- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.401
MORLUK yazacaktım kendisi duzeltiyorBende kullanıyorum ama agri yok bende körlük var tabi. Ben artık göbeğime değilde bacak içlerime yapiyorum
ben acayip kabızlık çekiyorumKizlar ben bol su tuketmeme ragmen kabizlik yasiyorum. Hayatimda ilk kez oluyor. Benim gibi olan varmi acaba
Hormonlar ya da kullandığın folik asit yüzünden oluyor olabilir, bende de aynı sorun vardı doktorum böyle dedi. şimdi sabah kalktığımda affedersin kustuktan sonra 2 tane kuru erik yiyorum ve kabızlığım geçti çok şükürben acayip kabızlık çekiyorumöyle böyle değill yaa. acaba neden oluyor ki kabızlık ne etkiliyor ??
canım kendi durumumu tarif etsem aynen böyle tarif ederdim. ağzımda çok kötü bir tat, halsizlik vs. saydıklarının hepsi bende de mevcut. zaten seninle haftamızda aynı. aşırı tatlı hastası ben şu anda sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum. ama tuzlu gerçekten çok iyi geliyor. ayrıca bir kızım var 23 aylık. Allahtan eşim, annem yardımcı oluyorda biraz dinlenebiliyorum...Canim benim midem ara ara hafif bulaniyor, ozellikle acikinca bulanti cogaliyor. İstahsizligim var,canim hicbisey istemiyor, hamile kalmadan once daha cok seyi canim cekerdi simdi tik yokAma cok halsizim ben butun gun koltukta uzaniyorum. Bide agzimda garip bi tat var
gidiceğim kısmetse evet ikilem kötümoon lütfen bugün bir kliniğe git. ben merak ettim vallahi. en kötü gercek belirsizlikten iyidir
ben bileklik kullanmıyorum ama cuma akşamından beri feci bulantım var. akşam yemekten sonra yemek dahil her şeyi çıkardım. hatta sonra folik asit içtim o bile çıktı. Sabah uyanır uyanmaz çıkaracağımı hissettim bari su içeyim d eo çıksın acı safra suyu çıkacağına dedim. İçtim 2 dk geçmeden çıkardım. Hemen kuru eriğimi yedim(kabızlık için yiyordum) o rahtlattı. ardından badem attım ağzıma. rahatladım. Gün içinde de yerimden kalkarken falan çok yavaş hareket ettim/ediyorum. Akşama patates salatası yaptım ciddi anlamda bulantıma iyi geldi. Ama sabah kalktığımda illa kusuyorum artık, ona çare bulamadım. yataktayken çubuk kraker yedim kalkmadan ı-ıh işe yaramadı. Ben de durum böyle...Merhabalar kızlar :) ya ben baya tuhafım size sorularım olacak... Bileklikten önce baya bulantım vardı,ertesi gün ve bigün sonrası taktım çok az oldu. Dün takmadım öğleden sonra ne var ne yok kustumbaya aç kaldım sonra bişeyler atıştırdım yine başladı. Şöyle bişey; sabahın köründe mide yanmalarım oluyo,muz yiyorum. Sonra zar zor uyuyorum. Uyandığımda iştahsız oluyorum başım dönüyo vs kalkasım gelmiyo. Zorla bişeyler yiyorum. Öğleden sonra hafiften başlıyo önlem almazsam akşama doğru yoğunlaşıyo bulantı ve çıkarıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı??? Bide ağzımda çok kötü bi tat oluyo bazen ıyyy
herkes eşlerinden şikayetçibenimki canım ne isterse alıyor sağolsun ama evde hiç yardım yok yemek yeniyor çay versen su versen şunu versen bende çalışıyorum eve gidince ilk isteğim uzanmak ama hiçççç
canım çokk üzgünümgidiceğim kısmetse evet ikilem kötümalesef hakkımda hayırlısı üzüldüm çok ama mutluyum yinede yaradanımdan hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş dicem
Ben tam 6+3 te gitmiştim ve duymuştuk. Siz de duyarsınız umarım.6 + 3 Sata gore
Evet kesinlikle...zaten sonra lafımı soktumDaha alışamamıştır seninki normal :) Azıcık kafalarına vurmak lazım anlasınlar diye :)
ohhh iyi yapmışşın nazına sağlıkCUMARTESİ AKŞAMI SURVİVOR İZLİYORUZ DEDİM Kİ BEN OLSAM BANA İZLETMEZDİM ÖDÜL OLAN YEMEĞİ EŞİM GÜLDÜ NE OLACAK Kİ DEDİ SAAT GECE 12 YE ÇEYREK KALA YOLLARA DÜŞTÜK BURGER KİNG MENÜ YEMEK İÇİN ŞİŞLİDE Kİ BURGER E GİTTİK HALEN FARKINDA DEĞİL HEHEHEH BİRAZ DA NAZ MI YAPIORUM NE
yok hiçbirşeyim .. leke kanama vscanım çokk üzgünümgerçekten allah hayırlısını sağlıklısını versin.kanaman falan oldumu hiç ?
canım kimisi geç duyuyormuş kalp atımlarını başka bir doktora göründün mü ?yok hiçbirşeyim .. leke kanama vs
12.haftaya kadar kalp atışını duyamayanlar biliyorum. Duanı eksik etme gönlünü ferah tutyok hiçbirşeyim .. leke kanama vs
kuzucum henüz 6 haftalığım belki oyüzdendir bilemiyorum benim masallah hiç bulantı isteği yada kusmam yok...zaönce protein grubundan yemek yaptım (adını vermiyorum canın çeker diye) homili gırtlak yedim eğer yedikten sonra yatarsam çok fena oluyorum oyüzden evdeki ayyürüyüşünde 15 dakikaka yürüdüm rahatladım...benim tarafımda bunlar oluyor...allah sabır versin sana dualarım seninle inşallah biran önce kusmalardan kurtulursun...Merhabalar kızlar :) ya ben baya tuhafım size sorularım olacak... Bileklikten önce baya bulantım vardı,ertesi gün ve bigün sonrası taktım çok az oldu. Dün takmadım öğleden sonra ne var ne yok kustumbaya aç kaldım sonra bişeyler atıştırdım yine başladı. Şöyle bişey; sabahın köründe mide yanmalarım oluyo,muz yiyorum. Sonra zar zor uyuyorum. Uyandığımda iştahsız oluyorum başım dönüyo vs kalkasım gelmiyo. Zorla bişeyler yiyorum. Öğleden sonra hafiften başlıyo önlem almazsam akşama doğru yoğunlaşıyo bulantı ve çıkarıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı??? Bide ağzımda çok kötü bi tat oluyo bazen ıyyy
evet tatlım bugün doktora gittim bunun yüzünden benim ağzımın içinde 3 tane var hatta bi tanesi yanak içinde sarkmış şekilde o derece beter bişey...aile hekimim bana andorex verdi ağız gargaras... sadece bunu verebilirim ilaç vermem dedi...saraçoğlunu dinledim yaranın üzerine limon suyu sürün dedi ben yaptım hafifledi ilk sürüşümde daha gargarayı kullanmadığım halde...benim üst damağım 1 haftadır acayip sızlıyor. küçük yvarlak bi şişlikle başladı. az önce baktım iltihap olmuş. napsam acaba? sizde de oldu mu? aft sanırım. aft olup bişey kullanan var mı aranızda?
kızlar şimdi bi araştırdımda yediklerimize göre cinsiyet tahmini olurmu diye...ama kesin net bilgi elde edemedim...ben aşermiyorum fakat et grubuna bi istek var...kimi yerde erkek diyor kimi yerde kız olur diyor yazanlar...hatta tatlı yiyenlerin çoğunluğunda kız bebekleri olmuş...siz neler düşünüyosunuz neler okudunuz bu konuda bilmek isterim...
hayırlısı neyse o olsun...bende çin takvimine baktım erkek görünüyor ama rus takvimini duymamıştım ona da bakim :)ye ekşiyi çıkar Ayşeyi değil miydi ya
ben pek inanmıyorum onlara ya.
benim canım hep freşh şeyler çekiyor. serin serin.6.haftada deli gibi turşu istiyordum ekşi
benim çin ve rus takvimine göre kız.
Ama Allah bilirhepimizin hakkında hayırlı ne ise o olsun.
Hayırlı evlatlarımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?