- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.421
benim çin e göre kız rus a göre erkekkye ekşiyi çıkar Ayşeyi değil miydi ya
ben pek inanmıyorum onlara ya.
benim canım hep freşh şeyler çekiyor. serin serin.6.haftada deli gibi turşu istiyordum ekşi
benim çin ve rus takvimine göre kız.
Ama Allah bilirhepimizin hakkında hayırlı ne ise o olsun.
Hayırlı evlatlarımız olsun.
Aşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuz
hayırlısı neyse o olsun...bende çin takvimine baktım erkek görünüyor ama rus takvimini duymamıştım ona da bakim :)
bende de henüz hiç bişe yok böyle ara ara sanki gondola binmişim gibi oluyor midem ama kusma yok tiksinme hat safadakuzucum henüz 6 haftalığım belki oyüzdendir bilemiyorum benim masallah hiç bulantı isteği yada kusmam yok...zaönce protein grubundan yemek yaptım (adını vermiyorum canın çeker diye) homili gırtlak yedim eğer yedikten sonra yatarsam çok fena oluyorum oyüzden evdeki ayyürüyüşünde 15 dakikaka yürüdüm rahatladım...benim tarafımda bunlar oluyor...allah sabır versin sana dualarım seninle inşallah biran önce kusmalardan kurtulursun...
hayırlısı neyse o olsun...bende çin takvimine baktım erkek görünüyor ama rus takvimini duymamıştım ona da bakim :)
benim çin e göre kız rus a göre erkekkmavra bunlar ya
Canım,her şeyin hayırlısı olsun.yok hiçbirşeyim .. leke kanama vs
benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız :)ye ekşiyi çıkar Ayşeyi değil miydi ya
ben pek inanmıyorum onlara ya.
benim canım hep freşh şeyler çekiyor. serin serin.6.haftada deli gibi turşu istiyordum ekşi
benim çin ve rus takvimine göre kız.
Ama Allah bilirhepimizin hakkında hayırlı ne ise o olsun.
Hayırlı evlatlarımız olsun.
Evet çok zor bir iğne..Hem yakıyor hem morartıyor. İlacı verirken çok ağır verirsen daha az morarma oluyormuş..Böyle de bi dene istersen. Sende pıhtılaşma mı çıktı ki bu kadar uzun süre kullanacaksın?Cok zor durumdayim elimi dokundugum yer agriyor bi de son gunlerde cok morariyor bn 9 ay kullanacagim
Hahahahahabenim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız :)
ikiz mi ki acep
aynen öyle kız erkek ne fark eder hayırlısıyla biraz büyüsünler o zamana görürüz ne olduğunu :)aynen öyle
can kan onlar cinsiyeti pek de takmayalım
Rabbim sağlıklı aklı fikri yerinde olmasını nasip etsin.
Bulantı çeken hanımlar, bir gününüz diğerini tutmuyor mu? Ben geçen hafta çok kötüydüm, dün ve bugün biraz daha rahatım..doktoruma sordum endişelenmeli miyim diye..o da hayır endişelenmenize gerek yok dedi, yine de kafama takılıyor ister istemez..Bulansa bir türlü bulanmasa bir türlü
Birde bulantılarım az rahatlasa da hala kokuya karşı hassasiyet yemek yiyememe mevcut, sadece peynirli tost,galeta, meyve ve bazı tatlıları yiyebiliyorum, Tatlı da hiç sevmem normalde ye tatlıyı doğur Hakkı'yı olmasın :)
Bnde kullanıyorum ama gazdan şiş dedı drum bna cnm senınde gazın varsa ondan şiştirKIZLAR,
GÖBEKTEN CLEXANE KULLANIM KARINDA ŞİŞME YAŞAYAN VAR MI KARNIM DAVUL GİBİ OLDU KORKMAYA BAŞLADIM DR. MUAYENEM VAR BUGUN AMA SAAT 5 DE NASIL SABREDECEĞİM
Kızlar siz kendinize iğne mi yapıyorsunuz, anlamadım.Evet çok zor bir iğne..Hem yakıyor hem morartıyor. İlacı verirken çok ağır verirsen daha az morarma oluyormuş..Böyle de bi dene istersen. Sende pıhtılaşma mı çıktı ki bu kadar uzun süre kullanacaksın?
Ben tüpbebek tedavsi ile anne oldum. O yüzden iğne çok yaptım kendime. Ama bu insülin iğnesi gibi karnımıza yapılıyor...Maalesef bazen anne olmakta hayallerde kalabiliyor. Benim gibi zor bulanlar içinde iğneler gözüme gelmiyor elbette.Kızlar siz kendinize iğne mi yapıyorsunuz, anlamadım.
"Cehalet mutluluktur " diye bir söz var.Gerçekten de doğru. Ne kadar az bilirsen,o kadar az evhamlı oluyorsun.
Eskiden hiç böyle şeyler yokmuş, hamile olduğunu öğreniyorsun,sonra doğuma gidiyorsun. :)
Şimdi öyle mi,kan değerleri, kese,kalp atışı, testler,kontroller...
Doğanın dengesiyle birlikte bizim dengeler de bozuldu.
Anladım canım.Ben tüpbebek tedavsi ile anne oldum. O yüzden iğne çok yaptım kendime. Ama bu insülin iğnesi gibi karnımıza yapılıyor...Maalesef bazen anne olmakta hayallerde kalabiliyor. Benim gibi zor bulanlar içinde iğneler gözüme gelmiyor elbette.
Kesinlikle katılıyorum buna :) Ama evde de dinlenme şansı oluyor işte..Hani diğer hastalıklarda da öyledir ya. yattıkça yatak çeker perişan olunur sanki.. Evde kalıp yattığım zaman baş dönmesi ve bulantı beni daha çok yoruyor.Evde saçımı bile toplamıyorum derbeder bi hal içinde oluyorum..Kendim bile aynaya bakmaya korkuyorum. Ama işe geleceğim gün mecbur kalkıp hazırlanınca daha zinde oluyorum. İşyerine de tedarikli geliyorum atıştırmalıklar vs..Bulantı geldikçe ağzıma atıyorum bir şeyler derken daha rahat geçiyor gibi. Bu yüzden yaşadıklarımız psikolojik mi acaba diye de düşünmeden edemiyorum. Evde daha kötü işyerinde bir nebze daha iyiyim valla :)
hayirli olsun canim. Benim ilk hamileligim. Yurt disinda oldugum icin yanimda kendi ailemden kimse yok. Ama sagolsun esim cok yardimci oluyor. Bende yatiyorum butun gun.canım kendi durumumu tarif etsem aynen böyle tarif ederdim. ağzımda çok kötü bir tat, halsizlik vs. saydıklarının hepsi bende de mevcut. zaten seninle haftamızda aynı. aşırı tatlı hastası ben şu anda sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum. ama tuzlu gerçekten çok iyi geliyor. ayrıca bir kızım var 23 aylık. Allahtan eşim, annem yardımcı oluyorda biraz dinlenebiliyorum...
Amin inşallah hoşgeldin :)Arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi.ben yeni geldim aranıza tüp bebek özel bölümünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?