için herşeyi göze almak demek bunu şimdi yaşayarak daha iyi anlıyorum. Ayrıca ilk bebeğin kalp atışını göremediğimiz ve aldırdığımız için beni üzerine basa basa uyardı, âni hareket, uzanmak, yorulmak yok, gelişimin en hassas dönemi olduğu için kalabalığa girmek, mikrop kapmak, hasta olmak yok
yok yaa hiçbirşey çekmiyor canım ama et grubuna sıcağımBen tatlıyı severim normalde ama artık ekşiciyim, sert ekşi yeşil elma ile ayrılmıyoruz :-D
Idrara sıkışık gitmedim canım,hiçbir şey görünmedi ne yazık ki.idrara sıkışık değilsen vajinal çok daha iyi görülür. hem de daha erken sonuç alırsın.
hiç moralini bozma zararı olsa yapmazlar zaten.
Allah yardımcın olsun.
Idrara sıkışık gitmedim canım,hiçbir şey görünmedi ne yazık ki.
Vajinal ultrason için olan cihaz da yoktu.
Sadece kan verdim,geldim.
Kızıma hamileyken ilk aylarda acayip turşu yiyordum sonra azalmıştı ama bunda canım hiçbişey çekmiyor şimdilik belkide erkendir daha normalde akşamları illa tıkınırdım aburcubur tatlı falan ama nedense bir haftadır canım bişey istemiyor belkide psikolojik lekelenmem olduğu içindirkızlar sizin canınız ekşi yada tatlı istiyor mu ya. benim deli gibi ekşi istiyor, içim yanıyorrr resmen :) normalde de tatlı seven biri değilim regl günlerimde hep ekşi şeyler ister canım şimdide öyle deli gibi ekşi istiyor
inşallah duyarsın bende seninle aynı durumdayım cuma gitmeyi düşünüyrm daha hiç gitmedim sen duyarsan muhtemelen bende duyarımmerhaba arkadaşlar benimde çarşamba randevum var acaba kalp atışını duyma ihtimalim ne kadar bir de hiç hamile gibi değilim korkuyorum hiç bulantım olmuyor bir sorun yoktur umarım daha bebeği de görememiştik geçen hafta sadece kese görünmüştü
lekelenmen çok mu olmuştuKızıma hamileyken ilk aylarda acayip turşu yiyordum sonra azalmıştı ama bunda canım hiçbişey çekmiyor şimdilik belkide erkendir daha normalde akşamları illa tıkınırdım aburcubur tatlı falan ama nedense bir haftadır canım bişey istemiyor belkide psikolojik lekelenmem olduğu içindir
inşallah duyarız hayırlısı ile bi çarşamba gelse de iyi olduğunu bir bilsem dua edin arkadaşlarinşallah duyarsın bende seninle aynı durumdayım cuma gitmeyi düşünüyrm daha hiç gitmedim sen duyarsan muhtemelen bende duyarım
uzanmak niye yok canımm anlamadım ??Sat'a göre 6+6, ultrasona göre 6+2 biz duymasak da doktorumuz kalp atışını gördüYalnız bir sonraki randevu tarihini 1hafta sonraya verdi :-( sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim,azıcık da olsa kafama takıldı neden bu kadar erken çağırıyor diye Anne olmak demek en ufak birşeyden evham olmak demek, evladın için herşeyi göze almak demek bunu şimdi yaşayarak daha iyi anlıyorum. Ayrıca ilk bebeğin kalp atışını göremediğimiz ve aldırdığımız için beni üzerine basa basa uyardı, âni hareket, uzanmak, yorulmak yok, gelişimin en hassas dönemi olduğu için kalabalığa girmek, mikrop kapmak, hasta olmak yok
doktorun sekreteriyle görüştüm dedim domuz katkısı varmış kullanmak istemiyorum başka bir şey önerebilirmi oda decavit alsın demişAynı işi görüyor mu canım?
Ben de eczaneye soracaktım.
ben 6+4 de duydum umarım duyarsın :)merhaba arkadaşlar benimde çarşamba randevum var acaba kalp atışını duyma ihtimalim ne kadar bir de hiç hamile gibi değilim korkuyorum hiç bulantım olmuyor bir sorun yoktur umarım daha bebeği de görememiştik geçen hafta sadece kese görünmüştü
yukarılara uzanmak anlamında demiştir heraldeuzanmak niye yok canımm anlamadım ??
hımm anlamdım canımmyukarılara uzanmak anlamında demiştir heralde
Geçen salı akşamından bu güne az az oluyor cnm ama çarşamba günü adet kanı gibi olunca hemen dra gittik progestan fitil verdi bide proluton iğne yaptılar hastanede sabah akşam fitil kullanıyorum yatıyorum çoğunlukla bugün yok gibi maşallah diyim inş biter artık yalekelenmen çok mu olmuştu
Merhaba hanimlarrr.benimde bugun doktor kontrolum var ve cok heycanliyim insallah bugun saglikli guzel haberler alirim..kesemizi ve hatta bebisimi bile goreyimmgaliba aranizda en.kucuk anne adayi benim. Yas 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?