2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
al benden de o kadar eve gidince yemek yapasım gelmiyor bende de kusma yok ama tiksinme var akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum o an bulantı geliyor eşimde az buçuk yardımcı oluyor ancak yemekten sonra iki tabak masadan alıp tezgaha koyuyor bu yanii hı bide akşamdan yumurtamı haşlıyor saolsun.ama dağınık işte erkekler doğalarında var

Bizimki geçen hamileliğimde neler neler yaptı.. Ama bu sefer yokmuş gibi davranıyor adam korkudan İnsan şöyle el üstünde tutulmak istiyor ama nerdeeee!!
Hafta sonu avm.deyiz karnim acikti dedimki karnim acikti durdu ve dediki al bu parayi git kendine yiyecek al..nedenir simdi bu adama
Bizimki geçen hamileliğimde neler neler yaptı.. Ama bu sefer yokmuş gibi davranıyor adam korkudan İnsan şöyle el üstünde tutulmak istiyor ama nerdeeee!!

KIZLAR,
GÖBEKTEN CLEXANE KULLANIM KARINDA ŞİŞME YAŞAYAN VAR MI KARNIM DAVUL GİBİ OLDU KORKMAYA BAŞLADIM DR. MUAYENEM VAR BUGUN AMA SAAT 5 DE NASIL SABREDECEĞİM
Ben tüpbebek tedavimde cleaxen'ı kullandım ama sonra keseyi görünce bıraktırdı artık. İlk gebeliğimde kullanmadığım için bunda da gerek yok dedi. Ama o zaman da öyleydi şimdi de karnım davul gibi şiş. Hele akşama doğru gaz bulutuna dönüyorum.Ama çıkış Yok !! içimde patlıyor.Elimi karnıma koyuyorum sanki bebek oynuyor içeride o kadar gaz doluyorum.Nasıl gider bu gaz, niye olur bilmiyorum valla :)

Al bendende okadar ilgi alakayı geçtim biraz yardımcı olsa keske bide şimdi eşim grip oldu ben ona bakıyorum başım döne döne
Aynen canım bizde de durumlar aynı.. Sabah benden geç kalkıyor akşam benden erken geliyor bazen eve Ben geliyorum 10 saat çalışmışım ölüyorum yorgunluktan malum, yatmış koltuğa çoook yorgumun benn diyor!! Zaten hormonlarım tavan kavga çıkarmaya yer arıyorum :)

Karından baktı canım, 10 gün öncede karından bakmıştı o zaman bebeği görememişti bugün çok net bende gördüm bebeğimi.İnşallah sende görürsün
Canim ben bugun kontrole gidicem. Aslında doktorum çarşamba çağırdı ancak hafif lekelenme den dolayi bugün gitmeyi düşünüyorum. Acaba bebeği ya da kalp atışını duyabilir miyiz. Çok merak ediyorum.

Ben ilk bebeğime hamileyim bu gün 8 haftaya girdik iki kere kanamam oldu pruloton iğne yapılıyorum her hafta bide hergün progestan içiyorum Çarşamba yine kontrolüm var geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk miniğimin ama biraz yavaştı inşallah bu hafta iyi haberler alırım bu arada benim gebeliğim aşılama ile oldu o Yüzden çok korkuyorum sürekli istirahat ediyorum ve kabul ederse Allah'ıma dua ediyorum. Hamile olan herkese sağlıklı mutlu Doğumlar dilerim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar kızlar :) ya ben baya tuhafım size sorularım olacak... Bileklikten önce baya bulantım vardı,ertesi gün ve bigün sonrası taktım çok az oldu. Dün takmadım öğleden sonra ne var ne yok kustum baya aç kaldım sonra bişeyler atıştırdım yine başladı. Şöyle bişey; sabahın köründe mide yanmalarım oluyo,muz yiyorum. Sonra zar zor uyuyorum. Uyandığımda iştahsız oluyorum başım dönüyo vs kalkasım gelmiyo. Zorla bişeyler yiyorum. Öğleden sonra hafiften başlıyo önlem almazsam akşama doğru yoğunlaşıyo bulantı ve çıkarıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı??? Bide ağzımda çok kötü bi tat oluyo bazen ıyyy

CUMARTESİ AKŞAMI SURVİVOR İZLİYORUZ DEDİM Kİ BEN OLSAM BANA İZLETMEZDİM ÖDÜL OLAN YEMEĞİ EŞİM GÜLDÜ NE OLACAK Kİ DEDİ SAAT GECE 12 YE ÇEYREK KALA YOLLARA DÜŞTÜK BURGER KİNG MENÜ YEMEK İÇİN ŞİŞLİDE Kİ BURGER E GİTTİK HALEN FARKINDA DEĞİL HEHEHEH BİRAZ DA NAZ MI YAPIORUM NE

canım bende bi kaç yerde okuyunca bildiğin umudu kestim o derece Allahh korusun yaaa bizimkiler daha çok küçük o yüzden çok net tespiti yapılamıyor doktor bende de hiç olumsuz bişe söylemedi.

Kızlar sizce Bugün kalp atışını duyabilir miyiz. En son geçen hafta çarşamba gitmiştik doktora. DuyamaMistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…