- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.361
al benden de o kadar eve gidince yemek yapasım gelmiyor bende de kusma yok ama tiksinme var akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum o an bulantı geliyorherkes eşlerinden şikayetçibenimki canım ne isterse alıyor sağolsun ama evde hiç yardım yok yemek yeniyor çay versen su versen şunu versen bende çalışıyorum eve gidince ilk isteğim uzanmak ama hiçççç
En iyi ihtimalle 12. hafta, ama 16. haftadan önce garanti vermezler ve yanılma payı yüksek olur.CİNSİYET NEZAMAN BELLİ OLUR KIZLAR....
Tesekkur ederim canim...13.haftada belli oluyormuş ama yanılma payı olabiliyor tabi
bizim evde hiç böyle bir konu yokmuş gibi. Kimseye söylemedikya , o da bilmiyomuş gibi davranıyorGeçen gün dedim ki midem çok kötü bulanıyor adam ciddi ciddi Allah Allah neden acaba?? Ne yedin öğlen dedi yaaaa!!
Hafta sonu avm.deyiz karnim acikti dedimki karnim acikti durdu ve dediki al bu parayi git kendine yiyecek al..nedenir simdi bu adamaBizimki geçen hamileliğimde neler neler yaptı.. Ama bu sefer yokmuş gibi davranıyor adam korkudanİnsan şöyle el üstünde tutulmak istiyor ama nerdeeee!!
Bizimki geçen hamileliğimde neler neler yaptı.. Ama bu sefer yokmuş gibi davranıyor adam korkudanİnsan şöyle el üstünde tutulmak istiyor ama nerdeeee!!
Tesekkur ederim canim...En iyi ihtimalle 12. hafta, ama 16. haftadan önce garanti vermezler ve yanılma payı yüksek olur.
Ben tüpbebek tedavimde cleaxen'ı kullandım ama sonra keseyi görünce bıraktırdı artık. İlk gebeliğimde kullanmadığım için bunda da gerek yok dedi. Ama o zaman da öyleydi şimdi de karnım davul gibi şiş. Hele akşama doğru gaz bulutuna dönüyorum.Ama çıkış Yok !!KIZLAR,
GÖBEKTEN CLEXANE KULLANIM KARINDA ŞİŞME YAŞAYAN VAR MI KARNIM DAVUL GİBİ OLDU KORKMAYA BAŞLADIM DR. MUAYENEM VAR BUGUN AMA SAAT 5 DE NASIL SABREDECEĞİM
Aynen canım bizde de durumlar aynı.. Sabah benden geç kalkıyor akşam benden erken geliyor bazen eve Ben geliyorum 10 saat çalışmışım ölüyorum yorgunluktan malum, yatmış koltuğa çoook yorgumun benn diyor!! Zaten hormonlarım tavan kavga çıkarmaya yer arıyorum :)Al bendende okadar ilgi alakayı geçtim biraz yardımcı olsa keske bide şimdi eşim grip oldu ben ona bakıyorum başım döne döne
Teşekkür ederim canım...Bebeğimle ilgili en ufak şeyleri dahi kafaya takar oldumCanım kalp atışı çok normal bende bu cmt gideceğim,doktor kalp atışlarının 170-180 olmasını bekliyorum dedi.
Daha alışamamıştır seninki normal :) Azıcık kafalarına vurmak lazım anlasınlar diye :)Hafta sonu avm.deyiz karnim acikti dedimki karnim acikti durdu ve dediki al bu parayi git kendine yiyecek al..nedenir simdi bu adama
Biz de söylemedik kimseye o yüzden bence de biraz.bizim evde hiç böyle bir konu yokmuş gibi. Kimseye söylemedikya , o da bilmiyomuş gibi davranıyor
Canim ben bugun kontrole gidicem. Aslında doktorum çarşamba çağırdı ancak hafif lekelenme den dolayi bugün gitmeyi düşünüyorum. Acaba bebeği ya da kalp atışını duyabilir miyiz. Çok merak ediyorum.Karından baktı canım, 10 gün öncede karından bakmıştı o zaman bebeği görememişti bugün çok net bende gördüm bebeğimi.İnşallah sende görürsün
Ben ilk bebeğime hamileyim bu gün 8 haftaya girdik iki kere kanamam oldu pruloton iğne yapılıyorum her hafta bide hergün progestan içiyorum Çarşamba yine kontrolüm var geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk miniğimin ama biraz yavaştı inşallah bu hafta iyi haberler alırım bu arada benim gebeliğim aşılama ile oldu o Yüzden çok korkuyorum sürekli istirahat ediyorum ve kabul ederse Allah'ıma dua ediyorum. Hamile olan herkese sağlıklı mutlu Doğumlar dilerim Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QU
iyi şeyler düşün, burda bir sürü kişiyiz, lekesi gelmeyen az kişi var.(benimde oldu)
kızlarr ya ben doktora 20 martta gittiğimde son adet tarihine göre 5+1 olmam gerekiyordu ama doktor keseye göre 4 - 4 buçuk haftalıksın dedi.onun dışında olumsuz bişey söylemedi hatta gayet suratı gülüyordu ve bizi 19 gün sonrasına çağırdı yani 8 nisana.. ya bazı arkadaşlar yazmış sat a göre küçük o yüzden doktor umutsuz konuştu diye..kafama takıldı[/QUOTE
Evet benim de sat'a göre 4gün geri endişheli bakınca doktor merak etmeyin dedi güldü, sık karşılaşıyoruz olabilir dedi canım içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?