- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.341
inşallah biterGeçen salı akşamından bu güne az az oluyor cnm ama çarşamba günü adet kanı gibi olunca hemen dra gittik progestan fitil verdi bide proluton iğne yaptılar hastanede sabah akşam fitil kullanıyorum yatıyorum çoğunlukla bugün yok gibi maşallah diyim inş biter artık ya
evet ya sen aramızda en tecrübelimizsin 10.hafta olarak 2 hafta sonra 3.aylık olacaksın ne güzel bizde görürüz inşallahevet benden sonra sıra sende ama bana da ekim sonu doğacakmis gibi geliyor :)
Ayy çok sevindi inşallah mevlam saglikla sıhhatle kucuşuna almayı nasip etsin canım ya burası çok garip hiç tanımadıgın insanlar için dua edip üzülüp, çok mutlu oluyorsun seviyorum burayı :)))
vay vay benimkinden gelmedi böyle jest
Ben de kullanıyorum. Hem şişme hem iğne altı şişlik oluyor ve de az morluk.KIZLAR,
GÖBEKTEN CLEXANE KULLANIM KARINDA ŞİŞME YAŞAYAN VAR MI KARNIM DAVUL GİBİ OLDU KORKMAYA BAŞLADIM DR. MUAYENEM VAR BUGUN AMA SAAT 5 DE NASIL SABREDECEĞİM
al bendende o kadarBizimki geçen hamileliğimde neler neler yaptı.. Ama bu sefer yokmuş gibi davranıyor adam korkudanİnsan şöyle el üstünde tutulmak istiyor ama nerdeeee!!
13.haftada belli oluyormuş ama yanılma payı olabiliyor tabiCİNSİYET NEZAMAN BELLİ OLUR KIZLAR....
Geçen gün dedim ki midem çok kötü bulanıyor adam ciddi ciddi Allah Allah neden acaba?? Ne yedin öğlen dedi yaaaa!!al bendende o kadar
Belki ertesi gün benben de sürekli eksi istiyorum limon, elma ve salata turşusubu arada kasımda ilk doğum yapacak benim sanırım :)
Inşallah zaman çabuk geçiyor mide bulantılarim olmasa daha iyi ama yapacak birsey yokevet ya sen aramızda en tecrübelimizsin 10.hafta olarak 2 hafta sonra 3.aylık olacaksın ne güzel bizde görürüz inşallah
ahahhha aynı benim kocamGeçen gün dedim ki midem çok kötü bulanıyor adam ciddi ciddi Allah Allah neden acaba?? Ne yedin öğlen dedi yaaaa!!
Al bendende okadar ilgi alakayı geçtim biraz yardımcı olsa keske bide şimdi eşim grip oldu ben ona bakıyorum başım döne döneBizimki geçen hamileliğimde neler neler yaptı.. Ama bu sefer yokmuş gibi davranıyor adam korkudanİnsan şöyle el üstünde tutulmak istiyor ama nerdeeee!!
konuyu izle mi yapmıştınız geri iptal edin sonra takip et diyin tekrar sorar heralde mail olarak gelsin mi diyekızlar buraya gelen her mesaj mailimede geliyor onu nasıl kapatabilirm biliyo musnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?