2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hahahahahahahha çokkk iyi yaaa bizde izledik yumurtalı ödül oyununu gece 12 de omlet yapıp yedik :) eşimde benle aşeriyor :)

hahahahahahahha çokkk iyi yaaa bizde izledik yumurtalı ödül oyununu gece 12 de omlet yapıp yedik :) eşimde benle aşeriyor :)

ben evde 1 adet yumurta vardı kalkıp yaptım onu garibim kedi,nin ciğere baktığı gibi baktı yüzüme ama dedim sana yokkkk bizim o dedim işine gelince yani midem bulanınca yada arada kasığım batınca kızıyorum ona senin çocuğun yüzünden oluyor diye ben babamın evinden mi getirdim onu diyor

Aşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuz

Cnm bnde aynıyız iki gündür yataktaykrn farketmiyorum çok .kafamı kaldirdigmda midem ağzımda oluyor bişey yemesem hiç geçmiyor illaki ekmek kraker fln ne varsa atıyorum ağzıma hafifleynce bi elma yada muz yiyorum aksama doğru aciktik ca bastırıyor bulanti yine .sanırım midem izin bos durmaması gerekiyor ama yemek yemekte mümkün değil

Aşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuz
Canim benim midem ara ara hafif bulaniyor, ozellikle acikinca bulanti cogaliyor. İstahsizligim var,canim hicbisey istemiyor, hamile kalmadan once daha cok seyi canim cekerdi simdi tik yok Ama cok halsizim ben butun gun koltukta uzaniyorum. Bide agzimda garip bi tat var

Bulanti ilk hamileligimde de vardi.simdi de var..simdi sakiz cigneyerek atlatmaya calisiyorum..

Cok zor durumdayim elimi dokundugum yer agriyor bi de son gunlerde cok morariyor bn 9 ay kullanacagim

benim üst damağım 1 haftadır acayip sızlıyor. küçük yvarlak bi şişlikle başladı. az önce baktım iltihap olmuş. napsam acaba? sizde de oldu mu? aft sanırım. aft olup bişey kullanan var mı aranızda?

Beni tarif ediyorsun resmen :) Ama ben çalışıyorum maalesef uzanma şansım yok ama işle uğraşırken unutuyorum bazen bulantılarımı iyi oluyor. Sen de meşgul et kendini biraz iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…