2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benim çin e göre kız rus a göre erkekk mavra bunlar ya

Aşkolsun bana neden cevap vermiyorsunuz

Canım benimde ağzımda çok kötü bir tat var ara ara geliyor, ne tadı olduğunu söylemek istemem pek ama bir ara evimizde kardeşimin kedisi kaldı 2 hafta o sırada kumu çok kötü kokmuştu bir sabah..işte o kokuyu tat olarak alıyorum,düşün sen halimi..Ama bulantılarım çok ilginç cuma dan beri azaldı bende tedirginim biraz..

bende de henüz hiç bişe yok böyle ara ara sanki gondola binmişim gibi oluyor midem ama kusma yok tiksinme hat safada

Bulantı çeken hanımlar, bir gününüz diğerini tutmuyor mu? Ben geçen hafta çok kötüydüm, dün ve bugün biraz daha rahatım..doktoruma sordum endişelenmeli miyim diye..o da hayır endişelenmenize gerek yok dedi, yine de kafama takılıyor ister istemez..Bulansa bir türlü bulanmasa bir türlü

Birde bulantılarım az rahatlasa da hala kokuya karşı hassasiyet yemek yiyememe mevcut, sadece peynirli tost,galeta, meyve ve bazı tatlıları yiyebiliyorum, Tatlı da hiç sevmem normalde ye tatlıyı doğur Hakkı'yı olmasın :)

yok hiçbirşeyim .. leke kanama vs
Canım,her şeyin hayırlısı olsun.
Arkadaşlar yazmışlar, kimisinde geç duyuluyormuş.
Ben de geçenlerde bir arkadaşımla yazışıyordum.Kızı 2 ayın sonunda kendini göstermiş, arkadaşım hamileyim diyormuş, ne idrarda , ne kanda,ne ultrasonda çıkıyormuş.
Gerçekten çok farklı örnekler var.
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun ; ama biliyorum beklemek çok zor.
Ben de bugün keseyi göremeyince stres oldum,kan verdim.Netten sonucu takip ediyorun,yüklenmemiş, ne zamana yüklenir bilmiyorum.Sonuçlara bakacakken kalbim güm güm atmaya başlıyor. Değişik hisler...

benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız :)
ikiz mi ki acep

Cok zor durumdayim elimi dokundugum yer agriyor bi de son gunlerde cok morariyor bn 9 ay kullanacagim
Evet çok zor bir iğne..Hem yakıyor hem morartıyor. İlacı verirken çok ağır verirsen daha az morarma oluyormuş..Böyle de bi dene istersen. Sende pıhtılaşma mı çıktı ki bu kadar uzun süre kullanacaksın?

Hani diğer hastalıklarda da öyledir ya. yattıkça yatak çeker perişan olunur sanki.. Evde kalıp yattığım zaman baş dönmesi ve bulantı beni daha çok yoruyor.Evde saçımı bile toplamıyorum derbeder bi hal içinde oluyorum..Kendim bile aynaya bakmaya korkuyorum. Ama işe geleceğim gün mecbur kalkıp hazırlanınca daha zinde oluyorum. İşyerine de tedarikli geliyorum atıştırmalıklar vs..Bulantı geldikçe ağzıma atıyorum bir şeyler derken daha rahat geçiyor gibi. Bu yüzden yaşadıklarımız psikolojik mi acaba diye de düşünmeden edemiyorum. Evde daha kötü işyerinde bir nebze daha iyiyim valla :)

KIZLAR,
GÖBEKTEN CLEXANE KULLANIM KARINDA ŞİŞME YAŞAYAN VAR MI KARNIM DAVUL GİBİ OLDU KORKMAYA BAŞLADIM DR. MUAYENEM VAR BUGUN AMA SAAT 5 DE NASIL SABREDECEĞİM
Bnde kullanıyorum ama gazdan şiş dedı drum bna cnm senınde gazın varsa ondan şiştir

Kızlar siz kendinize iğne mi yapıyorsunuz, anlamadım.

"Cehalet mutluluktur " diye bir söz var.Gerçekten de doğru. Ne kadar az bilirsen,o kadar az evhamlı oluyorsun.
Eskiden hiç böyle şeyler yokmuş, hamile olduğunu öğreniyorsun,sonra doğuma gidiyorsun. :)
Şimdi öyle mi,kan değerleri, kese,kalp atışı, testler,kontroller...
Doğanın dengesiyle birlikte bizim dengeler de bozuldu.

Ben tüpbebek tedavsi ile anne oldum. O yüzden iğne çok yaptım kendime. Ama bu insülin iğnesi gibi karnımıza yapılıyor...Maalesef bazen anne olmakta hayallerde kalabiliyor. Benim gibi zor bulanlar içinde iğneler gözüme gelmiyor elbette.

Anladım canım.
Eskiden okul zamanlarında sıraların üstüne , defter sayfalarına yazdığımız bir söz vardı.Şimdi yeniden aklıma geldi.
"Güzel günler gelecekse,çekilen acılar kutsaldır."

Kesinlikle katılıyorum buna :) Ama evde de dinlenme şansı oluyor işte..

hayirli olsun canim. Benim ilk hamileligim. Yurt disinda oldugum icin yanimda kendi ailemden kimse yok. Ama sagolsun esim cok yardimci oluyor. Bende yatiyorum butun gun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…