2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
merhaba arkadaşlar benimde çarşamba randevum var acaba kalp atışını duyma ihtimalim ne kadar bir de hiç hamile gibi değilim korkuyorum hiç bulantım olmuyor bir sorun yoktur umarım daha bebeği de görememiştik geçen hafta sadece kese görünmüştü

Dışardan kalp atışını duymak için erken bi dönemde gitmişssiniz,o çizgilerle görmüş ama haftaya dışarıdan da duyulur ya oyüzden ona bakmak için çağırmıştır,evham yapma ne kadar olumsuz düşünürsen okadar olumsuzluklar seni bulur,keyfini çıkar :)

Herkese merhabalar :) sanırım en son doğum yapacak olan benim.. sat 21 Şubat..
Umarım Allah hepimizin kucağına tez zamanda kavuşturur yavrularımızı :*

Bu akşam 17:20 de bizimde dr.randevumuz var hayırlı haberlerle döneriz inş. Geçen hafta farklı bi dr. A gitmiştim kendi dr.umdan anca sıra bulabildim inş. Güzel şeyler duyarız

idrara sıkışık değilsen vajinal çok daha iyi görülür. hem de daha erken sonuç alırsın.
hiç moralini bozma zararı olsa yapmazlar zaten.
Allah yardımcın olsun.
Idrara sıkışık gitmedim canım,hiçbir şey görünmedi ne yazık ki.
Vajinal ultrason için olan cihaz da yoktu.
Sadece kan verdim,geldim.

Kızıma hamileyken ilk aylarda acayip turşu yiyordum sonra azalmıştı ama bunda canım hiçbişey çekmiyor şimdilik belkide erkendir daha normalde akşamları illa tıkınırdım aburcubur tatlı falan ama nedense bir haftadır canım bişey istemiyor belkide psikolojik lekelenmem olduğu içindir

inşallah duyarsın bende seninle aynı durumdayım cuma gitmeyi düşünüyrm daha hiç gitmedim sen duyarsan muhtemelen bende duyarım

lekelenmen çok mu olmuştu

uzanmak niye yok canımm anlamadım ??

Aynı işi görüyor mu canım?
Ben de eczaneye soracaktım.
doktorun sekreteriyle görüştüm dedim domuz katkısı varmış kullanmak istemiyorum başka bir şey önerebilirmi oda decavit alsın demiş
ben 6+4 de duydum umarım duyarsın :)

lekelenmen çok mu olmuştu
Geçen salı akşamından bu güne az az oluyor cnm ama çarşamba günü adet kanı gibi olunca hemen dra gittik progestan fitil verdi bide proluton iğne yaptılar hastanede sabah akşam fitil kullanıyorum yatıyorum çoğunlukla bugün yok gibi maşallah diyim inş biter artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…