- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.381
hahahahahahahha çokkk iyi yaaaCUMARTESİ AKŞAMI SURVİVOR İZLİYORUZ DEDİM Kİ BEN OLSAM BANA İZLETMEZDİM ÖDÜL OLAN YEMEĞİ EŞİM GÜLDÜ NE OLACAK Kİ DEDİ SAAT GECE 12 YE ÇEYREK KALA YOLLARA DÜŞTÜK BURGER KİNG MENÜ YEMEK İÇİN ŞİŞLİDE Kİ BURGER E GİTTİK HALEN FARKINDA DEĞİL HEHEHEH BİRAZ DA NAZ MI YAPIORUM NE
6 + 3 Sata goreKızlar sizce Bugün kalp atışını duyabilir miyiz. En son geçen hafta çarşamba gitmiştik doktora. DuyamaMistik.
vay vay benimkinden gelmedi böyle jest
hahahahahahahha çokkk iyi yaaabizde izledik yumurtalı ödül oyununu gece 12 de omlet yapıp yedik :) eşimde benle aşeriyor :)
Aşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuzMerhabalar kızlar :) ya ben baya tuhafım size sorularım olacak... Bileklikten önce baya bulantım vardı,ertesi gün ve bigün sonrası taktım çok az oldu. Dün takmadım öğleden sonra ne var ne yok kustumbaya aç kaldım sonra bişeyler atıştırdım yine başladı. Şöyle bişey; sabahın köründe mide yanmalarım oluyo,muz yiyorum. Sonra zar zor uyuyorum. Uyandığımda iştahsız oluyorum başım dönüyo vs kalkasım gelmiyo. Zorla bişeyler yiyorum. Öğleden sonra hafiften başlıyo önlem almazsam akşama doğru yoğunlaşıyo bulantı ve çıkarıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı??? Bide ağzımda çok kötü bi tat oluyo bazen ıyyy
kesin duyarsın6 + 3 Sata gore
Cnm bnde aynıyız iki gündür yataktaykrn farketmiyorum çok .kafamı kaldirdigmda midem ağzımda oluyor bişey yemesem hiç geçmiyor illaki ekmek kraker fln ne varsa atıyorum ağzıma hafifleynce bi elma yada muz yiyorum aksama doğru aciktik ca bastırıyor bulanti yine .sanırım midem izin bos durmaması gerekiyorMerhabalar kızlar :) ya ben baya tuhafım size sorularım olacak... Bileklikten önce baya bulantım vardı,ertesi gün ve bigün sonrası taktım çok az oldu. Dün takmadım öğleden sonra ne var ne yok kustumbaya aç kaldım sonra bişeyler atıştırdım yine başladı. Şöyle bişey; sabahın köründe mide yanmalarım oluyo,muz yiyorum. Sonra zar zor uyuyorum. Uyandığımda iştahsız oluyorum başım dönüyo vs kalkasım gelmiyo. Zorla bişeyler yiyorum. Öğleden sonra hafiften başlıyo önlem almazsam akşama doğru yoğunlaşıyo bulantı ve çıkarıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı??? Bide ağzımda çok kötü bi tat oluyo bazen ıyyy
canım ben ilk hamileliğimde süreklı bulantı yaşıyodum, bunda henüz başlamadı sadece pasta falan cekmıyor canım. olursa bilekliğine bakarımAşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuz
ben şimdiden neler alsam diye düşünüyorum
cinsiyet belli olmadan süt pompası emzik biberon gibi seyleri almak istiyorum.[/QUOT
ay canım ya benimde alasım var ne yapsak 8+4 bugün benim halen erken diyen var allah a şükür leke kanama mide bulantısı kusma hiç bir şey sadece çok bel ağrısı çekiyorum ama halen etraftakiler alma çok erken diyorlar dayanamadım lcw den çıt çıt lı badi aldım küçücük yaradanına kurban olduğum dayanamıyorum ki yaaaa
benim hiç bulantım olmadı o konuda tecrübesizim :) umarım biran önce seninkilerde geçerAşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuz
Canim benim midem ara ara hafif bulaniyor, ozellikle acikinca bulanti cogaliyor. İstahsizligim var,canim hicbisey istemiyor, hamile kalmadan once daha cok seyi canim cekerdi simdi tik yokAşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuz
Cok zor durumdayim elimi dokundugum yer agriyor bi de son gunlerde cok morariyor bn 9 ay kullanacagimBen tüpbebek tedavimde cleaxen'ı kullandım ama sonra keseyi görünce bıraktırdı artık. İlk gebeliğimde kullanmadığım için bunda da gerek yok dedi. Ama o zaman da öyleydi şimdi de karnım davul gibi şiş. Hele akşama doğru gaz bulutuna dönüyorum.Ama çıkış Yok !!içimde patlıyor.Elimi karnıma koyuyorum sanki bebek oynuyor içeride o kadar gaz doluyorum.Nasıl gider bu gaz, niye olur bilmiyorum valla :)
Kizlar ben bol su tuketmeme ragmen kabizlik yasiyorum. Hayatimda ilk kez oluyor. Benim gibi olan varmi acaba
Beni tarif ediyorsun resmen :) Ama ben çalışıyorum maalesef uzanma şansım yok ama işle uğraşırken unutuyorum bazen bulantılarımı iyi oluyor. Sen de meşgul et kendini biraz iyi gelebilir.Canim benim midem ara ara hafif bulaniyor, ozellikle acikinca bulanti cogaliyor. İstahsizligim var,canim hicbisey istemiyor, hamile kalmadan once daha cok seyi canim cekerdi simdi tik yokAma cok halsizim ben butun gun koltukta uzaniyorum. Bide agzimda garip bi tat var
Bende kullanıyorum ama agri yok bende körlük var tabi. Ben artık göbeğime değilde bacak içlerime yapiyorumCok zor durumdayim elimi dokundugum yer agriyor bi de son gunlerde cok morariyor bn 9 ay kullanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?