2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlarr ya ben doktora 20 martta gittiğimde son adet tarihine göre 5+1 olmam gerekiyordu ama doktor keseye göre 4 - 4 buçuk haftalıksın dedi.onun dışında olumsuz bişey söylemedi hatta gayet suratı gülüyordu ve bizi 19 gün sonrasına çağırdı yani 8 nisana.. ya bazı arkadaşlar yazmış sat a göre küçük o yüzden doktor umutsuz konuştu diye..kafama takıldı

korkma canım erken dönemde belli olmayabiliyor o bende ilk gittiğimde 3-4 gün geride geç döllenme olabilir dedi sonra gittiğimde normal sata göre cıktı korkma yani bekle içini rahat tut

korkma canım erken dönemde belli olmayabiliyor o bende ilk gittiğimde 3-4 gün geride geç döllenme olabilir dedi sonra gittiğimde normal sata göre cıktı korkma yani bekle içini rahat tut
teşekkür ederim canımm inşallah dediğin gibidir benim kide.gerçi ben tuttuğu günü biliyorum çünkü o ay sadece 2 kere birliktelik oldu sonra eşim şehir dışına çıktı ve daha da olmadı o günden hesaplayınca normal oluyor

Cnm aramızda 2-3 gün var bnde gecen hafta sadece keseyı gordum yarın bıdaha gtcm bklım duyabıleckmiyim bişiler

Ayy çok sevindi inşallah mevlam saglikla sıhhatle kucuşuna almayı nasip etsin canım ya burası çok garip hiç tanımadıgın insanlar için dua edip üzülüp, çok mutlu oluyorsun seviyorum burayı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…