- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.321
yaşlarıda mı eklesek listeye acaba :)bende 22
Yukarıdan birşey alırken veya ileriye doğru kolumuzu uzatıyoruz ya canım, yoksa dinlenmek manasında hep uzanıyorum hatta şuan da tv karşısında uzandımuzanmak niye yok canımm anlamadım ??
Ben 21 kizlar en kucuk bnm galiba :)bende 22
Benim ultarasona göre 6+2 duymadık ama görüldü şükürBiz bugün 6+0 oldul kalp atışı duyulurmu ki?
Yok mu azaltanBen 21 kizlar en kucuk bnm galiba :)
Görmeyede razıyım ben :)Benim ultarasona göre 6+2 duymadık ama görüldü şükür
korkma canım erken dönemde belli olmayabiliyor o bende ilk gittiğimde 3-4 gün geride geç döllenme olabilir dedi sonra gittiğimde normal sata göre cıktı korkma yani bekle içini rahat tutkızlarr ya ben doktora 20 martta gittiğimde son adet tarihine göre 5+1 olmam gerekiyordu ama doktor keseye göre 4 - 4 buçuk haftalıksın dedi.onun dışında olumsuz bişey söylemedi hatta gayet suratı gülüyordu ve bizi 19 gün sonrasına çağırdı yani 8 nisana.. ya bazı arkadaşlar yazmış sat a göre küçük o yüzden doktor umutsuz konuştu diye..kafama takıldı
teşekkür ederim canımm inşallah dediğin gibidir benim kide.gerçi ben tuttuğu günü biliyorum çünkü o ay sadece 2 kere birliktelik oldu sonra eşim şehir dışına çıktı ve daha da olmadıkorkma canım erken dönemde belli olmayabiliyor o bende ilk gittiğimde 3-4 gün geride geç döllenme olabilir dedi sonra gittiğimde normal sata göre cıktı korkma yani bekle içini rahat tut
ben de sürekli eksi istiyorum limon, elma ve salata turşusuBENİM DE HEP LİMON YİYESİM VAR BU ARALAR :)
Cnm aramızda 2-3 gün var bnde gecen hafta sadece keseyı gordum yarın bıdaha gtcm bklım duyabıleckmiyim bişilermerhaba arkadaşlar benimde çarşamba randevum var acaba kalp atışını duyma ihtimalim ne kadar bir de hiç hamile gibi değilim korkuyorum hiç bulantım olmuyor bir sorun yoktur umarım daha bebeği de görememiştik geçen hafta sadece kese görünmüştü
senden sonra benben de sürekli eksi istiyorum limon, elma ve salata turşusubu arada kasımda ilk doğum yapacak benim sanırım :)
Ayy çok sevindi inşallah mevlam saglikla sıhhatle kucuşuna almayı nasip etsin canım ya burası çok garip hiç tanımadıgın insanlar için dua edip üzülüp, çok mutlu oluyorsun seviyorum burayı :)))günaydın kızlarrr
cuma iş çıkışına doğru gittik dr a.
hafta sonu internete giremedim.
pıtı pıtı gördük kuzumun kalp atışını minicikti
daha 0.9 mm olmuş küçücük bişey.
çok güzeldi.ağlasam mı gülsem mi bilemedim çok değişik bir andı.
çok şükür Allah ıma inşallah bize bağışlar yavrumuzu bu kez.
inşallah bebişini herkes sağlıkla kucağına alır.Rabbim evlatla imtihan etmesin.
Daha kucağına değmeden sevgisi kalbine düşüyorayy ben herşeye ağlıyorum artık nolcak bilemedim böyle
bi ağlak bi neşeli manik depresif gibi işte öyle
sen benden önce gideceksin haberlerini bekliyorum mutlaka inşallah bebişlerimizi görürüz ve kalp atışlarını duyarızCnm aramızda 2-3 gün var bnde gecen hafta sadece keseyı gordum yarın bıdaha gtcm bklım duyabıleckmiyim bişiler
evet benden sonra sıra sende ama bana da ekim sonu doğacakmis gibi geliyor :)senden sonra ben
tabii ekimde gelmezlerse
benim de canım hep fresh seyler çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?